11.07

Jag är nog den mest lyckade människan som har vandrat denna jord. Absolut.
Igår vaccinerade jag mig mot svininfluensan, det gjorde ont som fan och mamma lyssnade inte när jag sa att jag inte ville för hon tycker inte att jag ska vara rädd för varken nålar eller smärta.
Efter det köpte jag iallafall godis till mig själv som tröst, och vad gör inte jag? Jag biter sönder ännu en tand, och får en spricka i en annan. Och det ilar som fan. Kul att komma till tandläkaren igen, två veckor senare, och bah aahtja, jag har bitit sönder fler tänder. Nej, så nu är det hejdå till mina piercingar. Jag kommer sakna dom.
Och vad mer som gör mig till en lyckad person är att jag har beställt presenter till trion men dom har inte kommit än, och det är imorgon jag ska dit.
Jag suger.

MUS

JAG ÄR FETT GAY.
Not. Men jag är trött, hungrig och kissnödig och jag vet inte vad jag ska göra. Ingenting, kom jag fram till nu. Jag ska DÖ.
Idag orkar jag ingenting, kanske för att jag vaknade 6 som alla andra jävla dagar jag har ledigt och sen inte kan somna om och vi har ingen mat hemma, ingen mjölk så jag får käka oboy-pulver direkt ur förpackningen och jag är redigt less på allt som har med tv att göra. Och jag orkar inte vara social alls, inte för fem öre. Och jag förstår inte varför alla jävla 95:or addar mig på fb, jag hatar dom och dom förtjänar att dö.
Jag orkarorkarorkar inte. Och all musik suger. Och jag orkar inte läsa.

Igår var det ett år sen precis sen vi hämtade Caspian. Och tja, för ett år och 9 timmar sen sket han i min säng. Underbart.. Men eftersom det inte var någon grupp igår var jag i stan med Susanna. Köpte handbojor och tog en fika. Jag har seriöst inte haft så kul åt någon som jag hade åt henne när vi gick in på alla emo-affärer. Hon vart helt skräckslagen, stackarn.

Snälla ord i mörkret

Yes, så har man varit på debban och fått reda ut lite grejer. Jag ska använda ÄNNU MER jag-budskap, sen om det inte funkar får jag slåss. Nej, men jag tänker ändå.
Det var ingen grupp idag, men jag har bestämt att vi ska träffas i veckan.
Nu ska jag fixa håret och sen dra till stan med Sanna. HEJPA!

Barnvakt

Jag älskar att passa Nadja. Just nu springer hon runt i köket och säger massa oförståeliga saker, jag tror hon pratar om en docka.. Men man kan aldrig vara säker.
Vi har varit i väsby centrum idag, Naddis hittade någon grej man kunde leka i så hon sprang runt där som den lilla blådåren hon är.. Har tagit en massa kort med pappas telefon, men den har han med sig och jag vet inte vart han är. Jag träffade Jenny i bokaffären, jag var den första från arlanda hon träffat där. Haha, nej jag är inte stolt.
Snart kommer Danne och Anna hit, dom gifte sig igår!
Lotta kallade mig judesvin idag? Jag blev vääldigt förvånad, hon som inte ens svär annars. Och hon höll på att kissa på sig för hon skrattade så mycket. Jag tyckte då INTE att det var roligt.
Nu ska jag däremot ha så roligt att jag kissar på mig av skratt, jag ska putsa fönster!

Höstlov

Höstlov, tack. Jävligt skönt, jag hade inte orkat mer skola.
Varit en ganska lugn dag, bortsett från nu på kvällen, då L&P försöker tvinga mig att ge bort mina rakblad. Jag förstår varför dom inte tycker att jag ska ha dom, men jag förstår inte varför dom inte lyssnar på när jag säger att jag inte är redo för det. Och jag förstår inte varför det är så jävla bråttom nu, när det ändå har gått nästan 3 månader sen sist jag skar mig. Deras argument är att det inte är bra att jag är ensam hemma med dom. Nej, för det har jag ju aldrig varit förut och kunnat låta bli.
Jag ska iallafall ringa Niklas imorgon och fråga hur fan jag ska göra. Jag mår seriöst illa av tanken att bli av med dom. Det måste ske på mina villkor, annars blir det bara sämre. Nu har jag sån jävla lust att skära mig.
Men nej, jag drar till Alle. HEJPA!

Lyckliga tider

Jag är min egen största idol just nu. Och även Susannas. För vi har fixat biljetter till nattvisningen av New Moon, som går INNAN VÄRLDSPREMIÄREN! Och jag är lycklig. Efter den dagen kan jag dö i lugn och ro, bara krypa ner i ett hål i marken och ta mitt sista andetag. Det är jag, Sanna, Ida, Linnea, Sophia, Rebecca, Linda och Filippa som ska gå. NICE. Jag kommer grina sönder.
Jag är som ett litet barn på julafton, om inte värre. Jag känner mig som en liten jude som precis blev utsläppt från en gaskammare, levandes. Jag är Gud, helt enkelt.
Nu ska jag ta Allah i handen och gå och plugga.


NINA ÄR NEGER

Tisdag och bara 3 dagar kvar till lov. Nice?!
Hade prov i hygien idag, jag failade häst. Har prov igen på fredag, då om mikroorganismer. Hoppas att det går bättre. SHIT, jag har världens ångest. Hejdå vg.
Annars var skolan rätt chill idag, hade 2 timmar hål eftersom läraren var sjuk.
Är lite orolig för mitt särbarn, hoppas du mår bättre snart! Jag älskar dig och tänker på dig.
Ikväll blir det att hämta ut mina linser jag har beställt, sen dh och christine. Sen sängen, sen skola, sen plugga, sen hem till mamma, sen grey's, sen sova, sen skola osv...
HAHA!Najs eller vad? Jag vill lätt ha en sån!


never say never

Jag är så jävla less på människor just nu.
Riktigt jävla le.
Och det finns absolut ingenting man kan göra ensam, som jag känner för att göra.
Jag är redigt jävla irriterad på folk jag en gång beundrade, som jag inte kan förstå hur eller varför. Skärp er förfan, skaffa en hobby istället för att springa runt som små fjortisar och tro att ni är så jävla snygga fast ni är fula som stryk. Kom över er själva, för alla börjar bli jävligt less på er nu.
En emotext på det här, och jag är klar.

Jag är bakom stängda dörrar. Ingen kommer in, jag är inte tillåten att komma ut.
Jag tror inte inte ens att jag skulle kunna om jag fick. Du har mig i ditt grepp nu, jag är fast.
Ingen hör mina skrik, ingen hör när jag dunkar huvudet i väggen. Väggarna av betong.
Och det är bara jag som känner smärtan.
Och smärtan orsakar mig så mycket lidande. 
Snälla, ta mig härifrån. Jag ber dig.

rasisten hette richard

Hemma hos mamma, jag och lina ligger i sängen med varsin dator framför oss. Jag spelar farmville och lyssnar på ultima thule, hon har tydligen vuxit ifrån sånt.
Jag vill springa runt under vilda rasse-tjut. Bara så att alla vet.
Jag kommer förmodligen få vg i medicinsk grundkurs, i vård och omsorg också. Kanske i engelska, om jag börjar gå dit. Nu tänker jag äta.

suck me dry

Godmorgon gott folk.
Lite update dårå.. min pappa hatar mig, jag har ingen som helst lust att fortsätta leva, mardrömmarna har kommit tillbaka och nu ska jag snart till skolan! Helt underbart liv jag har.
Jag är seriöst helt osynlig hemma.

16.20

Holabola, ikväll blir det att kolla one tree hill och färga håret! Blont dessutom. Jag är bäst.
Idag har jag mest bara sovit, tog en tur upp till coop också och köpte hårfärg, handsprit och kattmat. Och en ny tandborste.
Somnade typ 10 igår och vaknade 1 idag, sov hos Alle fredag-lördag och vi sov inte så jävla mycket.. Vi tog en lur på dagen, sen kolla vi film. Jag kom hem 9 igårkväll. Jag röker inte när jag är med honom, vilket betyder att jag inte rökte på nästan 24 timmar och jag fick nikokick from hell. Av tre bloss. Fett fail.
Nu ska jag fortsätta spela farmville! Yes, det styr mig fortfarande. Jag är nörd.


mm ashmed, yeah ashmed

Yes, så har man varit hos tandläkaren och lagat en tand dårå! Jag hade inte hål, jag bet av den. Tandläkaren var inte den trevligaste jag träffat idag.
Skolan idag var awesome, rebecca lyssnade på jävligt konstig musik och susanna fick ge utlopp för sin ovilja mot invandrare. Det fick vi alla. Jag är tydligen väldigt fördomsfull när det kommer till zigenare. No shit.
Det blir ingen Alle idag, det blir plugga arbetsmiljö och säkerhet, svenska, medicin och matte! Och Grey's. Därför är jag hos mamma.
Nu ska jag sätta igång, lär inte skriva mer på ett par dagar då Farmville styr mitt liv.

3 sep - 3 okt

Jag har gått emot min moral och börjat spela farmville. Jag skäms.
Och just nu kollar jag på mr bean, som har huvudet uppkört i en kalkonröv. Och hans tjej märker ingenting. Jag förstår inte amerikansk humor.
Idag har jag och Alle varit tillsammans i en månad. Shit, tiden går så fort. Fett konstigt blev det igår, vi hade en liten sentimental stund. Jag ska hem till honom ikväll iallafall, får se vad vi ska göra.
Nu ska jag stressa mamma lite så hon blir klar med maten, svälter fan ihjäl snart..

natttrafik

Grattis Malin, du har lyckats åstadkomma 2 dagar i skolan den här veckan.
Great..
Jag kommer ligga så jävla mycket efter. Men mina lärare är iofs rätt schyssta och vet hur jag har det, så det ska väl egentligen inte vara nåt problem.
Just nu är ingenting bra. Ångesten är som en enda stor klump i både mage och hals, alla är besvikna för att jag inte klarar av att gå i skolan och jag tror att alla kommer lämna mig.
FUCKFUCKFUCKFUCKFUCK

RSS 2.0