Hemma

Skönt att vara hemma igen. Det började verkligen tära på mitt psyke, jag tycker inte om att vara borta. Paniken kommer alltid, och nu var jag ändå hos min mamma.
Jag är ensam hemma till 10 iallafall, då kommer Iafia hem från jobbet. Jag är trött. Och ensam, men jag vill vara ensam. Nej, jag vill vara själv. Men inte ensam.
Något som stör mig jättemycket är att mamma lät ett rakblad ligga framme i köket när jag var där. Det om något fick paniken att stegra. Men jag löste det, utan att dö. Eller skära mig. Good job, Malin!

Merry bloody christmas

Julafton nummer 1 avklarad, om två timmar är det dags för julafton nummer 2. Lovely.
Jag fick rätt bra saker igår, en spikmatta bland annat. Jag fick ett jättefint halsband av Alleballe, och ett set från bodyshop av hans familj. Pyjamasbyxor av Jempo, örhängen av Lina, trosor och morgonrock av Lusen. Mycket fint. Både Jenny och Mamma började gråta för sina julklappar. Det var lite roligt. Uffe älskade sin, han satt och läste i den hela kvällen och garvade.
Snart ska vi alltså bege oss hem till faren vår, och jag ska få träffa Caspian som jag inte har träffat sen i tisdags. Och Naddis ska jag också få träffa! Och ännu mer julklappar ska jag få! MOHAHAHAHHAHAHA!!!Bebis förra julenJag förra julenMin andra bebis, förra året. Hon växer upp så fort!


Goodmorning kansas!

HELVETE, känner verkligen inte för att gå ut. Men tar någon hänsyn till det? Nej, stackars lilla Malin måste till sin psykolog ändå. Elaka jävlar.
Lite update dårå; i fredags kollade vi på paranormal activity 1 och 2, i lördags var jag med Alle och sen julbakade jag med Tottsen, och söndagen.. vettefan vad jag gjorde med den. Sov, förmodligen. Som Gud ville att vi skulle göra. HAHA!
NANANA, avslutning imorrn dåråååå. Så jävla skönt, jag ska bara chilla satan hela lovet. Julafton ska dock spenderas med hela tjocka släkten, och jag tvingas umgås med folk jag aldrig i mitt liv skulle tro att jag var släkt med. Jag hoppas fortfarande på att jag är adopterad. Men det ser inte så ljust ut.. HAHAHA, det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk. SÅ JÄVLA KLOCKRENT. Jag har en neger i min släkt. Blossom Taiton (stavning, yeahyeah) är tydligen min mammas syssling, pyssling eller rent utav syster. Skulle man kunna tro, eftersom min mamma ser ut som en bränd granhäck. Vilket jag sa till henne när jag var liten. Jag frågade även om hon var svensk, och om hon någonsin varit vit. Ehh, ja. Man ska fråga, annars får man inte veta nånting. Mamma tyckte dock inte om mig efter det. Kanske därför våran relation var så ansträngd där ett par år. Hehe.
OJOJOJ, nu måste jag plocka upp allt Caspian har haft ner, sen leta efter min mysse och sen dra till tåget. Jag vill inte, inte alls vill jag. Men det ställs stora krav på en när man är snygg. Ironi.
Hejpapapapapapappaapapapa!

FRE-FRE-FRE-FREDAG

MÖÖÖH! Jag är hur trött som helst fast jag sovit 10 timmar, vilket är dubbelt så mycket som jag brukar få sova. Men jag kan icke ta sovmorgon, nejförfan. För halv 9 börjar VG-dansen, woho! En chans för alla blyga att vifta på sina lurviga, kanske hitta en söt partner och inleda ett förhållande.. Nej, det är en plåga. Men jag måste vara med för att fixa g. Men jag vill mycketmycketmycket hellre sova. Och efter dansen har vi el. Dubbel MÖÖÖH! och trippel merde.
Och idag efter skolan ska jag till stan med Mickis.. hur jag nu ska orka det. Kanske att jag rent utav skiter i dansen och kommer till elen. Det är ju iallafall en komprimiss. Då kan jag sova till klockan 10, dra på mig lite skitkläder, ta tåget 11 och vara i skolan till 12. Och vi börjar halv 1. YEAH. Vet dock inte vart vi ska vara.. men det löser sig, det gör det alltid.

hoppas att du gråter

When you fall everyone stands.
Jag lyssnar på härliga all american rejects. Har inte gjort det på länge, härliga minnen kommer tillbaka. Mm!
Idag blir det julbak med Towe och kanske Matte, sen kanske fest i hässelby? Vettefan, Towe snackade om något sådant.
Jag är hos mamma, om inte annat. Och när jag skulle noppa ögonbrynen imorse hade jag inte fått med mig min pincett. Så jag skulle ta Jempas, och den funkade inte. Men efter många om och men lyckades jag övermanera den. Halvt. Och med väldigt mycket våld.
Nu ska jag slappa lite i väntan på att Towe ska bli klar.
HEJPA!


OOONSDAG och malin är mindre emo

Jag har precis satt upp alla foton på väggen. Eller alla och alla, vissa satte jag inte upp eftesom dom inte kändes aktuella längre. Det blev iallafall fint, lite mysigare än det var innan. Behöver kanske ett kort på Alle dock, men dumfan gömmer sig alltid för kameran.
Jag har just nu 15% ogiltig frånvaro, så nu måste jag gå alla lektioner fram till jul. Annars blir det inget studiebidrag till Malin. Men jag har faktiskt gjort branduppgifterna idag, imorgon ska jag skriva om facket.
Tidigare idag ramlade jag på fjärrkontrollen och skrapade upp armbågen. GREAT!

veritas

Jag vill inte mer.
Hela min jävla vardag har rasat ihop till något jag känner igen alltför väl.
Jag är tillbaka på samma ställe som jag var för ett år sen.
Och jag orkar inte kämpa längre.
Det är som en sån där mardröm när man inte kan vakna.
Bara det att jag är vaken, och det ändå inte försvinner.

fiiiifan

Rätt så nyvaken och ovanligt pigg för att ha sovit så lite. Igår blev det film, film och åter film. Jag tror tillochmed att en och annan porrfilm var inblandad, men jag var trött så jag är inte helt säker. Det var iallafall Mjau, Fimpen, Totts och paret Andersson som jag och Alle numera går under. Awesome.
Jag kom hem halv 3 inatt, trött som ett djur och jag orkade inte ens borsta tänderna. Mysig andedräkt man hade imorse, jajaja.
Alihandråååå har tydligen en blogg, jandro.blogg.no. Den är growse.


Sattööördej

Julhandling med Tottsen idag, som planerat. Köpte dock lite mer än planerat och vad min plånbok egentligen tålde, men jag hade roligt medans jag gjorde det. Och julklapparna är nästan klara nu, ett par stycken kvar bara. Och summan för hela kalaset överstiger lätt 1300.. Och så mycket pengar har inte jag. Tur att pappa finns!
Nu ska jag röka och sen föna håret, och sen träffa Alleballe. Om Fimpen tillåter honom att gå ut, med andra ord.
HEJPA DEJPA LINGONFLEJPA!

Freeeeddag

Alejandro orkar inte träffa mig idag, så jag får hitta på något annat istället. Kul.
Lotta frågade just om han har hår på snoppen. Shit.
Jag ska försöka pilla ut min sårskorpa ur näsan, den stör mig. Och kanske städa lite, mittt rum ser ut som ett slagfält för danska soldater. Inte fint, med andra ord. Vattna min blomma måste jag göra också, den är snart död. Och jag köpte den förra veckan. Illa.
Kära grannen har varit på åland och han köpte med tjärtabletter hem till mig. Jag älskar dig Yngve!
Imorgon blir det stan med Tottsen, på söndag ska jag till landsbygden och hälsa på min kära styvbroder och hans familj.
Hade förresten prov idag, gick väl okej. Kunde inte svara på allt, men nästan allt.
Jag mår helt okej nu. Hoppas det håller i sig ett tag.

torsdag

Lalala, jag tycker inte om matte! Micke tjatar på att min rast är slut men jag orkar inte jobba, så jag nördar farmville och café world. Han kommer lacka snart.
Lite planering för veckan ska jag nog hinna med att skriva ner iallafall.

Idag: Plugga, träffa Alle.
Imorgon: Plugga ännu mer, träffa Alle.
Lördag: Stan med Towe, glöggafton hos Mjau?

Jag är trött, haha!

RSS 2.0