valborg

fan, det här kommer bli sämsta valborg nånsin . har varit helt jäkla apatisk hela dagen, men åtminstonde sett fram emot kvällen liksom, men så bah nehe, sofie ska till kalle och casandra ska till sina jävla bögkompisar, och vafan ska jag göra då ? ja, jag får väl sitta och glo på teve hela jävla kvällen, och hur jävla kul är det ? nej, inte ett dugg . så jag kommer bah sitta och göra ingenting, och så kommer jag känna mig så jävla patetisk och så kommer jag förmodligen ta livet av mig . vilket försig ingen skulle lida så speciellt mycket av, men ändå .

tisdag

haha, kom just hem från översjön, där jag och casandra har varit och badat. andra doppet i år, tog typ en timme för mig att komma i, och så var jag tvungen att ligga i vattnet och vänta på att cassi skulle hoppa i, vilket hon gjorde efter typ hundra år. sen när vi gick ut, när jag stod med rumpan i vädret och skulle sätta på mig linnet, så sa cassi nånting som fick mig att vända mig om, och vad stod där om inte en liten pervoturk som stod och kollade på min rumpa :o och på vägen hem lät jag casandra köra moppen, bara för hon tycker det är så kul, och smartot lyckades att nästan köra av vägen, men det var kul. och sen körde jag in i nånting så en grej på moppen lossnade, men det är en helt annan historia.
o så vare ju medodifestivalen i skolan idag, o sofie & company vann hela jäkla skiten :)
pusshejs , :*)


jätteljust

har färgat håret nu . vet inte ifall det blev så jäkla bra, vart typ aaaasljust. ifs äre så jag vill ha det, men ah, kanske blev för mycket. menmen, bättre än att ha feta utväxten iallafall. det ser förhoppningsvis bättre ut när man har fixat det och så, men det får jag väl se imorgon.
och imorrn äre också melodifestivalen i skolan, vilket betyder att vi bara behöver gå halva dagen, och andra halvan ska vi sitta och kolla på när alla uppträder, och det är ju inte helt fel.
menmen, ska nog slagga snart, blev rätt sent igår. pusshej :*)

måndag

skolan idag har varit fett seg, kändes som att dagen aldrig skulle ta slut. och det hjälpte ju inte att jag mådde illa från typ lunch tills typ slutet av sista lektionen, och det blev verkligen inte bättre av att hampus satt och tryckte på min mage hela tiden heller.
efter skolan skulle jag & casandra gå hem till mig och färga mitt hår, och medan cassi satt och lekte med fiskarna, det vill säga håvade upp dom i håven och kollade hur länge dom överlevde utan vatten, så skulle jag blanda hårfärgen. men eftersom jag inte alltid kan tänka helt själv, så hällde jag i efterbehandlingen istället för blonderingsmedlet, så det var bara för oss att åka iväg till stinsen och köpa ny hårfärg. ja, och när vi var i häggvik, på väg till stinsen, så bah kom det en kille i tjugoårsåldern och frågade ifall vi hade nån cigg o bjuda på, och innan jag hann säga nånting sa cassi nej, och han bah men får jag köpa en då ? och det fick han, för han var rätt trevlig.
sen efter middan ska hon komma hit och hjälpa mig färga mitt hår, och se till att jag blandar rätt (a)

första inlägget

hejs, har bestämt mig för att börja blogga, bara för att jag ska kunna komma ihåg allt dumt jag gör och säger, och så . som idag då, så följde jag med pappa, lotta & lillasyster till stinsen, bara för att jag tänkte att jag kanske skulle få nånting då, och så skulle pappa gå och köpa fiskmat, och då tänkte jag men vafan, jag hänkar, och så stod jag där i djuraffären och kollade på hamstrarna, då det slog mig att jag ville ha en hamster, och så frågade jag pappa, och han bah javisst, så nu har jag en hamsterjäkel också :o vilket jag egentligen INTE vill ha . fast han är rätt söt, och jag lär ju få dras med honom ett tag, så han har fått en fin liten bur, och ett käckt litet namn också .. brolle, heter han :) menja, jag pratade med emil nyss, och han sa att han alltid velat ha en hamster, så han kanske ska få honom.
ja och annars så tog jag, lina, sofie och casandra årets första dopp häromdan, i fredags tror jag det var. det var sviiinkallt, fast ganska trevligt. stod typ på berget i en halvtimme innan jag tillslut hoppade i, och lina bah hoppa i direkt. men jag var inte sist iallafall, för det var sofie ! haha :)
har typ suttit hela kvällen och pratat me emil , vi hade en ganska vild diskussion om tidsskillnaden, om hurvida göteborg ligger före eller efter stockholm, men det visade sig att de ligger ungefär lika.
ska kanske träffa daniel i helgen också, det ska bli fett kul . har fan inte träffat honom på ett halvår, och jag saknar honom lite, så det ska bli trevligt. ska väl typ ta en fika eller nåt sånt, steka lite i solen kanske :)

men ja, borde väl egentligen göra engelskaläxan nu, men det lär ju aldrig hända, så jag ska nog gå och kissa och borsta tänderna, och sen bänka mig framför tvn istället .


RSS 2.0