svin

Nu har jag blivit täppt i näsan också. Fantastiskt. Jag håller seriöst på att kvävas i mitt eget slem. Och jag är så trött, det enda jag gör är att sova. Och det är väl bra att jag kan sova, men jag vaknar med 10 minuters mellanrum och måste hosta.
Vi ska passa Fille och Frida i helgen också, jag kommer aldrig orka. Jag orkar inte ens med skitkatten, jag är på gränsen till att slänga honom i poolen. Som för övrigt är full med fisk. Jag säger det jag, det är inte sommar utan fiskar i poolen. Men å andra sidan är det fan höst nu. Aja, Caspis tycker att det är roligt iallafall.

Clair de Lune

Hej. Just nu sitter jag och lyssnar på Debussy, jag har faktiskt börjat lyssna på klassisk musik. Och när jag orkar ta tag i det ska jag börja läsa lite klassiker också.
Dagen har mestadels spenderats i soffan framför OC, hostandes. Jag har fått halsfluss eller nånting annat, det suger. Men det är bättre nu än imorse, jag hoppas det försvinner helt snart.
Det är verkligen inte kul att bli sjuk nu när det är värsta epidemin, men jag har kollat upp symtomen och jag har inte svininfluensan. Men det är klart, jag var lite orolig där ett tag.
Menmen, nu är det Scrubs och efter det ska jag ta mig en dusch!

bullshit

Ännu en natt full av mardrömmar. Jag vet inte vad som är värst, att inte kunna sova eller att hela tiden drömma en massa jävla skit. Jag är om möjligt ännu mer förstörd nu. Grejen är den att det jag drömmer känns så verkligt, och även om jag inte gillar det saknar jag det när jag vaknar. Men inatt fick jag iallafall lite perspektiv på saker, och jag vet vad jag måste göra nu. Jag bävar för det, det kommer göra så ont men samtidigt vet jag att det blir bäst så. Ingen mår bra som det är just nu.
En annan sak som kommer bli tufft är att jag har bestämt mig för att ha en vit månad. En vit månad för mig är att jag varken ska dricka eller skada mig själv. Det är något jag verkligen vill bevisa för mig själv att jag klarar mig utan, inte alkoholen men rakbladen.
Man kan ju alltid försöka, men som det känns nu kommer det inte ens bli ett patetiskt försök.

"Tåget!"

Lotta: "Titta där, det är också en kille!"
Jag: "Va?"
Lotta: "Ja, han har också en sån där äcklig snopp."

Vi var på skansen idag, jag Lotta och lilla Naddis. Vi såg apor, björnar, älgar, hajar, ormar, ödlor och allt annat man ser där. Najda tyckte mest om aporna, måste säga att jag också gjorde det. Vi såg en nyfödd! Den var fortfarande blöt, och den hade en snopp. Babianer är verkligen fula, vill man känna sig snygg ska man stå bredvid dom, HAHA!
 
Efter ännu en mardröm om tåg är jag ännu mer livrädd för dom, men det gick rätt bra att åka idag iallafall. Mest för att Nadja tyckte att det var så kul, då hade jag nåt att koncentrera mig på iallafall. Jag älskar min lilla bebis! Hon pratar som en kvarn, och när jag inte är med frågar hon tydligen efter mig. Det gör en gammal själ glad.
Nu ska jag ut och möta Jocke, han är lika rastlös som jag så vi ska döda lite tid tillsammans. Bara att sätta på sig ögonbrynen och skorna och bege sig ut i kylan.

Vad skulle det där vara bra för?

Märker att jag är ytterst aktiv på bloggfronten..
Finns inget att skriva om helt enkelt.
OCH NEJ, nu fuckar mitt iTunes!!! Nej, nu funkar det. Tack, Gud.

Antal sovtimmar inatt: 6 + 1 på morgonen. Inte illa, inte illa alls.
Nu ska jag färga håret brunt, jag är trött på att vara blond, det är inte riktigt min grej längre.

___________________________________________________________

Jag kommer låta som världens egoistiskaste person nu, men jag är ledsen för att ingenting handlar om mig längre. Ingen som undrar hur jag mår, ingen som bryr sig om jag har skärt mig, ingen som vill hitta på nåt.
Kul. Jag kan lika gärna flytta till småland och vara utan täckning och det hade ändå ringt mer än det gör nu.

SHAME ON ME

Som rubriken lyder, shame on me.
Det vart lite fel igår, utan att jag hann tänka efter. Det är inte värt det längre, eller så är det just det det är. Jag vet inte.
Jag ska iallafall sluta, helt. Nu är det jag och debban, ingenting annat.
YES PLEASE CHINEASE!

.

Nu är jag hemma från turkiet igen, märker att många saknat mig. Inte en KÄFT, ingen har smsat eller någonting.
KUL, nu säger jag upp vänskapen med en hel jävla del av mina "vänner". Låtsas inte bry er, jag vet att ni skiter fullständigt i det. Ni har ju varandra och era jävla meningslösa liv. Idioter.

TURKLAND, HERE I COME!

JAJAJA, nu måste jag börja packa till el land de turks. I'm leaving tomorrow! Måste lägga in musik på ipoden också, ska bara hitta ipodsladden. Lättare sagt än gjort i den här röran, lalala. Men det ska väl gå det också.
Nej men fan, nu ska jag dra fram resväskan och packa för fulla muggar med black eyes peas dånande ur högtalarna!

you don't need a gun to kill someone

Idag är jag smått självmordsbenägen. Ingen bra dag.
Jag började med att vakna och kände direkt att jag inte tänkte gå upp, men eftersom jag inte kunde somna om gick jag upp. Då kände jag att jag verkligen inte ville ta min medicin, ännu mindre äta något.
Nu sitter jag här, 6 timmar senare, har tagit medicinen, har ätit en macka och flingor, har till och med varit på stinsen och kollat efter bikini för jag åker på fredag, men hittade ingen och jag är kvar i samma jävla dvala.
Impulsen att skära mig nu är högre än på länge, väldigt länge. Men som sagt, turkiet på fredag.. får försöka stå emot.
Jag försöker verkligen att inte tänka på det som gör mig ledsen, men det finns alltid i bakhuvudet.
Man lämnar inte någon man älskar.


I don't believe in God

Jag är ensam hemma inatt för första gången på.. någonsin. Yay me! Förklarade för farsgubben att jag behövde lite malin-tid, och han lät mig ha det. Coolt. Towe och Cassi kommer över senare, vi ska ha mys. Vad dom inte vet är att jag ska tvinga dom att kolla på sagan om ringen! Hehe, i'm a mean drunk. Fast jag är nykter. Fan.

Aja, imorgon ska jag få träffa min lilla älsklingsnaddis. Hon är så söt och go, och jag tänker tvinga henne att sitta i mitt knä hela tiden just bara därför. Och sen ska jag träffa min styvbrors afrikanska igelkotte, den går lös på nätterna. Han heter Mulle och ska vara jättesöt.

Och jag ska fortsätta läsa När jag hör din röst, Lina läste ut den igår och hon satt och grät så sött i soffan. När jag läste den häromdagen började jag också grina. Jag vart nästan lite självmordsbenägen. Inte bra, men det kan jag härda för jag älskar den så mycket.

Annars, en vecka kvar tills turkiet, jag har mycket att inhandla men inga cash.. Fast jag fick solglasögon av pappa på båten, jag älskar dom och det är allt man behöver. Det och en bikini. Jag ska lösa den här nån dag i veckan, men nu ska jag besöka hemlighetshuset. Jag ska kissa, inte bajsa.

RSS 2.0