home again

Åhfyfarao, va skönt att vara hemma igen! Speciellt efter att ha suttit i en jävla bil i 9,5 timmar, med bara två små korta pauser. Kan inte beskriva hur mycket jag har längtat hem, jag fick psykbryt där nere. Jag svär, hade jag inte varit så jävla lat hade jag gått ända hem till stockholm.
Och eftersom jag lovade mamma att uppföra mig så försökte jag verkligen att hålla sams med alla, men dom är helt jäkla omöjliga. Vi fick inte göra datten, och vi fick inte göra ditten, och det slutade med att jag dampade och stack ut på en två timmars-promenad. Hittade otroligt nog hem igen, så lokalsinnet är det iallafall inge fel på.
Läste hela tre bäcker där, hade ju egentligen inget bättre för mig, annat än att gå runt och driva med deras dialekter. Och spela minigolf, men det tröttnar man på efter ett tag. Och så drog morfar med oss på nån jävla bondgård, för att vi skulle lära oss lite mer om våra mejeriprodukter eller vafan det nu var.
Och eftersom morfar inte är den mest IQ-begåvade människan körde han fel hundra gånger både på vägen dit och på vägen hem. På hemvägen körde vi igenom örebro två eller tre gånger, tror jag.
Så, som sagt, asskönt att vara hemma igen.

    

bye stockholm

Blev väck av en ilsken lillasyster kvart i ett imorse, som stod och gapade om att jag skulle packa. I'm going to haverdal idag, så. Har varit uppe hos pappa och packat ner det mest nödvänliga, vilket blev rätt mycket, men så ska jag ju vara där himla länge också.
Anyway, har köpt lite böcker och så, fyllt ipoden med nya låtar, så jag är i princip redo för den sju timmars bilresan ner dit. Fast eftersom det är morfar som kör lär det inte ta sju timmar, snarare sjutton timmar, så jag kommer förmodligen dö på vägen dit.


monday

Har inte skrivit i bloggen på ett par dagar, så jag tyckte att det var dags nu igen. Jag har egentligen ingenting att skriva, fast jag behöver nog skriva av mig lite, så ..
Åker till haverdal på onsdag, tror jag. Morfar ringde och frågade ifall jag ville följa med, och även fast det inte lockar att spendera en hel vecka med honom och hans jävla fru så känns det ändå mer pepp än att sitta hemma hela veckan, för att sen spendera midsommar på Lottas land. Det hade iochförsig varit helt okej, om det inte vore så att jag var den enda där under 25. Så nej, det känns helt klart mer pepp att åka till haverdal, med lillasyster och kusin.

Mår för det mesta helt okej nu, except for the nightmares.


ingenting

Jag vet att ni tycker att det är äckligt. Att jag är äcklig. Ni tycker det, dom tycker det. Jag tycker det.
Att det jag gör mot mig själv är vidrigt. Det är det.
Men samtidigt som det äcklar mig får det mig att känna ett lugn som inte går att beskriva.
För en stund får man glömma allt, och i den stunden bryr man sig inte om konsekvenserna, om ärren som blir. Nej, man bryr sig faktiskt inte.
Men ändå, äckelkänslorna.
Ja, jag önskar att jag var lite mer som du. Att jag kunde hantera saker och ting lika bra som du kan. Jag önskar att jag var lika nöjd med mig själv som du är. Men det kanske är där felet sitter, att jag konstant jämför mig med dig. Jag vet att jag inte borde för vi är olika, men det är svårt att låta bli när du är så jävla bra.

fyfan

Herregud, jag har börjat bli senil, märker jag. Hade gett Brolle mat och vitaminer och sånt, och sen bara försvann vitaminerna, och jag var säker på att han inte hade varit i närheten av dom, men ändå låg dom i hans hus. Så jag fick självklart för mig att det var någon där, så jag fick panik, tog hamstern och sprang ut och satte mig på en bänk, och satt där i kanske 40 minuter innan pappa kom hem. Och han och Lotta fick leta igenom hela huset innan jag gick in.
Fast så här i efterhand tänkte jag att han kanske tog dom ändå, och sen kröp in i sitt hus, men jag kommer fortfarande inte ihåg.
Fan asså, jag har nog aldrig varit så jävla panikslagen i hela mitt liv.


wednesday

Första dagen på sommarlovet och jag har inte gjort ett piss på hela dagen, bortsett från en "morgon"-promenad och tv-spel. Försökte laga mat också, men utan framgång.
Är helt apatrött idag. Kan bero på att jag har sovit för mycket, eller för lite, jag vet inte.
Ja, så alltså har jag suttit och geekat Crash Bandicoot 2 hela dagen, grymt kul asså.
Och min hörsel är så jävla bad nuförtiden att när pappa sa att jag hade varit duktig som låst moppen trodde jag att han sa att jag hade varit duktig som pillat på snoppen, så det vart lite .. ja, jagvetintevad. 


"för mig handlar det om just idag,
att vara någon jag står ut med,
att vara nån jag inte bara flyr ifrån"


SVERIGE!



GO SVERIGE !!

Första EM-matchen för sverige ikväll dårå, trodde verkligen från startt att sverige skulle ta hem det hela, och så sant så. Fast vid halvlek hade jag mina tvivel, tills älsklingszlatan kom och visade varför vi älskar honom som vi gör, och sen älsklinghansson också. Och Hanssons mål var ju inte att leka med, snubblade in bollen i mål. Och Isaksson är världens bästa målis, tycker jag. 
menmen, såg matchen hos mamma, och pappa undrar väl vartfan jag är egentligen, så jag får väl ta och bege mig hemmåt nu.

sommarlov



Skolavslutning idag, så nu är det sommarlov. Det känns så jävla skönt, men ändå lite vemodigt att man inte kommer träffa alla varje dag förrän i höst. Men man kommer ändå träffa dom flesta nån gång under sommaren, så man kan nog leva med det.
Fick 3 ig:n, i idrott, teknik och no. Känns ändå helt okej, jag trodde att jag skulle få många fler. M & P var också helt okej med det, dom trodde också att det skulle vara några fler.
Försökte sola lite när jag kom hem, men det gick ju mindre bra eftersom det blåser så jävligt. Så jag får väl sätta mig och glo på tv istället, men det är inte fyskam det heller.

last day

Sista dagen i skolan idag, vi städade bara klassrummet och korridoren och sen fick vi gå hem. Jag, Sofie & Cassi gick hem till Marcus och umgicks lite med honom, Hugo och Patrik.
Och sen tandläkaren, hade inga hål, bara början till hål. Men det var bara att borsta tänderna noga, så skulle det inte vara några problem.
Avslutning imorgon, kan fortfarande inte fatta det. Kommer sakna alla sjukt mycket. Fast jag känner mig ändå inte sådär gråtfärdig, som alla andra, som bara sitter och pratar minnen, och verkligen kommer ihåg, medans man själv inte minns ett jävla skit.
Har inte ätit kött på en vecka, och om jag ska vara ärlig förstår jag faktiskt inte hur jag någonsin kunnat göra det, jag känner mig äcklad av bara tanken.


söndag

Köpte avslutningkläder idag. Det blev en vit tubklänning, ganska söt faktiskt. Jag kan inte fatta att det har gått ett helt jäkla år redan, det känn som typ förra veckan det var skolavslutning förra gången. Det här året har gått alldeles för fort, känns som att jag har missat allting. Fast, det ska bli så fucking jävla skönt att slippa skolan i hela 10 veckor. 
CSI och Criminal Minds ikväll dårå, bättre kan det inte bli.

happyhappy

Today I'm really happy, av någon anledning jag egentligen inte bryr mig om. Really happy, är jag, så happy att jag inte kan förmå mig att skriva det på svenska. Jag har bakat hallonpaj, och jag känner mig gladare än på riktigt länge.


Something

Man ler som mest när man mår dåligt för att bevisa att alla andra har fel.
För även ett oärligt leende kan dölja smärtan, kaoset, paniken på insidan.
För att visa att man inte är svag.
Även fast man egentligen är det.


zigenarjävel

Lillasyster och kusin har satt upp poolen, som jag trodde att vi hade slängt, men som oturligt nog visade sig ligga i förrådet. Hatar den där jävla poolen, iallafall när det är en massa ungar i den, men dagen till ära tog jag mig ett dopp jag med.
Och tidigare idag skulle vi äta på nya donken, den vid stinsen, men eftersom jag inte hittade nåt vegetariskt som verkade gott kollade jag bara på när alla andra åt. Men iallafall, det var en massa jävla äckliga zigenare där, och dom satte sig givetvis där vi satt. Och hela tiden satt dom och pratade på sitt jävla shablahabla-språk, och sen ställde sig en av dom upp och började skrika på sitt jävla språk, och då mumlade jag lite för mig själv att zigenarjäveln skulle sätta sig ner och hålla käften, och det hörde tydligen hennes zigenarkompis, så hon började skrika åt mig varför jag brydde mig vad hon gjorde, och då tror jag att jag sa någonting i stil med att jag hatar zigenare, och då bröt ju helvetet lös. Hon började skrika på mig om att jag befann mig i fel land i så fall, och jag kontrade med att det inte var jag som befann mig i fel land, och det var ju dumt sagt, för då blev jag helt plötsligt rasist också.
Alltså har jag haft en riktigt rolig dag.

sverige + ia

Igår tog storasyster ia studenten, med hela 10 mvg:n.
Och jag drack både vin och cider, och blev lite rund under fötterna, men eftersom alla var ännu rundare märkte dom ingenting.
Och idag är det ju sveriges dag, vilket jag tänkte fira med att åka och köpa en ny bikini. Och kanske lite underkläder. Och nya skor vill jag ha, men jag ska se hur generös pappa är idag.


onsdag

Har legat och halvsovit i solen sen jag kom hem, och mina ben är om möjligt ännu rödare än dom var igår. Ont gör dom också, men om man nu ska se det från den ljusa sidan kommer dom bli bruna när det röda lägger sig, om jag har tur. Men jag har iallafall fått märken från trosorna! Och på lelles cup imorrn kommer man ju bli ännu mer brun, eller ja, röd, för då har man bara shorts och t-shirt.
ha kommit på ett sätt att få pierca tungan även fast jag inte kommer få g i alla ämnen, jag ska säga att jag vet ett ställe i stan där man bara behöver underskrift, vilket jag faktiskt gör, men jag skulle aldrig gå till nåt sånt ställe, men dom är inte smarta nog att inse det. för jag vill, jag vill, jag vill verkligen pierca tungan, och det ska jag bannemig göra också :)

elevens val

    


myspysdag med sofie, lina, cassi & frida idag. elevens val både idag och imorgon, och eftersom vi har foto cyklade vi till översjön för att bada, men på vägen dit cyklade cassi ner i ett dike och ramlade bland en massa brännässlor. hennes rygg var inte så söt efter det :) sen badade dom, jag låg mest uppe på land och försökte få lite färg, och så kom det några killar som såg ut att vara typ tolv år och tände en brasa, kastade någon flaska i berget så att det blev glas överallt, och sen stack dom. och när vi skulle bege oss hem och satte oss på cyklarna hade alla utom cassi punka. jävligt kul liv dom måste ha, som inte har någonting bättre försig än att punktera andras cyklar. menmen, det var ändå ganska skönt att gå.
och väl hemma igen märkte jag att jag var utelåst, så jag klädde av mig och la mig och solade på baksidan. har bränt vaderna ganska rejält, och jag måste säga att det är en ganska härlig känsla.


cp

har haft en helt okej dag idag. fast jag va försig bara i skolan 4 lektioner + lunch, men ändå, jag kunde ha skitit i det. åt middag hemma hos mamma, funderar på att sova här också. sovmorgon imorrn till halv tio, så. men jag vet inte.
dagens mående är väl lite sådär, ganska växlande humör om man säger så. ena sekunden är allt kanon, jag går runt och sjunger och är jätteglad, för att i nästa sekund få värsta ångesten och börja grina. och nästan allt gör mig irriterad just nu.
men jag pallar inte skriva mer, för det om något gör mig bara ännu mer frusterad.


måndag

försov mig aaslänge idag . inte bra, men huvudsaken är att jag ska till skolan. tar jag bussen fem över halv kommer jag dit lagom till non, och även fast jag verkligen inte känner för att ha lektion med cp-milton, så tänker jag ändå gå dit. men nej, jag är så jävla skoltrött just nu, jag skulle hellre slava åt en neger än att gå dit. så hur fan jag ska ta mig igenom hela veckan är ett mysterium. fast det här är ju typ sista veckan, och det är bara idag som är vanlig dag, så det kanske går ändå. menmen, ska väl göra mig iordning lite, haha . ♥

söndag

fett stekigt ute, ska ut och sola om en litenliten stund, ska bara lägga in bilder från mobilen och kolla om min ipod verkligen är trasig, eller om bara batterierna är slut.
har varit hemma hos mamma heeela helgen, och inga bråk. i fredags när jag kom pratade vi lite, och redde ut saker och så, och sen ja, på kvällen tände uffe vattenpipan så vi hade det bara trevligt. och igår mutade jenny mig med ett par skor ifall jag följde med till stan med henne och hennes kompisar, så det gjorde jag, men jag hittade inga skor. menmen, hade ändå rätt trevligt. ♥


RSS 2.0