...

Jag har huvudvärk som dundrar i huvudet, jag är helt rödgråten efter Grey's och jag mår som en fitta.
Värre än så här kan det aldrig nånsin bli.

use somebody

Morrn morrn.
Jag är trött, fick dela säng med både Lina och Caspis inatt.. Av den enkla anledningen att jag håller på att måla om mitt rum, och alla mina grejer är i min säng. Det roliga i det hela är att Caspian tog mest plats, förhållandevis till sin kropp. Jag och Lina kurade ihop oss, men han bredde ut sig som han vore kung. Fast man kan förstå honom, eftersom han anser att det är hans säng.
Debban idag, jag pallade inte gå till skolan innan. Jag är lat, helt enkelt. Och snart kommer mamma och hämtar Lina, så lär jag få skit av tanten.
Men jag bryr mig inte, för mitt frostwire funkar igen! Nananana, så nu är det jag som laddar ner musik för fulla muggar. Musik jag inte ens lyssnar på? Men som jag har lyssnat på, och säkert kan lyssna på igen.
När Lina har gått ska jag lägga mig i soffan och sova en stund, sen drar jag. Men nu ska jag röka!


It's in the pills that brings you down

Jaha.. Det var den målningen det. Det blev att jag sov hela dagen, gick upp för nån timme sen och pappa var ute på andra äventyr. Men det är en dag imorgon också.
Ikväll ska jag hem till Alle, men nu ska jag kolla tv. HEJPA

propolis

Fredag, fredag, fredag..
Inte långt ifrån att jag skolkade idag, men icke. Jag gick till skolan med ryggan i högsta hugg och med ett humör som kan liknas med en kolibris.
Jag fick vg på mitt prov i vård och omsorg, woho! Och det lär ju bli mvg i medicinsk grundkurs, min lärare är fetimpad på att jag kan så mycket om bajs. Jag visste att det någon gång skulle komma till användning.
Idag på mkn flög det kukar över hela klassrummet. En och annan lever också.
Jag säger det jag, jag lever som en gud och idag lekte jag Jesus.
Och jag har just anmält mig till donationsregistret. Jag är bäst.


ida is my homeboy

Ida är hemkommen! Jag är en glad jävel alltså, inte för stunden då jag sitter i skolan.. men jag ska dra hem efter matten, jag pallar fan inte datakunskap. Tänkte faktiskt stanna hemma hela dagen, men vi hade prov idag och jag hade ingen större lust att göra det på en lördag.
Så jag drar hem till Ida om nån timme eller så.
Igår träffade jag Alle på coop, han var och handlade med Paul och Emmy Lo. Sen gick jag hem till honom och såg på Grey's. Nästa vecka drar det igång for real!
Annars, ingenting nytt. Helt fri i minst 2 veckor nu.. kanske till och med 3, jag vet inte. Och jag har nya hörlurar så jag kan lyssna på musik igen.
Jag ska fan hem och käka choklad.

kalle svartskalle

Godmorgon, eller nånting.
Jag är trött som ett svin, mitt hår ser ut som ett fågelbo och jag mår som en fitta.
Igår efter debban följde jag med Astrid hem och slaggade där, såg sketläskiga filmer och jag höll på att skita på mig.
Nu väntar jag på att Alle ska ringa, under tiden ska jag ringa mamma och kolla om hon hörtnåt om Ida. Men först ska jag röka, HEJPA!

If I should die before I wake

Jag är hemma idag. Det är skoljoggen, aldrig i mitt liv att jag är med, men jag skulle ändå åkt dit som funktionär. Det funkade inte.
Jag mår inte bra idag. Mycket av paniken från igår sitter kvar, och just nu går all min energi åt att tänka på vad jag gör. Jag har aldrig i mitt liv känt att rakbladen varit min fiende, men nu känner jag det. Dom skadar mer än dom hjälper.
För den som nu undrar så var jag på rusta igår och fick syn på rakblad. Och det är ju ingenting i sig, men jag har inte sett ett enda på så länge och det blev världens trigger. Jag fick en ångestattack och jag kunde varken andas, prata eller tänka. Det som pågick i mitt huvud var att jag skulle ha dom.
Tillslut fick jag iallafall fart på benen och sprang ut ur affären, mådde fortfarande kasst men jag kunde iallafall inte lägga ner rakbladen i fickan. Och jag mår fortfarande piss och jag vill inte göra nånting för vadsomhelst kan trigga, och jag vill inte känna så. Så jag tänker dö ett tag. Bara ett litet tag, tills det lugnar sig i mitt huvud.

whoooot whooot

WOHO, idag blir det av att göra allt det jag älskar! Jag ska träffa Naddis, OCH Alle! Jag ska mobba Paul också, han förlorade ett maraton mot en kille med kryckor.
Idag i skolan var det rätt chill, vi hade svenska och kollade bara på en massa filmsnuttar och sen gympa, pluggade till provet då, och sen prov. Rätt lätt, gick nog helt ok. Minst vg (!). Nu har jag precis mejlat över svininfluensa-skiten till Caroline, och nu ska jag snart föna håret.
Just nu kör jag på att vara lyckligt ovetande om hur jag egentligen mår, funkar rätt bra. Lär slå tillbaka riktigt hårt sen, men förhoppningsvis kan det vänta till höstlovet. Och då tar jag till med glöggen.
Annars, skitont i läppen för den är irriterad, jag har världens akne-utslag i hela fejjan och jag lever som en gud.
Tack och hej.

la familia

Yes, första hela skolveckan avklarad dårå. Faktiskt 1 vecka + en dag. WOHO, i'm moving forward.. Jag har iallafall haft skitkul. Och vi ska ut på APU i januari i 5 veckor, och torka gamlingar i stjärten. Mumsmums, då kan jag stå och sjunga "Äta farfars bajs".. Det uppskattas nog.
Nu sitter jag och väntar på att Towe ska komma med negerbollar, vi ska kolla film med gänget. Och sen kanske jag ska sova hos Alle, men vi får se hur det blir med det. Han säger att jag snarkar, och jag kanske vill sova i min egen säng. Rena lakan skrämmer mig lite, om man säger så..
Nej, men förfan, jag älskar min klass. Vi har fått 2 nya bruttor = ännu roligare. OP09 in my heart fan. Vi ska göra OP09-kläder, fetsnyggt jöööö!
Imorgon ska jag förresten till landet, resten av familjen är där nu men jag kommer imorrn, för jag är stor. HAHA. Och jag ska plugga som ett svin när jag är där, jag har fan prov på onsdag.

Men walla len, nu borde fan Towe vara här :O hon sa om en kvart för 22 minuter sen.. sega jävel. Nejfan, nu ska jag pissa. HEJPA

molle is in tha house

Helluhellu. Som vanligt är jag trött som ett as, ska sova om en litenliten stund. Varit på marknad i värmland idag, bara en sån sak. Suttit i en bil i 6 timmar, gått på marknad i 5. Jag dog, jag kom ifrån alla och fick panik. But it worked out quite well..
Igår var jag med Alle, vi gick till Fimpen där det tydligen var fest, massa från ros var där. Men eftersom Alle inte dricker höll jag mig nykter jag också, och jag fick lära mig att fest inte är roligt nykter. Men jag fick träffa Axel, min snygging som jag har saknat enormt utan att veta om det. Men sen gick jag och Alle hem till mig och kollade donnie darko istället.

 

Och istället för kollektivt självmord behöver jag någon som vill leva med mig. Verkligen leva.


Hello earth

Jag har varit död ett tag, men nu är det ändring på det!
Jag har just gjort min läxa i datakunskap, man skulle göra en hemsida om sig själv.. gick väl sådär, men nu är det iallafall gjort.
Jag ska träffa Alle lite senare, han ska bara äta sen ska jag gå till honom.
Men tänkte bara droppa in och meddela att jag lever, mot min vilja.

RSS 2.0