ggggreat

Tisdagen avklarad, nu är det nerförsbacke på veckan. *Gilla*
Skolan idag gick bättre än på länge, jag har faktiskt GJORT saker idag. Jag fick reda på att jag kan få vg i matte om jag anstränger mig de sista veckorna nu. Pretty sweet. I medicinsk grundkurs kan jag nog också knipa ett vg, bara jag lämnar in uppsatsen om matpjälkningen. Därför ägnar jag kvällen åt att plugga, plugga och åter plugga. Vi började med ett hälsoarbete idag på mgkn, jag blev nästan klar och den ska vara inlämnad den 14e. April, alltså.
Efter skolan hämtade jag ut mitt löshår, passar bra nu med tanke på att jag tog min sax som jag använder som nyckel till att klippa håret igår.. Det ser helt okej ut, men kort är det. Dock växer det rätt fort..

Jag har kommit på att jag inte har världens smartaste katt. Idag stod han utanför fönstret och rafsade på det, som han brukar göra när han vill in. Och dörren var öppen. Smart katt. Och inte nog med det, Lotta gick och visade att den var öppen, och han satt där som ett fån och glodde på henne. Efter sådär 5 minuter gick det upp för honom att han faktiskt kunde gå in. Ja, vad ska man säga? Sådan matte, sådan katt. Hahaha.


Ingen Towe ikväll dock, men det är kanske bäst eftersom jag har så mycket att göra.. Vi ska försöka plugga tillsammans imorgon, och eftersom hon läser matte c kan hon hjälpa mig med min matte a!

Hjärtegull

I promise, one day you and I will be free.


One of us is going down

  Efter ett tag i känslomässig koma är jag nästan människa igen. Det har varit illa, riktigt illa. Nu funkar det, ofta, men det är också ofta det är samma jävla skit.
  "If something's hard to do, it's not worth doing". Skulle jag ha slutat andas då? Skulle jag ha tagit den enkla vägen ut? Det hade jag förmodligen gjort om inte ni hade stått ivägen. Om ni inte hade sparkat till mig så fort det kändes hopplöst. 


  I fredags blev jag i alla fall sjutton. Tjejmiddag och hela faderuttan, underbart. Jag har underbara vänner, det har jag verkligen. Jag fick nog över 5 kg godis. The host fick jag av Sannapanna, en mysig kofta och bodybutter av Totts. Godis och Baileys av Rebbe. Jag hade en bra födelsedag, helt enkelt.
  Om en stund känns det som att det är dags att slå mig ner framför tvn med Criminal minds, lika bra det då mitt pluggande inte går sådär tiptop. Kanske får plugga i sängen, det brukar funka.
  Imorgon blir det skola, DBT och sen stan med Totts. Jag behöver köpa saker.



Snygg, snyggare, snyggast.
Sanna: "Ida, det är okej att du har min pojkvän som bakgrund."
Ida: "Vad snackar du om? Det är min pojkvän."
Jag: "Då kan jag tala om för er att han är jäkligt otrogen. Med tanke på att det är jag som ligger med honom."


SATÖRDEJ

Towe kom över igår, vi bakade rulltårta och jag testade hennes löshår. Hon fick inte tillbaka det förrän hon skulle gå hem. Jag älskar det! Jag såg ut som ett riktigt emo, jojo. Och på tal om emo, det står emo på matteblocken vi fick i skolan. När jag hörde det skrek jag "DÅ VILL JAG OCKSÅ HA ETT!" och det var förstås roligt, tyckte Linn. Ehh ja.. och senare på kvällen kom Alihandråååå över, vi kollade på Inget är heligt med Magnus Betnér och Towe somnade i soffan! Gullunge.
Idag blir det iallafall bio med mina classmates. Vi ska se Alice i underlandet, hoppas den är värd att se. Spelar egentligen ingen roll, jag kommer ha kul ändå.
Jag råkade beställa löshår igår förresten, hahahha! Jag behöver 800 spänn, och jag har.. 2,68 på kontot. Får försöka fixa att det blir min födelsedagspresent. Jag MÅSTE sluta beställa saker.
Nu ska jag se om vi har något ätbart i huset eller om jag får käka en gammal möglig ostbit till lunch. Det lutar åt det sistnämnda. Inte undra på att jag behöver terapi.


underbart

Jag är så trött! Har både tvättat och städat rummet. Och med städa menar jag sopa in allt under sängen och ett snabbt drag med dammsugaren. Just nu tvättar jag mina käraste tofflor, lagom till criminal minds lär dom vara torra och mysiga.
Utvecklingssamtal igår, 3 ig-varningar.. bättre än jag trodde iallafall. Jag har ett schema nu på när jag ska skicka in mina uppgifter, gjorde och skickade in elen idag på matten. Imorgon ska APU-uppgifterna in, dom får jag göra på svenskan. Och engelskan ska in på måndag, vi ska svara på 8 fucking papper med frågor om en bok jag inte ens har öppnat. Jag pallar inte meeeer!!!!!11oneoneeleven
Jag skulle kunna sova i en vecka, så trött är jag. Jag dör.


Min superhjälte

Igår kom som sagt Towe över, vi bakade niggerballs, pratade och kollade på dating in the dark och dh. Underbart! Längtar redan till nästa tisdag, då en i ditd säger "han ser ut som en avdankad jävla matta". Hahaha I love it!
Jag fick choklad av Towe, hon vet verkligen vad jag älskar, haha. Jag ska gosa ner mig med den senare, jappjappjapp.
Jag skolkar lite idag, jag ska till debban och det skulle vara sjukt jobbigt att gå från skolan till stationen. Men imorgon smäller det, då ska jag till ox igen!
Jag läste ut Mörkrädd igår, kan säga att jag inte vågade släcka lampan.. Alltså, 4 av 5 möjliga på skräckskalan. Det är inte för inte att han kallas John Ajvides kronprins.. Jag grät tillochmed en skvätt. Inte för att jag var rädd dock, utan för att det var sorgligt. Hans katt dog.
Nej, nu ska jag borsta gaddarna. Hejpa!


hero of war

Om en timme ungefär kommer Töwe över, vi ska kanske baka och kolla dh lite senare. Ska bli myspys.
I nuläget försöker jag lista ut varför Caspis är sur, han har varit grinig i över en vecka och jag vet inte varför.. Det kan vara så att han har ont i magen av all fisk, tippar på det. Idag har han sprungit ut och in hela dagen, han är lika glad som jag över att solen skiner.


Jag har så klockrena bilder på honom! Här är han nyduschad, efter att ha haft bajs i hela pälsen, och jättesur. Just nu ligger han och sover i min säng, sötnosen.

Och min present kom idag! Criminal minds season 2, underbart! Pappa säger dock att han ska gömma den tills den 26e, men det är vi inte eniga om.
Jag läser en ny bok nu förresten, Mörkrädd av Andreas Roman. Sjukligt bra, otroligt spännande och läskig. Jag har snart läst ut den.. Då ska jag tamigtusan ta tag i alla andra 20 olästa bäcker jag har i bokhyllan..


Towe

Jag är glad över att du är hemma igen. Du har varit saknad.

You know, the only way you're leaving me baby is in the trunk of a car.
Don't.. Don't make me do it.


Måndag morgon

Och idag börjar skolan. Vilket jag vanligtvis skulle kunna rulla mig naken i snön för att slippa, men idag känns det okej. Jag saknar alla mina homies. Det lär bli en rolig tågresa med mycket skratt och eventuellt sång. Underbart. Och klockan är vadå, 7 och solen skiner?! Jag tror vi går mot bättre tider, jojo. I love it! Fast jag är död. Dödare än död. Dödast, helt enkelt. Men sånt får man leva med om man kommer hem halv 1.
Nej, nu ska jag borta pliggarna tror jag, sen blir det väl.. lite dans framför hallspegeln, innan jag flåsandes tar på mig skorna. Ehhh ja. Nejfan, hejpa.



Lillasyster Lina på kryssning i somras.


3

Kom precis hem från min man, han och jag firade 6 månader igår så vi tänkte fira stort=jag sov där. Vi hade kul, vi pratade massor, jag bölade (inga konstigheter), och vi drack, vad som nu kallas för after-sex-coke. Det är nice, höhö. Och frampå morgonen, sådär vid 5-halv 6, var vi helt speedade på cola och skräckfilm att vi inte kunde sluta garva. Haha, jag älskar honom!

Annars, mammsen fyller 42 år imorgon. Ojojoj, gammal tant. Jag måste köpa present till henne idag.
Och jag saknar min hjälte! Min superhjälte, min andra hälft, min räddare i nöden, anledningen till att jag lever! Ja, Towe. Det är inte långt tills hon kommer hem nu! Yaaaaay!

less

Jag är så less på allt, igen. Jag vill inte mer, jag vill verkligen inte ha det här mer.

Igår var jag iallafall i stan med Frida efter DBT. Köpte en ögonskugga och vax. Nu är mina pengar slut. Great. Nej, ingenting är great. Jag saknar Towe, jag saknar alla som försvunnit och jag orkar inte må såhär.
Jag behöver dig Towe, mer än du anar. Jag vill att du ska komma hem nu.

RSS 2.0