hey i made it

Nejnu satan blir det fart på tanten, jag har kommit in på omsorgsprogrammet på arlanda. Inte mitt förstahandsval direkt, men har man inte gått i skolan får man ta det som erbjuds en. Känns jävligt skönt ändå, då kommer jag inte gå helt pank och sysslolös i höst.
Nu skall jag packa, jag drar till åland om nån timme. Kommer iofs hem imorrn, så jag behöver inte direkt packa mycket.
Annars, alldelles för varmt för att vara ute, ge mig mulet väder nu! Jag är inget stort fan av värmen.. hur blir jag än blir.
Gosh, jag kommer dö i turkiet. Bara 11 dagar kvar, lalala.

suck by balls

Fan va folk fuckar upp sig nuförtiden, jag skrev nånting om att jag ville skära mig på bd och nu är jag ett jävla emo. Jaja visst, jag får väl vara det då, jävla nolifers. Så det lär ta ett tag innan jag orkar bry mig igen.
Och jag sa åt Martin att inte bry sig, men jag vill att han ska bry sig men jag vill det för mycket och jag fuckar upp allting som vanligt. ÅHHH, det är så jävla jobbigt just nu, allt folk säger till mig är att jag ska sluta tycka synd om mig själv, att jag är äcklig och att jag är korkad.
MMM, livet är allt bra underbart..

Vet inte.

Alla kan gå och dö just nu,
jag vill inte ha nåt o göra med någon.
En super ner sig totalt, jag har tröttnat på det och det är inte bara jag.
En annan säger massa saker men skiter sen i det.
En ignorerar mig, har aldrig kännt mig osynligare och jag har tröttnat på dig också.
Och jag har tröttnat på allt. Jag vill inte ha några vänner, ingen pojkvän, ingenting.
Jag vill ha rakblad.


Michael Jackson

29 augusti 1958 - 25 juni 2009When you're down and out, there seems no hope at all
But if you just believe there's no way we can fall
Let us realize that a change can only come
When we stand together as one

<3

VÄRLDENS BÄSTA DAG PÅ LÄNGE
Utan tvekan, towe och jag gick med towes hundar till norrviken vid halv 2, varmt som fan men så jävla skönt och doppa sig sen. Sen kom fredrik och axel så vi buntade ihop oss med dom. sen drog axel, och vi andra ringde cassi så fick hon komma med mat.
Jag har bränt mig! WIIIE, jag kommer bli brunbrunbrun, och om 2 veckor drar jag till turkland, suckers.


HORJÄVLAHELVETESKUK

@#&%!!!!
Jag är jävligt förbannad just nu, för GUDHELVETET tycker inte att jag ska få vara lycklig och sitta och spela sims hela natten, ÅÅÅHNEJ HUR SKULLE VÄRLDEN GÅ OM MALIN FICK VARA LYCKLIG?!?!?! LIKA BRA ATT LÄGGA VÄRLDEN I HÄNDERNA PÅ SATAN MED EN GÅNG, ELLER VAFANDÅ?!?!??!?!?!
Så mitt simshelvete fungerar inte att installera fast jag har tillräckligt med minne och det inte är något som min dator inte har som man måste ha. JAG DÖDAR NÅGON SNART, och eftersom jag är så jävla lack på denna påstådde "Gud" så ska jag döda mina äckliga, kristna grannar. Och rita hakkors i hela området, OCH SEN SKA JAG DÖDA JESUS OM NÅN IDIOT INTE REDAN HADE GJORT DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


-

Nu gör jag ett litet experiment här, och ser hur länge jag kan klara mig utan att äta något onyttigt.. Kan vara kul att veta tänkte jag, dessutom kanske man droppar ett par hekto och det sitter ju aldrig fel. Dessutom sägs det ju att man mår bra av att vara hälsosam så jag tänkte att jag kunde ge det ett försök.
Så därför sitter jag just nu och äter mina älskade allbran flingor, med fikon i. Jag tycker inte om fikon men det låter iallafall nyttigt. Smakar som något som kommit ut ur en häst dock.
Jag har färgat underhåret rosa, den du!


you and me, me and you

Bad, dans och musik hos bambi igår. Underbart.
Som cassi sa; det behövde vi.


Bilderna är tagna från cassis blogg, kanske kommer fler sen.

tears in heaven

Jag är trött, mardrömmar som tär på sömnen men det var en ganska bra natt ändå.
Ett litet återfall, inget mer.
Nejfy, jag måste be min läkare om ny sömnmedicin så jag kanske kan få sova en hel natt.
Vad är det idag, måndag? Jag ska väl försöka aktivera mig idag, ska nog passa på att färga håret.
På onsdag blir det iallafall sommargrupp, om jag orkar.

05:40, sug min dase

Hej och godmorgon, haha hoho hihi.
Klockan är vadå, halv 6 och jag har varit vaken en halvtimme. Varför? Jo, det är så att jag är på LANDET och alla jävlar SNARKAR och det finns inga DÖRRAR!!!
Lätt irriterad, för det första måste jag följa med hit när jag lika gärna kunde ha stannat hemma för dom gjorde ändå ingenting speciellt förutom att supa, och för det andra så är det ju skitkul att man själv, som barn, får stå ut med massa berusade vuxna. Nej, men du Gud, tack hörru, tack för att min pappa är årstidsalkis och för att jag kommer ha ett helvete i sommar.
Det blir fan tunnelbanan snart för min del..

Towe och jag, vi är goda vänner

Det blev lastbilen med pappi idag, jag sov bara 3-4 timmar av dom 10 timmarna vi var ute, så det var ju iallafall bra.
Imorgon har jag och Towe planerat att gå på grönan, vi ska åka ALLT + se hardcore superstar.
Nu ska vi iallafall ut och gräva mask, för vi ska fiska!


hey johnnyjohnny

Allt som är fel just nu:
* Min kamera är i spanien
* Jag har myggbett över hela kroppen
* Det regnar
* Jag har inga cigg så jag får röka mammas
* Min dator är hos pappa så jag får använda jennys, som hon har spillt nån jävla skit på så tangenterna inte går att trycka ner
* Jag har ont i huvudet


Saker som är bra just nu:
* Grease-musik


Tell me, where is Gandalf?

Grundskolan är slut, jag känner mig likadan och inte ett dugg visare sen förskolan. Aja, nu blir det till att sova hela dagarna och strunta i allting som har med ansvar att göra. Dags för Malin-dagar, med andra ord.
Jag fick ett silverhalsband med matchande armband i avslutningspresent + pengar till turkiet.

Videon hmm.. såg den hos Astrid i måndags och blev kär, ingenting mer med det. Jag är en sagan om ringen-nörd, OCH en twilight-nörd. Jag har nämligen beställt alla böcker, både på svenska och engelska. Så jag vet iallafall vad jag ska göra i sommar.
They're taking the hobbits to isengard!!


dan före dopparedan

Jag måste verkligen sluta predika om hur bra det går för mig, för jag kan tydligen inte ens hålla i ett rakblad utan att hugga mig i benet.

Igår var det dbt som gällde, först samtal och sen gruppen, för sista gången på över 2 månader. Ledset ledset. Men vi ska gå på sommargruppen och vi ska hitta på saker, så det ska nog gå ändå. Vi åkte iallafall hem till astrid efter och hade det roligt, höhö.

Jag vet egentligen inte vad jag gör uppe just nu eftersom jag inte har en blekaste aning om när jag börjar. Men antagligen måste jag gå till skolan snart ändå för jag måste lämna tillbaka alla böcker och städa ur mitt skåp. Jag ska ta n liten tupplur på en halvtimme nu så kan jag gå till skolan 10. Jag vaknade inte på helt rätt sida idag, om man säger så..

en dos av min glädje

Jag har tänkt på en sak. Eller tänkt och tänkt, jag har märkt en sak.
Jag vill inte längre vara sjuk, häromdagen hade jag en dålig dag och allt hela jag ville var att leta fram rakbladen och skära. Men så var det en liten del av mig som skrek att jag inte ville. Och jag kunde lyssna på den.
Det går inte att beskriva hur det kändes, ångesten blandades med hopp för att sedan bli till bara ångest igen. Jag tvättade mina händer i skållande vatten, jag försökte skriva av mig allt för att jag skulle kunna låta bli att skada mig och det funkade till en viss del. Men det som faktiskt funkar mest är att tänka på Niklas. Niklas är min teraput på dbt, och jag tycker verkligen om honom och jag blir bajsglad när han säger att jag är skitduktig. Så det funkar bäst av allt. 
Jag är faktiskt himla glad att jag bad om hjälp, och att jag tog emot den fast jag bara ville sluta leva. Jag är glad att jag har dbt och jag älskar att det faktiskt hjälper mig.
Det är nu en vecka sen jag skar mig, och innan det var det 2 veckor. Jag har alltså bara skurit mig en gång på 3 veckor, att gå till det från att skära sig nästan varje dag är ett rätt stort steg om man tänker.
Jag känner att folk börjar förstå mig, kanske är det för att det är lättare för mig att förklara nu. Och jag börjar förstå världen bättre och jag vill faktiskt leva i den mestadels av tiden.
Och till den som undrar, jag bryr mig inte ett skvatt om hur mina armar ser ut, jag tänker inte ta bort ärren för dom är en del av mig, dom har funnits på mig i år nu och tar jag bort dom försvinner en stor del av det som har gjort mig till den jag är. Så nej, jag tänker inte göra det.
Nu blev det väldigt långt, men jag behöver få förklara allting. Även om ingen läser, så för mig själv.

RSS 2.0