någonting

Är på hyffsat humör idag, tror att det är tack vare att jag vaknade upp med lilla landet lagom, som drev med örebro, vilket råkar vara bland det bästa jag vet. Hah, mjaa, har inga egentliga planer för dagen, men funderar på att ha en sån där ta-hand-om-sig-själv-dag, som man har hört talas om. För mig innefattar det vanligtvis att dra en borste genom håret, men man kanske skulle försöka sig på att ha en riktig, med facemask, fotbad och hela rubbet.
Ikväll blir det i alla fall one tree hill, miami ink och hål i väggen. Även fast miami ink suger utan kat.


dagens känsla: lugn
dagens borde: städa rummet/plugga
dagen frisyr: vanligt utsläppt
dagens matriella vill ha: zombiefilmer
dagens kläder: mjukisar
dagens längtan: kvällen
dagens planer: myspysdag
dagens person: lillasyster 
      

lösenord

Kände för att skaffa lösen, så det är så ett tag. Vet inte riktigt hur länge, tills jag orkar igen. Kanske ska skaffa en ny blogg, jag vet inte men förmodligen kommer jag inte göra det. Men kanske.
Igår var helt okej, när alla hade gått och lagt sig satt jag, lina och carro och bara pratade, om allt och inget. Om spökhuset på grönan och om besatta får, och the ring. Hästar också, vet inte riktigt hur vi kom in på det, men carro sa att vi borde komma hem till henne och rida ikapp med tåget. Det lät faktiskt ganska mysigt, även fast jag anser att hästar är mat och inte vänner. Vem vet, jag kanske ändrar åsikt ..

Hade en liten fight med pappa och ia idag också, pallar inte skriva om vad men jag lackade ur och slog pappa med en kniv .. Dock med skaftet dårå, så han skadade sig inte allvarligt, men ont gjorde det nog för jag tog i allt vad jag kunde, och när jag är arg blir jag förvånandsvärt stark. I alla fall, jag orkar inte vistas i samma hus som dom, men det är så långt till skolan från mamma, så jag får härda ut och/eller bli sams med pappa igen.


hej landet

Jag ber om ursäkt för gårdagens inlägg, jag var på ett jävla humör. Jag svär, hade jag orkat hade jag traskat ner till stationen och hoppat, så illa var det. Men så ska man inte tänka, så nu har jag rest mig och tagit nya tag. Försöker, iallafall.

Är just nu på lottas land, vi kollar på tv och har det trevligt. Jag är trött as hell, som vanligt, så jag ska sova snart. Fattar inte hur jag kan vara såhär trött, jag sover fan hela tiden. Kom till skolan typ 12 idag, för att jag bara ville sova. Hade väckarklockan på vibration, och det första jag tänkte när den ringde var "Frihet. Jag är fri". Vad är det för jävla tanke egentligen? jaja, iallafall, kom till skolan lagom till musiken, sen engelskaredovisning, sen hem och sen stan. Köpte min älskade djurgårdströja, fast inte den jag ville ha. Men en annan, som var snäppet mysigare.
Men nu är jag på landet, kommer hem imorrn eftermiddag/kväll.  
Jag har redan sett en fladdermus.

skjut mig, snälla

Fan, jag hatar allting just nu. Jag orkar inte med det här, jag har varit nästintill apatisk hela dagen, har skyllt på pms och att jag är omotiverad. Omotiverad, ja, till allting. Men pms vettefan, jag har inte koll på det där. Men det lät rimligt och jag skulle få vara ifred. Få vara ifred, och slippa tänka på annat än sånt jag ville tänka på
Har noll koncentrationsförmåga, det är helt sjukt. Jag kan inte koncentrera mig på nånting, jag orkar inte ens försöka mer. Helst av allt skulle jag vilja sova, men jag kan inte hur mycket jag än försöker. Det är så, när jag är vaken kan jag inte somna, och när jag sover kan jag inte vakna. nån annan som har det problemet kan ju tipsa hur fan man gör för att kunna somna, det där med att vakna skiter jag fullständigt i.
 Jag skiter i det här nu.


tjugofjärde i nionde

24 september today, vilket betyder att mina bebbar fyller ett helt år! Fan va tiden går fort, känns som att det var igår dom ploppade ut på mattan. Man får nästan lite ångest, det kommer bara säga schwoop så är man trettio, med barn och volvo. FYYFAN !
Annars är det orienteringsdag i skolan, känns inte ett dugg pepp. Funderar på att stanna hemma och sova istället, jag har ändå inget betyg att upprätthålla, så att säga. Jag orkar inte träffa en massa folk heller, och när jag väl har fått skolktankarna i huvudet blir det oftast så.






kärlek


something

Idag blev det städning av rummet för hela slanten. Dammade till och med av hyllorna, det kallar jag engagemang, haha. Sen satte jag på american history x, men hann bara se typ halva, för sen åkte jag till solnish med cassi, hon skulle ha nånting ... tröja till matchen, så var det. Och jag köpte en pärlplatta + pärlor, så jag har nånting att göra inatt, hhahahha.
Men nu sitter jag iallafall och äter nooodles, för jag är så jävla tjockis. Ska se resten av filmen snart, men det är en ganska spännande film/program på sexan., phone booth eller nåt. ÅH, förresten, nån mer än jag som tycker att killen i onoff-reklamen är sjukt snygg?




































så är det

Vaknade typ nyss, lagom till lunch, hahah. Måste ha missat väckarklockan grovt imorse. Jag är så jävla trött, även fast jag har sovit närmare 10 timmar. Jag skulle kunna bara gå och lägga mig och sova tills mitten av oktober, jag svär. Men innan jag gör det ska jag nog ta och städa mitt rum, för det känns rätt onödigt att gå till skolan nu, med typ 3 timmar kvar. Eller två egentligen, eftersom i så fall måste jag göra iordning mig och allt. Så nej, det blir städ och film för mig.

myspys-natt

Nu är jag hemma hos pappa igen, och tanken att jag ska städa mitt rum har korsat mitt huvud ett antal gånger nu. Det ligger verkligen smutstvätt överallt, och golvet är så skitigt att man inte gärna vill gå på det barfota.
Sitter just nu och kollar på i ditt ansikte, och när det är slut ska jag slänga in tvätten i tvättstugan, borsta tänderna, tvätta bort sminket, och sen burra ner mig i sängen och kolla på american history x. Mysigt värre, säger jag bara.

Åkte en riktig snabbis till solna idag, cassi skulle ha nån tröja till matchen. Men som sagt, en snabbis, eftersom jag skulle till bup. Gick lite bättre nu när jag fick prata ensam, men jag tyckte ändå inte om det. Menmenmen, nu ska jag hoppa in i duschen, för jag är lite smutsig, hahah.


morsningmorsning

Taha, jag har försvoit mig. En hel timme, och lite mer ändå. Så jag börjar 9 jag, då missar jag iofs engelskan och jag har sett fram emot redovisningen, men det är som det är. Men jag måste göra iordning mig nu märker jag, jag skulle egentligen bara sätta på musik men det blev en inlägg också!


shopping med cassi

Det blev både väsby och solna idag. Först väsby, köpte ett par lurviga strumpor med halkskydd, hahah. Killen i kassan tyckte att det var ganska underhållande, frågade om jag skulle ut och parta. OM jag rodnade så in i helvete .. Köpte en stickad tröja + ett par trosor på h&m också.
Sen åkte vi till sooolnish, cassi skulle till aikshopen men den var stängd, så vi pallarade oss till centrum, där jag köpte en vanlig grå tröja, lactal och sånt där glidmedel som blir varmt! Hahah, tänkte att det måste man ju fan testa nån gång.
Kom hem, helt beredd på middag, men åhnej, så jag fick äta kalaspuffar. Sen visade det sig att vi skulle äta hos mammas kompis, men jag pallade inte. Så nu sitter man här, kollar på one tree hill och väntar på att miami ink ska börja. Sen får jag se ifall jag går hem till pappa eller stannar här, men det lutar åt det förstnämnda.

godnatt sverige

Ikväll blev det inte så mycket gjort, kollade på Kim novak, helt okej faktikt. Men boken är tusen gånger bättre, alla gånger. Saknade en hel del, som "kommer tid, kommer råd".
Försökte också att fixa designen, den var och är fortfarande helt fucked up, men lite mer personlig nu i alla fall. Sen om det är bra eller inte skiter jag fullständigt i, men jag ska fixa den någon dag när jag orkar.

Imorrn verkar det bli väsby eller dylikt med cassi, fick b-bidraget ändå och jag behöver en massa saker så jag frågade henne om hon hade lust att hänka. Så det blir väl det man gör imorrn, det och miami ink. 


cp, som allt annat

Jag är inte på vidare bra humör idag, känner jag. Vaknade vid 12 av att pappa frågade om jag skulle ha mat från donken, och sen när jag väl skulle gå upp hade han stängt av elen för att dom skulle tapetsera. Fråga mig inte varför man stänger av elen då. Så jag har varit pissed off hela eftermiddagen, tills jag kom på att jag faktiskt har en bärbar data, haha.

Sofie hade moppepoppekurs igår, så jag och Cassi följde med henne till märsta, där folk suger kuk förresten. Iallafall, medans hon satt och lärde sig massa saker gick jag och c till märsta centrum och försökte få nån att köpa dricka så vi kunde ha lite trevligt på kvällen, men ååhnej. Så vi fick ha en nykter kväll, vilket säkert var lika bra det, eftersom att mamma var på krigsstigen. Tydligen skitlack för att jag inte hade batterier på telefonen, hon hade sagt till pappa att hon skulle dra in barnbidraget.
Gick iallafall hem rätt tidigt, fast till pappa dårå. Sov där, trots det är mamma-helg, så hon lär vara rätt arg. Men jag pallar helt ärligt inte bry mig.

jag skiter i det här nu

Orkar inte skriva mycket, blir lite stödord och sen får den som vill klura ut vafan jag menar.
Inget är heligt, jesus = bajs på snoppen, vuxen och bitter, so, frustrerad, godnatt.

movienight fan

Tjo, kom nyss hem från stinsen/posten. Har hämtat ut filmerna jag beställde häromdan, som jag inte har skrivit om här, men kommit har dom. Så ikväll/natt blir det bara mys, med både "American history x" och klassiker som "Inget är heligt" med magnus betnér. Har ju en liten crush på honom just nu haha, så den lär jag nog se ett antal gånger. Har också "Exorsisten", fast den vågar jag aldrig se själv, och "Kim Novak badade aldrig i genesarets sjö", trots att vi ska se den med klassen, men jag är helt 100 på att den är skitbra, så jag köpte den ändå.
Så det blir väl film, sen so, sen en till film, och sen ska jag väl sova. Och dusch därimellan, eller om jag ska ta det imorgon bitti? Förmodligen gör jag så, eftersom jag ser ut som hell om jag går och lägger mig med blött hår, haha.

kramtorsdag

Helt okej dag idag, trots att jag varit seg och inte jobbat på nån lektion. På spanskan var jag till en början inte ens inne på lektionen, men blev tvingad dit sen. Hossam blev slagen av nån ny kille i b, hans ansikte såg förjävligt ut. Helt rött och svullet, och jag tyckte så synd om honom.
Har varit på världens kramhumör idag, har gått och kramat selander hela dagen. Har passat på att sniffa honom i håret också, haha, men han luktar så gott. Men det är verkligen vad man behöver just nu, en söt pojke att kramas med.
Jag har kramat hossam också, innan han blev slagen. Hade nån konstig dröm om honom, och jag bara kände att jag ville krama honom. Ja, vad är det man säger? Nån gång måste ju vara den första..

Och so-skiten ska vara inne imorrn, men har jag gjort den då? Haha, nej precis, men jag ska nog ta mig i kragen och göra den idag. För det kändes ganska bra att höra att erkstam tycker att jag har skött mig, och absolut något jag vill höra fler gånger.

bara en vanlig dag

Asså fyfan va jag inte tycker om robert just nu! Han är en vidrig liten pubertetpojke som borde lära sig hur man uppför sig bland folk. Kalla mig gammalmodig, men jag tycker faktiskt inte att man tar sig på snoppen och stoppar in fingrarna i nåns mun, eller spottar folk i håret. Haha, alla kan ju räkna ut vad som hänt med mig idag. Men anyway, när han körde sin stoppa-snoppfingrar-i-malins-mun-grej, var jag nära på att låta honom smaka på sin egen medicin, så att säga, hehe. Men det är inte direkt hur jag vill bli igenkänd det kommande året, så jag lät bli. Men en chockerande grej som hände idag var att selander var jättesnäll och slog robert åt mig, det var nästan så att jag blev lite kär i honom.
Hade matteprov idag också, gick åt helvete. Så går det när man inte pluggar, haha.

Förhöret idag gick väl annars rätt bra, han var snäll men ganska .. hård. Lite läskig faktiskt, men jag höll ögonkontakt hela tiden nästan, och det sa han sen visade på att jag visste vad jag hade gjort och ångrade mig och var redo att ta konsekvenserna. Man bah yeap, eexakt.

aina la hora

Stön, jag hade tänkt att jag skulle få lite sovmorgon idag iochmed att jag ska till la aina nu på morgonen, men ska tydligen åka halv 9 så det blev ju inte mycket med det. Gick dessutom och la mig med blött hår, och det kan bara sluta på ett sätt, så det blev egentligen tvärtom; att jag var tvungen att gå upp tidigare.
Jag vet inte hur lång tid det där förhöret kommer ta, men mer än en timme kan det väl ändå inte ta. Så när jag kommer till skolan är det time for matteprov, och har jag pluggat då? Inte ett skit! Jag kommer ihåg att jag gick ner på mitt rum för att göra det, men det bara blev så att jag inte gjorde det. Men jag tänkte att jag kunde fråga pappi om inte jag kan få åka med honom i lastbilen idag, som på den gamla goda tiden, och får jag inte det så är det väl bara att göra provet och hoppas på det bästa.



skipping the gumpa

Labalabala, gumpa nu men jag pallade inte, så jag gick hem.. ska väl gå dit igen typ sen, nästa lektion börjar ett, men ska väl vara där ett tag innan kanske. Jaaaaao, nej fyfan va tråkigt jag har! Och fryser gör jag också, varförvarförvarför ska det vara så jävla svinkallt för? Jag vill ha värme, GE MIG SOMMAR VAFAN! Men nej, nu går vi mot mörkare tider, på alla sätt.
Jag är fan skit idag, och jag som ska plugga hela jävla eftermiddagen + kvällen. Man kan ju undra hur fan det ska gå till, men som vanligt med mig lär det inte gå till alls. 



Dagens känsla: äckel
Dagens borde: plugga matte
Dagens frisyr: utsläppt och skitigt
Dagens matriella vill ha: kattunge
Dagens kläder: jeans och 3 tröjor
Dagens längtan: till sängen
Dagens planer: mer skola och plugg
Dagens personer: martin svensson




magnus betnér



Hahaha, nån mer än jag som kollar på "I ditt ansikte"? Om inte, huuur kul som helst! Bah står i kyrkan och skämtar om Jesus, hur cool är man inte då? Haha, I LOVE MAGNUS BETNÉR! och han den andra killen, bah "Jesus var nog rätt bra på gymnastik, kan man gå på vattnet ska man fan ha bra betyg i gymnastik" HAHAHA!





ge mig nina, please

Fyfan för kyla, säger jag bara. Hade tänkt gå på kvällspromenad, men så var det typ tio minusgrader ute, inte så lockande direkt. Så det blir väl att man spenderar kvällen framför datorn som vanligt dårå. Boooorde kanske plugga lite matte, prov på onsdag, men jag känner att jag redan är på gränsen till ett utbrott, och matte brukar inte direkt göra saken bättre.
Försöker ladda ner lite låtar med nina rochelle, men det finns ju fan inga på det där jääävla frostwireskiten.. Grymt irriterande, men om någon har nån låt med dom från albumet "mörkertal", så adda [email protected] och skicka, pleeeeease! Nej men allvarligt, det vore skitschysst, för jag behöver det just nu. Har nån Säkert! - Det var tre månader sedan idag, så är det kanon det också.

PLINGPLING BULLFITTOR!

Fan, galet jobbig dag. Måndagar är alltid värst, brukar man ju säga. Fast personligen tycker jag att alla dagar är lika förjävliga. Fast idag har nog varit lite speciell, trodde att jag hade ställt klockan på halv 7, men det visade sig att jag hade ställt den på halv 5 på dan istället. Hade inte pappa ringt hade jag nog fortfarande sovit nu. Så jag var ju i princip död, så jag har inte pallat jobba på nån lektion, utom slöjden och lite på no:n. På matten försökte jag bara sova, men utan framgång. Och sen hade några rotat i min väska, och visst, det är ingenting egentligen, men dom hade ju tagit saker jag inte tänker skriva här, och då blir man ju rätt irriterad.

nattinatti snart

ÅH! Kom på att jag drömde att jag jobbade på donken i natt, och att det var riktigt jäkla komplicerat också, med folk som skulle ha nachos och lökringar, och allt var det var. Tjockisdröm eller vadå?
Aja, nu läser jag iallafall lite kim novak, pratar med martin ericson också, men han ska sova nu, och jag funderar faktiskt på att göra samma sak, är grymt trött. Haha, läser lite attligga bloggen också, så jävla intressant det kan vara att läsa om nån annans sexliv liksom, haha. Bah ah, idag har jag haft sex med 17 olika personer, men det blir väl 8 till ikväll. Somliga har det allt bra alltså.
Jag känner egentligen inte för att sova riktigt än, måste ändå vänta tills tolv så jag kan slänga iväg ett sms till nån som skulle ha mitt nummer. Kan ju passa på att hänga upp ia's tvätt då, som jag sa att jag skulle. Passar nog på att slänga in en till tvätt, så man har några kläder att ha på sig i veckan, haha. Men sen blir det fan bingen asså.


which backstreet boy is gay



haha, fick den av alleballe och tycker trots min stora kärlek för backstreet boys att den är skitrolig!

plugg med cassi

TJOHOPP, sitter hemma hos cassi och gör engelskan. Fast just nu sitter vi och kollar på lite piercingshit, höhö. Myter och bilder och sånt. Men vi har faktiskt kommit riktigt långt with da engelska också. HIHIHIHIHIHIHIHI! 
Fast hahaha, jag är så jäääävla trött så det inte är sant, men jag jobbar bättre då, tydligen. Och har mycket bättre humor, hahaha.




hah, snyggaste piercingen eller vadå ?

stolt som tuppen

Shiiiat va trött jag är! Ska släcka lampan och sussa snart, men tänkte att jag skulle skriva en rad eller två först. Kvällen spenderades framför tvn med john tucker must die, för lina är chicken o vägra skräck, och april fool's day också. Den är fan mycket bättre första gången man ser den, men så är det med dom flesta filmer.
Och jag är fan överlycklig, för jag har äntligen fått arslet ur vagnen och fört över mina låtar från gamgamla datan. Så nu har jag mina låtar, och en speciellt. Känns fan som att det är den som hjälper mig andas just nu.
Aja, imorrn får det fan bli plugg, även om det blev lite av det idag också. Lucktexten till engelskan har jag gjort, och jag är skitstolt! Damn asså, jag håller fan på att bli värsta pluggisen, sitter och gör läxor på en lördag fan. men det är väl bra, antar jag.




bara jag som tycker att han är den hetaste man som existerar?

nytta med nöje

Tjotjena, hade tänkt göra lite nytta idag.. Typ sånt jag tänkt göra ett tag, men som jag aldrig gjort. Tvättar gör jag just nu, men jag tänkte att jag skulle sätta ihop gamla datorn också och föra över lite låtar, och kanske dammsuga rummet också. Sen ska jag & cassi göra engelskan också, har ju föredrag och backstreet boys nästa vecka och vi har knappt börjat. Vet inte om hon ska komma hit eller om jag ska gå dit, men det märker vi väl.

en som förblöder synder och skuld

Ikväll är jag riktigt osocial. Sitter på rummet och lyssnar på musik, känner mig grymt sugen på film, men jag vet inte vilken i så fall. Känns som att det blir antingen Juno eller Girl, Interrupted. Eller silence of the lamb, men jag känner för komedi eller nåt. Så det lutar alltså åt Juno.
Tänkte lite på det där med kattunge också. Visst skulle jag klara det, men vissa stunder känns det som att jag kommer döda den, och jag hade nästan bestämt mig för att skippa kissen, men så satt jag och kollade på blocket för skojs skull bara, så kom det en vit katt som hette Caspian. Ödet eller vadå? Jag har ju gått runt i flera veckor och velat ha just en vit katt, som jag skulle döpa till Caspian! Så honom tänkte jag att jag skulle ha, men han bodde i umeå så det var ju uteslutet ..

tillåt mig att dampa

Fredag, fredag, fredag, och jag ska bara kolla på film hela kvällen! kan jag behöva efter den här dagen. Serious asså, jag har dampat loss på selander för han är så jävla jobbig, kallade mig både neger och muslim och allting. Inte för att jag har nåt emot negers, men jag vill ändå inte bli kallad det. Och mattias filmade när jag stod och småskrek att selander skulle sluta röra mig, inte så där jättekul precis ..
Yep, och på vägen hem vart jag uppraggad av en kille som sa att han var 95:a, men såg mer ut som en 98:a. Och då är jag allvarlig. Menmen, han fick en kram och så fick han pussa mig på kinden, haha.

Och just nu sitter man bara och lyssnar på en massa gamla godingar, som gym class heroes och fall out boy. Såna låtar man toklyssnade på förut, men inte har hört på ett bra tag, jättemysigt äre.

11:e september

11:e september idag då, alla händelsers dag. Och jag tänker vara självisk och bara skriva om mig själv. Var hemma från skolan av en anledning jag själv inte vet, antar att jag helt enkelt bara inte vaknade. Vart SATC för hela slanten, som vanligt när skolan inte lockar. Sen kom pappa hem och mobbade mig för att jag inte vart i skolan, fråga mig inte varför. Sen coop, vilket faktiskt är roligare än man tror. speciellt när man är med pappa och bara kan slänga ner vadsomhelst i vagnen utan att han säger nåt, haha. Sen på kvällen kom Sofie & Cassi å kolla top model, och sen gick vi ut och köpte tuggummi. Gungade och pratade, sen gick vi hem, hahaha.

Kom på att idag är det exakt två år sen jag nämnde Johan i min dagbok för första gången. Bara lite sånt där onödigt vetande, som många nog tycker är vääldigt intressant.
Och till råga på allt misstänker jag att jag har fått kli eller nåt annat spännande, för det kliar som fan "där nere", HAHHAHA. Nej, serious asså, nånting står inte riktigt rätt till. Frågan är ju då vara vad. Kanske bara dålig balans. Nej, men nu ska jag fanimig kolla på tv, och sen ska jag nog kanske sova, innan jag berättar för mycket, hahah!

bup and i'm alive

Fyfan vilken jävla huvudvärk jag har! Känns som att huvudet ska sprängas i tusentals bitar och sen fortsätta smärta. Och inte verkar vi ha några som helst smärtstillande hemma heller, men dom kanske pappa har gömt. Har en tendens att missbrukar dom, nämligen.
Var på BUP idag. Jag är verkligen helt anti mot sånt egentligen, eftersom jag verkligen hatar att prata om hur jag mår och känner mig, men det var ändå helt okej. Hon som jag pratade med var schysst och så, och man behövde inte prata så mycket för hon tycker att det är bättre om man fyller i såna där fomulär med en massa frågor, och det passade mig, tyckte jag. Ska dit igen den 22:a tror jag, då helt själv. Så vi får se hur det går ..
Sen efter såg jag och mamma en blodbuss, och så sa jag att mamma borde bli blodgivare, och det tyckte hon lät bra, så hon gick in och anmälde sig och tog blodprov, så om testerna är bra ska mammi bli a bloodgiver. Jag är faktiskt lite stolt, eftersom hon inte är så förtjust i nålar och sånt. Och efter det följde jag med henne till stinsen istället för att åka hem och gå till skolan. Hon skulle kolla på en massa grejer till badrummet som hon tydligen ska måla om, och jag passade på att kolla på lite kläder. Hittade ett par söta tröjor som jag nog ska köpa när barnbidraget kommer.

Och världen verkar inte ha gått under än, verkar inte göra det heller. Lotta sa att dom sagt att hade man klarat sig till nu skulle det inte hända nåt, och jag är iallafall in one piece. Så det var väl bara rent blahaj det där, vilket jag faktiskt visste hela tiden, jag svääääär! Hahahahah ..


dä vart blont

Har färgat håret nu, och ingen kommer någonsin kunna gissa vilken färg. LILA ! Hahaha, neerå, jag körde på blond och svart, tänkte att om jag färgade det brunt så var chansen att jag skulle ligga och grina hela natten väldigt stor. Men ifall jag fortfarande känner för att färga det brunt nästa gång det är dags för färgning, så kör jag på det. But not today.

Annars kan jag säga att det hela jordens undergång- grejset skrämmer mig lite. Jag tror väl inte på det egentligen, men man vet ju aldrig. Verkar inte vara så många som tror på det, men å andra sidan var det väl inte så många som hade väntat sig att hiv-mannen skulle brejka loss på stockholms gator heller, så folk kan man fan inte lita på. Men jag tänker iallafall live the life to the fullest imorgon, just in case.


i need some råd

Joggen var inte så jobbig, trots att det var närmare en halvmil. Jobbigt bara att det skulle regna. eller regna och regna, dugga. Märkte vilken dålig kondition jag har, visste det innan men ändå.

Tänkte att jag skulle ta och färga håret idag, men jag vet inte vilken färg bara. Antingen kör jag på den gamla hederliga, det vill säga bleka utväxten och svart underhår, eller så testar jag nåt nytt, typ .. mörkbrunt. Har iofs haft det och det såg förjävligt ut, men då hade jag megaögonbryn också. Och mycket kortare hår. Hade sån där svart sprejfärg som man sprejar i håret, men den tog slut efter typ en tredjedel av håret, så helsvart får jag aldrig veta om jag passar i. Men jag började med luggen och det, och enligt mig ser det inte fyskam ut, utan det ser ganska .. personligt ut. Och inte på ett dåligt sätt. Så jag tror att jag ska TONA det lite mörkt, och sen köper jag blekning också, för säkerhets skull. 

    


 

morgonstund

Godmorgon alla folk som är lika trötta som jag! Snoozade en timme och skulle förmodligen inte ha vaknat alls om inte mamma ringde och väckte mig. Har bytt till duntäcke nu, så jääävla skönt! Jag frös inte alls på hela natten, vilket jag brukar i och med att mitt rum ligger i källaren.
Men aja, ska dra till skolan om 20 min ungefär, börjar dagen med lite gammal hederlig spanska. Inte så himla najs, eftersom det innebär att tänka. Men Norma är snäll, så kanske kan man ta sig en liten lur då.
Och vi har tydligen skoljogg idag. Jippi, liksom. Palla springa när det är svinkallt ute. Men nej, nu måste jag sminka mig och sen klä på mig och äta frukost och borsta tänderna, och sen måste jag gå. Hur jag ska hinna det lär bli minst sagt intressant, haha.

jose gonzales - heartbeats

 

jag älskar den här låten mer än allt annat

choklad och soulmates

Uuusch, jag är verkligen äcklig. Har ett sånt sjukt choklad och sötsug att det inte är sant. Gjorde en sån där kaka där man bara behöver blanda i vatten och sen schoff in i ugnen, och trots att den smakar skit har jag ätit nästan halva redan. Men till mitt försvar är det den där speciella tiden på månaden, hahahaha.

Pratade om själsfränder med Sofie och Cassi häromdagen, och jag tror egentligen inte på sånt men Cassi sa att hon är säker på att den rätte väntar på henne där ute. Och fast jag är skeptisk till det, tror jag att jag har hittat min.

jag kan inte spela gitarr

Idag har jag till skillnad från alla andra dagar faktiskt fått arlset ur vagnet och gjort nånting annat än att bara kollat på tv. Sötaste Harley fick mig att försöka spela gitarr igen, och även om jag gav upp efter 10 minuter så försökte jag iallafall, haha! Men det lät förjävligt och inte alls som den låt jag fösökte spela, och som vanligt när det inte går bra för mig slängde jag det åt sidan. Bokstavligen altlså, jag har ingen aning ifall gitarren fortfarande är hel. Men man får hoppashoppas, annars lär mor min döda mig.
Jag funderar på om jag inte ska ta och fixa till naglarna, mina nagelband ser förjävliga ut och jag har läst att killar tycker att tjejer ska ha attraktiva händer. Och sen måste jag färga håret, men det får nog bli en annan dag, för hårfärgen är hemma hos papi, och jag måste köpa blekning också. so another day, alltså. Och så måste jag köpa silverschampo också, eftersom mitt hår har en tendens att bli gult. men nu är det noodletime, pussy !


my hollywoodboy

JUUUUSTJA, snackade med Emilpemil igår, han var hemma på permission! Damn asså, va jag har saknat honom. Han hade varit på Coop här i rotan och käkat på donken typ häromdan, och där var ju jag idag så då kanske jag satt där han satt, haha. Och när jag pratade med honom var han i Nacka, så egentligen hade jag ju hur lätt som helst kunnat åka och träffa honom, men så är man ju så jävla lat också. Men det var kul att prata med honom, han berättade att han ska på polisförhör för att han försökte döda sin mamma. Den mannen har ingen gräns, verkar det som. Men han var stolt över mig för att jag satsar på vg i so. Jag älskar honom :)

congrats to vanessa

SÅÅÅÅ, nu har jag efter mycket slit och möda lagt in alla låtar på min data. Passade på att rensa, så nu har jag exakt 399 låtar, och så ska jag ta från gamla datan hos pappa också, kanske 20 stycken .. Fast först måste jag klura ut hur man kopplar ihop den, men det har jag gjort förut så det borde inte vara några problem.
Cassi räddade mig ett par timmar från min dvala, hade suttit i kanske 3 timmar och lagt in musik när hon ringde och frågade ifall jag ville hänka till coop och köpa bindor till hennes lillasyster som har fått mens, grattis till sötaste Vanessa, och självklart ställde jag upp på det. Hade tänkt köpa lite eget 'kvinnogrejs' eftersom jag ska hem till pappa imorrn typ, och inte gärna vill bah 'hej pappa, kan du köpa tamponger till mig? plus, tack' . men jag pallade inte köpa, köpte avokados, en Bert-film och lite naturgodis istället, haha. Övervägde att köpa hårfärg, för jag funderar på om jag inte ska färga håret lite mörkare, men jag måste tänka lite först. Det är en ganska stor grej för mig, det här med hårfärgning. Men nu ska jag iallafall sätta på min Bert, och sen ska jag borsta gaddarna och sen ska jag sova!

fredag förfan!

Fredag idag, vilket aldrig sitter fel. För det är lika med kort dag i skolan, only four lessons, och sen helg. Så jävla skönt! Och jag har ändå bara varit i skolan vadå, två dagar den här veckan? Tycker det är bevis nog på att jag är riktigt jäkla skoltrött, haha.
Hände förresten nånting skumt idag när vi satt och läste, Ted och Ted, hahahhaa, satt och frågade massa grejer om mitt sexliv och skit, och Selander frågade om jag ville kamma hans rövskägg, och jag började rodna som en jävla gris! Jag som nästan aldrig rodnar annars liksom .. i alla fall inte när man pratar om sånt, med folk jag känner. Så det var lite special.

Planer för helgen ... blir väl som sagt att ladda ner tonvis med musik, och göra datorn hemmastadd. Mamma och lillasyster är i värmland på nån marknad, så det är bara jag, bigsis och Yffe hemma. Trevlanstrevlans säger jag bara, en hel helg utan dammsugarjäveln.
Miami ink på discovery ikväll dårå, missade det igår eftersom jag hade fullt upp med min nya babe. Och det påminner mig om att mamma har en kompis som äger nån tatuering- och piercingstudio, så hon skulle prata med honom så kanske jag ska pierca tungan där snart. hon sa att det skulle kännas bättre där än där jag gjorde naveln, eftersom hon känner honom och vet att det är seriöst där och skit .. men han är en riktig hottie också, so i'm fine with it.

jag är kär, på riktigt

SÅÅÅÅÅJA, då var datorn äntligen installerad och klar. Både anti-virus och iTunes fixat, och så blir det limewire eller frostwire imorrn, vet inte rikitgt vilket som är bäst. Nån som vet? Kan väl skriva en rad i så fall :)
Åhh, i'm totally in love with this thing! Den är så jäääävla snygg, och mysig och allt en dator behöver vara + lite till. Hade den varit en man hade det vart Mr George Clooney, haha. Nej, men allvar, jag älskar den.
Menmen, nu ska jag leka lite mer med den, och sen blire rakt ner i bingen.

jamenvisst

Bestämde mig för att vara hemma från skolan idag också. Vaknade halv 8 och bah nej fyfan, jag orkar inte. Så det vart att stanna hemma en dag till, men imorgon ska jag iallafall nog gå.
Fick brev ifrån BUP igår, ska dit på onsdag och prata och så. Fick ett annat brev idag, från polisen, ska dit den 16e på polisförhör. Ser veerkligen fram emot det.
Blir en ny dator idag, wiiie! Haha, ska bli så jävla skönt att ha en egen, utan kladdigt tangentbord (jo, dte var jag som spillde juice på storasysters dator, men ändå). Och det bästa är att det bara är jag som ska använda den, så då behöver man inte undra så mycket om vem det är som släpper in allt virus, haha. Men fan, det lär bli jobbigt att få alla bilder och musik och sånt till den, men då har jag iallafall något att göra i helgen, vilket är bättre än att bara sova som jag hade tänkt.


it's okay that we're dying

Jag är hemma från skolan idag igen, på grund av att jag 1. mår illa, 2. är trött och 3. inte orkar leva just nu. Jag har nog aldrig förut varit såhär trött, jag är allvarlig när jag säger att jag skulle kunna gå och lägga mig och sova tills oktober. Och jag tror inte ens att jag skulle vara riktigt pigg då heller. Däckade på soffan igår runt 9 och vaknade inte förrän nån timme sen, helt död förstås och med gamla sminkrester och kläderna på.
Men Thåström, Lars och Säkert! hjälper mig att orka vara vaken, jag är tacksam för det. All annan musik ger mig ångest, speciellt kärleksmusik. En annan sak som hjälper är att Låt den rätte komma in kommer på dvd. Vet inte riktigt när, men jag är glad ändå. Och tanken på kissekatt. Men allt annat är skit rakt igenom.

faller isär
lalalalalala
jag föll isär idag
hundra ledsna bitar på golvet,
det var en gång jag


hej jag dör

Har haft en galet jobbig dag idag, har varit arg och ångestfylld hela dagen. Eller arg vet jag kanske inte, men irriterad. Äcklad. Nånting åt det hållet. På verkligen allting, förutom Hugo som fick mig att skratta. Men annars allting, skolkade från gumpan, jag och Cassi. Gick hem till mig istället och drack en cider och åt avokado och havrefras och kollade på SATC. Sen ville Sofie att vi skulle hämta henne med moppen, men vi hitta inga hjälmar så vi körde blattestyle, hahah. Så jävla gay så det inte är sant. Men sen skulle Sofie tydligen hem till sig och byta om och jagvettefan.
Sen svenska, vilket bara betyder att David läser högt ur Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö, så det var ingen som helst ansträngning. Och sen bah aa, nu har ni no, men det har ni inte, typ, så vi fick sluta. Asnajs.
Sen hem, kolla lite mer SATC, sen tandläkarn. Missade tåget, träffade Lina och Sofie på perrongen. Lina har klippt sig och är som vanligt världens sexigaste. Sen kom deras tränare, som var sjukt charmig. Kom typ en kvart för sent till t-läkarn, men dom var ändå lite sena där, så det var no problemas. Vägen hem däremot, då snackar vi. Asmycket folk på tåget, man kände sig som en jävla sardin, och jag började hyperventilera och bah herreguuuuud, jag kommer dö. Och jag var verkligen helt övertygad om att jag skulle det, jag kände hela tiden att tåget närsomhelst skulle spåra ur. Fan skitläskigt.

Men det är bättre nu, och jag ska alldeles strax packa och sen hem till mamma. Ska ju sova där, fast jag inte vill, men jag har svårt att säga nej.

byebye ida!

Hos pappa igen dårå. Mamma ville att jag skulle sova där, men alla mina grejer var hos pappa, så vi bestämde att jag ska komma dit och sova där imorrn istället. Egentligen pallar jag inte, för det är så sjukt långt till skolan därifrån, kommer vara tvungen att gå typ halv 8 för att hinna, och hemifrån pappa kan man gå 10 i liksom .. Dessutom har jag inte eget rum där, vilket är sjukt irriterande, men ingenting jag egentligen orkar bry mig om. Bortsett från det att lillasyster snarkar och klagar om jag har musik på. Men det är bara till på söndag, så det ska jag nog klara.
Skola imorrn .. vill inteeee! Men eftersom jag sa till pappa att jag blev frisk och gick på sista lektionen (lögnlögnlögn) så måste jag gå imorrn. Sa att jag har återkommande migrän eftersom jag har så jäkla ont i huvudet på mornarna, men då sa han att man måste ha ett huvud att ha ont i för att ha huvudvärk. Man bah men haha ha, fan va rolig man kan vara då. Och det tyckte tydligen han att han var, för han skrattade väldigt mycket. Jävla päron man har asså.

Anyways, hemma hos mamma bestämde vi att vi ska sälja my moped, eftersom jag ändå inte använder den. Så kan jag spara pengarna och köpa en ny data eller nåt istället, för det är nåt jag skulle använda.
Men nu känner jag bara för att krypa ner i min äckligt kalla säng och läsa lite John Ajvide, och sen ska jag sussa om jag överhuvudtaget ska komma upp innan lunch imorrn.

skolk, cider & pms

Idag vart det att stanna hemma all day. Jag pallade verkligen inte, jag var allvarligt död imorse. Satt och kolla på sex and the city hela dan, med undantag för då Cassi ringde och frågade vart fan jag var, och när Kalle ringde o fråga ifall jag har knullat med Jocke. Man bah jo precis, det har jag gjort. Fyfan nej, och så ringde Cassi och hade världens pms-utbrott och hotade massa småpojkar i åttan att hon skulle slå dom ifall hon inte fick cigg. Och jag hade ju inte heller cigg, men däremot hittade jag ett par cider i kylen så jag tog dom och gick och mötte henne. Så hade vi det trevligt där i tennisparken, och sen gick vi till skolan, jag helt osminkad. Sen till centrum, där man självklart träffade en massa folk, som helt plötsligt bah vinkar till en. Helt siiiiiick.
Sen försökte vi köpa cigg, men ingen ville köpa till oss. Men det var en söt man som bah 'ni kan få tuggummi istället', och så kom han med 2 paket var och bah 'ni ska inte röka' och var jättesöt. Så honom älskar vi.
Menmen, nu ska jag hem till mamma och äta, hon ville det eftersom jag aldrig är där numer. Hoppas på att Thea är hemma, så man kan få mysa lite med markattan, hahah.


RSS 2.0