i'm not skolmogen

BLÄÄÄÄ, jag spyr på att det är skola imorgon. Jag vill verkligen inte. Känns skitbra liksom, 3 veckor in på terminen börjar skolkarfasonerna att kicka in. Och jag som verkligen är sån att om jag inte orkar gå till skolan så gör jag det inte heller. Verkligen skitbra egenskap, hahah. Men nej, nu ska jag sova, annars kommer jag aldrig upp imorgon. Fast vi har engelska direkt på morgonen, så en liten sovmorgon tror jag att jag ska kosta på mig, hihi.

nrj in tha park

    
 

1. calle, i think  2. linus, sofies och cassis sötnos  3. sofie med allt glatt folk  4. helt klart calle !<3

Nrj igår, asnajs för alla som undrar, trots att vi åkte in rätt sent, men det blev ändå inte så mycket nrj, men ganska mcket in tha park, för att citera cassi, hihi. Var asnödiga när vi kom dit, så det var bah direkt till bajamajorna, som var hur ofresh som helst, men så kom det en söt liten pojke och öppnade en helt oanvänd, och det går inte att beskriva den lyckan med ord, haha. Sen köpte vi cigg, och träffade Ted, som alltid när vi är iväg på såna här grejer. Sen skulle nån på toa igen, så vi gick och hamnade i nån tevlig park nånstans, träffade Dogge doggelito och Maria, sen Carl Larsson! Som hade riktigt mysiga nipples, och som jag senare hade riktigt trevligt med, haha. In a jävla buske, men det var det mysigaste jag nånstin vart med om. Jättesnäll var han, hjälpte mig hitta min mobil när jag hade tappat den, och tog ifrån mig ölen när han tyckte att jag inte skulle dricka mer.
Och utan att man märkte det kom det asmycket folk dit, när vi kom dit var det kanske 10 pers där, som man kunde sno öl av och så, men helt plötsligt var det typ 200. Men det var najs, lättare att hitta pengar till toa då. Fast nästan ingen hade en femma, utom Per som hade både en femma, öl och cigg, som han så glatt delade med sig av eftersom det var nån liten neger som hade snott mina, hahah.


kräfta in tha badkar

Hejhopp! Hahahahaha, vi har kräftor i badkaret! Glömde att dom hade fiskat såna inatt, så jag fick en smärre chock när jag satt där och kissade och det lät därifrån, hahah. Höll på att skita på mig, vilket iofs inte hade varit så illa, HAHHAHAHAH. Ojojoj, jag har flyt idag.
Och på tal om knäppa saker i badkaret, Daniel, min låtsasbror blir det väl, har en köttätande växt hemma! Asså en riktig köttätande växt, som äter kött. Läääskigt värre, säger jag bara. Han har en padda också.





grattis cassi

GRATTIS CASANDRA PÅ 15-ÅRSDAGEN, JAG ÄLSKAR DIG !!



jag kan ha förlorat allt

Finally friday! Tänkte skriva att den här veckan har gått skitsegt, men jag kommer inte ihåg om den har gjort det eller inte. Fan, jag har börjat bli senil på senare dagar. Allt jag kommer ihåg på hela veckan är alla gånger väckarklockan har ringt, och idag då, men sen är det tomt. Det är jag nästan glad för, faktiskt.
Spex idag också, hur kul som helst. Men cp-fotograf, man fick inte stå hur man ville. Menmen. Erik, Björn och Alex var fan skönast, hade klätt ut sig till små söta fjortisar. Och Björn var oroväckande bra som tjej, hahah. Och Hugo var sötast, körde på liten skottgubbe. Själv hade man inget, så man fick improvisera, det vill säga köra på kalashatt och girlanger.

Jävla väder det ska vara då. Jag ångrar mig, jag vill inte ha höst, jag vill ha sommar igen! Gode Gud, ge mig bruna ben, värme och fräknar, snälla. Hade glömt att alla känslor kommer upp såhär på hösten, dom jag inte vill ha. Menmen, kommer tid, kommer råd.

Min läpp har svullnat upp på nåt konstigt sätt, för jag när jag tuggar biter jag i den hela tiden. Antingen det, eller så håller jag på att få ett enormt överbett. Lite funderingar, bara. Och jag vet inte varför, men helt plötsligt har jag världens sug efter tacos, det är allt jag har ätit de senaste 24 timmarna.


skolfoto idag

BRÖÖÖÖL, det var skolfoto idag och jag blev verkligen hur ful som helst, jag känner det på mig. Håret ville inte ligga som jag ville, och till råga på allt hade jag världens jävla finne i pannan, och jag verkligen dör om den syns. Hade till råga på allt foundation, som jag inte har haft i hela ansiktet på säkert ett halvår. Och imorrn är det spex, och jag har ingen aning om vafan jag ska vara! Hade tänkt vara Karlsson på taket, men jag vet inte vart man hittar hängselbyxor såhär års. Och proppelrerhattar finns bara på buttrix, så vitt jag vet, så jag är körd.

Hahaha, och OM jag vägde mig idag bara för att se hur jävla mycket jag egentligen väger så jag skulle känna mig peppad till att träna, men med jeans vägde jag fan 2 kg mindre än jag gjorde sist jag vägde mig naken. Ibland har man bra flyt asså.
Men nu tänker jag allt äta upp mig, mutade lillasyster att cykla ner till vivo och köpa tacokrydda i utbyte mot att hon får ha tvn hela helgen. Så istället för blodpudding tänker jag proppa i mig tacos såhär på en torsdag, hihi.


jag är luspank

Haha, kom nyss hem efter att ha suttit i en busskur och kört 'pest och kolera' i typ en timme, efter att ha varit i kista, hihi. Pretty cold ute, speciellt om fötterna, så jag ska alldeles strax ta mig en lång, varm dusch och sen ska jag sova! Det blir tidigt idag, för imorrn vill jag verkligen vakna upp och vara utvilad, fast det verkar inte bli så. Men imorrn. Imorrn ska jag gå och lägga mig vid 9. Då missar man nästan allt bra på tv, men å andra sidan går det inte så mycket bra på onsdagar så vitt jag vet.

Förresten, innan jag glömmer, jag köpte pappiljotter idag! Som jag ska ha på mig inatt, för visst sover man i såna? Har för mig att mormor gör det, haha. Så inatt ska jag sova som en gammal gumma. Köpte hårsprat också, den Cassi använde när hon hade bigbauta-hår. Så det verkar lovande, eftersom mitt hår inte ens har hört talas om ordet volym.

malin, the hembiträde

Har varit ruggigt duktig idag, har halvstädat hela undervåningen. Typ dammsugit och slängt saker, och tvättat. Tvättar, rättare sagt. Var en hel del tvätt, om man säger så. Hahah, hittade en massa kläder man inte sett på länge. Ska göra läxorna lite senare ikväll, när jag kommer hem från kista som jag ska åka till med Casandra om en liten stund. Var ifs där i söndags, men det är trevligt med lite icke-svenskar såhär års.


hej löshår?

Hej, jag är bajstrött för jag sov nästan ingenting inatt för jag satt ute och pratade med Jocke till typ tolv, efter att vi hade varit på minnesplatsen med alla. Shit asså, va jag böla. Jag tycker verkligen inte om att se Jocke ledsen, jag klarar inte av det.

Jaja, ska klippa mig nån gång häriveckan, och eftersom jag inte har klippt mig på typ ett år och använder plattång + hårspray dagligen så lär jag få klippa av mig halva håret, och då kom jag på den magnifika idén med löshår. Försig kostar det ju bajsmycket, men det kan det vara värt. Som storasyster säger, vill man vara fin får plånboken lida pin. Fast som det ser ut nu har jag bara typ 100 kronor, och det kommer man inte långt med. Har liksom precis fått månadspeng, och den är i princip redan slut. Så jag får vänta tills barnbidraget kommer, men då ska man ju köpa en massa andra grejer. Men det ordnar sig nog, det är en fråga om prioriteringar.


jag pallar inte

GAAAH, galet jobbiga skoldagar det är nu asså. Jag pallar inte skolan egentligen, men bara för det tvingar jag mig själv att jobba ännu mer på lektionerna. Idag har jag till och med gjort läxorna.
Egentligen mår jag bättre än på länge, men ändå känns det värre. Jag gör saker som jag vet jag kommer få lida för senare. Jag fattar inte vad fan jag håller på med, jag måste vara helt sjuk. Och alla frågar. Men jag kan inte förklara mig själv, inte just nu.

Glömde förresten skriva om kista igår, men det var mys. Hon Caroline var rätt trevlig, men lång. Cassi fick skavsår, jag köpte en tröja och underkläder. Lam idag, ja. Fast ändå inte, jag har kraft nog att drämma till nåt i väggen. Arg, kanske jag är. Alla måsten gör mig såhär.

stay with me


söndag kväll

Hemma hos pappi igen. Kunde inte stanna hos mamma, av flera anledningar. Först och främst känner jag att jag behöver kunna vara ifred just nu, det är såna tider bara. Sen känns det bara jobbigt att ta sig till skolan därifrån på mornarna, så det är bättre att jag bor här nu.
Och så är det skola imorgon, jag nästan längtar. Mamma sa att det var skönt att se mig så glad. I vanliga fall hade jag lackat ur, men jag är faktiskt glad. Jag verkligen älskar just nu.

just dance

Hoppahoppla, uppe med tuppen idag som vanligt. Har faktiskt redan hunnit äta frukost och duschat, och hoppat runt o dansat till galna låtar, hihi. Vill bara påpeka att jag aldrig annars dansar, men nånting har hänt och helt plötsligt kan jag inte sluta, vilket jag uppskattar till tusen eftersom det ger mig åtminstone lite träning, haha.
Det var typ hur trevligt somhelst med Sofie igår, gick bara runt i rotebro med världens härligaste väder. Sen gick vi till hollywood också, smsa Jocke så kom han ut, så det var myspys.

Kista idag med Cassi och hennes kompis Caroline dårå, som tydligen är jättelång så jag ska nog ta högklackade, för jag vill inte verka som värsta dvärgen. Ska bara se ifall jag kan låna Jempas busskort, annars får jag nog dessvärre promenera till stationen och köpa en bajsrämsa. Men hon verkar snäll idag. Menmen, man ska väl ta och torka håret nu innan det blir alltför lockigt. Förresten så funderar jag på att köpa såna där pappiljotter, så man kan få lite fina lockar åtminstone, för jag kan verkligen inte hantera locktångar. Det slutar likadant varje gång; med brännmärken och mycket mindre hår på huvudet, hahahhaha.


bara lördag

Var i stan idag med Casandra, hittade egentligen ingenting jag ville ha förutom en tröja, som jag ska köpa imorgon när vi åker till kista, som man inte har varit i på tusen år för det är så jävla mycket svartskallar där. Hahah, vart en lång mening. Jo, men iallafall, Cassi köpte ett par jeans, och hon bröt INTE ihop i provrummet för att hon inte kunde ha byxorna, som förra gången.
Jaja, och så har man fyllt hela ipoden med nya låtar, mest sån musik som jag aldrig annars lyssnar på, men nu känns den rätt så den fick komma in.

Fick ett sms av Sofie, som vill ut och gå, så om typ 1 minut ska jag gå och byta om till lite varmare kläder och sen gå ut och möta henne. Och sen ska vi traska runt här i härliga rotebro, hahah. Antar att det har gått en minut nu, eftersom jag skriver så hiiiiimla långsamt, hihi.

i want höst

JA, så nu har man köpt brallorna + tagit nässpray för första gången på flera år! Asså Cassi, jag förstår varför du hatar det, det är ju verkligen vidrigt! Haha, höll på att få ett nervöst sammanbrott på Coop liksom, bara för att det sved så jävligt.
Förresten, är det bara jag som verkligen längtar till hösten? Asså liksom, fett mysigt med löv överallt och regn, och att det är mörkt och sånt, och man måste ha varma kläder på sig.

ÅÅÅÅÅÅH, och ikväll är det Criminal minds! Höjdpunkten på min vecka, säger jag bara. Fast gud, som det känns nu verkar det som att jag lär somna innan det ens börjar, men jag får försöka hålla mig vaken. Men nu ska jag iallafall gå och ta mig en bulle, och sen ska jag sitta och förbanna mig själv för att jag gjorde det.


hej sjukling

FUCK va ont jag har i halsen! Trots att jag knarkat sönder halstabletter hela dan, men dom hjälper bara typ en halvtimme, sen är det lika jävligt igen. Jag har blivit fet jävla hes också, men det vore försig rätt trevligt om det inte vore för att det gör så jävla ont! Och nu har jag blivit täppt i näsan också, och bah ont i öronen. Men halsen är ändå värst. Och det är ju värsta laxeringsmedel i halstabletter också, så man är ju inte så rolig i kistan nu om man säger så .. hahah.

Skolan har verkligen börjat bli jobbig nu, igår var det ändå liksom ah hej, skola, men idag var det outhärdligt. Höll verkligen på att somna på varenda lektion, speciellt på spanskan.
Och Kalle och Ted har fått för sig att jag och Jocke är på g, lite roligt faktiskt men jag orkar inte ens skratta för jag är så jävla trött. Och det regnar som fan nu, märker jag, så egentligen känner jag för att gå ut, men jag orkar inte. Eller jo, kanske, om en stund. Men pappa borde komma hem snart, och då ska vi iväg till stinsen för jag ska köpa nya mjukisbyxor, helt röda är dom. HIttade dom igår när jag var där med Sofie och Cassi, men hade inte tillräckligt med pengar, för jag köpte en body á la Madonna-style och en stor, gul tjocktröja.

jag älskar jocke!

Andra dagen i skolan avklarad dårå. Jag kan helt ärligt säga att jag älskar skolan. Iallafall nu i början, när lärarna fortfarande har överseende med att man är seg as hell. Jocke kom idag, och GUUUUUD va jag har saknat honom! Jag gick verkligen och kramade honom hela tiden. Och världens snyggaste tatuering har han skaffat sig också, som man fick pilla lite på, haha.

Ska åka iväg till stinsen snart med Cassi, eller ja, vi ska cykla! Fast om jag har nån cykel vet jag inte, men annars löser det väl sig ändå. Och idag i skolan fick vi höra att vi ska åka och simma typ i vinter/vår. Skiiiitkul att visa upp fläsket i bikini liksom, så jag ska på allvar ta tag i mig själv och börja motionera.


 


natural born killers

Har nyss sett "Natural born killers", och jag måste säga att det är den sjukaste jävla film jag nånsin sett. Och jag har aldrig fastnat för en film såhär förut. Är helt såld på Mickey också, he can murder me anytime, haha. Nej, men skämt åsido, genialisk film, rekommenderar alla som inte har sett den att se den. Försig rätt gammal, men det gör den bara bättre.

Har knaprat halstabletter hela kvällen, halstabletter och apelsinjuice. Mår illa nu också, så jag borde väl kanske gå och lägga mig nu egentligen, men jag är för uppspelt just nu. Fan asså, jag har bergis halsfluss. Så jävla ironiskt att man ska bli sjuk nu när man bestämt sig för att vara med på varenda jävligaste lektion. Hoppas verkligen att det blir bättre snart, annars lär jag bli värsta missbrukaren.




back to school

Första dagen i skolan idag, helt okej faktiskt. Iochförsig delade dom bara ut nya scheman och loggböcker, och så fick vi stoppa upp godis i näsan och se hur långt vi kunde fräsa iväg dom, och kasta stövlar. Sen fick vi sluta, så det var ju iallafall lite bra. Annars är schemat helt fucked up, men det ska väl funka det också.
Jag har asont i halsen också, säkert halsfluss eller nåt annat spännande man lyckats dra på sig.

bajsskola imorrn

Allvarligt, skolan börjar imorrn! Med andra ord är sommarlovet slut, och jag har nästan inte gjort nånting. Asså åååååh, jag vill verkligen inte gå i skolan, jag skulle göra vadsomhelst för att slippa. Men nu är det som det är, och om jag nu ska komma upp imorgon bitti måste jag förmodligen gå och lägga mig snart.

dvd borta

Försöker hitta en usb-adapter till mobilen, så jag kan lägga in bilder på datorn hos pappa också, men dom kostar ju en förmögenhet. Och jag är pank, så grammatiken går inte riktigt ihop där. Men jag ska göra mitt bästa.
Har dessutom lyckats tappa bort min dvd, men jag har en misstanke om att lina har tagit hem den till rebecca, så jag ska ringa och fråga henne, och eventuellt skälla på henne nu.



lätt irriterad

Ibland undrar jag vad det är för fel på min lillasyster. När jag var i hennes ålder tvättade jag mina egna kläder, men hon kan inte ens plocka undan sin jävla tallrik, eller glas, eller torka upp när hon spiller nånting. Jag blir bara mer och mer övertygad om att hon är världens cyklop.

Gick för övrigt upp typ tjugo i 11 idag, lite senare än jag hade tänkt. Men jag gjorde i alla fall iordning mig bara för att se hur lång tid det tog, och det tog lite under 2 timmar. Men jag var å andra sidan väldigt seg, och tvättade lite kläder och hängde upp dom, och spillde dessutom ut sköljmedel över hela tvättstugegolvet, såå .. det tar väl kanske inte riktigt så lång tid imorrn, men för säkerhets skull ska jag ändå gå upp halv 7.

Märkte just att jag skriver om exakt samma saker varenda jävla dag, men det får vara så. Ska fixa designen snart också, så fort jag har ork nog.

 


the voice

The Voice igår då. Skiiiitmycket folk, men rätt trevligt ändå. Fast jo, det var kanske lite mycket icke-svenskar, om man säger så.
Vi gick typ in i hela folkmassan en timme innan det började, men det var så jävla trångt och jag kände verkligen att jag var på väg att få värsta panikattacken, så jag och Cassi gick ut. Men vi tappade ju sjäälvklart bort varandra, och ingen av oss hade pengar på mobilen. Och så var det ju sådär jättesmart att vi inte hade bestämt nån mötesplats ifall vi nu skulle komma ifrån varandra. Men vi hittade varande igen, det vill säga att hon hittade mig.
Ja, och vi såg två små söta lesbiskor, som jag trodde var en kille och en tjej. Tyckte dessutom att "killen" var lite söt, så det var lite pinsamt sen när jag märkte att han hade tuttar.
Men det var väldigt mysigt, bortsett från all turksvett. Och toaletterna, men dom gick man ju inte på mer än en gång, så ..
Vi träffade Ted också! Lika söt som vanligt, men lång. Kändes lite ovant att behöva kolla upp när man pratade med honom, haha. 

Var på Stinsen idag med pappi också, fick min kofta jag ville ha. Och det är det enda aktiva jag har gjort på hela dagen. Jag är verkligen apatrött idag, ska faktiskt sova snart, för ovanlighetens skull.

up with da tupp

Uppe med tuppen som vanligt idag, haha. Jag hade ställt klockan, men på nåt vis lyckas jag stänga av den i sömnen. Men runt halv 10 vaknade jag av mig själv, så det var ju bra. Hoppade in i duschen, bara för att märka att mitt schampo luktar precis som en man jag en gång träffade.
Och sen var det ju skitkul igår kväll när man skulle på sjotta, efter att ha suttit och kollat på film hela kvällen, att upptäcka att det var spya på hela toasitsen, i toan och på golvet. Pappas kompis. Nejfyfan asså, jag tycker att är man så pass gammal borde man ha lärt sig att inte dricka så man spyr.

I alla fall, The Voice ikväll med världens bästa. Ska bli skitkul att träffa Lina och Sofie igen, har inte träffat dom på flera veckor.
Och äntligen, ÄNTLIGEN kommer pappa hem från coop med mina havrefras !


friday i'm inlove

Brr, va kallt det är. Se, det är en av anledningarna till att jag hatar att gå upp på mornarna, och nu är det ju liksom sommar och någorlunda varmt. Då undrar man ju hur fan det ska gå i vinter .. Hade i alla fall ställt klockan på 07:30, kom upp 08:10. Snoozade alltså bara i 40 minutos. Är lite stolt faktiskt.

Såg en bild på mig, Jenny och Ia igår, och jag har verkligen stort huvud! Men jag tänkte liksom att det kanske bara var för jag stod närmare kameran, men åhnej, det var likadant på fler kort. Kanske var det för att jag hade en gul, enorm tröja på mig, men annars hoppas jag att det finns operationer för sånt ..
Har börjat flagna också, verkligen skiiitkul. Or not, hahah. Nejmen allvarligt, verkligen hela armarna. Inte sådär jättesnyggt direkt, men vad gör man, vad gör man ..

massor

Jahapp, så var det redan torsdag och imorrn ska man hem till pappa. För första gången på länge ser jag inte fram emot det, det enda som känns lockande är att få ha eget rum. Och att kunna vara uppe och kolla på film hela nätterna. Men jag måste seriöst börja gå upp tidigare, som jag har sagt i vadå, två veckor nu?

Och jag vill verkligen seriöst ha en kattunge. Asså, fatta o bara sitta i soffan i höst med en stor, mysig kofta och med en lurvig kisse i knät. Hur mysigt verkar inte det på en skala? I alla fall så sa mamma att pappa har börjat ge med sig, så länge den inte klöser på soffan.

Läste förresten ut 'Låt den rätte komma in' idag, verkligen aaaasbra. Jag säger det jag, den mannen vet vad han håller på med, hahah. Men iallafall, ska börja på 'Hanteringen av odöda' ikväll, I think. Men nu ska jag kolla tv och sen måste jag nog faktiskt packa.


baaajs

Jaha, ja glädjen över de där 3,2 kilona var ju kortvarig. Har nämligen GÅTT UPP igen, fast jag bara ätit morotsstavar sen sist jag vägde mig. Väger nu alltså bara 9 hekto mindre sen vägningen. Så jag ska ut och springa imorgon, tror att jag tar två varv runt spåret (nej, jag orkar inte det, men jag säger så för att verka duktig). För jag har verkligen inte råd att förlora, för 200 spänn är mycket för en sån som mig.

Och ja, designen är helt keff nu, men jag orkar inte fixa den idag.

yaba-daba-do

Nnnngghhhhh ! Jag är helt död i benen idag, tog mig seriöst en halvtimme att gå hem till pappa, vilket brukar ta typ 10 minuter. Och imorse tänkte jag verkligen aldrig mer att jag utsätter mig för sånt här, men nu har jag en helt annan inställning, eftersom jag faktiskt har gått ner hela 3,2 kg !!!!! Sen i måndags, liksom. Kanske inte är så mycket, men för mig är det sensation.
Aja, när jag var hos pappa såg jag att filmerna hade kommit, så i helgen blir det filmfrossa med Natural born killers, Girl, interrupted, Juno och Grease 2. Och kanske lite 2½ men också, härligt härligt.


lalala

Har inte pallat skriva på ett par dar, för det har verkligen hänt så himla mycket. Det vill säga att jag har kommit utanför dörren, haha. Som .. typ i måndags, då åkte jag och Cassi till väsby, kom dit typ lagom till det stängde, men ändå. Och igår, då var vi hemma hos mig, vägde oss inför vår tävling, som jag inte har hunnit skriva om, men det är iallafall så att den som går ner x antal kilo först vinner att den andra betalar hälften av ett par cheap monday jeans.
Iallafall, och sen på kvällen sprang vi spåret, gick rätt lätt trots min brist på kondition. Och idag, CYKLADE vi hela vägen till barkaby ! Fram och tillbaka, och det är ju seriöst flera mil. Och väl i barkaby där, så bah var det några killar som kände sig tvugna att kommentera ens tuttar, vilket försig var himla trevligt.
Menmen, ska åka och handla nu, tjingeling :)

rip Robin

Vila i frid Robin Lundqvist 10 augusti

torsdag/fredag

Cpcpcpcpcpcp !!! Kan som vanligt inte sova, och blev därför lite glad när jag såg att "jag vet vad du gjorde förra sommaren" gick på tv vid 4, men vädret tillät mig inte att se den, så nu är jag riktigt uttråkad. Och riktigt trött på regnet också för den delen. Nog för att regn behövdes, men herregud, det har regnat non-stop i typ 5 dagar nu. Får verkligen hoppas att det blir lite sol snart, är ju fan blek as hell.
Jag och pappi fick äntligen (efter typ en månad) arslet ur vagnen och beställde andra säsongen av 2½ men, så inom en vecka har vi älsklingen hemma hos oss. Passade på att beställa en och annan skräckfilm också, så man har något att göra om nätterna. Men, som jag tror att jag skrev igår, jag måste börja vända tillbaka dygnet nu. Därför tänker jag vara vaken ända till typ 19:00 ikväll, och sen vakna tidigt på morgonen och på så sätt få en normal dygnsrytm igen. Ibland är man ju förjävla smart asså.

'Men vadå, jag vill ju också bli filmstjärna'

lazy day

Lat-dag idag, som vanligt, haha. Vaknade vid 12 av att mamma ringde och påminde mig om att jag skulle till läkaren, somnade om och vaknade igen vid 2, gjorde te och gick till vårdcentralen. Sen till coop, och sen har det bara varit slötittande på tv. Såg en rätt bra film med han, Josh Hartnett idag också, fast jag vettefan vad det hette.

Såg i Cassi blogg att man kunde registrera sig, samla poäng och få presentkort på kicks, så ja, registrera på : http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=13056


humörsvängning

Dagen har bestått av ett par rejäla humörsvängningar, jag pendlar fram och tillbaka mellan att vara irriterad, till att känna mig helt hopplös till att inte känna något alls. Och ibland känner jag mig lättad, bara för att i nästa stund bli helt rosenrasande.

Tänkte att jag skulle ta och läsa lite, för det brukar funka för att hålla vissa tankar borta, vilket jag kan behöva just nu. Så det blir alltså John Ajvide Lindqvist och jag som myser inatt.
Fast sen måste jag börja vända tillbaka dygnet, annars lär jag aldrig klara att komma upp när skolan börjar, och eftersom jag faktiskt ska satsa på någorlunda bra betyg i år vore det ju bra om jag kom upp innan 12 på dagarna.
 
Ska till läkaren imorrn också, och få resultatet på brodprovena. Det har gått en vecka, och min arm är fortfarande helt jäkla blå. Fast nu är den faktiskt mer lila, så jag antar att den snart går tillbaka till sin normala färg.


no headline

Jag orkar verkligen inte, låt mig få spola tillbaka 38 timmar.

Är helt död idag, känner mig helt apatisk och jobbig. Men en rolig grej var nånting på ztv, där dom satt och bara rådissade tokio hotel. Så det gjorde mig lite glad, men bara lite.
Jag vill bara en sak just nu.


6

080805 Malin Pettersson

6

080801 Casandra Holthe Högdin

yep

Har haft en hyffsat lat dag idag, vaknade vid 1 av att ungjävlarna lät, skrek lite på dom, åt fullebulle och sen dess har jag i princip bara kollat på tv och suttit vid datorn. Hjälpte Ia i tvättstugan också, men annars har jag inte gjort ett smack. Eller jofan, jag gjorde småflätor i hela mitt hår, bara för att se hur många som fick plats, och jag kan stolt säga att jag lyckades få in 54 stycken. Men nu är mitt hår helt krusigt och jag ser ut som en hora, men det får vara.
Och pappa gav mig 200 spänn idag helt utan anledning, och häromdagen fick jag 100 av Lotta för att jag gick ut med Ozzy. Och jag som äntligen hade blivit pank, haha.
Och storasyster Jenny fyller hela 17 år idag :)


i miss you

Bara cp-saker har hänt på sista tiden, så därför har jag inte pallat skriva, men nu gör jag det ändå.
Min älskling har kilat vidare till hamster-himlen, där han förmodligen har det bra, men jag saknar honom. Han dog medan jag låg på stranden och skratttade, känns ju lagom bra.
Men om man nu ska ta något bra som har hänt, så har jag och Alleballe blivit riktigt bra kompisar, jag har börjat dricka te och jag har pratat med Honom, och Han har fått mig lite glad igen. He makes me feel special, helt enkelt. Och jag hatar det. Men ändå, kärlek kärlek.


RSS 2.0