hello fatass

jag ska alldeles strax iväg och träna, tänkte bara slänga in ett inlägg först. caspian har varit riktigt jobbig idag, och jag misstänker att jag har gåttupp x antal kilo ... så jag får ge allt på träningen idag, + att jag ska träna imorgon också, och från och med nu ska jag sköta maten och inte äta en massa skit. min motivation; INGEN GILLAR TJOCKA TJEJER!
min nageljävel gick av idag också, har limmat dit den igen med lite nagellack men det känns inte som att det kommer hålla. nej, nu gick den av. skit.
nej, men nu måste jag byta om och sen bär det av till le gym.


we can talk everyday

veryvery nice dag idag, började med att prins väckte mig vid halv 10 - 10 för att han var hungrig och ville ha mat. så jag hade inget annat val än att gå upp och fylla på matskålarna, och snäll som jag är ställde jag mig sedan och skalade räkor till honom. jojo, minsann, han blev mycket glad, skulle pussas och ha sig efteråt. Han pussas faktiskt, jag blev själv lite chockad när jag märkte det men han pussas gärna och ofta, haha.
sen bärde det av hem till jane, hon kom och hämtade mig och så gick vi ut med hennes hundar och sen åt vi vårrullar. veryvery myspys, och så visade det sig att hennes killes barn är kalle från praoen, haha så jag var bara tvungen att följa med och hämta honom, och sen bar det iväg till barnens hus, för kalle skulle ha lite halloween-saker. och nu är jag hemma igen, och ikväll blir det ju grey's för hela slanten.


kissekattsnack

En dag avklarad and the cat is still alive. Hade man ju aldrig trott, hahha. Nej, men skämt åsido, jag har verkligen fått världens mysigaste kisse på halsen. Idag, när jag låg i soffan och läste, hoppade han upp och la sig på min mage och började spinna, och bet då och då tag i boken lite grann. Erkänn att det låter som det mysigaste man kan göra ? Och han har gått på lådan idag också, vilket gjorde mig till en mycket stolt matte.
Aja, för alla som inte diggar kissekattsnack sådär jättemycket kan jag bara säga att det är ingen mening med att fortsätta läsa min blogg, för de närmaste veckorna kommer jag bara skriva om hurvida han går på lådan eller inte .. Hahah, just so you know..

På onsdag ska jag förresten träffa jean, hon ringde för ett tag sen och ville träffas, och henne är det fan ett bra tag sen man såg, så det är på tiden tycker jag. För den som vill veta, så var jag hundvakt till hennes gamla hund under stor del av min barndom, och ja, hon var nästan som en andra mamma för mig. Fast egentligen kanske lite mer som en storasyster, eller moster. Ja, ni hajar grejen. Så det ska bli jävligt nice.
Men nu ska jag och bebis sova, nattinatti!


caspian

idag har vi äntligen varit och hämtat kissemissen, verkligen hur söt som helst. Fast jag kände mig riktigt elak, för barnen där ville inte att han skulle flytta. Jag kände igen mig lite där, med tanke på att jag grät ögonen ur mig när ralle och svullo flyttade.
Han var riktigt gnällig i bilen, kan man ju försig förstå, spydde och klöste och jamade. Min hand är ingen vacker historia i nuläget, eftersom jag inte kunde låta bli att stoppa in fingrarn i buren.
Sen har han bara suttit under soffan hela dagen/kvällen, men sen kom han fram och sen låg vi och mjyste i soffan. Men hahaha, sen när vi skulle sova (ja, sova, redan) och hade bäddat ner oss och kollade på 40 year old virgin satte han sig ner och sket. Skiiitmysigt, och nu satte han sig och pissa också. Mmm, nice .. Jag kanske borde kollat ifall han var rumsren, vilket han tydligen inte är. Men aja, nu är det inte så mycket mer han kan göra i min säng .. Men nu tänker jag iallafall sova, i mitt kalla vanlig täcke eftersom duntäcket hänger på tork.


hejdå pengar

Jaha, ja så idag har man satt sprätt på hela barnbidraget då. Åkte till stinsen me lina och becca, jag tror jag köpte en enda grej som jag planerat att köpa, allt annat var på ren impuls. Jag köpte kattmatskålar för 160 spänn (?!), för imorgon förmiddag åker jag och hämtar kissen, och en pyjamas, som jag hade planerat köpa, en bok också, helt oplanerad, och lite eyeliners .. sushi också, mumsfilibabba! Hahah, och lina som aldrig ätit sushi satte i sig en klick wasabi. Lätt roligast idag, hahaha.

höstlov förfan!

Fyyyyyyfan va skönt med lov! Riktigt jävla efterlängtat, kan jag säga. Har inga planer överhuvudtaget, förutom att plugga lite till spanskaprov, åka till stinsen med lilsis och sen då skaffa kisse. Färga håret också, det får icke glömmas, och switcha stav i tungan. Fixa gymkort också, det får inte heller glömmas. Haha, fan jag har lite att göra ändå. Men framförallt ska jag sova!
Kissemiss ska vi åka och kolla på på söndag, asnice! Tills dess måste jag skaffa mig en massa kissekattpryylar, så det gör jag imorrn.
Men nu ska jag kolla hoooockey, suckers.


min mamma!



haha, mamma dansar till amy mcdonalds .. erkänn att hon är lite söt ? :)

jag suger

Fanjävlahelvetesskit, va jag suger. Som vanligt kom jag inte iväg till skolan, jag låg kvar i sängen tills bara för någon timme sen, och nu är det bara såna lektioner jag inte pallar med. Jag kan nästan slå vad om att jag kommer få gå om. Jag är jävligt lack på mig själv just nu, för jag hade lovat att jag skulle klara veckan ut. Jag tänkte på det förut, varför jag envisas med att inte gå till skolan, och jag har kommit fram till att det är för mycket folk där. Så även om jag nu skulle få g och komma in på nån linje iallafall, så skulle jag inte klara folket. Grrrreat, liksom ...
Men, iallafall, mamma om du läser det här så förlåt, jag ska försöka bättra mig.


annars kan jag inte leva

Jag klarade hela skoldan idag! Det är iförsig någonting de flesta ser som uppenbart, men för mig är det inte alltför vanligt, om man säger så .. Så jag var faktiskt lite stolt över mig själv när jag kom hem från skolan, men sen insåg jag att det är en grej jag borde klara av.
Alex var jättemysig idag, dardan ville jag bara skjuta.
Det blir grey's hos mami ikväll, en eventuell hårfärgning på jempo också .. Ska försöka övertala henne om att följa med mig på låt den rätte komma in i helgen, för jag måste se den, annars kan jag inte leva.


tuuuuesday

Stannade hemma från skolan idag, inte för att det var prov utan för att jag faktiskt var sjuk. Eller sjuk och sjuk vet jag inte, jag mådde bara illa och allt jag ville göra var att kräkas, men det gick inte.. Ägglossning förmodligen, brukar må lite såhär då.
Dagen spenderades iallafall med mycket sömn, Girl interrupted och inte så mycket mer. Ska alldeles strax åka iväg och fixa naglarna, så fort lottapotta kommer hem. Och ikväll blir det ugly betty och desperata husfruar hemma hos mammsi. Och pluggpluggplugg, har hur mycket som helst som jag inte har gjort och cirkus 2 prov jag måste göra .. Men det löser sig, det gör det alltid.


mitt snart

    



     Jag har nu beställt detta, anländer inom 2-5 veckor ..
     Hur snyggt är det inte ? :D

sunday's black

Idag var jag hemma hos min älsklingspeter! Fyyy, jag har saknat honom hur sjukt jäkla mycket som helst, han var till och med sötare än jag kom ihåg honom. Hahah, jag han och jihan satt och spela spel på datorn och så helt plötsligt kom hans storebrorsa hem. Iochförsig är han två år yngre än mig, men han är snygg.

Tränade, gjorde jag idag också. Först 20 min på löpband och sen typ 10-15 min på nån annan konstig grej som var bajsjobbig men det var grey's på en av tvsarna, så det gick bra. Sen lite armträningar och situps och skit, asnice.. Träffade oliver där också, han satt och tränade för fullt, hahah.
Men nej, fan! Min favvo åkte ur ensam mamma söker. FAN! Nu tänker jag fan sluta kolla, jävla skit asså.


jag ska träffa älsklings-peter!

Var som sagt att jag skulle på match idag, aik vann trots mina böner till Gud att norrköping skulle göra mål .. Jag blev, och är fortfarande, grymt irriterad på klacken på norra. Jag menar, varför står man och skriker "djurgårdsjävlar" när man spelar mot norrköping? Jag fattar det inte, jävla idioter asså.

Och imorgon ska jag träffa min älskling, Peter. Damn asså, va jag är glad just nu, jag har fan saknat honom hur mycket som helst! Pratade med honom i tele idag, han sa att han saknar mig och jag bah gaaaash, i love you haha. Haha, jag är kär i en 6-åring!

saker man ser




Egentligen skulle jag ha åkt och fixat naglarna idag, men hon som skulle fixa dom hade gått och dragit på sig en förkylning som hette duga, tydligen, så det får bli någon gång nästa vecka, I guess.
Men bortsett från idag dårå, har jag helt fullt upp den närmaste tiden, vilket känns både bra och dåligt. Bra, för då har jag nåt att göra och slipper att bara sitta hemma, och dåligt för då måste jag göra saker och kan därmed inte sova lika mycket haha.
Det är no-prov imorgon, tror att jag har ig-varning i no så jag måste plugga. Sen på lördag blir det match med morfis, aik-norrköping .. skitkul, speciellt eftersom jag är djurgårdare. Hahah, han tänker verkligen till det, min morfar. Och sen på söndag blir det ingenting annat än att träna! Ja, det står rätt hahahha. Med Marie, det kommer bli fett nice .. Och nästa fredag är det låt den rätte komma in som gäller. GAAAAH, I can't wait!

Förresten, är det någon som vet vart man kan köpa Related på dvd?


eftermiddag på ängen

BLÖH, idag är bara en sån dag precis som alla andra. Helt jävla fucking värdelös, alltså. Jag är trött, helt utmattad, tungan har iofs krymt halvvägs tillbaka till normal storlek, men jag är ändå irriterad, alldeles för mätt och tjock. Och ändå helt tom i hela kroppen, även i magen. FETTTTTTTTTTO!
Men efter att ha suttit en halvtimme på gärdet i höstsolen och kollat på tågen som åkt förbi, fick jag helt plötsligt för mig att jag ska banta. Eller ja, bli mer häslosam som jag har sagt tusen gånger nu, men aldrig lyckats, men nu är det fanimig på tiden. 5 kg + , ska jag gå ner.

Justfan, såg en katt idag också, rätt ful men ändå, jag blev kär? I en vanlig, vit/brun/orange/svart katt, bara för att den mjauade och var katt. Så nu jävlar satsar jag på storövertalning på pappa, för jag vill ha en kisse nunununununu!!!



at heart



i juuuust love it.

söndagkväll

Jag har gått och tänkt på en sak rätt länge nu, så jag måste bara fråga; är det bara jag eller har pea blivit typ som lunar? Liksom, att det har passerat bäst före-datum? Jag känner verkligen så, jag kollar den nån gång ibland liksom, men jag förstår ändå inte varför. Aja, skitsamma, jag orkar inte bry mig.
Tungan läker på, jag kan nästan äta vanlig mat igen. Men inte riktigt än, luckylycky. Jag leker med den för mycket, och svullnaden har börjat gå ner.

Bajsskola imorrn, jag vill inte men ändå ska det bli nice att slippa vara med småbarn hela dagarna, hur mycket jag än gillade det. Mmmm, yeah right ... Vad jag borde göra just nu är att; 1. plugga till so-prov som jag ska göra imorrn, 2. göra klart svenskan som skulle vart inlämnad för typ 3 veckor sen, 3. göra klart so:n som skulle vart inlämnad för 3 veckor sen. Men istället sitter man här och lyssnar på uno svenningsson av alla människor. Lite summerfeeling där, inte helt fel.. för jag vill tillbaaaakaaaaaa !

jojo, svullen som fan

Lite mer än 48 timmar sen jag piercade mig nu, och tungan är svullen som fan. Ont gör den också, fast inte riktigt ont men ungefär som när tandläkarbedövning släpper. alltså inge vidare .. men fan, förhoppningsvis blir det bättre snart.
Idag har jag inte gjort ett skit, men ska snart sätta på exorsisten, the old version. Och så ska jag försöka få i mig nånting, lite pommes slank ner vid middan men det är nästan allt på hela dagen. Lite pannkaka också, och sjutton piggelin. Så egentligen måste jag inte äta mer, men jag vill för jag är tjockis haha!


TUNGPIERCING! :D

ABO, OM jag har piercat tungan! Hahaha, yes i did it. Äntligen, liksom .. Fast nu såhär i efterhand kan jag säga, trots att jag älskar den, att det är det dummaste jag har gjort den här veckan. Men så säger jag bara för att det gör ont, och för att tungan är dubbelt så tjock som den brukar vara ... Men har hört att det blir så, så allt är på sin plats och jag är nöjd. Kan faktiskt medge att det inte var helt smärtfritt att göra det, men ont .. nej, ont är inte ordet. Mer bara att det kändes. Såja, det kändes, och då inte mer än att typ nypa sig i tungan. Hårt.
Haha, men ah, var ute med cassi på kvällen och bah fläshade med min fräna, svullna tunga och bah ouff. Haha, nej serious times here nu förfan. Jag kan inte snacka, haha jag kan varken säga s eller r. det blir "ssch" och "lllll".. Hoppas iallafall att det går över tills skolan börjar igen. Men nu ska jag soooova, i min fina mysiga säng, med sjutton kuddar bara för att hålla huvudet högt, vilket sägs vara bra mot svullnaden.
Bild kommer imooooorrn, när jag har hittat usb-adaptern!

jag vill spela!

FAN, jag blir snart galen! Jag har tappat bort mitt jävla sims-spel och just nu vill jag verkligen, verkligen spela. Men kan jag hitta det då? Tro på fan att jag inte kan! ÅH, jag blir så jävla irriterad på att saker och ting helt plötsligt bara försvinner. Jag har letat överallt, men det är varken på mitt, linas eller ias rum, och inte heller i vardagsrummet eller i källaren där den gamla datorn står. Inte heller på vinden eller i ias garderob .. Varför jag letade där vet jag inte, men jag hade fått för mig att det var där. Och jag vettefan vad jag ska göra annars hela natten, för jag kan verkligen inte sova och jag känner mig för aktiv för att kolla på tv/film. Verkar fan inte som att gud vill se mig lycklig .. Men jag ska fortsätta leta ett tag till, och hittar jag det inte får jag väl slå mig med något hårt i huvudet så jag däckar, vadsomhelst liksom ..

____________________________________________________________________________

Hah, hittade det typ 5 minuter efter det att jag skrev ovanstående .. Blev helt överlycklig och hamnade nästan i extas, tills det visade sig att man behövde båda skivorna och jag bara hade hittat den ena. Rätt besviken är jag nu, kan man säga. Men jag hänger inte läpp för det, för jag tänker sitta och digga lillefot-låtar hela natten, HAHA !

pannishknackish

Fan asså, vilket jävla pannknack jag har! Helt sinnesjukt äre, och något som är mer sinnessjukt är att jag inte ens har tagit nån värktablett för att bli av med skiten. Men snart så, om jag orkar pallra mig upp för trappan .. Jag tror fan att jag har feber också, jävla ungjävlar. Ska leta reda på temprametern (?) och se ifall mina farhågor stämmer. HAHA, nu vart alla chockade för att jag kan såna ord! Och när jag ändå är inne på ämnet, jag kommer ihåg när uffe tog rumptempen i käften, hahaha. Ett av mina allra bästa minnen, faktiskt.

Och på tal om nothing, bara 3 dagar tills jag har en metallstav i käften! :D


som terapi

Hämtade lilsis hos kusiner i västerhaninge idag, myspys vare. Träffade danne, som fått tillbaka håret på huvudet och tydligen förlovat sig. Kul för honom, faktiskt, även fast hans tjej är en idiot. På vägen hem slog det mig iallafall hur jävla vackert stockholm är, haha låter fett lame men jag tycker verkligen det. Speciellt när det är mörkt, då är stockholm bättre än allt annat i världen. Det är som terapi! Fast bättre. Det liksom .. hjälper, det lagar. Jag är så jävla glad att jag är född här, jag skulle verkligen inte vilja bo någon annanstans.



låt den rätte komma in



bara jag som inte kan bärga mig tills den kommer? jag säger det jag, jag ska fanimig gå på premiären. läste boken i somras och jag älskade den, så det är inget snack om saken, jag ska gå.

hello again

Nu är det fanimig ett tag sen jag skrev sist. 4 dagar tror jag, kanske inte så länge sen egentligen men brukar man skriva 3-4 inlägg om dagen känns det som en evighet. Men det har inte hänt nånting, så jag har inte haft nåt att skriva om och då är der fan lika bra att låta bli.
Men ja, en veckas prao avklarad, det blev trollholmen för min och cassis del. Men hon dumpar mig nästa vecka, så jag får vara själv med barnen. Fast det är ganska mysigt där, jag är kär i vissa barn så jag klarar mig allt. Fast fan, va jag saknar gillbo.
Kvällen spenderade jag med alla härliga människor som gick i nian förra året, haha. Axel, fimpen, jama och några av dom andra .. Hade rätt kul, vi spelade biljard och jag och fimpen satt och snuskade till allt dom sa.

Och världens bästa mamma har ringt och bokat tid, så på torsdag är det jag som piercar tungan!



  

1. jonna och jesper, mycket kärlek.   2. casandra, mycket kärlek där också.



RSS 2.0