Valborg

Jag blev nyss arg helt utan anledning. Och lika fort som det kom försvann det. Lustigt.
I onsdags klippte Towe mitt hår, blev helt okej. Lugg och grejer, jajävlar sörru!
Ikväll blir det chill, jag ska bara vara hemma och mysa. Jag och Jenny ska kolla på Svanprinsessan, det måste vara minst tio år sen jag såg den sist. Så det ska bli mysigt. Jag orkar inte gå ut. För jag är lat. Men man ska vara lat, det säger min datakunskapslärare.
Annars, mitt humör svänger som en lian sen jag började trappa ner på fontex. Jag blir arg hela tiden. Jag har inte varit riktigt arg på över ett år, och nu är jag arg hela tiden. Jag måste säga att jag gillar det. Jag har inte kännt på hur länge som helst, skönt att veta att jag fortfarande kan. Höhö.
Mina nålar har kommit nu också, så nån dag blir det en industrial. Jag gillar't!
Nej, nu blir det duschen och sen hem till mor min! Hejpalejpa.


TJA!

Och vad har hänt idag då? Joru, det ska jag tala om! Jag och pappa tog en promenad, bara en sån sak! Hela vägen ner till ån, där jag var ninja och fångade en fisk (utan varken krok eller mask) och sen var jag lite mindre ninja och plurrade i ett dike.. Inge varmt vatten där inte! Men ur allt ont kommer något gott, och nu vet jag att mina skor är, till viss del, vattentäta. Efter mitt plurr, och efter att pappa dött av garv, gick vi hem och grillade hamburgare. Och med varsitt korsord i handen satt vi på altanen tills solen försvann, sen kollade vi på Criminal minds. Sen deppade vi över guldet ett tag.
Det hände en kul grej häromdagen, men jag har glömt bort vad. Det är något jag stör mig på ruggigt mycket.
Imorgon blir det att jag drar till skolan innan dbt, sen efter dbt ska jag hänga med min wingman. Tror jag. Eller?
Jag spillde ut ett helt glas O'boy i mitt rum idag. Jag blev lack, så jag och o'boyen har tagit en liten paus från varandra.
Nej, nu blir det bingen. Jag känner att min lilla kompis väntar på mig, han blir så sur om jag kommer ner för sent. Och en sur Caspian = klor i fötterna. Natti natti!Extremt gammal bild. Rip min arm, den såg ändå hyffsad ut på den tiden.


Bebisar!

Jag har mått bättre. Inget sm-guld till älskade Djurgården. Synd, dom förtjänade det verkligen. Å andra sidan har HV spelat jävligt bra i år. Men så jävla less jag blir på att djurgården sköt först stolpe och sen ribba, och sen gör HV mål två minuter efter. I sudden, dessutom.
Såg dessutom en snutt av aik - häcken idag. AIK kan ju då hänga sig, dom kan inte spela fotboll. Dom hade kanske lyckats i sitt hemland, men här krävs det mer än att bara sparka på bollen. Det är en skam att det faktiskt räcker för att dom ska vinna vissa matcher.

Jag träffade Towe och hennes Tyra en stund idag, vi lekte i lekparken utanför mig och Tyra nöp mig i näsan. Hårt. Hon är förvånadsvärt stark, den där lilla. Men förbannat söt också.
Vi har passat Naddis också, min lilla bebis. Det är sjukt hur jag smälter när jag ser henne le. Eller hur stolt jag blir när hon rabblar alfabetet. Jag skrattade så jag grät åt henne när hon spillde glass på mattan, då gnuggade hon ut det så att Lotta inte skulle se, och då frågade hon mig vad jag skrattade åt. Den längsta meningen hon har sagt till mig. Då jag förstått vad hon menat, i alla fall.
Jag och Towe fiskade i ån igår kväll. Jag tycker inte riktigt att vi är kloka i huvudet.

 

 


Ingenting är underbart

Jag har en pissdag. Ingenting är bra idag. Skolan kan ta sig, busshelvetet också. Vi sprang som idioter för den kom när vi fortfarande var vid ox, men fanskapet tog en timme på sig att vända så vi hade inte behövt springa i spöregnet. Det har snöat, jag är så redigt less på snön nu. Och pappa tjatar på att jag ska göra läxan, vettefan varför han tjatar på att jag ska göra matte när jag har vård och omsorg i läxa, men jag blir less på han ändå.

Jag har fucking feber också. Ja, nu jävlar blir det fucking feber och grejer. Jag är INTE på bra humör. Men att prata med Simon gör det lite bättre. Jag menar, hur skulle det inte vara roligt att ens kusin har blivit misshandlad av en tjej? Precis. Underbart. Nej, jag lider med min Mimon.

Och Towe kan go suck a fuck, det är hon och inte jag som fuskar i dam. Men hon bakar förbannat goda snoddas, så hon är nästan förlåten för att hon springer runt och ljuger om sånt. I år har vi planer. Vi ska fiska och åka gummibåt i ån. Och vi ska se soluppgången på ett garagetak med skumpa och jordgubbar! Eller för min del, öl och chirre. MAHAH!
Jag undrar om det är för tidigt att gå och lägga sig.. Dock vill jag se hockeyn, men HV lär ju kamma hem segern idag igen. De är förjävla vassa i år. Nu vart jag hungrig också.
Jag har en konstig sak för mig. Jag måste vara bätte än Becca på Treasure Isle, annars får jag panik. Jag är en nörd, har jag kommit fram till. Men så sitter jag och lyssnar på fjortisdunk från förra året, så höga tankar kan jag inte ha om mig själv. Då är jag egentligen cool som nördar spel på facebook.
Nej, nu drar jag. Hejpa!


Vem lämnade vem

Det är vår och varmt
och fullt med folk på stan
och jag har köpt nya solglasögon
och gömt mig i dom hela dan

Är du kvar där du var
jag har slutat gå förbi
det är nog bäst för båda
om jag försöker låta bli

Vem lämnade vem?
Jag är inte över dig än

Jag grät och vi kysstes
fast jag borde ha bett dig att gå
och jag ska aldrig mer säga sanningen
till nån som saknar förmåga att förstå

Det är ljust snart, jag vet
men än så känns det kallt
och gissa vad du glömde
den hänger runt min hals
jag önskar att jag var en sån
som inte tänker alls

Vem lämnade vem?
Jag är inte över dig än

Som en bekant som hängt sig kvar
för att allting har gått bra
nu vill du vara vän med mig
men det vill inte jag

Det är vår och varmt
när du har hört vad jag har sagt
då är det du som går i solglasögon
och saknar nån du aldrig haft

Vem lämnade vem?
Jag är inte över dig än.

Breaking Dawn

 
My heart will go on

Jag gick förbi där idag. Det kändes, det gjorde det. Det har gått en månad nu. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna släppa det, men det är sjukt hur mycket jag faktiskt har glömt. Jag kommer inte längre ihåg hur han luktar, eller var han har sina födelsemärken. För inte länge sen skulle jag kunnat ha ritat dit varenda ett på en blindkarta.

Men jag vet varför jag har glömt så mycket. Och jag är glad för det. Jag har inte tid att tänka på det, jag har min lilla snorunge att ge all min kärlek till.
Det blev ingen resa. Orkar inte skriva mer om det, jag blir bara arg. Gårdagen spenderade istället med Towe. Än en gång satte jag min självrespekt på spel och kollade på HSM. Jag måste älska att plåga mig själv. Vi bakade negerbollar och Towe kan inte koka kaffe.


Towe somnade i soffan. Det här är hämnden för att du mobbade min näsa, Towe!


Mardrömmar

Jag klarar mig, inte mer. Jag kan inte ens se på dig utan att må illa.
Du verkar inte ens ha insett att du gjort fel.
Det handlar inte om att du vet, det handlar om att du inte gick till mig direkt.
Du hade tjänat mer på det än att göra som du gjorde.
Så vem är du att tala om för mig vad som är rätt och fel?
Jag vill bort från dig. Du verkar aldrig tröttna på att såra mig.
Något är fel när ens egen förälder ger en kalla kårar.
Jag kan inte lita på dig längre. Och jag hatar dig för att du tagit det ifrån mig.
För du har alltid varit den personen jag litat mest på.Jag åker imorgon. Så det blir inget mer gnäll från min sida på ett tag. Kan vara ganska skönt att få slippa vara arg. Eller arg, jag tror inte att det är rätt ord. Men jag hittar inget annat ord, så arg får duga. For now.
Jag ska gosa ner mig i sängen med Eclipse nu.

Less.

Jag har en stor klump i magen. Jag mår så jävla illa, förstår du vad du har gjort? Hur kan du av alla människor välja att gå så bakom ryggen på mig? Du har verkligen ingen skam i kroppen. Jag vill spy på dig, just nu förtjänar du inte mer. Det var inte din ensak, det var inte din sak att ta reda på. Så jävla feg du är. Varför? Och varför ta upp det nu, när jag precis börjat leva igen? Du vill inte hjälpa, du bara skyddar din egen jävla rygg och låter mig ta alla smällar för det.
Jag vet inte om jag någonsin repar mig efter det här. Tack ska du ha. Nu har du verkligen lyckats.

tisdag

Idag slutar vi halv 2 och det är fucking awesome. Det betyder att jag hinner prata med mamma innan jag ska träffa min läkare. Nu har jag precis haft 2 timmars engelska, nu väntar 2 timmars matte. Sen frihet. Som sagt, awesome.
Det blev årets första moppetur igår, kallt som fan och ingen i det här landet kan köra. Massa babbar skrek på mig när de inte hade lämnat företräde där de faktiskt skulle göra det. Idioter.
Jag orkar inte, jag har ont i varenda del av kroppen. Och jag är trött, hungrig och smått hysterisk. Men jag måste ändå rusa upp till ox och hämta mattebäckerna. Tjottahejti!

!

Herremingud. Nu är biljetten bokad. På fredag smäller det. Shit pommes. Jag är nervös. Då är det bra att Towe kommer snart, för vi ska till stinsen. Och jag behöver shoppa för att lugna nerverna. Jag har egentligen inte råd.. men impulsivt handlande är nödvändigt i dessa situationer.
Jag måste prata med mamsen också, det är visst mamma-helg i helgen.
Nu måste jag hitta en hjälm, we are taking the moped. Towes moped, så vi är framme imorgon.


Gaaaaaah

Jag är sjuk och det är inte underbart! Så inte underbart att jag ska göra en lista över saker jag inte kan göra just nu:
1. Andas
2. Höra nånting överhuvudtaget
3. Gäspa
4. Svälja
5. Ta mer än två steg i trappan utan att få en hostattack

Jag har mått bättre. Men jag har fått saker gjorda i alla fall. Jag har pluggat och städat mitt rum. Pinsamt att det kräver en dödlig sjukdom för att jag ska få arlset ur vagnen bara.. Men jag oooooorkar inte bry mig, för just nu är jag skethungrig och jag orkar inte ta mig de fem metrarna till kylskåpet för att upptäcka att det är tomt. Nej, då sitter jag hellre här och klagar!
Imorgon blir det uppuppupp klockan 6, skola 8-10, dbt 12-15.30 och sen kaaanske det blir att jag och Towe åker till sollentuna och tränar. Men eftersom jag är sjuk vet jag inte hur det blir med det. Och den där meningen skrev jag helt utan att kolla på tangentbordet. Den också. Jag är grym.
Ja, med tanke på att jag sitter och dregglar utan synlig anledning och tycker allmänt synd om mig själv, så ska jag försöka sysselsätta mig med någonting som faktiskt får mig att.. ja, sluta dreggla. Det vore lite pinsamt om grannen kom förbi och såg det. Dock såg han mig nyduschad imorse, med myskläder och inga ögonbryn när jag stod och gullade med Caspian. Värre än så blir det inte, mina damer och herrar. Kom ihåg det. Men jag har i alla fall bruna tuttar.
Jag tänkte lägga upp en assnygg cambild, men jag konstaterade nyss att det inte kan bli någon assnygg cambild. För då skulle jag behöva hugga huvudet av mig själv, och.. jag har prov imorgon. Som jag (inte) ska plugga till nu. Hejpa!

TOTO

EL TOTO ES EN MI CASA!!!
(Min spanska är inte den bästa, nej. Men så går det när man inte går på lektionerna, anana!)
Towe är iallafall hemma igen! Jappjappjapp, hon sitter i mitt kök och leker med Ida medan jag leker med Max. Vi kommunicerar via facebook. Tidigare idag gick vi upp till fd coop, numera willys, köpte naturgodis(!), traskade hem och Towe fick bevittna ett bråk mellan mig och Lina. Den lilla juden blev arg för jag snodde fjärrkontrollen. Muy roligt!
Jag och T har: kastat underlägg på varandra (jag är mer ninja än hon), kollat körslaget, skrämt varandra och slagits. Yes, WE ARE BACK IN TOWN!
Nu klagar hon på min bakgrundsbild.. Kallar mig besatt och grejer. Robert Pattinson är snygg!
Nu ska vi göra nånting, hejpa!

if man is five, and the devil is six then that must make me 7.

Jag kunde ha haft en bättre kväll. Men gjort är gjort, sagt är sagt och kommer aldrig mer igen.
Det finns bara en man i mitt liv och han är en enda stor, jamande hårboll.
Jag har precis proppat i mig 6 mackor och jag är fortfarande hungrig. Det känns som att jag inte gör annat än äta. Vilket förmodligen är fallet. Jag äter, sover och skiter. Jag är ett djur, helt enkelt.
Jag körde in min piercing i näsväggen idag igen, satan vad det blödde. Jag kommer aldrig lära mig. Men det är fine det med, för jag tycker om att ha papperstussar i näsan. Det är lite mysigt, tycker jag.
Nej, nu langar jag dissen och går och lägger mig!

It's just the beast under your bed

Jag spyr på mina grannar. Vem fan bestämmer sig för att borra i en betongvägg 10 på morgonen? Ja, tydligen dom. Smått irriterande när man försöker sova.
Bion igår var askul, jag höll på att skita på mig ett x antal gånger. Jag köpte de två första böckerna i House of night, eftersom Susanna lovprisar dom så mycket.. Jag köpte en läsdagbok också, man måste ju hålla koll på vad man läser!
Ikväll blir det tjejmys hos Mickis. Det kommer bli ruuuligt. Det enda som oroar mig är dock grillningen.. Jag hoppas att nån av dom kan grilla, för sist jag skulle grilla slutade det inte helt lyckligt.
Hela huset vibrerar av grannarnas jävla borrande. Så jag toppar det med lite Metallica, så kan jag låtsas att det är basen.

Stupid me to believe I could depend on stupid you.


Tisdag. Onsdag? TORSDAG!

Det blir ett snabbt inlägg innan jag drar till tåget och min käraste Susanna!
Ia verkar vilja byta efternamn, till farmors flicknamn. Burström. Malin Burström. Nej, Pettersson är mer jag. Eller? Pettersson Burström? Dubbelnamn? DAMN, sånt här gör mig förvirrad!
Jag säger nog som Jenny; jag är en svenne banan Petterssonare.
Shit. Jag kom just på att jag inte vet vart mitt busskort är. Fan. Nej, det ligger nog i västen.
Jag är en lycklig sate nuförtiden, bara så att alla vet!
På lördag kommer Towe hem! Hoppas hon har köpt något till mig, som en NYCKELRING. (Ingen verkar vilja köpa en nyckelring till mig.. jag sa att jag ville ha en innan t åkte till finland, jag önskade mig en i födelsedagspresent, men icke! Varför hatar folk nyckelringar?)
OJOJOJ, nu är det dags att sätta sig på pottan och sen dra till el station!

Today has been okay

Hemma igen, det gillas! Borta bra men hemma bäst. Har haft en jäkligt rolig helg, höjdpunkten var nog när Uffe skulle sätta upp persienner och blev sur för att "kinesjävlarna inte kan skicka med ordentliga instruktioner". Han stod och sa "mela lis, en stol stalk" mestadels av tiden.
Jag är glad idag, för jag har fått träffa min pärla! Naddis måste vara världens sötaste unge, dock kan jag bli lite rädd för henne ibland. Som när hon tog Barbie och Ken och tryckte dom mot varandra och väste ut "myyyyyyysigt" med ett perverst litet leende på läpparna. Men hon gjorde mig glad idag. Och vissa andra saker, som jag inte trodde jag skulle känna på ett tag, men som jag faktiskt känner. Och det känns bra. Tror jag.
Towe är fortfarande i norrland och låter mig plågas här hemma. Idag jagade hon björnar. Hon sa nånting om att spetta en i alla fall. Men jag förstår sällan vad hon menar, hon kan lika gärna ha menat att hon skulle hoppa hage.
Ösk vann mot AIK idag, moahahha! Nu väntar jag bara på att Djurgårn ska spöa skiten ur Linköping i hockeyn, men det verkar inte så lovande.. Men vad vet jag? Ingenting, för vi har inte canal+ hemma!!!!11
På onsdag är det Sannapanna och Malleballe-time! Vi ska på bio och som vanligt lär det spenderas ett par timmar i olika bokhandlar. Jag har ett presentkort på Akademibokhandeln, vem är kung? Jag!Naddis!


Hästtävling

Idag har jag och resten av familjen varit och kollat på när Ia tävlat med Eden. Hon var jätteduktig, Eden var jättefin och dom kom etta. Jag börjar förstå det där med hästar lite. Det såg rätt mysigt ut att galoppera.
Igår var jag med Jane, träffade Skrutt och Vilda. Kissemissen har hon fått avliva, det var synd. Vi tog en promenad till Edsbergs slott med hundarna i solen, väldigt mysigt.
Jag är helt hooked på korsord, jag ska nog börja skicka in dom så jag får lite belöning för mitt hårda arbete. Höhö.Ia och Eden.


Det går bra nu

Nu har storasyster Jenny och lillasyster Lina precis gått hem efter en kväll med tjejmys. Vi har ätit chips, druckit redbull och kollat på New Moon. Jag och Jenny har pratat en del också. Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan er.
Imorse skämtade min väckarklocka mig aprillo. Trodde jag iallafall. Det är iallafall min ursäkt till varför jag inte gick till skolan. Jag lyckades snooza till 10, och då var det ingen idé att gå till skolan för jag skulle inte vara där förrän 12 iallafall.
Sannapannan min har färgat håret idag, hon ser ut som en morot precis som jag gjorde! Men hon är nog sötare.. Imorgon ska hon på synundersökning, och det var tamigfan på tiden! Hon har behövt kolla på mina anteckningar för hon inte ser tavlan, och det tar på krafterna att försöka skriva läsbart.
Nu vet jag inte om jag ska läsa lite eller om jag ska kolla på criminal minds medan jag väntar på att Joel ska komma hem från krogen. Han sa att han skulle ringa, men det vet man ju aldrig hur det blir med det.. Kaffe måste jag ha iallafall, annars kommer jag somna och Caspian är ute. Måste vara vaken tills han vill in iallafall. Annars är jag inte omtyckt imorgon..

RSS 2.0