Jag vet inte det jag

Uppe med tuppen men inte fan ska jag till skolan för det. Nepp, för det hinner jag inte. Jag måste packa. Till vadå? Jo, vi är några i klassen som ska tälta vid skolan och sen käka frulle på tre trosor! Helgalet, jag vet.
I helgen har jag varit hos min mor, mycket trevligt. I Uffes horoskop stod det att han skulle satsa på sin humor, vilket han gick all in för. Men inte fan var han rolig för det. HAHAHA! Jorå, jag har garvat så jag fått magknip. Igår till exempel, så pillade jag bort en sårskorpa på foten och det började blöda, varpå jag skriker "JAG BLÖDER!!" och Jenny skriker "DU BLÖDER!!!!" och Uffe skriker "Bränn det, så slutar det blöda. BRÄNN DET!!!" och när jag inte fattar vad han menar tar han fram tändaren och ska elda på min fot.
Jag dog.
Nu ska jag ta en liten morgoncigg, koka lite kaffe och kanske minsann föna håret. Tjottahejti vetja!

Watch you sleeping

I try to get you up
But you go down
And you are not okay
You are not okay

I wanna carry you
But you wont get up
It's really killing me
You know it's killing me

AN-ledning

Den här dagen har sugit från början till slut. Hela dagen har varit totalt värdelös. Till och med min eftermiddagslur sög. Då är det illa.
Snart ska Caspian få sin maskmedicin, jag ser inte fram emot det. Sist hade jag nästan inga händer kvar och jag gissar på att det slutar lika illa den här gången. Kanske borde jag också ta en släng av hans medicin, med tanke på att han tungkysste mig när jag åt middag igår.. Nu ligger han utsträckt över hela bordet, helt ovetandes om vad som väntar. Stackarn.
Nu kom Towe. Vi ska kolla på desperata hemmafruar och Cougar town. Lite som är bra i alla fall. Jag har börjat läsa Skumtimmen av Johan Theorin, den verkar helt okej.
Towe berättade just att hon brukar klippa sin lugg varannan gång snelugg och varannan gång hellugg. Hon är kuuuul.

LÖKINATION!

Jag är ju då inte på humör för datakunskap. Inte när jag försovit mig till 07.25 imorse, stressat som fan till tåget för att missa det med en minut. Sen en minibuss som inte kom, en promenad på 2 km i stress för att hinna till nationella, sen nationella. Med både huvudvärk och halsbränna. Och inte hann jag äta frukost heller. Det är inte min dag idag, känner jag. Men jag slutar om en kvart, asnice.
Ikväll blir det mest bara chill. Kanske med Towe och hennes gang på översjön, vem vet? Då ska jag i alla fall bada. Jag är sent ute i år, jajävlar sörru!


You're my sun when the rain is falling down.

People always leave.

Men jag visste alltid att du inte skulle stanna.


Mycket

GAAH! Det är så mycket som händer just nu och så lite jag faktiskt orkar ta itu med. Jag pallar inte med allt det negativa, så jag tänker bara skriva om det positiva. Idag, iallafall.
Från i onsdags har jag varit hos mamma, och med Uffe i närheten har man sällan en tråkig stund.. Idag till exempel, då tvingade mamma med mig till plantagen för hon skulle köpa en rabarberplanta, och då fick Uffe för sig att han skulle lägga motorcykeln på hyllan och bli jordbrukare istället. Hela vår baksida skulle bli potatisland, och han hade så gröna fingrar och jag vet inte vad han snackade om. Sen när han väl skulle lägga stenplattor på baksidan blev det snett och jävligt, och sen hör jag han säga "Annika, undra inte varför den där platten står snett. Jag tyckte det såg skönt ut." Och sen mutade mamma mig med cigaretter för att jag skulle göra massa saker hon inte orkade. 
Och efter att jag suttit på baksidan och rökt så gick jag in, och där står mamma med mitt blonda löshår i sitt kolsvarta hår och svänger med huvudet och frågar om hon är snygg. Asrolig tyckte hon att hon var, men det tyckte inte jag.
Igår kollade jag och Ulf på AFV och vi garvade så vi trilla av pinn. Och Uffe kan inte garva utan att hosta halvt ihjäl sig, så det var lite extra roligt.
Jag har hunnit sola lite också! Så nu har jag gått från genomskinlig till grådaskig. Det gillar vi. Vad vi däremot inte gillar är att det är för varmt för att ha kläder på sig, och jag trivs som bäst med tjocktröja och långkallingar.
Jag har levlat som fan på Treasure isle i helgen. Nu är jag på level 51 tror jag. Och Caspian har mens, så han är inge rolig.
Juste! Idag när jag masserade Uffe sa jag att hans rygg var stenhård, och då sa han "ja, om man ändå kunde vara så hård mellan benen nångång." Jag dog.
Nej, nu gör jag som Ia och går ner till sängen för en dejt med Edward Cullen.


HOOOOOOOORN!!!

Hej, jag är ett underbarn utan dess like. Och varför då, kanske somliga undrar. Jo, för jag är bäst i klassen på engelska. Jag och Susanna har redan scorat 78 points på nationella, med andra ord VG+. Men det kommer bli MVG, sanna mina ord.. MOHAHAHHAHHA! (Ja, jag är helt säker på att det här kommer leda till storhetsvansinne. Utan tvekan.)
Pappa och Lotta är borta, helt spårlöst. Jag börjar känna mig ensam. Och röksugen. Jag börjar undra var karln har tagit vägen med mina partysticks.
Idag struntade jag och Susanna i matten och solade utanför bengts istället. Jag tror jag fick lite färg! Fräknar har jag i alla fall fått, nu är jag en gullunge! Jag kommer snart se ut som Pippi. Skitsnygg är jag i alla fall, kanske till och med så snygg att jag kan ragga upp en Tommy. Fast personligen tycker jag Klang är en riktig pudding! Kanske satsar på han istället, vem vet?
Nu yrar jag igen! Imorgon är det NP i matte, jag kommer faila men det gör ingenting, ingenting alls gör det. För jag har min karriär som engelsman framför mina fötter.
Imorgon är det sista skoldagen på.. ett tag. Jag ska till mamma! Fast på torsdag, aaah då ska jag typ till Towe och bah grilla lite svamp. Aah, och sen ska vi typ sitta på ett tak? Man bah shiiiiiiiiet! Helgalet ju.
Nej, vad som är helgalet är att jag inte bara skjuter mig i huvudet nu på stört. Jag ska uppsöka lite hjälp nu vetja, I'll let you know what's going on later, dude. Or not. Det beror lite på hur det artar sig. Hejpa!

...

Av någon anledning tappade jag just allt. Jag orkar inte mer.

Move along

Äntligen fungerar mitt internet igen. Jag har varit totalt isolerad från allt vad omvärld heter hela helgen, för jag har inte haft pengar på mobilen heller.
I fredags fick jag sitta kvar i skolan och göra nåt jäkla mupp-prov, sen däckade jag i soffan när jag kom hem. Vaknade vid 1, för att upptäcka att internet inte funkade, så jag spelade lite spindelharpan istället. Sen sov jag till 11.
Igår, lördag, kollade jag på Rec med Lina och hennes kompisar. Askul, jag skrek så jag nästan sket på mig. Hon har nästan roligare kompisar än vad jag har. Höhö, skämt åsido. Dom var roliga.
Towe drog med mig till kista idag, jag hittade absolut ingenting att köpa. Hon däremot kutade runt i varenda klädaffär hon kunde hitta. Tråkigare människa får man leta efter. Vi är väääldigt olika på den fronten.
Från och med nu är vi nyttiga, i och med att hon FÖRLORADE vegvadet. Och det betyder att jag är bättre än henne. MOHAHHAHAHHAHAHHHA!!!1
Imorgon blir det DBT som vanligt, askul. Verkligen. Not.
Nu försöker jag få folk att spela kubb med mig, men ingen verkar vilja göra det. Lika bra det, med tanke på att jag inte ens äger ett kubb-spel. Dessutom raggar jag på min lillasysters 13-åriga kompis. Ja, är man desperat så är man. Cougar-Malin? Maybe so.
Nej, det här duger inte. TJOTTAFLEJTI!

Onsdag.

MÖH! Huvudvärk i över 24 timmar nu, vad är det här?! Jag hugger snart av mig huvudfanet. Det orsakar mig onödigt mycket lidande ändå..
Kattsatan bryter mot alla regler idag. Han går på min dator, hoppar in i kylskåpet och trycker upp rumpan i nyllet på en. Han verkar helt bestämd på att jag SKA slicka hans rumpa, men vi har lite skilda åsikter om det. För jag vill inte.
Idagens har jag läst (istället för att vara i skolan, ja), nu är jag halvvägs igenom breaking dawn. Lilla bebisen är född nu, och Bella är vampyr. Underbart. Jag förstår inte hur en bok kan vara så spännande trots att man redan läst den. Nästa bok jag läser ska inte vara så spännande, den får bli lugn.
Den tolfte släpps Höstoffer i pocket. Yay!
Jag och Towe är vegetarianer numer. Eller, vi tävlar om vem som pallar längst. Vi har dock inget pris än.. Towe gick inte med på att priset skulle vara en bok. Antar att jag förstår det.
Njeeeeeeeeeeet, nu ska jag ta en glass och sätta mig i soffan. SHULULULU!

Industrial



Yes, så såg mitt öra ut för.. 19 timmar sen. Fint. Nu ser det lite bättre ut.
Men fatta ironin i att Towe är rädd för blod. Och likaså jag. Vi hade ett skrikparty. Vi är ironi personifrierad. MAH!


M to tha alin

Dagens citat: "Jag älskar barn, när jag ser ett barn blir jag jätteglad. Jag blir pirrig i hela kroppen, bah.. MMM!"

Nej, jag har inte gått och blivit pedofil. Jag bara fomulerar mig lite illa ibland.
Min dörr gick sönder imorse, så jag kom nästan inte iväg till DBT. Jag drog och slet i dörrfan, men det slutade med att jag lämnade den olåst. Den var olåst när jag kom hem också.
Gruppen var gruppen, mer eller mindre. Mötet med Niclas var nästan som på den gamla goda tiden, när jag kände mig peppad till att bättra mig. Awesome.
Igår kväll färgade jag håret, så nu ser jag inte ut som en avdankad liten fjortis längre.
Men jag är nyfiken som en lärka! Så det är en sak jag måste ta reda på. Åhåhå, you're in deep trouble miss. Jag ska veta, det bara är så.
Ikväll kommer Towe och köttar mitt öra. YAY!

Lasse

Just ni sitter jag med hårfärg i pallet, som ska sköljas ur om cirkus 5 minuter. Sen ska den andra in. Suck. Men jag har ändå inget annat för mig. Det enda jag måste göra ikväll är att fylla i hemuppgiften från gruppen, sen har jag mitt på det torra. Skulle ju iofs behöva byta lakan, men lite skit dör man inte av. Tvärtom. Det härdar. Höhö.
När jag köpte min hårfärg idag fick jag en mascara på köpet. Underbart, med tanke på att min har börjat ta slut och jag vill inte öppna min andra. Jag har nån konstig fixidé om att jag ska spara på saker så länge som möjligt.
Imorgonn, möte med Nickepicke och grupp. Träffa Towe, hon ska pierca mig i örat minsann!
Och nästa vecka kanske Mattias kommer hem till rotan, så då blir det väl att träffa honom. Sweet. Jag saknar honom, vi har inte träffats på snart ett år. Sen skolavslutningen i nian, tror jag.

  

Mina kökspojkar på barnens ö! Mattias och Jocke, hahah!


Röd gul blå

DJURGÅRDEN, TJALALALALALALA!


Så sant, så. Applåder för hjältar i blå-blåa ränder!

Det gjorde min dag. Det och mina nya hörlurar.


X

Jag sitter med en förhårdnad ansiktsmask i nyllet och badrummet är ockuperat av Lina. Jag lär inte ha åtkomst dit förrän imorgon bitti. Great..
Jag är hungrig, så jag ska ta mig en macka innan jag hoppar i säng! Macka och cigg, det är grejer det. Men jag ska sluta röka. Nångång. Snart, i alla fall. Usch och fy, jag vill inte. Men jag har bestämt mig. Hahah nej det har jag inte, men nästan. MÖÖÖH!
Imorgon ska jag försöka få med mammi till stinsen, eventuell sollentuna c så jag kan köpa nya hörlurar och hårfärg. Min utväxt är ca en decimeter nu, inte okej.
ÅH, nu är badrummet ledigt! TJEJPA!

Dagens låt: -
Dagens frisyr: Uppsatt och risigt
Dagens smink: Nope.
Dagens klädsel: Jeans och tröja
Dagens händelse: Coop
Dagens planer: Mc live, färga håret
Dagens vill ha: Godis
Dagens saknad: Caspis
Dagens dricka: Kaffe
Dagens köp: Godis och Lillefot
Dagens mående: trött

RSS 2.0