ångest

jag ska hem till mamma snart, har lite ångest inför det. det är inte det att jag inte vill dit, men jag tror inte att mamma vill ha mig där. och det kommer bli så, att antingen kommer hon vilja prata allvar med mig, eller så kommer hon inte vilja prata med mig alls. jag hörde pappa säga nånting om att hon tycker att jag ska be om ursäkt, så jag antar att hon inte kommer prata med mig om jag inte säger förlåt, men det ska jag ju göra, så. det löser sig nog, värre kan det iallafall inte bli.


lars winnerbäck - idiot

fredag

hemma idag också, pallade inte gå upp imorse. jag vet inte vad det är med mig, men jag orkar verkligen ingenting. menemn, på måndag ska jag gå till skolan, och hela nästa vecka.
ska till mamma idag, ska vara där hela helgen. stämningen lär ju inte vara den bästa, men jag ska försöka att inte förvärra den. det är inte så att jag längtar dit direkt, efter allt jag sa förut. men jag får ta tjuren i hornen och ta konsekvenserna.
igår poppade pappa popcorn, och så kollade vi på 'pirates of the caribbean 2'. det va jättekul. kom på varöfr jag älskar johnny depp så mycket . garvade heeela filmen, medans storasyster satt och pratade i telefon med nån skåning hon va ihop med förut o bah 'ah, sådär låter en stockhlmsfjortis, bah satt du vet', och det fick mig bara att skratta ännu mer.
menmenmen, jag ska väl försöka hoppa in i duschen, är inte så ren om man säger så. men jag lär förmodligen slagga framför tvn en stund innan, men anyway, duscha ska jag.  ♥

torsdag





är hemma från skolan idag på grund av extrem mensvärk. hahah, hittade en rolig grej på youtube, så jäkla skön :) 

gladare



känner mig lite gladare nu, haha . jag behövde nog bara få avreagera mig lite, och nu när jag har gjort det känner jag mig rätt glad. grey's ikväll dårå, och sex & the city, riktig kanonkväll alltså.
måste prata med mamma någon dag också, men det känns som att jag vill dra ut på det så länge som möjligt. en vecka sen vi bråkade nu, och vi har inte pratat på hela den tiden. jag saknar henne jättemycket, men jag ska dit i helgen tror jag, vi måste väl reda ut ett och annat. jag saknar uffe också. och katten. ♥

onsdag

idag mår jag skit. och jag är förbannad. och jag är ledsen, och jag har ont och jag orkar ingenting. jag orkade inte ens vara kvar i skolan, så jag gick hem. kände att jag var på kanten till att bryta ihop, och hade någon sagt någonting som var det minsta elakt hade jag förmodligen lackat ur.
hände en hel del igår, men jag orkar inte skriva om det, det ger mig bara ångest.
usch, jag känner mig äcklad av precis allting. jag orkar inte, just nu känns det som att det skulle kännas bra ifall någon slog mig riktigt hårt. nu låter jag som ett emo märker jag, men då får jag fan göra det. för idag har jag ingen bra dag, idag har jag en dålig dag.
jag hatar den här dagen.

min tröja

tråååk idag :) har gjort absolut ingenting sen jag kom hem från skolan,
fast det har iochförsig varit ganska skönt, för jag är så jäkla trött att jag
inte orkar nånting.
har beställt min EM-tröja, så den kommer inom en vecka, tror jag det stod. så den sjätte juni äre jag som firar till tusen, med min tröja, blå/gula naglar, mina sverige-strumpor och med sverige-tatueringar i hela fejjan :d  fixade bloggen antingen igår eller iförrigår, vet inte rktigt, men iallafall, fixat den har jag. och det blev lite bättre än innan. lite gladare, på nåt vis ;)
aja, CSI snart, hahah. pussy :*

måndag

GOOODMORGON GOTT FOLK !
känner mig helt död, kunde inte sova igår kväll så jag läste typ hundra sidor i engelskaboken, men jag har fotfarande typ åttio sidor kvar, och recensionen ska va inne på fredag. så jag måste sätta fart :)
fortfarande svart i underhåret, hoppades på att vakna upp helt blond igen, men icke sa nicke. jag känner att det är jätteläskigt med svart hår, bara för jag har aldrig haft det förut. men jag måste göra iordning mig, laddar upp bild sen . pussy :*

haha

hahaha, hade tråkigt så jag gick och färgade underhåret svart . hahahah, och ja, det blev väl rätt hyffsat. fast jag pallar inte platta det och se hur det ser ut då, men då ser det säkert bättre ut.
har inte gett mamma hennes present, men jag ska hem dit imorgon efter skolan, när hon jobbar, och hämta lite kläder och så, så då tänkte jag lämna presenten samtidigt.
men aja, CSI börjar snart, och jag ska väl se det . pussy :*


söndag

vaknade imorse av att cassi ringde och frågade ifall jag hade lust att åka nånstans, så halva dan idag har vi varit i väsby och handlat. morsdag idag ju, och trots att jag och mamma dödshatar varandra just nu köpte jag ett örngott som det står 'världens bästa mamma' på, och ett kort. för egentligen så saknar jag henne, och jag vill säga förlåt. så det tänker jag göra.
hittade en sverige-tröja som jag bara måste ha, men eftersom jag är luspank just nu tänkte jag be pappa om den, fast det är ingen idé att fråga just nu, för han kollar på fotboll och det går inte att nå honom då.
köpte hårfärg idag också, svart, för jag tänkte färga underhåret. fast jag vet inte om jag ska göra det, haha, men jag tror det. fast när vet jag inte, förmodligen kommer jag göra det ikväll och vägra gå till skolan imorrn för det kommer vara så fult.
har ändrat lite här på bloggen, men jag vet inte om jag ska ha kvar det, det  matchar verkligen inte. ser helt sjukt ut, men det känns ändå ganska trevligt . headern kanske jag ska göra om, för det är den som inte passar in. men det får bli en annan dag, för nu ska jag städa mitt rum :)

lördag

    


igår hade jag det jättetrevligt med tjejerna, vi såg på film och hade det bara trevligt. såg 'blades of glory' och en film som heter 'naken', som jag såg med en gammal kompis och hennes pappa när jag va liten. hahah. ja, och sen på morgonen hade vi vattenkrig typ, och sen åkte jag och cassi till väsby och införskaffade oss lite grejer. jag fick tag på både en vattenfast mascara, ett läppglans, två nagellack, hårspray, spiderman-plåster, tuggummi, typ hundra bliss och tre par trosor, och lite till.
åååh, ikväll äre eurovisionsongcontest ! go perelli, eller hur fasen det nu stavas :) ppuuusshej :*


miichi

kom just hem från stinsen, där jag och casandra stötte på linapina och soffipropp :) ja, och vi kom fram till den fantastiska idén att vi ska sova hos sofie ikväll, och jag frågade pappsi, och jag får. ska äta om en halvtimme typ, så jag hinenr nog till sofie innan talang börjar. OCH VI SÅG MIICHI IDAG ! :D sexyxsexy, säger jag bara . åååh, jag älskar honom, jag bah såg nån med tatueringar komma, o jag bah höhö, jävla gangster, och ju närmare han kom desto mer kände jag igen honom, o precis när han gått förbi så bah 'DET ÄR MIIIIIIIICHIIII !!' fy, jag älskar honom ! :D <33

fredag

det har inte hänt så mycket idag. skolan va väl sådär, fast ganska kul. märkte imorse att jag nog har gått ner ett par hekto, vilket glädjer mig enormt. jag tror nog att det beror på min havregrynsgrötsdiet, så därför ska jag börja äta havregrynsgröt till frukost varenda dag, och då kan det hända att jag faktiskt blir bikinivänlig till hösten. förmodligen inte, men man kan ju alltid försöka.
menmen, ska till stinsen om en liten stund med cassi, ska kanske köpa nån fin tröja eller nåt. fast så är jag ju skyldig henne 200 också, men ja, då har jag 365 kvar :) aja, puss :*

torsdag

idag har casandra ätit en mask ! en livs levande daggmask, fast död, lite sönderbränd sådär, och halv, med inälvor och hela rubbet. hon är så grymt snuskig. haha, men aja, så nu är jag iallafall skyldig henne 200 spänn, vilket är en femtedel av min månadspeng, men det vare fan värt. bild eller eventuellt videon från när hon smaskar i sig marren kommer senare.
var hos tandläkaren idag och tog av ena tandställningen. känns sjukt konstigt utan, och jag stör mig på den där grejen bakom tänderna, men det är så mycket bättre än att ha metall i hela käften. på tisdag åker nästa del, i can't wait liksom. och på tåget hem stod det några äckelungar som försökte leka nånting, vettefan vad, men dom lyckades inte, och jag kände för att bara spy på dom.
skola imorgon då, skolkade idag, för jag är så jäkla trött på skolan just nu, och efter bråket med mamma igår kändes det som en utmärkt anledning att stanna hemma. och då syftar jag ju förstås på fläskläppen, även om den inte syns så mycket.
och juste, fuskade lite med bantningen idag, åt lite kaksmet, och lite kaka, men det tar jag igen när jag får träningscykeln. försökte ändra lite här på bloggen också, med hjälp av cassi, men jag fattade ingenting så jag gick tillbaka till det gamla. :*


onsdag

idag har jag och casandra varit jätteduktiga. vi hade friidrottsdag på vallen idag, typ sjuor, åttor och nior, och när vi hade slutat tyckte casandra att vi skulle gå hem, och jag tyckte förstås att det va en kanonidé, så vi gick hem. från vallen, och det är hur långt somhelst, typ seriöst två mil. tog oss två timmar iallafall, och jag va helt död när jag kom hem. och halvvägs hem blev jag fruktansvärt sugen på havregrynsgröt, och jag såg verkligen fram emot en skål, men ååhnej, inte hade vi havregryn hemma. så jag plundrade storasysters spargris och begav mig till vivo. och jag känner verkligen att min bantning går bra, faktum är att jag kanske till och med kan bli bikinivänlig till sommaren :D

tisdag


 



bara tre veckor kvar till sommarlov ! guuuuud va skönt det ska bli, bah ligga och steka i solen hela dagarna. om det kommer vara sol förstås, det är ju inte helt säkert.
har på grund av extrem bikiniångest bestämt mig för att börja banta + träna, och verkligen, verkligen göra det också. så alltså, från och med nu, in this very moment, ska jag bara äta nyttigt. och därför sitter jag och dricker min äckliga grönsaksjuice, som ger mig både ilningar och kväljningar. menmen, som man säger, vill man vara fin får man lida pin. :*


söndag


uuuuusch, jag har så jävla tråkigt idag :/ är helt ensam hemma, inte ens katten kan besvära sig med att hålla mig sällskap. menmen, that's the life of an utstött. men iallafall så tänkte jag att lite flingor och the used skulle passa bra i kylan, men jag hade typ två låtar med dom på datorn, och då vare bara amen smart malin, verkligen skiiitsmart. men så kom jag på att jag faktiskt kan ladda ner musik, och än en gång vare bah smart malin.
skola imorrn, ser då INTE fram emot det. men det är väl lika bra att bara bita ihop och härda ut, fastän man känner att ta till med snaran. fast måndagar brukar ifs vara ganska hyffsade, iallafall inte helt outhärdliga.
men ändå skulle det vara trevligare att vara hemma.

the used - all that i've got <3


fredag

kom nyss hem från tandläkare. har gjort avtryck, vilket kändes ganska lustigt. och inte såg jag riktigt klok ut heller med den där leran i käften, och det kändes inte så bra när värsta hettot kom in när jag var helt lerig i munnen. nejusch, men å andra sidan så ryker tandställningen om 6 dagar ! :D eller ja, den ena iallafall, och den andra åker om 11 dagar . det ska bli gaanska skönt, det kan jag säga.
menmen, ska väl ta och göra mig iordning, så jag kommer till skolan i lagom tid till svenskan. tror att det är rast nu. så jag ska sminka mig lite, och kanske byta tröja.  pusshejs :*

torsdag

Ibland när du lyssnar på vissa låtar,
så påminner dom dig om just den personen
Spelar ingen roll vem du har just nu, du
blir ändå påmind om honom och era stunder
tillsammans. Och sen när det väl tog slut,
trodde du aldrig du skulle bli kär igen, visst har jag rätt?
Och varje gång du går förbi hans hus så kommer du ihåg bilden
i huvudet, bilden av dig och honom - det perfekta paret...
Och varje gång du hör eran låt, känner du allt om och om igen.
Du vill bara vrida tillbaka tiden för att känna hans hand mot din,
en sista gång. Och det gör ont varje gång du ser honom gå med en ny
År efter år suddas minnen ut, men hans bild kommer du alltid ha kvar.
Hur kan man glömma dom där djupa ögonen? Hur kan man glömma det ansikte
som man varit så nära. Du saknar inte honom som person, du saknar det ni hade.
Du saknar att du var så bekväm i hans sällskap, att du aldrig behövde skämmas
eller spela någon du inte är. Jag tror alla kommer ihåg sin första kärlek.


onsdag

uschuschusch, jag hatar verkligen onsdagar. bara cp-lektioner, bortsett från bild, fast det är cp det med. men det regnar idag, och det har inte regnat på hurlängesomhelst, så det är lite skönt.
igår kväll hade jag fett tråkigt, så jag tänkte, smart som jag är, att jag skulle ta ut min ögonbrynspiercing, så gjorde jag det, men sen fick jag inte in den igen, och jag tror att jag råkade göra nånting dumt, för nu gör den skitont och varar som aldrig förr. så jag ska göra sån där koksaltlösning snart, och se ifall det hjälper.
men usch, idag känner jag mig inge bra, verkligen inte på nåt sätt. har inte ätit nånting alls idag, känns som att jag ska spy bara jag ens dricker, så äta går ju inte. och allt annat känns liksom bah blaha, och så har jag utvecklingssamtal om typ en halvtimme, och det kommer inte bli bättre av att jag får höra hur dålig jag är i skolan. men jag ska börja sköta mig mer i skolan, för pappa blir så ledsen när jag missköter mig.
och jag och pappa ska åka och fiska snart, om typ 2 eller 3 veckor, bah åka ut med båten och fiska strömming. jag blev så glad igår när han frågade ifall jag ville göra det, för det gjorde vi alltid förut. och idag när pappa kommer hem ska vi göra blandmat, jag älskar verkligen det, för det gjorde pappa hela tiden när han och mamma precis skiljt sig. men ah, puss :*


tisdag

image7


kom hem för en liten stund sen, från vad som skulle kunna ha varit en ganska trevlig kväll, men åhnej, så blev det ju inte . vårkväll i skolan dårå, typ hur mycket folk som helst, vi hade fiskedamm som vanligt, och godiset tog slut på mindre än en timme, så vi gick bara och strosade runt hela kvällen, snodde lite negerbollar av sexorna och så.
och nu sitter jag och kollar på ugly betty, och det slog mig just att betty, som ska föreställa värsta ful och fet med tandställning och allting, är typ tusen gånger snyggare än vad jag är. smalare också, för den delen. pojkvän har hon också. så nu tänker jag seriöst sluta äta, och jag måste köpa mig en träningscykel, och börja använda min magtränare. uschnej, jag trodde att det härhär skulle bli värsta kanonveckan, men icke sa nicke, den kommer förmodligen bli helt jäkla pissig, regna ska det också göra. men jag pallar inte skriva mer, så pusshejs :*

rent hus

har precis städat klart mitt rum ! :D är jättestolt att jag fick arslet ur vagnen och röjde upp därinne, jag har verkligen städat igenom det ordentligt. bytt lakan, rensat och torkat hyllorna, dammsugit, skurat .. you name it ;) gaaanska trevligt att kunna se golvet igen, i den färg som det ska vara. funderar på att ha brolle i mitt rum, för nu går ju det, eftersom jag har rent och fint. menmenmen, ska kolla parlamentet nu, pusshej :*

söndag

hade ett smärre matkrig med lillasyster för en stund sen, som utlöstes av att jag på skoj inte lät henne sitta i soffan. men eftersom hon inte tål skämt, tog hon sin macka och kastade den rakt i mitt huvud, så jag fick smör i hela håret, och som en liten hämnd då, kastade jag en halväten risifrutti på henne så hela hon blev full med små riskorn. haha, hela håret och allting. och det va hur kul som helst, tyckte jag, ända tills jag kom på att jag va tvungen att städa upp allt sen. fast trots att jag fick torka risifrutti från både golv och väggar i tjugo minuter, så vare helt klart värt det. hahah, och sen kommer ungjäkeln och säger att jag är omogen som kastar mat, och att jag tror att jag är så cool som har piercat ögonbrynet . man bah aha .
ska nog ta och städa mitt rum snart, det ser ut som en svinstia, fast lite smutsigare. jag svär, jag har typ inte dammsugit där inne sen november, vilket säger en hel del. men idag ska jag minsann sätta igång, och rent ska det bli också . pusshejs :*


kärlek




lördag

idag har jag varit i stan och träffat daniel :D vi skulle mötas vid plattan, men hans tåg va försenat så jag fick sitta där och vänta på honom ett tag, och då vare värsta kriget mellan några emos och några fjortisar. hahah, gaaanska roligt, satt o garva smått för mig själv när emosarna satt o skrek åt en fjortis att ta på sig byxor.
men sen när daniel väl kom gick vi runt i stan lite, sen promenerade vi till kungsträdgården och tog oss en varsin glass, och sen hamnade vi på djurgårn, o så tänkte vi ta båten tillbaka till stan, men vi gick istället :)
annars vare feeett stekigt i stan, nästan för varmt, men i skuggan va de heelt perfekt.
och nu är jag hemma igen, helt taggad inför eva & adam . haha, höjdpunkten på min helg liksom, bortsett från daniel. är fett mätt också, har smällt i mig både sockerkakssmet och några proviva-dricker.
och cassi det puckot har lagt in en bild på mig ifrån nakenbadet igår i sin blogg, så alla som vill se en livs levande flodhäst borde kolla där. menmen, en dag ska jag göra precis samma sak mot henne, men då inte vara så finkänslig att jag kluddrar över hennes rumpa :D pusshejs :*

nakenbad

cyklade till översjön med casandra idag. vi sa att vi skulle cykla dit, och det gjorde vi också ! känner mig ganska stolt, för det hade varit så himla mycket enklare att ta moppen, men nejnej, jag tog min silvriga gamla sketna cykel. sofie & company skulle redan vara där o bada, men när vi kom dit va dom inte där, så vi låg o stekte lite i solen en stund, sen skulle vi bada, men då kom det några killar, så vi väntade me o bada. sen efter ett tag bestämde vi oss för att bege oss hem, men då fick casandra den fantastiska idén att vi skulle nakenbada, och givetvis va jag me på noterna. så fjärde doppet 08 blev alltså nakenbad ! :D hahahaha, sen en grej me dom där killarna som kom innan, cassi stod och gjorde sin yoga när dom kom, i bara mässingen också, fast dom såg nog inte henne, för hon märkte att dom kom. men iallafall, sen när jag skulle gå upp efter mitt nakenbad, och var precis i färd med att ta på mig trosorna, så kommer det en massa folk, det vill säga tre killar och två tjejer, och där stod jag helt spritt språngande naken. gaaanska pinsamt faktiskt, även om dom kanske inte såg mina privata delar.
och sen ska jag åka till stan imorgon och ÄNTLIGEN träffa daniel. :D


fredag

kom nyss hem från vad som måste ha vart årets värsta skoldag. inte nog med att jag försov mig och fick strunta i att duscha imorse, och fick gå med smustsigt hår i skolan, jag va tvungen att ha engelskaredovisning också. och alla som var där, vet att det gick åt helvete. jag kunde verkligen inte prata, det bara stannade till i huvudet på mig. sen insåg jag det, och va på vippen att springa därifrån, men jag kände att den lilla stoltheten jag hade kvar skulle inte få gå någonstans, så jag stod där framme och stammade. men ändå, det känns bra att ha gjort det.
jag känner mig astaggad att göra nånting, typ bara ingenting speciellt, bara vara ute eller nåt. lillasyster har vattenkrig med sina kompisar, och det hade iochförsig varit ganska trevligt, men dom skulle nog inte uppskatta ifall jag va me. menmen, jag får väl hitta på nåt sätt att underhålla mig själv på :/ pusshejs :*

torsdag

image2


usch, det är värsta stekigt ute, och så är man tvungen att sitta inne och göra engelska :/ och inte har man en bärbar heller så man kan sitta ute, nej här kör man på en gammal hederlig stationär data. men det är väl ändå lika bra det, annars hade man ju bah legat o solat istället för o plugga. så iallafall, jag sitter inne och gör engelskan samtidigt som jag sitter och lyssnar på gamla godingar från 90-talet, himla trevligt faktiskt. vilket påminner mig om att vi ska ha musikredovisning om typ två veckor, och jag har inte ens valt låt. suck asså, jag blir så förbannat trött på alla jäkla läxor och redovisningar och sånt skit, varför inte bara låta oss skriva en hederlig uppsats ? sånt är jag iallafall bra på .. hahah, nej inte bra, men jag kan det åtminstonde, eftersom det inte innebär att stå framför hela klassen och prata. menmen, jag ska klara av skolan resten av året, det är ju ändå typ bara 5 veckor kvar, och jag ska ha g i alla ämnen, annars äre bah byebye tungpiercing. och det vore ju himla synd.
jag och casandra har bestämt oss för att börja cykla till översjön när vi ska dit, istället för att ta moppen, för jag behöver verkligen få ordning på figuren. eller ja, få en figur med andra ord. men hur det kommer gå återstår väl bara att se . aja, pusshejs :*)

onsdag

hemma ifrån skolan idag också, jag pallade verkligen inte idag heller. jag skulle ändå bara ha suttit där och inte gjort någonting annat än att slösa syre, så då tycker jag att dte är lika bra att jag gör det här hemma istället.
jag har bestämt mig nu, jag ska råååbanta tills jag blir smal och slank :D jag vettefan hur det ska gå till, men jag orkar inte vara tjock längre, så det är såhär det får bli. för fettsugning har jag inte råd med, och jag litar inte på att få bidrag från varken mamma, pappa eller morfar. så det blir bara sallad för mig ett tag framöver :)
men gud, jag hade den sjukaste drömmen på länge inatt, jag drömde att en kille skulle köpa öl för han tappade alla sina i vattnet, och så skulle han köpa lite till oss också, och när han kom tillbaka högg han av en bit av mitt öra, och vägrade ge tillbaka det, och så satt han och plockade ut mina örhängen och slängde dom i sjön. usch, och sen tog han en hundvalp, och bah la den i skogen för att det skulle verka som ett övergivet rådjur :s
menmen, ska försöka bli klar med engelskan . pusshejs :*)

håkan



håkan, bara för att han är så jäkla sommar .

tisdag

är hemma från skolan idag, ringde mamma imorse o bah 'mamma, jag mår verkligen inte bra, jag har aaasont överallt', så hon ringde och sjukanmälde mig. ja, och nu vaknade jag för kanske en halvtimme sen, och vad gjorde jag då, trots att jag lovat mig själv att jag ska banta ? jo, jag tog mig ett smaskigt hamburgerbröd till frukost xd .
känner mig extremt röksugen, men eftersom jag ska sluta, och bara har två kvar, så ska jag nog vänta ett tag med att gå ut o blossa.
skolan igår va fett seg, jag kunde typ inte prata . och så fort nån sa något så tog det typ en kvart för mig att fatta vad den sa, och sen typ det ytterligare en kvart för mig att säga nånting tillbaka . så när nån sa nåt så försökte jag se ut som att jag både fattade och höll med, men jag tror dessvärre inte att jag lyckades. men lite kul hade jag iallafall, på so:n, då jag och cassi kom på en lek som gick ut på att man skulle gissa rumpor. alltså, den ena ritade en rumpa och så skulle den andra gissa vems eller vad för sorts rumpa det var. jag tyckte att det var ganska kreativt gjort av oss, men det tyckte ju då förstås inte erkstam .
sen efter skolan åkte jag och casandra till översjön för att hämta hennes cykelnyckel som hon glömde där häromdagen, och så tänkte vi att vi kanske skulle ta oss ett fjärde dopp för i år, men det var förjävla kallt så vi bangade på det.
och på kvällen åkte jag, mamma och storasyster till kista för o bah kolla lite, och då kom jag över ett par gröna trosor och två nagellack, ett silvrigt och ett gult.
men uuusch, jag måste göra engelskan snart, med andra ord typ .. nu :/  haha, aja pusshejs :*) 

söndag

va o badade me sofie och casandra idag, tredje doppet i år. va för ovanlighetens skull sist i, men till mitt försvar så vare några killar där, och nog för att dom inte va speciellt snygga, men jag kände ändå inte för att blotta fläsket för dom . trodde att vattnet skulle vara aaaskallt, men sen när jag kom i visade det sig vara riktigt skönt.
jag skulle ju ha träffat daniel i helgen, men så blev det inte, så vi har bestämt att vi ska träffas på fredag istället . och som jag sagt tidigare, det ska bli skitkul för jag har inte träffat honom på hurlängesomhelst . så därför tänker jag infoga en bild på honom här, om jag klurar ut hur man gör ;)
sen så har jag gått och blivit kristen, vilket casandra tyckte var skitkul, men jag förstod inte det roliga i det hela, men sen påstod hon att jag skulle vara kriminell, men det är rent blahaj .
menmen, ska hem till mamma om en liten stund, så pusshejs :*)
och här e min daniel också :)


image1

lördag

usch, känner mig helt cp idag, jag börja typ grina för en stund sen för att jag är så ful . det gjorde jag försig igår också, och då vare lite värre, för då kastade jag telefonen i golvet och skit. menmen, jag får väl lära mig att leva med det.
igår vare för övrigt vääärsta strömavbrottet, typ hela sollentuna var utslaget, så vitt jag förstod det. tydligen hade en kabel ovanför tågspåren gått sönder och ramlat ner. haha, och mitt i hela strömavbrottet sa mamma något väldigt korkat, för jag bah aha, vafan ska vi göra nu då, o hon bah ja, men vi kan ju kolla på film, och vi bah aa, hur ska vi kunna göra det utan ström, och hon bah men dvdn funkar väl ? haha, fy va roligt det var. fast elen kom tillbaka efter ett tag, som tur var. sen hade det varit massa polisbiler och en likbil (?) här, så jag antar att någon här i området har dött.
sen på kvällen tänkte jag vara lite social så jag satt o kolla film me familjen . först någon som mammas kompis hade sagt skulle vara bra, men det enda som va bra på hela filmen va när en tjej sköt en kille i huvudet för att hon ville ha sin hund tillbaka, och det säger ju nästan allt. sen såg vi nån film, som enligt nån tidning skulle 'knäcka hostel', men det gjorde den INTE, kan jag säga. typ precis samma handling, fast med kineser. och jag menar, har inte folk redan asmycket emot kineser ? nejmenusch, man fick se när dom dödade en hund, och sen gjorde dom typ precis samma saker som i hostel, så nej, den va inge vidare.
menmen, jag måste gå hem till pappsi nu och mata brolle . pusshejs, :*)

torsdag

valborg blev inte så jäkla hemsk iallafall, hade det rätt trevligt faktiskt . satt och kollade på tv med brolle i soffan, eller ja, han satt ju inte ner direkt, han sprang runt som en tokig jagvetintevad. men jag har iallafall börjar tycka om honom jättemycket, och nu är jag 300% säker på att emil inte ska få honom, för jag vill ha honom själv, trots att han är mer vild än tam :) fast sitter man med benen i kors och slänger ner honom där så lägger han sig där och sover, och samma sak om han får krypa in i tröjan.
hahah, jag gick och la mig vid 11, men jag var skittrött. ska hem till mamma idag också, så då kan jag ladda ipoden så går det nog lättare att sova. menmen, ska äta frukost nu, pusshejs :*)

RSS 2.0