lördag

     

Idag åt jag, för första gången i mitt 15-åriga liv, sushi. Det var låtsasbror Daniel som bestämde sig för att vi skulle smaka det. Vet inte om jag tyckte om det eller inte, men det känns som att jag gjorde det.
Och vi hade strömavbrott här också, ett elhus hade brunnit här och ja, elen slogs av i en timme kanske, jag vet inte. Brukar inte vara så bra på att bedöma tid.
Och min Brolle är sjuk! Hans revben känns mer än vanligt, och hans nedre mage är helt uppsvullen och han äter inget, och han är helt apatisk. Men jag läste lite, och antingen så är han förstoppad eller så har han nån sjukdom som heter "wet tail", men jag hoppas på förstoppning. Så nu har jag bytt ut hans mat mot grönsaker, och om det inte blir bättre inom en vecka tar jag honom till veterinären.
Har ritat en massa bilder på paint idag, först på vårt vardagsrum, och sen har jag klistrat in bilder på olika hundar jag kan tänka mig att ha, och sen har jag visat dom för pappa som en liten hint, men han bara skrattade och sa att vi inte har tid för hund. Men det är bara rent skitsnack, jag har all tid i världen., och det tycker jag att dom här bilderna är ett bevis på.

allsång



Var i stan med Casandra igår. Åkte in tidigt, runt 10, så runt 8-briset var det bara att gå upp och hoppa in i duschen. Ja, och i stan gick vi mest bara runt, jag köpte lite fina underkläder och en väldigt ful nyckelring, och sen satte vi oss på Bellman's. Sen gick vi vidare, och hamnade tillslut på bikbok och där köpte vi båda shorts.
Sen mötte vi upp Sofie vid centralen, och sen tågade vi iväg till Skansen. Träffade Linapina där, så vi åkte hem med henne och hennes kusin och kusinens mamma. Men iallafall, vi gick runt där ett tag, klappade får och sånt, och sen var det dags för allsång. Vi stod rätt nära scenen, fast eftersom jag är så jävla kort såg jag ändå ingenting. Förutom i extranumret, för då gick alla, och då passade jag på att tränga mig längst fram, och då kom ingen annan än Adam Tensta! Jösses, vad den mannen är snygg. Har alltid trott att han är lite ful av sig, för det ser ut så på alla bilder, men han är en riktig heting. Iallafall, så jag stod drygt två meter ifrån honom, skitstolt över det, haha.
Och idag var det meningen att vi skulle åka till Lottas land, men jag försökte förklara för pappa igår att jag inte ville följa med eftersom jag hatar att sova borta och för att jag inte tycker att det är så jävla roligt att umgås med en massa medelålders människor som bara dricker hela tiden, men han var för full för att lyssna. Vilket är precis min poäng.
Så tidigt imorse när dom var och handlade gick jag upp och ut, och var ute i flera timmar i hopp om att dom skulle åka utan mig, men icke. Jag tror att jag kom hem vid sju, och hade gått ut runt tio, så jag var ute ett tag. Fast försig klättrade jag in genom mitt fönster och tog mig en liten lur också, men ändå. Men nu vägrar pappa iallafall att prata med mig, jag tror att han har sagt typ ... 3 meningar till mig sen jag kom hem. Men han är inte arg, han är nog mest besviken på att jag inte vill följa med längre, så jag har lite skuldkänslor. Men å andra sidan orkar jag inte känna skuld, för jag tycker inte att man ska dricka så mycket när man har sina barn.
Nej, men iallafall, bilder från allsång kommer när jag orkar lägga in dom, vilket förmodligen blir på söndag eller måndag, när jag kommer hem till mamma.

saturday

Har lite småtråkigt, så jag sitter i soffan och slötittar på pussycat dolls med lillasyster. Väntar på att vi ska åka till kista, the family tänkte åka dit och jag måste köpa present till Lotta som fyller år imorgon, så jag tänkte följa med. Tänkte också eventuellt köpa en tjocktröja på bikbok som jag såg för nån vecka sen när jag var där med mamma.
Har varit med Casandra idag, vi hade jättemysigt. Vi åt glass och pratade om de gamla goda tiderna. Vi ska gå på bio nån dag också. Jag har verkligen saknat henne.
I kista ska jag och pappa kolla ifall vi kan hitta andra säsongen av "2 ½ män", för vi är på sista skivan på första säsongen nu. Haha, det har blivit våran grej, att sitta och kolla på det hela nätterna. Och när vi väl är i kista ska jag väl få arslet ur vagnen och köpa "Känn pulsen slå" av Berny Pålsson, för den har jag velat ha ett tag nu, men aldrig haft pengar, men det har jag nu, såå .. jag ska köpa den.


nejnej

Pappa har bestämt att vi ska åka iväg ett par dagar, med Lottas son Linus och hans tjej och deras son. Ska åka till någon jäkla stuga i Gävle, eller nånting.
Mår annars lite illa, det blir svart för ögonen så fort jag reser mig upp. Men det kan nog bero på att jag inte äter så mycket kött. Men jag borde egentligen packa istället för att sitta vid datorn, så det ska jag göra nu.


p




Hinnorna som skiljer oss
från fallet, monstren, vansinnet
är så tunna,
pappersväggar, bara.

...

Läste Malin + Rasmus = sant idag, för vad som måste ha varit femtioelfte gången. Jag kan inte fatta hur en jävla bok kan vara så jävla bra. Jag tänkte nästan inte läsa slutet, bara för att jag hatar det, men sen gjorde jag det ändå. Och då grät jag en skvätt. Lite mer än en skvätt, egentligen. Men jag hatar att Rasmus dör.


chupp

Var på Sex and the city igår med mamms och storasyster. Den var hur bra som helst! Jag grät som ett barn och skrattade så att jag nästan pissade på mig.
Jag lovar, efter filmen var jag så jävla kissnödig att jag inte ens la papper på toasitsen. I kista! Herregud, så nu går man förmodligen runt med Gonorré eller något annat spännande.
Anyways, låg och läste hela natten så jag gick och la mig runt 5 - halv 6, och vaknade typ halv 12 av att Jenny hade nrj på högsta volymen. Inte så trevligt sätt att vakna på, men det funkar.

lalala

Kom hem från värmland för typ en timme sen, där jag spenderat tre usla dagar. Mamma skulle pront åka dit, och jag fick absolut inte vara ensam hemma. Och jag hatar att åka bil långt, det är bland det värsta jag vet, men det brydde hon sig inte ett dugg om. Och sen är hon så jävla jobbig och tjatar på mig om maten, om att jag måste äta kött och blablabla. Jag får snart psykbryt på henne.

ensammast i sverige

Och jag drog med dig i mitt fall
Och sen gled jag bara undan
Så förlåt, förlåt för allt
För min förbannade klyvna tunga
Jag har ett foto någonstans
där vi är drottningar och kungar

Nu ligger bilder överallt
där gamla ansikten är unga
Och jag har letat som besatt
efter känslor som är försvunna
 Det har varit en lång lång natt
men jag är glad att mina
tårar är behärksade och lugna

friday

Uschuschusch, jag är en dålig människa.
Åt min alldeles första köttbit på över en månad, och jag har aldrig kännt mig så usel i hela mitt liv. Eller mått så illa, ajajaj. Nej, jag kan inte fatta hur folk kan äta kött frivilligt. Fast gud, det var ju så jäääävla gott. Men ändå, ingenting jag tänker fortsätta med, jag trivs som växtätare.
Och annars så har min diet gått käpprätt åt helvete, har ätit bröd, druckit läsk och allting idag. Men det får jag ta igen imorgon och resten av sommarlovet.
Ja, och min så kallade mor snackar om att ta mig till psykakuten, så jag kan få medicin mot mitt "mående". Ja, och då var man officiellt familjens psykfall.
Och dom ska åka och bada imorgon, men det känns inte så pepp att blotta fläsket inför en massa männsiskor, så jag skippar det.

onsdag

Idag har jag varit i väsby med mamma och kollat på present till pappa, han fyller ju år snart. Hittade absolut ingenting, men köpte ändå ett par knallrosa björn borg-kallingar. Tänkte att karln kan behöva lite färg i sin garderob.
Sen åkte vi hem till mammas kompis Kicki, och träffade hennes doggy Max, som är hur mysig som helst! Jag vill ha en precis likadan, men pappa stenvägrar att skaffa hund. Pucko, menmen, jag och lillasyster har bestämt att vi ska tjata på honom hela tiden vi är där i sommar, så kanske kanske att man har en liten puppy till hösten.


RSS 2.0