31 augusti, tisdag

19:39
El skäggo löper amok här hemma med en disktrasa i handen. Han är på rensarhumör, påstår han.
"Bra, då kan ju du rensa avloppet där nere." sa jag till honom, varpå han muttrade att det kunde jag göra själv. Trevligt, va?
Sen hävdade han att jag inte alls är sjuk. Då sa jag att jag visst är sjuk och att han är dum i huvudet. Då tog han tag i mitt ben och jag ramlade, så nu är jag inte bara sjuk utan SKADAD också.
Men trots all den misär jag lever i, är jag märkligt lycklig. Jag ska till skolan imorgon, och efter skolan ska vi äta middag hos farmor. Då hade jag tänkt passa på att be henne sticka en kofta till mig.
Pappas DÅLIGA skämt fortsätter, så idag föreslog jag att varje gång han ens tänker på ett dåligt skämt ska han istället säga: "Här har du 500 kronor Malin, använd dem väl." Och för alla som undrar, ja han garvade åt mig.
Och på tal om ingenting, jag har tagit reda på att en av hajtänderna jag fick av Jenny när hon kom hem från Grekland var från en vesselhaj. Fascinerande.

19:45
Bara för att jag är en stor tönt har jag en haj som bakgrundsbild på min dator.

30 augusti, måndag

11:41
Ja, vad ska man säga? Jag har blivit ännu sjukare, och för att kunna överleva måste jag ta hostmedicin, astmamedicin, halstabletter, alvedon och det dröjer inte länge innan nässprayen behövs. Det SUGER. Min puls är uppe i 190, utan någon anledning alls.
Och allt det här betyder att jag missar första gruppen efter sommaren, OCH förmodligen någon dag i skolan. Dessutom har jag fått nån kontig beläggning på tungan som inte går bort, hur mycket jag än borstar. Kan det vara så att Gud älskar mig? Nej, så kan det inte vara.

14:36
Varför i Guds underbrallor har jag fått eksem på händerna? Jag har ALDRIG i mitt liv haft eksem på händerna förut, så varför nu? Jesus, snart börjar jag väl blöda näsblod också. Det hade varit droppen på moset. Nej, grädden på moset. Varför man nu skulle ha grädde på potatismos. Det verkar bara äckligt.
Av någon anledning blir jag jättekänslig när jag är sjuk. Idag började jag böla åt den där reklamen med apan som har tappat bort sin bästa vän, bananen. Jag ska aldrig mer äta en banan; det kan vara apans kompis. Och.. så är jag allergisk.
JESUS KRISTUS, jag måste hålla i mitt huvud när jag hostar för att det inte ska flyga av. Men det känns som att det gör det ändå. Mamma var gullig och kom hit med lite cocillana, med mitt älskade morfin i. Jag älskar min mamma, det gör jag verkligen. Synd bara att jag redan har tappat bort coccisen.

29 augusti, söndag

15:09
Sácre jävla bleu! Någon däruppe verkar tycka att det är jävligt kul att jävlas med mig, för nu har jag blivit sjuk. Som om inte allt annat räckte. Det är bergis tbc eller något liknande. Med min tur är det säkert obotligt, också.
Jag tog i alla fall hostmedicin nyss. Jädrar vad snabbverkande det är! Dock inte för halsen, men tungan domnade bort direkt. Fascinerande. Pappa tyckte att jag gnällde väldigt mycket över att hostmedicinen smakade skit (vilket den faktiskt gör) och han hävdade att jag är värre än honom. Jag bara garvade åt honom (och drabbades sekunden efter av en hostattack). Sen frågade jag pappa om vi inte kunde åka till apoteket och köpa hostmedicin med hallonsmak, varpå han garvade lite elakt och sa att det räcker väl att jag tar medicinen med en barnspruta.
Imorgon börjar gruppen, och jag känner mig redigt less på allt som har med gnällande 15-åringar att göra. Redan. Och jag har inte ens varit där än. Merde. Jag undrar vad för spännande lektion jag kan tänkas missa.
Jaja, nu när jag ändå inte kan göra något jag vill får jag väl ta och improvisera. Jag ska läsa ut min urtråkiga bok, helt enkelt, så jag kan återgå till att läsa Twilight.

20:31
Ja, nej. Jag läste inte min bok. Jag gnällde istället lite för pappa samtidigt som jag hostade upp lungorna. För någon timme sen upptäckte jag att jag har fått en böld i pannan, och direkt kopplade mina tankar till böldpest. Pappa sa att det bara är en finne. Det kanske det ockå är, men det kanske också är böldpest. Och om jag dör, då kommer han ångra sig.
Jag har kokat mitt nattinatti-te, så alltså ska jag lägga mig om en liten liten stund. Klockan 9. Vem är då så dum att den inte inser att jag är dödssjuk? El skäggo, är svaret du söker. Han sa just att jag ska sluta fjolla mig. JAHAJA, snart kastar han väl en stövel på mig igen. Tänk de saker jag tvingas stå ut med varje dag. Är det så konstigt att jag inte vet hur man beter sig?

28 augusti, lördag

23:20
Åh, lördag. Finns det någon bättre dag? (Ja, det finns det. Julafton, till exempel. Då får man saker, och inte bara skämda kräftor som garanterat kommer leda till att man får spendera natten på toa.) Vart var jag nu, innan jag avbröt mig själv? Jajuste, lördag. Mmmm.. Verkligen dagen då man får göra vad man vill, som i mitt fall inte är en enda vettig sak. Jag har bara glidit runt, sminkat mig, målat naglarna och jagat en stackars liten igelkotte som försökte vila lite i solen. Det gjorde jag dock för hans egen skull, för Caspis var i närheten och han såg HUNGRIG ut, och vad passar bättre till lunch än en igelkotte? Precis, ingenting. Jag för min del åt glass.
Mittbenan fick stanna över natten, och när jag plattat håret märkte jag att jag var en riktig pudding, så jag behöll den hela dagen. Den är här för att stanna! Lite tråkigt, för nu har jag ingenting att roa mig med i trista stunder. Jag får väl ta och göra som de gamla grekerna gjorde och hänga upp en snubbe i skägg och klänning på en stolpe, eller nåt.
Men vad ska jag göra nu, är den stora frågan. Jag har så tråkigt att jag lika gärna skulle kunna flytta till Köping. Hade jag haft läxor hade jag gjort dom. Då vet man att det är illa. Så jag slänger upp en bild på snyggingen herself (ja, jag) och säger natti natti baby!


27 augusti, fredag

21:54
Om sanningen ska fram är jag ledsen. Inte bara för att jag lyssnar på Winnerbäck, utan för allt annat också. Jag har till och med gjort mittbena för att visa alla hur illa det faktiskt är, men som vanligt är det ingen som reagerar. Vilket måste betyda att a) jag alltid är såhär ful, eller b) att alla är så förbannat upptagna av sig själva för att märka något. Allt är möjligt, om man säger så.
Jag vet verkligen inte varför jag fortsätter lyssna på Lars, eftersom tårarna rinner så fort jag sätter på "Tidvis". Jag kanske ska sätta på "Remember me" för att plåga mig själv lite extra. Eller hänga mig själv i garderoben. Det är hemskt lockande just nu. Tyvärr tror jag inte att galgarna håller för mig, så jag tänker lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv. För enligt min så kallade far, är det mitt expertisområde.

25 augusti, onsdag

22:48
Jag har legat lite på latsidan de senaste dagarna, mest för det faktum att jag inte kan skriva på datorn med naglarna. Men en liten del för att jag är lat också.
Lill-lördag i all ära, det firade jag, Ia och Towe med att dra upp till coop och köpa godis. Sen tjockade jag och Ia oss framför Time Out.
Skolan är.. skolan, varken mer eller mindre. Jag har lyckats lokalisera en pudding på OP, vilket jag viskade till Emma idag under en genomgång, varpå Emma försökte viska (hon kan för övrigt inte viska, märkte jag): "Han i dörröppningen, med blå tröja? Tycker du att han är snygg?"
Ja, hmmmmm.. jag kan ha sett ut som en tomatröd nunna, men det vet kommer jag förstås aldrig att få veta. Och jag vill inte veta heller.
Jag har fixat min iPod idag, ÄNTLIGEN. Nu har jag nyare musik än typ.. Spice girls. Fast.. om sanningen ska fram laddade jag ner lite Elvis, så det stämmer ju inte egentligen.
Nu ska jag allt SOVA SOVA SOVA.

23 aug, måndag

05:57
GAYGAYGAYGAYGAY att vakna 05:15 av magknip, eller vad helsike det nu kan vara. Med min tur kan det lika gärna vara cancer. Ont gör det i alla fall. Men om det nu skulle vara magkatarr, som jag har misstänkt att jag har, ska det tydligen hjälpa att äta. Så jag har två mackor i rosten, och ber till Gud att det kommer hjälpa. Jag har ingen större lust att dö idag.
Aaaaaaj! Vid närmare eftertanke; jo, jag har visst lust att dö idag.

06:11
Caspian sitter bredvid mig och spinner. Jag vill tro att det är för att han märker att jag har ont och vill vara med mig sm stöd, istället för att han gör det för att få mat. Det är vad jag vill tro.

22 aug, söndag

22:06
Dagen före domedagen. HUGH! Imorgon blir det upp i ottan, gå på pottan, gå till skolan och dö en långsam och utdragen DÖD. Wunderbart!
Jag är ett socialt mongo, rent datormässigt, eftersom jag gav mig på att skaffa såna där naglar. Och jag är handikappad. Förstår ni svårigheterna med att torka sig i rumpen när man har klor på fingrarna? Nej, jag tror inte det.
Lite mensvärk på det, och jag vill skrika ut ord Gud skulle få en hjärtinfarkt av att höra. Men han har förmodligen änglavakt, (HAHAHAHAHAHA) så vad är det roliga i det?
Sagan om konungens återkomst.. orkar man? Jag såg sagan om ringen i fredags, men missade tornen. På tal om SOR (sagan om ringen) så sa jag när vi kollade på den:
"Inte visste jag att det fanns en bögalv i Sagan om ringen." (För tro mig, det fanns det. Det var en snubbe med långt hår och diadem".
Towe höll helt med mig och nickade förståndigt. Inte. Hon tittade på mig som om jag vore helt galen. Vilket jag kanske också är. Men jag hade åtminstone rätt. Det VAR en bögalv.

16 augusti, måndag

09:54
Uppe med tuppen, skulle jag vilja hojta ut genom fönstret, men han går upp i ottan och jag råkade försova mig idag. Med en timme och tjugo minuter. Vilken tur då att jag är så smart som ställde klockan så att jag KUNDE försova mig. Ibland undrar jag om ingen tänker géniförklara mig snart.
Dock känner jag mig lite taskig.. Jag drömde nämligen att jag mobbade en liten farbror genom att kasta rönnbär på honom, när allt han egentligen ville var att vara med sin tant.
Och jag tror att Gud straffar mig för det. Jag hade nämligen en begynnande finne på hakan igår, och när jag vaknade stod den nästan i full blom, på toppen av sin karriär. Jag har definitivt varit med om roligare saker.
Nu har jag i alla fall precis duschat, på rekordtid! 14 minuter, det är inte illa det. Det betyder att jag har en timme på mig att göra mig i ordning, så bäst att jag börjar nu!

18:42
Jag hann precis i tid till mitt möte med Nickepicke. Mycket lärorikt möte, om man nu anser att rita på tavlan är lärorikt. Vilket jag faktiskt anser att det är. I alla fall, den jäveln fick mig nästan att börja böla. Jag vill skylla på honom, men jag vet att det är mitt egna sorgliga liv som får mig att vilja bryta ihop och dränka mig i en fontän.
När jag kom hem kom Caspian springandes och välkomnade mig med ett gulligt litet jam. Inte. Han kom in efter att jag ropat på honom i en halvtimme, fick mat och hoppade sen upp på bänken och började mumsa i sig av kycklingen som låt på tining. Jag skällde på honom riktigt ordentligt, men han verkar inte fatta innebörden av orden "FYY, FYY!!! JAG SKA STRYPA DIG, DIN STYGGA KISSE!" för två minuter senare var han där igen. Det var då jag tog fram mitt främsta vapen; vattensprutaren. Nu är han rädd för mig. BRA.
Idag har jag lärt mig innebörden av ordet "la". Inte som i lade, utan la som göteborgarna verkar så förtjusta i. Dumt att hitta på ett nytt fånigt ord, när folk redan tycker att de är kompletta idioter.

15 augusti, söndag

23:57
YEEEEES!!!! Så jävla mycket YES och ännu mer YEAH BABY, YEAH FUCKING BABY!!!
Jag är SÅÅÅÅÅ lycklig just nu, jag kan inte ens beskriva det!
Tidigare idag bad jag en liten bön till den skäggprydde mannen där uppe, allas våran fader, om att min telefon skulle återuppstå från det döda. Vilket den gjorde!!!! Rena rama Jesus ju!
Jag ska aldrig mer klaga på någonting! Kristen ska jag bli också. Våra nya grannar kommer minsann få lite konkurrens om Guds uppmärksamhet. Jag kommer nämligen bli en mycket bättre kristen än vad de är. De har till exempel låtit sin bibel blivit stulen (helt sant, jag skojjar inte ett dugg), och det skulle jag då aldrig göra! Dels för att det krävs att man har en bibel om den ska kunna bli stulen.. Men jag har faktiskt en bibel, bara inte den traditionella bibeln som är så populär bland alla fåniga plyshklädda idioter, utan en helt annan. Den heter dock inte bibeln heller, den heter "Män är från mars, kvinnor är från venus" och är mycket användbar.
Men åter till saken; jag är så lyckelilycklig att jag skulle kunna starta upp en conga runt hela området. Men pappa skulle döda mig om jag väckte honom nu, i och med att han ska jobba imorgon, så jag nöjer mig med att proppa i mig lite chips.

13 aug, fredag

23:10
Jahaaaaru, vad ska man göra nu då? Har städat hela köket, men inte fått ur min ilska på det inte.
Min så kallade far drack som vanligt väldiga mängder idag, så jag bad honom inte en gång, inte två gånger utan FEMTON gånger att sluta dricka. Eller åtminstone dricka varannan vatten, varpå hans kärring sa: "Och det brukar du göra när du dricker?"
"Nej", svarade jag då. "Men jag dricker inte heller varje helg, och jag dricker inte så att jag sluddrar."
Men pappa slutade inte dricka ändå, så jag gömde den nästan tomma dunken (vem fan drar i sig en hel dunk på en kväll? Vilken person UTAN alkoholproblem, menar jag då. Inte någon jag känner i alla fall) och när pappa märkte det brakade det hus i helvete. När jag vägrade berätta var den var så sa pappa att nu är jag fanimig utan både cigg och pengar, och Lotta sa att jag inte ska få sitta vid datorn nåt mer. Lycka till, alkiskärring. Jag har en egen dator och internet tar jag från grannen.
Imorgon ska jag ställa ett ultimatum: antingen ger han upp spriten, eller så går jag till sos för att fixa egen lägenhet.

12 aug, torsdag

00:14
ÅÅÅH, vad jag älskar mitt liv! INTE.
00:15
Min mobil har gått sönder. Trippel merde och fyrdubbel sacre jävla bleu!
00:19
Jag lider svåra kval, jag är hjärtekrossad och väldigt väldigt ledsen. Och dessutom hungrig.

11 aug, onsdag

22:25
Ibland skrämmer Caspian verkligen mig. Som nu, till exempel. Han sitter och stirrar på mig med sin galna blick han får ibland. Det gör mig lite oroad, för jag vet vad som brukar hända när han ser ut sådär. Och det är inte att han kommer och myser, nej det är jag som får låsa in mig på toaletten. Jag blir snart tvungen att kasta något på honom.
Jag skruvade upp min hylla idag, eftersom pappa skulle "göra det i helgen". Det har jag hört i ett halvår nu, så jag antar att han antingen menade en helg som bara inträffar var tionde år eller att han inte tänkte göra det alls. Jag gissar på det senare. Så jag insåg att det var upp till mig, om jag ville ha en hylla eller inte. Vilket jag ville. Så jag drog på mig ryssmössan (som jag alltid har på mig när jag ska göra något viktigt, som att skruva upp hyllor och öhh.. försöka få håret platt) och skruvade. Jag skulle vilja säga att det blev jättefint, men pappa måste ha varit onykter när han skruvade upp den förra gången för rakt var det då inte. Han hävdar att jag har skruvat fel, men jag vet hur saker och ting ligger till; han kan inte erkänna att han inte kan snickra. Men det är hallen ett bevis på. Den har han hållt på och renoverat i 13 år nu, och den är inte ens i närheten av att vara klar.
Hmm, jag tog visst fel på Caspis mördar-blick och hans spy-blick. Ojdå. Jag försöker få honom att gå ut och spy, men han verkar promt vilja spy på köksbordet.

22:30
Ia fyller år idag, så hennes kompisar har varit här. De har inte särkillt stor aptit, för det finns tonvis med bullar och kakor kvar, som jag känner för att mumsa i mig. Det kommer sluta med att jag blir stor som ett hus. Men det gör mig faktiskt ingenting. Det finns faktiskt folk som betalar stora pengar för att tjockisar ska sitta på dem. Det är egentligen lite som tjockis-prostitution (vilket inte alls är ett lätt ord att stava till).

00:52
"Tjena sexkissen, vad har du för dig?" skrev jag till Axel på msn för en stund sen. Han verkar inte vilja svara. Jag undrar om det kan vara så att folk medvetet undviker mig?


9e aug, tisdag

21:37
What a night! I met Towe and she took me to the island. One thing led to another and...
MAHAHHAH!
Skämt åsido, igår drog jag till T för vi skulle partaja lite i vår ensamhet. Sagt och gjort, vi blandade drinkar och bänkade oss framför "Mamma Mia". Det slutade med att vi dansade som galningar och sjöng (skrek) med i låtarna. När filmen var slut satte vi på svenska nationalsången och, med handen på hjärtat, sjöng vi för kung och fosterland. Sen spårade det ut ordentligt, för vi gjorde fjortisstreck och hade på ett ton idomin på läpparna. Vi såg rätt snygga ut, men det är ingen karriär vi tänker satsa på. Nej, fyfan.
Idag har jag mest varit seg och sovit. Duschat har jag gjort också, varpå jag fick kommentaren: "Men Malin, har du duschat?!" av Ia.
Det blir tamigfan bingen för mig om en liten stund, jag är så tröttelitrött att jag skulle kunna öhh.. sova.

Måndag 9e augusti

19:12
Idag tvingade jag med mig Totts till Haninge centrum, enbart för att jag skulle utnyttja mitt presentkort. Jag köpte en tjocktröja, sen var vi i princip klara. Så vi påbörjade färden tillbaka, genom hela stockholm stad. Underhållande? Ja, verkligen. Speciellt när några blattar snackade (skrek) om vilket fotbollslag som är bäst. Till slut kom de fram till att Arsenal (Eller var det Manchester United?) nog var bäst. Jävligt tysta blev de i alla fall när jag började prata om Kellan Lutz, och alla blickar vändes mot mig, varpå jag avfyrade mitt mest charmerande leende. (Jag blev röd som en tomat i ansiktet och började fnissa helt okontrollerat.)
Ikväll ska vi bara chilla, det är vi värda!

Hon är en riktig pudding, ja?


Söndag 8 augusti

15:59
Igår tillbringade jag kvällen med Linnea, Sophia, Ida och LINN! Vi hade muy roligt och skrattade trés mycket. Bara på Ica trodde jag att jag skulle dö av magknip. Kanske för att när vi skulle bestämma vilka chips vi skulle ha, sa Linn: "Vi kan ju för fan inte ta dom med franska örter. Det är säkert sniglar på!"
Som sagt, muy roligt.
När vi åt var både det ena och det andra askul. Linnea lyckades göra ljud när hon skrattade (bara det är en sensation!) och Ida rapade, skrek och drack mjölk på samma gång, vilket var så roligt att jag nästan förvandlades till en mänsklig mjölkfontän.
Det lär bli intressant när skolan börjar.. Jag gissar på ett antal kvarsittningar, orsakade av hysteriskt garv.

16:46
Ida sa igår att hon tyckte att vi skulle ha ett lökparty. Med andra ord, äta alla sorters lökar vi kommer över. Rödlök, charlottenlök, vitlök, gullök.. you name it.
Jag tycker att det var en genial idé.

19:42
Min far meddelade mig om att ett isberg på Grönland har lossnat och är på mot Sverige. "Bra" sa jag då. "Det lär ju trivas här."
Han garvade som en garvande dåre. Vilket han också är.

20:16
Caspian fångade en fågel idag. Han tog till och med in den. Men han släppte den inte. Inte ens när pappa jagade honom (och Caspian sprang mellan benen på honom). Jag antar att han minns förra gången han släppte en fågel, när den flög iväg helt oskadd och han gick miste om sin lunch.
Han smaskade i alla fall i sig fågeln under altanen. Vilket påminner mig om att jag aldrig mer ska pussa honom på munnen. Aldrig mer..

Lördag 7 augusti

13:26
Igår fick jag en brilliant idé, nämligen att jag skulle sätta på min min ryska pälsmössa när jag sov för att förhindra att håret skulle stå åt alla håll och kanter när jag vaknade. Så, jag spände upp min (blöta) lugg i hårspännen och sen på med ryssmössan. (Ryssar måste för övrigt ha ENORMA huvuden. När jag har på min min mössa från el land de Stalingard ser jag inte ett jota!) Men när jag vaknade, för drygt 10 minuter sen, såg jag ut som jag hade stoppat fingret i eluttaget. MMM, fantastico!
Caspian försöker hela tiden nalla åt sig av min frukost. Han hoppade faktiskt upp på bordet och tog en tugga av min macka innan jag hann märka något.
HAHAHHA, igår när jag var hos min mor, tog Thea (mammas katt) in en råtta och la på mammas nya matta. Sen mumsade hon i sig den. Hon är en riktig sadist. Jag vet det, för jag har sett henne jaga. Hon brukar lägga sig på gräsmattan och släppa den stackars sorken tills han tror att han kan smita, så med brutet ben hoppar han ett par steg men då biter hon tag i svansen på sorken och kastar den i luften. Och håller det på ett tag, tills hon blir alltför uttråkad eller hungrig.
Jag tror att när djur känner vittring av blod så blir de helt galna. En gång när jag blödde på foten jagade Caspian mig och bet mig så hårt att jag började blöda ännu mer. Då fick han en kvast i huvudet.

14:16
Ibland säger jag saker som verkligen får mig att verka dum, när jag i själva verket är ett géni. Som häromdagen, när jag och mamma var ute och gick så sa hon att jag som gillar äpplen kan passa på att plocka dom nu, varpå jag sa:
"Jag gillar inte äpplen från naturen. Jag gillar bara dom från affären."

Fredag 7 augusti

23:03
Usch och fy, den här dagen hade jag kunnat vara utan. Trött och eländig drogs jag ur sängen, bara för att få bevittna det vidrigaste jag någonsin kommer att få bevittna. Tydligen hoppade någon idag, bara det är jobbigt. Men att sen se tåget, som skulle vara gult, helt rött och.. nej, fy. Jag visste inte om jag skulle spy eller gråta. Det blev lite bådeoch.
Så jag är inte munter idag, och jag vet inte när jag blir det igen.
Så jag signar ut, slut.

5 augusti

18:21
Hubba bubba, idag har varit en bra dag. På snudden till kanon, faktiskt. Om man bortser från att El Skäggo väckte mig på ett högst obehagligt sätt. Han gormade och skrek, och slog i trappan. Sen ringde han, för han är för lat för att orka ta sig upp och ner i trapporna.
Men sen begav vi oss iväg och köpte saker till mig. (Told you, bra dag.) Jag fick två par skor (väl behövligt, för inte är det väl meningen att man ska klara sig på 5 par skor?), en skinnjacka och några armband. Pappa kollade inte prislappen innan han sa att jag kunde få armbanden, och det kostade honom skjortan. Eller ja, 129 kronor. Jag trodde att han skulle få en hjärtinfarkt och att jag skulle bli tvungen att göra Heimlich på honom. Muy amusant.
Dock hände något mindre roligt.. När jag skulle prova jackor fick jag inte över ärmarna över mina biceps. Men, så kan det vara när man spenderar så mycket tid på gymmet! (Ironi ironi ironi)
Jag och Pennan ska på 21-bion, mycket trevligt det också. Lite massage på det här och jag är den lyckelilyckligaste i ett par skor.

00:00
Jag börjar misstänka att J hade rätt.. Jag ÄR en nörd. Idag var jag på bio och såg Eclipse, för fjärde gången! Hujedamig! Nu kommer jag inte längre undan med att säga att jag är "ett hängivet fan". Blir jag mer hängiven kommer jag att stå utanför Rob's hus och äta upp hans soppor. Det är en frestande tanke, men.. nej. Bäst jag spelar svårfångad, höhö.
Det blir en tidig kväll för mig idag, jappjappjapp! Skolan börjar ju öhh.. snart.Dubbel-HAHHAHAHHAHAHAH och trippel-MOHAHHAHAHHAHAA!

Tisdag 3 augusti

15:25
Jag bor i ett dårhus. Pappa verkar tro att han kan göra som han vill för han springer runt och gormar som en blådåre (vilket han också är). Hans sandaler har dessutom gått sönder. HAHA, skrattar bäst som skrattar sist! Dock skrattade jag redan när han fick för sig att limma dem, så.. Skrattar bäst som skrattar mest!!!
Han kom just in i köket och sa att vi skulle fiska kräftor ikväll.
"Jaha, spännande." svarade jag då. "Ha det så kul."
HAHAHHA, där fick han så han teg!

Igår var jag och Susanna på bio (gissa vilken?). OJOJOJ, Robert Pattinson är en mumsig mupp! Med polisonger. Susanna satt för övrigt (som vanligt) och kommenterade hela filmen. Saker som "han får gärna bita mig när han vill" och "gaah, va snygg han är!" flög väldigt ofta ur hennes mun. Vilket det också gjorde ur min.
Sen kom blådåren i sin blådåremobil och hämtade oss. Han delade med sig om att han var magsjuk och hade spytt hela kvällen.

19:27
För att försöka övertala pappa om att få tatuera mig tänkte jag berätta vad jag ville göra, varpå han sa:
"En snigel?"
"Nej." svarade jag.
"Det skulle passa dig."
"Nej, det skulle passa DIG."
"En mask? Eller en myra?"

Goosegott i himlen. Han är inte riktigt klok. Dessutom hoppade han runt på altanen och försökte nå marken med raka ben. Då sa jag åt honom att jag inte gärna ville spendera hela natten på akuten för att han har brytit höften. Han blev sur, men han slutade i alla fall bete sig som någon som faktiskt är snärt och smidig.
Nu skulle han dessutom ut på promenad! När han kommer hem ska jag fråga om han försöker ta död på sig själv eller bara på kaggen. Då kommer han förstås svara nåt bögigt som "jag vill se naturen".

21:54
Nu har jag precis städat hela undervåningen. Ingen enkel match, men det gick. Dock blev jag lite förbryllad över en sak. Hos vilken normal familj kan man hitta en äggkopp under trappan? Svar: ingen. Såna saker händer bara här.
Lotta är FULL. Och hon ska jobba imorgon. Lite alkisvarning på det, men det är förstås ingen som lyssnar på vad jag har att säga.

00:58
Brr, va kallt det är. Jag kan inte sova för jag huttrar som en.. huttrande galning. Mina fötter håller på att förfrysa, trots strumporna och mina röda duntofflor. Risken att fötterna ramlar av av förfrusning känns ganska stor just nu. Ifall det hände skulle jag utan tvekan börja spela rullstolsbasket. För fotboll skulle då inte gå! HAHAHA!!
I alla fall, om jag blev en krympling skulle jag bli elitidrottsman. I rullstol.

Söndag 1 aug

16:30
"Har jag hamsterkinder?" frågade Lina mig idag.
"Vem säger det?" svarade jag. "Säger Erik det?"
"Ja."
"Hm, ja det har du."
"Gud va taskig du är!"
"Men Lina, se det från den ljusa sidan. Blir det svält här i Sverige kan du proppa kinderna fulla med ekollon."
Tydligen tog hon illa upp, för hon kallade mig tunnhårig. Vilket var a) fräckt, och b) inte sant.

Om 22 dagar börjar tortyren. Back to Gulag.. Och jag, som den masochisten jag är, längtar faktiskt. Vilket betyder att någon BÖR skjuta mig.

18:54
Pappa har limmat sina skor. Sina fula sandaler, dessutom. Varför? Jo, för att han "har inte råd att köpa nya skor med tanke på hur mycket det kostar att försörja dig, Malin." Hmm.. Det borde du verkligen ha tänkt på innan du skaffade FYRA barn, El Skäggo.

23:28
Min far, även kallad El Skäggo, har gått med på att köpa en skinnjacka till mig. Bara sådär. Nu har skägget växt in i hjärnan på karln! Jag bara nämnde i förbi farten att jag sett en jacka jag gillade, och då sa han "Då åker vi och köper den på tisdag." Jag måste ha sett ut som ett frågetecken. I alla fall kände jag mig som ett.

RSS 2.0