28 Februari, Måndag

17:36
Helt död. Sjuk som fan. Känner mig som ett helvete. Ont i halsen, ont i huvudet.. Det känns som att jag har snortat klorvatten för det gör så ont i näsan. Jag bokstavligen dränks i mitt eget snor.
Men jag var på praktiken idag i alla fall. 8-15. That's some good shit right there. Min favoritgubbe sa att jag kunde få låna hans tandborste om jag ville. "Oj, vilket erbjudande. Rena rama julafton!" svarade jag på det. Gullegubbe.
Skönt att vara hemma i alla fall. Gott med riktigt kaffe. Väldigt fåordig idag, japp.
Studiebidrag idag. Kanske blir stinsen med mamma. Fortsätter vara fåordig, ja. Blir roligare så. Kanske inte.



Marilyn Manson - Lamb of God.


21:32
Känner mig en aning bättre nu, efter en toast och en dusch. Men fortfarande känns det inte riktigt bra. Varmvattnet luktrade upp snoret lite, så för 20 minuter kunde jag andas normalt. Dock ledde det till att jag snortade schampovatten istället, men det var i alla fall självförvållat.
Mamma och jag åkte en snabbis till Stinsen, jag kollade bokrean lite snabbt men hittade ingenting jag fann intressant. Mamma sprang i vanlig ordning in på Hemtex och hittade ett blommigt påslakanset á la 400 spänn styck. Jag blev faktiskt lite impad när hon inte köpte det. Men jag såg att det tärde på henne. Sen drog vi till Djurmagasinet i rotan och kollade på hamstrarna. Jag såg Jennys nallehamster som hon vill ha, den var grymt söt. Hittade även en liten brun/vit rackare till mig, som skulle ha följt med mig hem om jag inte visste att Caspian antingen a) skulle ha mumsat i sig den, eller b) det mest troliga; han skulle blivit rädd för den. Nu tänker ni säkert att jag överdriver hans feghet, men det gör jag inte. I somras hade vi möss i förrådet och han tog omvägar för att slippa deala med dom.
Imorgon blir det sovmorgon, för jag börjar 1. Tror jag. Jag vet faktiskt inte, men jag tror att min handledare sa det i fredags. Jag chansar på det i alla fall. Det kan inte bli mer än fel.

Dag 18 - Vad jag åt idag.
Frukost; två mackor och kaffe.
Lunch; rostbiff med potatisgratäng och svampsås.
Mellis; chokladkaka med grädde + kaffe
Middag; korv och makaroner
Kvällsmål; toast

Dag 19 - En bild på det jag köpte senast.
Jag kommer inte ihåg vad jag köpte senast.

Dag 20 - Min favoritfilm.

Jag har inte en favoritfilm, jag har fler. Twilight-serien, Natural born killers, Donnie Darko, Girl interrupted, Hajen-filmerna, ja you name it. Jag älskar alla filmer jag ser som är bra.

26 Februari, Lördag

16:24
Sådärja, sminkad och klar. Ska snart dra upp till Coop och köpa en blomma till Towes mamma, som fyller år, och sen hem till Towe för att förhoppningsvis bli matad med tårta.
Efter det ska jag hem till Jesper och träffa honom innan han åker till Idre. Ojojoj, späckat schema. Känns lite dumt dock att jag varken hinner vara hos Towe särkilt länge, eller att jag inte hinner vara hos Jesper särskilt länge. Det är tufft när alla älskar en. Höhö.
Igår kom i alla fall Towe över hit och Lina hade sin kompis här, så vi kollade på film allihopa. I rymden finns inga känslor och Dear John. Vi hade med andra ord en asperger/autism-kväll. Och känner jag mig och Towe rätt kommer vi säga "jag har asperger" så fort vi gör något konstigt. Kul kväll, på det hela.

Det är inte lätt att va ödmjuk när man är felfri som jag!

25 Februari, Fredag

15:59
Helg. Fyfan va nice. Shit asså. Asså shiiiiit, till och med. Det är epic. Okej, nu tog jag i. Lite grann. Men bara lite.
Praktiken idag gick rätt fort, fram till 2 i alla fall. Då gick min nya homie Mirella hem, och idag var hennes sista praktikdag. Synd, för hon är rolig. Efter 2 var det bingo, och det var grymt segt. En gubbe somnade till och med.
Och jag har gått och blitt kär. Igen. I en gubbe den här gången. En 80+are. Ja för fan, det är så vi gör det nuförtiden. Han är gullig, och av bilder att döma var han en riktig pudding back in the days. Han är dock gift, men det hindrar inte honom från att be om pussar, haha. Bara så vi har det klart; jag har inte pussat honom.
Ikväll ska jag träffa Totts. Vad vi ska hitt på vet jag inte, men förmodligen kolla på film och käka chips. Som vanligt, allts. Imorgon ska jag till Towe och fira henne och hennes mamma, och jag ska hinna träffa Jesper också. Späckat schema även på helgerna. Jajävlar sörru!
Nu.. ja, nu gör jag inte ett skit. Väntar på att kakan som Lina och hennes kompis bakar ska bli klar.
Haha, på tal om kakor; igår pratade jag, Pappa och Lotta om tjockisar, och jag sa nånting i stil med "men man mår ju så jävla bra när man står bredvid en riktigt tjock person". "Mmm" mumlade dom, som redan tappat intresset för samtalsämnet. Så för att liva upp diskussionen lite ställde jag mig bredvid pappa och sa "Gud, va bra jag mår nu!". Pappa skrattade inte som jag hade trott att han skulle göra. Han slog mig. Vilket var lite elakt, kan jag tycka, eftersom jag bara skämtade. Så vitt han vet.

Dag 16 - Innehållet i min väska.
Jag har väl all möjlig skit i min väska. Pennor, plåster, kondomer av nån jävla anledning (för att Linn, Rebbe och Nathalie proppade på mig typ 48 stycken och de inte fick plats i jackfickan), en almanacka, en bok, näsdukar, massa lappar med ord jag har glömt betydelsen av, lite grus och lipsyl.

Dag 17 - En person jag vill byta liv med för en dag - och varför.
Linn, för jag vill också testa på att vara moggis.

Jag och Linn the moggis. Hon är fett söt, fast hon har Downs.

23 Februari, Onsdag

06:36
Idag säger vi GRATTIS FÖR I HELVETE till Towe som fyller 18 barre!




15:42
Hemma från dag 2 på den nya praktiken. Som är AWESOME. Med stora bokstäver och allt. Inte nog med att det är hur fräscht som helst (eller det faktum att det tog mig ett bra tag att lista ut hur fräscht stavas. Och jag var tvungen att googla det), min handledare är en av de skönaste personerna jag träffat i mitt liv och patienterna, eller brukarna som vi säker i branschen, är hur coola som helst. Jag önskar att jag hade hamnat där från början, för 3 veckor känns plötsligt väldigt lite. Haha.
Igår började jag 4, så innan följde jag med Towe till Stinsen för hon skulle klippa sig och jag passade på att köpa hennes present. Passade även på att spana in förberedelserna för bokrean, vilket påminner mig om att jag ska handla lite på cdon, och jag tror minsann att en tröja följde med hem också. Och en hårinpackning. Och nu har jag 18 kronor kvar på kontot. Det känns bra. Verkligen. Bazinga, det gör det inte alls.
Ikväll ska vi åka iväg och köpa ett nytt badrum. Eller ja, delar till ett nytt i alla fall. Vilket vi har hemma, för vi köpte det för 4-5 år sen, men pappa vill ha nya. Anledningen till att badrummet ska renoveras är följande: häromnatten när jag låg i min säng och läste hörde jag ett brak, alltså kattjäveln-har-haft-ner-julgranen-igen-brak. Nu har vi dock ingen julgran, men ni fattar. "Jävla kattjävel" mumlade jag för mig själv och skulle resa på mig för att se vad sjutton han hade haft ner. Nej, men då sörrni, då ligger han i min säng. Och efter att ha sett Paranormal activity 2, vad tror ni jag tänkte då? "SHIT! Demoner! GÖM DIG MALIN, GÖÖÖÖÖÖÖM DIG!!!" var väl ungefär det so for genom mitt huvud. Jag drog in huvudet under täcket fort som fan och sen somnade jag av ren panik. När jag vaknade och gick upp såg jag att badrumsskåpet hade ramlat ner. Eller ryckts bort av en ilsken demon. Vad kommer jag aldrig att få veta.
Så vi ska renovera badrummet. Pappa sa att det borde bli klart till helgen. Alltså kommer inte vi ha en toalett på mellanvåningen de närmsta 6 månaderna. Det ska bli spännande och se hur det går för oss tre på morgonen att tränga sig på deras toa. Det kommer verkligen bli spännande..
Nu ska jag handla upp nästa studiebidrag! Ciao.

Dag 14 - En bild på mig själv för ett år sen.

Jag ser alltså likadan ut. Pinsamt..

15 - Någonting jag ångrar.

Faktum är att jag inte ångrar särskilt mycket längre. Kanske att jag släppte taget om vissa jag borde klamrat mig fast vid, eller att jag gav upp när jag borde ha kämpat. Att jag öppnade mig för vissa när jag visste att det var ett dött lopp. Lite såna saker. Men jag har lärt mig så mycket av de misstag jag har gjort att jag inte ångrar dem längre. De är alla delar av det som är jag, och jag älskar mig själv så himla mycket.


21 Februari, Måndag

12:49
Jahapp. Hemma igen. Ingen praktik för lilla mig, för min lärare har inte hittat någon ny. Med lite tur dröjer det hela veckan, höhö. Det lär bli på ett ålderdomshem i alla fall, bättre än så blir det knappast. 3 veckor. Det grejer jag.
Nu har jag ingenting att göra. Vad jag borde göra är antingen a) städa mitt rum eftersom det ligger jord över hela golvet, eller b) plugga.
Jag vill inte göra något av det ovan nämnda, så jag tänker slänga in en rulle i dvdn. Och det där lät inte riktigt klokt, eller rimligt heller för den delen. Men jag kan inte låta bli att inte bry mig. HÖHÖ.
För övrigt har jag påbörjat operation välvårdat hår. Det går ganska bra, det har börjat blänka sådär som det gör i schampo-reklamer. Till och med när det är torrt. Inte lika överdrivet som i Frank Provost, men typ som i en reklam för Rustas egna schampo. Jag kan tänka mig att det skulle se ut ungefär som mitt hår ser ut nu.
På onsdag fyller Towe (som man kan kalla för Ove, för dom är ungefär lika jobbiga) 18 år, och då är det bara 1 månad och 3 dagar kvar tills jag blir 18. Och förlorar min ungdom. Herrejesus..
Nej, nu jävlar ska jag se Solsidan. Eller Prison Break. Adios.

20:09
Det blev att jag slängde mig i soffan och fortsatte läsa Marilyn Mansons självbiografi. Herregud, säger jag bara. Den människan vet verkligen hur man chockar folk. Men han har tydligen inte opererat bort revbenen för att kunna go down on himself. Och inte heller har han dödat en kyckling på scen. Då är då frågan; vad fan har han gjort egentligen? Inga rykten verkar stämma. Men, om man ska tro honom själv, vilket jag för övrigt gör, är han värsta casanovan.
Pappa kom hem runt 5, och då hade jag gått utan cigg i.. väldigt många timmar. Lite irritation måste jag medge att jag kände, men inte så farligt. Förutom när jag skulle dammsuga och råkade köra över min plattång med dammsugaren och dammsugarhelvetet inte ville följa efter mig.. Då var det inte långt ifrån att jag sparkade på fanskapet. Eller när jag satt på toa och märkte att tampongerna var slut och sen sprang runt i hela huset på jakt efter en. Inte förrän flera timmar senare kom jag på att jag hade en i en sko i min garderob. Vad den nu gjorde där vet jag inte, men snacka om elefantminne.
Vi drog i alla fall till Farmor och lämnade en tårta som hon skulle bjuda personalen på, och farmor sa i vanlig ordning att jag var så söt att man skulle kunna äta upp mig. Det kan jag verkligen hålla med om. "Du är söt som en karamell!" sa hon, för att vara exakt.
I bilen på vägen hem pratade pappa och Lotta om när pappa ramlade en gång för länge sen och slog ut alla tänder, och pappa sa "Jag kommer inte ihåg ett enda dugg." och jag, som tjuvlyssnat lite, sa "ungefär som en vanlig helg då, med andra ord." OJOJOJ, va ägd han blev. Det vägrar han i och för sig att erkänna, men jag kommer alltid veta. NANANANANA!
Och när vi kom hem och slog på tv gav pappa mig den finaste komplimangen jag fått i hela mitt liv. Han sa att jag var precis lika cool som Jake i Two and a half men. Det värmde.

Dag 12 - En bild på ett ställe jag har varit på.


El land de Turks.

Dag 13 - Mitt drömbröllop.
Tjaa.. allt jag egentligen har tänkt på angående mitt bröllop är att jag vill gifta mig med någon jag är helt säker på. En mörkhårig snygging (Gerard Butler eller Richard Olsson, någon av dem blir det!). Ett litet sommarbröllop med mina närmsta. Det är allt jag vet just nu.

19 Februari, Lördag

23:07
Sitter hemma. En lördagskväll. Det var ett tag sen, du. Eller? Vanligtvis är jag hemma hos Jesper på lördagarna, men idag.. idag är jag hemma. Jag behövde lite mamma-tid. Men jag var hos Jeppe igår till idag, så det går ingen nöd på mig. Höhö.
Vi kollade nyss på gaygalan. Gaygalan. Vad fan är det? Det är väl lite väl overdrive? Vilket påminner mig om att Ola inte fick priset "mest trolig att komma ut ur garderoben 2011". Det var lite förvånande. Jag tror inte ens att det priset fanns. Men årets homo fanns. Jesus Kristus..
Imorgon ska jag förmodligen åka och köpa Towes present, vilket jag sa till henne idag. Och så här lät den konversationen:

Jag: Jag tror att jag ska köpa din present imorgon.
Towe: Vad ska du köpa?
Jag: En bok.
Towe: Det vill jag inte ha.
Jag: Det är vad du får. Bibeln eller Koranen, det får du välja själv.
Towe: Ta den som väger mest så det gör ont när jag dunkar den i ditt huvud.

Trevlig prick det där, inte sant?

Dag 9 - Bild på mig och min bästa vän.



Min väldigt trevliga vän Towe. Not.

Dag 10 - En bild på mig och vad jag hade på mig idag.
Jag vet inte hur pass intressant det är att se en bild på mina väldigt ospeciella mjukisbrallor, mitt väldigt ospeciella linne och min väldigt ospeciella tjocktröja. Som egentligen är min mammas. Nej, den här skippar vi.

Dag 11 - Någonting jag oroar mig för.
Säg vad jag INTE oroar mig för.. Jag kan göra en hel lista.
Nummer ett: att bli vuxen.
Nummer två: att ta ansvar.
Nummer tre: att jag ska ta tillfället i akt och utveckla en ätstörning nu när jag vet att min kräkreflex faktiskt fungerar.
Nummer fyra: att jag ska spendera resten av mitt liv som en arbetslös a-lagare på rotebro torg.
Nummer fem: att den lilla pricken jag har i pannan ska utvecklas till en riktig vulkan.
Och så här kan jag fortsätta i minst en halvtimme.

17 Februari, Torsdag

21:25
Idag.. har varit hemsk. Verkligen hemsk. Jag vet egentligen inte varför, annat än att jag vantrivs så in i helvete på praktiken. Jag var tvungen att gå in på toan på lunchen och gråta, och jag känner att det blir bara värre och värre. När jag kom hem grät jag så mycket att jag kräktes. Och jag har inte kräkts nykter på över 3 år.
Så jag har fattat ett beslut. Jag ska ringa skolan imorgon och byta praktikplats, och om inte det går vet jag inte vad jag ska göra. Jag vägrar gå tillbaka, för det känns precis som det gjorde sist det gick käpprätt åt helvete och jag vill verkligen inte sitta i samma sits igen. Aldrig i livet.

Men mitt i allt finns det en sak som gör mig glad. Guess what? Jag har skaffat mig en pojkvän. Det känns lite coolt. Haha, nej men det känns bra. Bra, bra, bra.

Dag 8 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Jag önskar att jag inte noppade mina jävla ögonbryn varje gång jag går in på toaletten. För då kanske de skulle ha en chans att växa ut i harmoni, men det går inte sörru, för jag är där och plockar så fort jag får chansen. Och det.. önskar jag att jag inte gjorde. För om jag hade riktiga ögonbryn, gjorda av hår, skulle inte folk roa sig med att försöka sudda ut mina påmålade ögonbryn. Och det, mina vänner, hade varit.. trevligt.




15 Februari, Tisdag

11:40
Gissa vad som hände mig inatt när jag sprang upp för att kissa? Nej, det är för ofattbart för att någon ens ska kunna gissa sig till det så det är lika bra att jag berättar. Toadörren gick i baklås! Jag kom inte ut, och jag ville inte väcka pappa eftersom han skulle upp 5. Jag satt och försökte skruva av handtaget på dörren med allt jag hittade där inne; pincetter, saxar och hårborstar. Men det gick inte. Jag övervägde att sova på toan, men jag kom på att jag inte fick plats på golvet. Så jag började ropa på pappa. Men fick jag något svar? Nej. Jag ropade i säkert 10 minuter innan jag hörde Lotta fråga vad det var. Sen kom pappa ner och fixade ut mig, och sen sa han "vilken tur att jag inte är så svårväckt." Med ögonbrynen upphöjda till hårfästet (det vet jag dock inte om han såg, eftersom jag inte egentligen har några ögonbryn..) sa jag: "Pappa. Jag har ropat på dig i 10 minuter." Jag fick ett "jaha, men jag kunde vara på landet" till svar och sen gick han och la sig igen. Och det gjorde jag också.
Towe mailade mig sin önskelista igår också, roliga saker tjejen önskar sig. Ganska, faktiskt. Jag ska nog kunna hitta något där jag känner matchar min ekonomi.

Dag 7 - Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Jag skulle göra vad vem som helst skulle göra; köpa en massa skit jag inte har någon användning för. Köpa bil. Köpa båt. Ge något fint till mamma. Köpa en kamera. Dra med mina homies på en resa till Åland eller nåt. Kanske till Tallinn, om de skött sig.

15:49
Vilken jävla hysteri det är om att AIK fyller 120 år idag. Men, jag ska inte vara bitter över deras framgångar. Jag, liksom många andra djurgårdare, hoppas att AIK får en lika trevlig kväll som när de fyllde 85 år. Då spelade de nämligen mot Djurgården, och Djurgården vann med 12-3.
Tack för mig.

14 Febaruari, Måndag

13:41
Bra att jag kom på matlådan en timme innan jag ska dra. Verkligen. Tur då för mig att det fanns mat från igår i kylen. Kalopps, mumsmums! Har redan sminkat mig och fixat håret, klätt på mig delvis, bara ett par brallor och en tröja och sen är jag klar. Vad har jag egentligen på mig då, tänker ni säkert då. Långkallingar för fan, är mitt svar på det. Fast det är bara 5 minus.. Äh, det kan inte bli för varmt!
Jag har kollat PB idag, åååååååh vad det är spännande! Fast jag vet vad som händer. Nnnngh!!!
Jag ska möta Nathalie lite innan praktiken börjar, om jag hinner. Men då måste jag gå till bussen om en kvart. Fast jag hinner nog ändå, jappjapp. Kanske.
Nej, nu får det räcka med osammanhängande ord och meningar. Ska peppa mig själv lite innan jag ska tillbaka till Gulag.



Grynet - Jag skiter.


22:43
Nära på precis hemkommen. Har haft det ganska lugnt. Kallt, dock. Men det är smällar man får ta. Caspian ligger vid trappen och väntar på mig, så det blir ett snabbt inlägg. Eller en sur kissemiss. Jag väljer det första, jag. Höhö.
Fick ett jättegulligt sms av Jesper idag, det gjorde min dag. Ett sms av mamma också där hon skrev att det finns en present med mitt namn på hemma hos henne. Och när jag kom hem fick jag en fin nyckelring av Pappa och Lotta.
Dags att göra nummer 6 på listan och sen blir det bingen!

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Jaa.. jag vet inte riktigt. Jag har väl ingen typ sådär. Tittar man bakåt har det väl inte direkt varit de bästa snubbarna i stan, men det har börjat arta sig, tycker jag.
Jag skulle nog säga att jag faller för snälla killar. Snälla, och lite smånördiga sådär. Trygga killar. Ja, så är det.


Den bästa Killen i världen. (OJOJOJ, va rolig jag var nu!)


13 Februari, Söndag

21:21
Galen ångest. Över ni-vet-vad. Jag nämner det icke vid namn, men det börjar på P. Och slutar på aktiken. Hugh..
Helgen har varit nice. Najs, till och med. Jag drog ju som sagt (skrivet?) till Jesper i fredags, kom hem idag. Det är vad jag kallar.. öhh, bra. Japp. Vi degade mest framför tvn hela helgen, men igår orkade vi pallra oss ner till ICA för att köpa jäst och sen bakade vi bullar. Mumsmums. Dock glömde vi bort dem när de jäste, så lite överjästa kanske de blev, men Ylva kirrar't. Sen laddade Jeppe ner Tarzan för jag ville se den, och medan jag satt och kollade på den ritade han. Sen ritade han i ps och jag kollade på. Sen.. somnade jag. Och när jag vaknade idag sa Jesper, förvånat kanske jag ska lägga till för den rätta effekten: "Du har inte snarkat ALLS inatt!".
Nu är jag hemma igen och Lina säger att hon ska måla mig i paint, vilket jag tycker verkar dumt eftersom jag ser ut som hej kom och hjälp mig, men det är väl upp till henne.
Imorgon börjar jag 15:30 och slutar 22. Segtsomfan.se/fuckoffanddie/dinfulahora. Ledig tisdag, då ska jag dra nånstans och leta present till Towe. Om hon skickar en önskelista, vill säga. Vilket hon inte lär, så jag får improvisera. Ett presentkort på biltema kanske vore nåt? Hojta till om det låter bra, Towe!

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Ett stort fett öhh på den. Men, som jag sagt förut, att gifta mig, skaffa en miljon knoddar, en villa och volvo. Att vara lycklig, helt enkelt. Ett heltidsjobb på Coop, en man som får mig att skratta så jag kiknar, ungar som gnäller.. Jag vill ha min mammas liv, helt enkelt.

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Att få vakna av väckarklockan imorgon och behöva gå upp till skolan. Ja, du läste rätt. Jag vill till skolan. Gud välsigne Arlandagymnasiet! Vikingavägen 2, always in my heart. Eller nåt. I wanna go back, back to school again!



Langar en bild på rektorn himself. Fyfan va jag är rolig.


22:02




Att bära sin bror. En gammal klassiker som fortfarande går rakt in i mitt hjärta.

11 Februari, Fredag

14:57
Jag tog en rejäl sovmorgon idag, 12:25 tror jag att jag gick upp. Vilket egentligen är normalt för mig, men har man gått upp i fyra dagar känns det som himmelriket. Dock var jag uppe mellan 9 och 10 och käkade frulle. Sen gick jag och la mig igen.
Nu har jag precis shaveat benen, mmmysigt. Någon mer än jag som märkt att det kittlas om man har mjukisbyxor på sig efter? Det är nice. Snart ska jag fixa håret och sminka mig för första gången på.. sen i måndags. Jag undrar om takterna fortfarande sitter i. Hoppas det, annars.. ja, då vet jag inte. I alla fall, runt 4-5 drar jag till Jesper, och under tiden jag är borta hoppas jag att någon kommenterar. Som jag sa förut; det är som att jag uppträder för tomma läktare. Och det känns inte riktigt bra.

Dag 3 - Min favoritårstid och varför.
Den var lätt. Våren, alltid våren. Varför? För att det är som att man vaknar till liv i takt med att knopparna slår ut. För det finns ingen bättre känsla än videungarnas mjuka päls, gruset som knastrar under skorna, solen som värmer i nacken.. Det är himmelriket för mig. Även om mina senaste vårar har varit fyllda med ilska och sorg, så älskar jag våren. När tussilagon kommer och man går efter vägkanten för att plocka dem.. Eller när skogen vid Towe är helt fylld av vitsippor. Det är ren och skär lycka.



10 Februari, Torsdag

21:46
Nyduschad. Nytvättad hår. Nylackade naglar. Ledig i helgen. Det känns helt okej alltså.
Idag gick det rätt hyffsat på praktiken, men jag får ångest av att prata om det ändå. Jag undrar om det bara är jag som går runt med en stor klump i magen hela tiden? Tåls att tänka på.
Vi har i alla fall varit och hälsat på farmor på sjukhuset idag, tantalonan verkar trivas som fisken i vattnet. Som fågeln i skyn. Som fåret i hagen. Som katten i.. fönstret. Hon trivs, helt enkelt. Hon berättade att hon träffat min kompis, och helt plötsligt dök Susanna upp där. Det var kul, farmor sa att hon var "söt och behändig". Behändig, för den som inte vet det, har 11 olika betydelser och 241 synonymer. Men vad det betyder vet jag inte. Jävla google..
Det var i alla fall kul att träffa både farmor och Susanna. Farmor sa att hon måste vara den bästa patienten de hade på sjukhuset, och Susanna sa att hon typ var det. "Den trevligaste i alla fall" sa Sannapanna och jag höll på att tappa hakan. Farmor - trevlig? Ja, det blir väl så när hon är glad, antar jag.
Nu sitter jag in the kitchen och proppar i mig småyoughurtar som om det vore godis. Ni vet, såna där för barn som man kan äta 15 stycken av utan att bli mätt. Gottgottigottgott, som min far brukar säga. Min far, som för övrigt blev arg på mig idag för jag pratade under Antikrundan. Jag säger inget mer.

Dag 2 - En person jag vill träffa just nu.


Just nu saknar jag den här lilla damen otroligt mycket. Se på henne, hon är ju så förbannat söt!

9 Februari, Onsdag

16:36
Jag har inget vettigt att säga om min dag, annat än att den sög kamelrumpa, och så kommer det nog bli ett par veckor framåt också. Så trots att jag är så bra på att gnälla ska jag låta bli. Typ. Lite får jag gnälla. Men i alla fall, jag ersätter lite av gnället med ännu en lista:

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig

1. Jag fyller 18 den 26e mars.
2. Jag är periodare. Inte med alkohol, utan med böcker.
3. Jag har en kissekatt, Caspian, som är mitt allt.
4. Min bästa vän heter Towe.
5. Jag har gått i terapi i 2 år.
6. När jag mår dåligt blir jag manisk och gör/äter bara en sak.
7. Jag är rädd för gamla tåg.
8. När jag var liten var jag jättemörkrädd.
9. Det är jag inte längre.
10. Jag älskar kaffe.


8 Februari, Tisdag

18:48
Dag 2 på praktiken avklarad, och jag känner mig mer död än någonsin. Det här med hemtjänst är verkligen inte min grej. Jag tycker inte om att vara hemma hos andra, speciellt inte när de röker inomhus. Lukten sätter sig i kläderna, vilket är anledningen till att jag gått runt och luktat askkopp sen igår. Jag var så död igår när jag kom hem att jag sket i duschen. Som jag sa till pappa: "det är så jävligt att jag flera gånger idag tänkt strypa mig själv med en stödstrumpa." Vilket han garvade som en galen hyena åt. Idag var det så jävligt att jag var tvungen att gå ut i en trappuppgång och gråta en skvätt. Det känns inte alls som en förberedelse inför arbetslivet, det känns mer som ett "nu ser du vad som händer om du inte pluggar, dumma unge" rakt i nyllet. Jag förstår verkligen inte hur folk klarar det.
När jag kom hem idag slänge jag in mina kläder i tvätten, hoppade in i duschen och sen lagade jag mat åt pappa och Lotta. De var gulliga som låtsades att det var gott, när det i själva verket smakade skit. Inte ens pastan lyckades jag med. Jag kan inte koka pasta.
Lite mer om helgen kanske vore på sin plats? I fredags var jag hemma hos mamma och kollade Let's dance, jag och Uffe bråkade lite som vi alltid gör och det hela slutade med att han satte sig på mig. Och eftersom han är livrädd för bakterier hostade jag på honom. Jag och Lina kollade på Prison break och sen sov vi. I lördags vaknade jag, kollade på Prison break, åt mat och sen drog jag till Jesper. Vi kollade Melodifestivalen som två 70-plussare och sen såg vi Paranormal activity 2. Sov där, och på söndagen hämtade Uffe och Jenny mig. Mormor och Purre var hemma hos oss då, så vi åt mat och sen satt vi och snackade, och på nåt sätt kom vi in på ämnet sex. Antagligen var det när mamma berättade att hon hade sett på Fråga Olle och att det hade handlat om en onaniorgie i Danmark. Då berättade Jenny i sin tur att hennes kompis hade träffat en kille som, under jumjumet, hade tagit stryptag på henne och frågat om hon var en liten slyna.
"Vad fan svarar man på det? 'Nej, det är jag inte alls'?" sa Jenny.
"Nej, man säger 'AMEN DUUUURÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!'" brölade jag ut i sann Björn Gustafsson-anda.
Ojojoj, vad vi skrattade.
Nej, nu ska jag göra iordning min matlåda (vuxenpoäng, javisst) men jag ooorkar inte. Enligt min mening ska inget barn behöva göra en matlåda. Efter jag har samlat ihop tillräckligt mycket energi för det, alltså käkat lite godis, ska jag borsta pliggsen och sen ska jag sova. Innan klockan 8. För jag ska upp 5. IGEN.

6 Februari, Söndag

21:27
Kanonhelg, dessvärre kommer det nog inte bli en kanonvecka. Praktikhelvete..
Jag blir bara mer och mer övertygad om att det är svinkoppor jag har, för det kliar nåt så fruktansvärt. Men när jag ser bilder på svinkoppor blir jag lite tveksam, för så ser det inte ut. Är det möjligt att ha vattkoppor två gånger? För det är så det ser ut. Som vattkoppor.
Usch, jag måste gå upp 5 imorgon bitti, för min buss går 06:18. Jagvillinte.se/helvetesjävlarvadjagintevill. Men vad ska man göra? Det är bara att ta en sista cigg, kanske en macka, borsta pliggsen, hoppa in i duschen och sist men inte minst hoppa i bingen. Ensam. Med lite tur får jag en kissekatt som sällskap.
Natti!

5 Februari, Lördag

17:00
Fan va min kropp säger nej just nu. Den formligen skriker nejnejnej hela tiden.
Magkatarr igår (som visserligen berodde på hunger i kombo med alltför tighta jeans), ont i huvudet i över en vecka och nu: utslag över armar och rygg. Antingen beror det på en allergisk reaktion, och i så fall är jag allergisk mot godis så den teorin är bara befängd, eller så är det stress, vilket känns troligare. Jag är faktiskt riktigt stressad över praktiken. Faktiskt. Jag ska vara där på måndag klockan 7. På morgonen. 7! Helvete vad jag inte kommer komma upp.
I alla fall, det är mamma-helg nu, vilket betyder MAAAAAAT! Jag älskar Jenny så mycket för hennes matlagningskunskaper. Så mycket att jag skulle kunna gifta mig med henne. Om jag hade varit lebb. Och om det hade varit lagligt. Och inte äckligt.
Jag har bytt tillbaka till min plupp i näsan, ringen irriterade min näsa nåt så otroligt. Antagligen för att jag inte kunde sluta pilla i näsan. Eller så var det inte kirurgiskt stål, som det skulle vara. En kombination av det, tror jag.
Ikväll ska jag hem till Jeppe, får se vad vi hittar på. Det lär ju inte bli nåt jumjum, som mamma och uffe säger, eftersom jag ser ut som en 14-årig pojke som precis kommit in i puberteten på ryggen. Mamma sa att mina utslag ser ut som svinkoppor. Det känns inte riktigt bra.
Igår kväll slog det mig förresten att jag aldrig kommer klara 6 veckor utan Linn och resten av gänget. Susanna vet jag att jag kommer träffa, det är lika självklart som att Dracula sov i en kista. Men öhh.. nej, vi får fixa till ett knytkalas eller något. En syjunta, kanske.
Nu ska jag äta en epple (hahahahahahahh!). Adios.


3 Februari, Torsdag

08:08
Nyvaken, men har inte försovit mig. Börjar 10:10, det är pretty sweet. Hade tänkt få i mig en rejäl frulle, men än så länge har jag bara fått i mig godis, kaffe och cigg.. Kanske inte den bästa kosten, men jag behöver proteiner eftersom jag lyfte skrot igår. Jag hade tänkt ut och springa så här på morgonkvisten, men nollgradigt och regn känns inte alls som ett springväder. Men härligt, för annars hade jag behövt komma på en annan ursäkt till att inte slänga på mig löparskorna.
Igår åt förresten pappa ur min godispåse, och så åt han en stor napp, som jag bara köpt en av.
"Vad tror du att du håller på med?" frågade jag honom då.
"Vadå?" svarade han.
"Ät inte upp min stora napp!"
"Det stod mitt namn på den."
"Det gjorde det inte alls."
"Hur vet du det, jag har ju ätit upp den."
Och sen garvade han som om han just dragit ett jätteroligt skämt.


2 Februari, Onsdag

21:00
Just nu är jag hemma hos Totts och pluggar. Fast egentligen roar vi oss med att ta screenshots i skype. Och jag har roat mig med att göra videoinlägg till bloggen, men hurvida de kommer upp på bloggen eller inte är osäkert. För jag vet inte hur man gör, nananana!
Towe har förresten köpt en träningstidning för män. Jag har alltid vetat att hon varit lite retard, men det här tog priset. Och Linn, du kan fetglömma att mobba Towe för det där med ford och kombi, säger hon. Men, i alla fall, eftersom Towe har varit elak och lagt upp bilder från när vi skypade ska jag också göra det. När det fungerar, för det gör det inte nu.

Jenny; du är min idol. Jag älskar dig tre tusen varv runt jorden och tillbaka igen.

1 Februari, Tisdag

20:56
Jag har seriöst inget liv. Jag sitter och kollar på roliga kattvideos på youtube, och det har jag gjort mestadels av dagen. Och jag tycker fortfarande att det är roligt. Sorgligt, verkligen.

21:03
Jag köpte nya jeans idag. Och ett par strumpbyxor. Och ett halvt kilo godis. Vilket betyder att jag inte kommer få på mig jeansen imorgon. Fan.
För övrigt hade jag rätt kul i skolan idag. Jag och Linn lekte läkare på omvårdnaden, tog blodprov och analyserade det på labbet gjorde vi. Sen sa vi till Harry att han hade feber, och till Bob Marley sa vi att vi hittade spår av hasch i hans blod. Och sen att han var död. Förvånadsvärt många hade AIDS också.. Allt detta gjorde vi på någon löjlig finlänsk dialekt. Eller, Linn gjorde det. Jag försökte härma henne, men det lär mer som att jag inte riktigt visste var jag kom ifrån. Jag tog lite skåne, lite norrland, lite finland och till sist lite göteborg och körde allt i en mixer. Extremt underhållande.
På idrotten slutade det med att jag satt ensam i vårt uppehållsrum och väntade på gänget som var hos kuratorn. Poa höll mig lite sällskap, men han är ungefär lika bra sällskap som en död sköldpadda. Höhö. Det slutade med att jag drog ner till elevhälsan, och direkt när jag kom dit fick jag en bok full med bilder på snoppar framför ögonen, för det skulle tydligen jag gilla. Jag måste hålla med om att de inte hade fel, det var ganska underhållande. Vad som var ännu mer underhållande var att Linn, Rebbe och Nathalie gav mig cirka 48 kondomer och sa "nu har du så det räcker i helgen". Ja, det har jag verkligen. Eller?
Nu funderar jag på om jag ska hoppa in i duschen. "Nej, hoppa inte i duschen Malin, du kan ramla och slå dig." Det var vad min far sa, om någon undrar. Inte ett dugg roligt, nej. Men det verkar rätt dumt att duscha nu, speciellt med tanke på att jag inte har något schampo. Jag kanske kan mixa ihop tillräckligt av alla gamla flaskor som står kvar i duschen för nödlägen som dessa? Ja men dååååså. Hej hopp, hörs imorgon. Om Linn är snäll. Så.. förmodligen inte.

RSS 2.0