i'm a psyko

Det har hänt en hel del den här veckan, saker som jag inte orkar skriva om.
Först och främst fick pappa ryck och städade mitt rum, hittade mina rakblad och tog dom vilket ledde till att jag bröt ihop totalt. Jag skrek och jag bölade, men han gav inte tillbaka dom. Jag är fortfarande lite arg på honom, även fast han förklarade varför jag inte skulle ha dom.
I tisdags var jag hemma från skolan, ovanligt jag vet.. Mamma lacka för att jag inte svarade i telefon, trodde att jag hade tagit livet av mig så hon kom storbölandes hem till pappa. Sen tvingade hon med mig till läkaren och dom dubblade min dos.. Och nu undrar mamma varför jag är trött hela tiden..
Det roliga är att medan mina föräldrar hotade att lägga in mig blev Towe faktiskt inlagd. Men hon är hemma igen, tack gode gud för det.
Nu tvingas jag bo hos mamma, hon driver mig till vansinne. Jag får inte sova, jag måste göra saker jag inte vill och jag får inte vara ensam. Kul liv, va?
Nejfyfan. Och snart kommer min tant ifrån mellanvården, ja hon kommer hem till oss. Lite cp, men jag tycker bara att det är skönt att slippa åka iväg.

godmorgon världen, jag heter jimmy jansson vilket gör att den här rubriken får heta västerhaninge

Precis en vecka sen jag skrev, och jag har fortfarande inte fått den så kallade. Trots att jag haft värken. Myskomysko.

Måndag då. Ny vecka = nya tag.
Kommer bli lite sen idag, mest på grund utav att jag är lat men också för att jag tyckte att det verkade vara en bra idé att lägga in bilder ifrån kameran en kvart innan man börjar..
Igår var det trevligt. Det har varit mycket trevligt, i lördags var det mest mysigt.


dö mens, dö

Lol på att mitt internet är segt, lol på att jag har fått värsta akneutslagen och superlol på att jag har världens grovaste mensvärk.
Kärlek på igår, söndagstradition<3 Vi blev härliga, fick nya vänner och Maja badade håret i fontänen.
Möte med BUP och mellanvården idag, träffade en Thérése som ska hjälpa mig åka tåg, hon tycker om katter.
Och jag har fortfarande jätteont i min mageeeee!!! Och inga jävla alvedon har vi hemma heller, tack pappa. Tack för att den enda gången man verkligen behöver det så finns det inte!!!!!!11ettettett
GODNATT!

gaygaygaygaygay

Söndag = söndagstradition.
Cassi skulle föjt med, men hon orkade inte. Och jag vet inte vad som hände med mig, jag är sur för mammas nya hobby verkar vara att klaga på mig. Så jag har ingen lust till nånting, jag tänker gå o lägga mig igen. Och jag tänker gå hem till pappa tidigt idag, jag är rätt trött på att få höra att jag är äcklig och att jag ska vara tyst.

jag älskar glass

Nu har jag beställt en massa bilder till mitt kollage, yay! 67 stycken, märkte att jag missade några.. Men dom tar jag nästa gång. Min vägg kommer bli så fin, HAHA. Den som har sett bilderna vet att dom inte är så söta, det är mest jag & cassi som posar utav bara helvete. Men det är kärlek för mig.

schizo?

Lukten av gas gör mig glad,
synen av blod gör mig lugn.
Ärr fascinerar mig,
smärta ger mig bekräftelse.
Självmord lockar mig
och fara får mig att känna mig levande.
Jag lever hellre i mörkret än i ljuset.
Det krävs inte ett Einstein för att fatta
att jag inte är helt okej.


________________________________________________

Ja, jag fick för mig att skriva igen. Som vanligt lite.. lite emo, men det funkar för mig och jag bryr mig inte om vad någon annan tycker.
Är hemma hos mamma nu, kände tidigare verkligen inte för det, mestadels för att hon har börjat skrika på mig mer än vanligt. Men väl här känns det okej, bara jag och Uffe hemma nu. Han bjuder på cigg, så min harmoniska balans är återställd igen.
Jag fick ett ryck tidigare och låg ute på altanen och solade. Läste också, ruggigt mysigt var det trots att det blåste.

starfuckers

Idag anser jag att någon borde skjuta mig.
Jag har inga cigg, jag mår dåligt om jag äter och jag är jättehungrig.
Och dom har inga sura körsbär på coop.
Jag kan lika gärna ta livet av mig.

my sweetest friend





Min darling är lite knäpp ibland, men det är en av anledningarna till att jag föll för henne. <3

min fru är med barn, jag är inte fadern

Hej, jag har inget liv så jag skriver två inlägg i min så kallade blogg på en och samma dag när jag egentligen inte ens brukar skriva ett. Men eftersom jag är lite galen är det skönt för mig att skriva av mig och veta att inte många läser, och det är för mig bättre än att springa ute och skrika av mig galenskapen. I lööööv being non-famous, alla borde bli som jag. Eeeeller inte, hahahhahhaha.
Imorgon ska jag till min rasist till farmor och käka påsklunch, köttbullar och prinskorv MUMSMUMS! Jag borde ha bättre saker för mig en fredag, men det har jag inte, och det står jag för, för jag är en NÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRD! Nej, vad snackar jag om, jag är stencool. Jag hänger med min farmor, hallå? Coolare blir man inte.. På lördag bär det av till landet, ska få träffa mina tokstollar till låtsasbrorsbarn. Frida låg och rullade på åkern häromdagen och låtsades att hon var en zombie medan Fille stod och grina för han satt fast i leran. Ibland tror jag att hon är min unge, MOHAHAHHA! Men jag får åka hem på kvällen om jag vill och sova ensam hemma yaaaaaaaay! Har faktiskt aldrig fått göra det förut, för jag är "inte att lita på". Vad nu det betyder.
Annars fick jag en bok om katter i påskpresent, har geekat den hela kvällen. Så jag är lite av en kattexpert. Nej, men nu skall jag dansa salsa framför spegeln, BYYYYYYE!

SLAJSARTORSDAGEN

Today it it the Skärtorsdagen, och jag är nästan för trött för att kommentera att det är min nationaldag. Jag har dock inte slajsat idag, men jag har inte börjat mitt firande än heller. Observera att jag är trött och inte menar någonting jag säger ... *punktpunktpunkt*.
Jag är kissnödig, smutsig och trött. Jag ska sova snart, sen ska jag äta middag och sen ska jag duscha. Kanske leta reda på godiset också, men det orkar jag nästan inte. JAAAAAAAAAAAA JAG ÄR SJUK I HUVUDET!!!111ettettett
Jag kom förresten på att jag saknar Kalleballe, hahahahhaha. Lustigt, jag tål vanligtvis inte den karl men just nu behöver jag hans irriterande skratt. Sicken dag jag har haft, ja. Jag tror att jag är nerdrogad, jag fattar ingenting. Eller bara slutkörd. Yep, så är det, jag är på väg in i väggen. Jag tänker sova nu, godnatt.


JAG ÄR BÄST, ÄT MITT BAJS!

Idag, mina damer och herrar, gjorde jag något sensationellt, något alldeles utöver det vanliga. Jag åkte tåg, HELT FUCKING SJÄLV! Något jag inte kunnat göra på flera månader, men det skulle bli världens omväg annars så jag tänkte att jag skulle testa, och det gick, JAJAJAAAAAAAAAAAAAAA!


Jag är inte vacker dagen efter..

Det är jag verkligen inte. Jag vet inte vad som hände, men nånting gick riktigt fel igår. Jag tror, men det är iofs bara en teori, att jag drack lite för mycket. Det som hände var iallafall en nästan-trekant, raggning på klotterkillar, pinsamt samtal till johan (om du läser, förlåt, jag är dum i huvudet, jag vet), spya och ambulans. Tydligen hotade jag att skära kuken av en ambulanskille ifall han rörde mig. Jojo, alla fick sig allt ett gott skratt.
Men fan, jag ska aldrig mer dricka. Från och med nu är jag nykterist.

Mina armar är äckliga, det vet vi redan

Grrrreat day. Faktiskt. Vi färgade Chimmies hår på lunchen, det blev mer lila än rosa men fint ändå, jag har rosa ränder i mitt hår nu. Inte mycket, men det är finfint. Hela jävla gillbo var hemma hos mig, taha.
Jag kom ihåg att fylla i mitt veckokort idag, vet dock inte hur dagens blir än.. We'll see, my friends. We'll see.
Har ingen aning om hur morgondagen blir, känns verkligen inte som att jag orkar gå till skolan. Men jag kan å andra sidan inte veta hur jag mår då. Såå, we'll see där också. På kvällen tror jag det blir nåt hos Towe, hennes parents is out of town så det verkar lovande.
Min läpp luktar anus, alltså bokstavligen anus. Jag förstår ingenting, men jag hoppas på GUD att det försvinner. Annars dör jag, för jag tycker om min vackra MEDUSA!!!!!! Men Martin försäkrade mig nyss om att det var normalt, så jag är lite lugn igen.

"Luke, I am your father"

Kort uppdatering av veckan:
Måndag - DBT
Tisdag - Skola och inget mer
Onsdag - Ingen skola, stan däremot. Snoddasbak med Casandra.

Jag är lite kär i min kille på DBT, jag vill inte att hon som jag egentligen ska ha ska komma tillbaka. Hon pratar långsamt och ser för snäll ut. Niklas pratar fort och är snäll.
Imorgon blir det skola, vi ska färga Jockes hår på lunchen. Jag måste fylla i mitt veckokort också, hittills kommer jag ihåg allt eftersom det inte hänt ett skit.

RSS 2.0