..

Det slutar aldrig göra ont.
Minsta sak, minsta lilla ord återkallar smärtan.
Jag får andnöd, hjärtat smärtar och smärtan blir för mycket.
Tillochmed demonerna föraktar mig nu.
Och du.

Du kan dra nu

Jag har en extremt dålig dag. Jag fick inte sova inatt, jag väcktes gång på gång av mardrömmar, så jag sov hela dagen idag istället och sket i skolan. Råttorna gnager mer än vanligt nu och inte ens Caspis kan jaga iväg dom nu. Jag går i bitar.

söndag

Jag hade jättemysigt med Towe igår. Vi tog ett glarre vin, pratade och coops undergång och lite annat. Mycket annat som gör mig väldigt, väldigt skadeglad.
På fredag ska vi gå på bio!

Det var du som skulle lyckas, inte jag. Eller var det inte så du sa det?
Nu är det jag som har lyckats, och du har snart inga vänner kvar.
Hur känns det, fitta?


who's afraid of the big, bad wolf?

New Moon i torsdags rockade fett. Jag har aldrig grinat så mycket åt den film i hela mitt liv. Jag är iallafall väldigt lycklig, på ett olyckligt sätt. Jag vet inte - nånting åt det hållet iallafall.
Jag och Sannapanna köpte new moon-tröjor, hon lyckades fånga en när dom hade uppkast också. Jag kunde inte ens fånga en sketen liten läkerolask. Men det gör inget, för det var den bästa kvällen i mitt liv. Jag älskar mina OP-brudar mer än mycket annat!
NU blir det snart utgång med Towetotts, vi ska ha så roligt så. Längesen vi gjorde något riktigt kul, bara hon och jag. Så om en halvtimme ska jag ringa frugan och sen får vi se vart vi ska vara.
HEJPA.

ps

Sug. Allt kan bara ta och suga mitt jävla rövhål.
Jag har ett rent helvete just nu, ingenting fungerar såsom jag vill att det ska, det känns som att ingen bryr sig och jag kommer fucka upp allting snart igen.
Den enda som egentligen kan relatera till mina problem och rädslor just nu är Frida, och hon bor i fucking Järna.
Och jag ska inte gå kvar på dbt mer än till sommaren förmodligen, och jag är livrädd för hur det kommer påverka mig. Och jag kommer sakna alla så jävla mycket, och jag tänker våldgästa deras möten.
I rather feel pain than nothing at all. Så jävla fel.

mickslakteri

JA, så var man kräksjuk dårå. Har fått behålla frukosten ett tag nu, hoppas på att den stannar där nere. Men jag vågar inte riktigt hoppas, middagen kom upp rätt fort igår..
Caspian är också kräksjuk, han verkar dock inte bry sig så mycket.. Han sitter framför kylskåpet och försöker öppna det. Lika svullo som matte, hohojaja.
Ska till mamma ikväll, hoppas jag är tillräckligt frisk för att träffa Alle. Men jag tvivlar. Men jag måste ändå säga att jag blev sjuk i rättan tid, nu hinner jag läsa ut New moon innan torsdag. FÖR DÅ JÄVLAR SMÄLLER DET!!!!
Nejfan, nu ska jag röka och sen läsa/sova. HEJPA!
hhahaha, family guy in my <3!


It's time to meet your master

HOLABOLA!
Just nu sitter jag i skolan och jobbar på mitt arbete om matspjälkning. Rätt segt, men ändå chill för jag sitter ändå mest på facebook. Har haft familjesamtal på morgonen, blev inte så jobbigt som jag trodde det skulle bli.
Hade utvecklingssamtal igår, jag är bäst men jag måste lämna in ungefär 500 uppgifter (y) ska göra dom i veckan, skulle tagit med en idag men den har jag inte ens tänkt på att fixa. Men det löser sig.
Bara 9 dagar kvar tills den lyckligaste dagen i mitt liv!
Nu dör min dator snart. Lyckat, då får jag jobba på jävla papper. Jag ska mobba Linn istället.

Söndag

Har haft en chill helg. Fredags läste jag mest, new moon och jag vandrar hand i hand all day long. Igår kollade jag på film hos Towe med henne och hennes polers. Och idag ska dagen ägnas åt att typ städa/chilla.
Färgade håret igår, eller ja, slingade. Syns inte mycket skillnad, men jag fick hårfärg på tummen och nu har den domnat bort. G-g-g-g-reat! Får säkert amputera den.
Ikväll ska jag kanske träffa min käresta, om han så önskar. Jag saknar honom! Har inte träffat fanskapet sen i torsdags.. Nej, men nu ska jag fortsätta nörda farmville! HEJPA

Måndag natt

Jag överlevde all ångest. Who would have thought?
Just nu sitter jag med min nya bögfilt (jag köpte en ny för jag tappade bort min gamla) och myser lite, nöjd med att mitt skrivbord är på plats. Nu är det bara bokhyllorna, foton, ett par till hyllor och nånting på ena långväggen som ska upp.
Var hos Alle tidigare, vi såg film, jag är livrädd. Eller nje, men jag är lite småskraj för att gå och lägga mig. Måste dock göra det snart, skola imorgon och jag är inte trevlig om inte jag får sova.
Jag hade faktiskt tänkt plugga nu när jag ändå inte kan sova, men då funkar inte internet på min mac. Oj, va synd. Jag fick nöja mig med farmville. Nej men skämt åsido, imorgon ska jag plugga. Och vara med Alle. Vi har varit tillsammans 2 månader nu, shitshitshit vad tiden går fort men för en gångs skull stör det mig inte. För det betyder att det snart är jullov.
Nu blir det fan bingen för mig snart. HEJPA!

see you in hell

HELVETE.
Jag känner mig så jävla idiotignoerad att det inte är sant. Och jag vill verkligen inte mer.
Det känns som att dom här månaderna har varit helt slöseri med tid och ork. För det spelar ingen roll för någon om inte jag skär mig, det kvittar och då vill jag hellre få må bra ett tag än att känna mig värdelös precis hela tiden. Jag förstår inte vad det är jag ska kämpa för när det ändlösa kämpandet inte ger något resultat och jag får aldrig ta en paus från det. Jag har tappat hela min kämparglöd, jag har tappat allt.
Jag vill släppa allt nu.

RSS 2.0