30 Decemeber, Torsdag

19:00
Innan jag drar till Towe för att spela poker med henne och Krista tänkte jag väl summera dagen lite kort. Jag åkte till stan med Susanna, hittade lite småsaker jag köpte. En tjocktröja från Carlings, en.. blus(?) från Cubus och ett flätat hårband från Kicks. Vi pratade massor, i alla fall jag. Som vanligt, haha. Det var mysigt. Bortsett från alla förbannade kärringar och barnvagnar.
På vägen hem passade jag på att hämta ut säsong 2 av PB, och nu sitter jag här. Precis ätit, dricker lite kaffe och ja, halvt påväg till Towe.

29 - Mina ambitioner
Tråkigt att behöva säga det här, men jag har inga ambitioner. Alls. Jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv. Det känns lite tråkigt, men samtidigt blir saker aldrig som jag planerar heller. Så kanske blir det bra i alla fall.
Men ambitioner är lite som mål, eller hur? Jag har ju ett mål, så jag tar det. Mitt mål är att den 17e mars ställa mig upp inför släkt och vänner och säga "idag är det ett år sen jag skar mig". Det vill jag göra. Det är sjukt att jag kan längta så mycket efter det, haha. Men jag är.. stolt över mig själv. Och det vill jag fortsätta vara. Så, där har ni det. Mina ambitioner.

30 - Ett sista ögonblick

Ett sista ögonblick.. Damn, den var svår. Jag är sällan där för att uppleve sista ögonblick. jag undviker det så gott jag kan. Men sista gruppen, där kan vi snacka om ett sista ögonblick. Det var jobbigt, men samtidigt skönt. Det var tårar och skratt, och massa "vi måste ses snart igen". Det var i både triumf och vemod jag lämnade DBT den gången.

29 December, Onsdag

14:32
Vad gör jag uppe så här tidigt egentligen? Jo, det ska jag tala om för er, meine freunde. Jag lär mig tyska. Mein Gott, vilket jobbigt språk. Men eftersom jag ska på oktoberfest någon gång i mitt liv måste jag kunna baserna; fan, jävlar, en öl tack och, sist men inte minst, du är en stjärtgosse, min vän. Det heter för övrigt du bist ein nancy-junge, mein freund.
Någon gång ska jag lära mig att trashtalka Uffe också, på hans eget språk. Det roliga i det är att han inte kan ett ord tyska. HAHAHAHHAH. Skrattar bäst som skrattar högst! Deine Mutter ist eine hure, kan jag säga. Jajävlar sörru!
Nej, om man skulle hitta på något vettigare att göra.. sminka mig? Men för vad? Läsa en bok? Ja, det kan jag göra. Sehr gut, sehr gut.
Imorgon kan ni vänta er ett helt inlägg bara på tyska. Så snabbt lär jag mig. Auf Wiedersehen, meine dumen freunde!

16:53
Jag har inte börjat läsa än. Vad jag gjort istället vet jag inte, tiden bara rann iväg. Illa.
Mhm.. Jag funderar på om jag ska göra samma sak som jag gjorde inatt, då jag sprang ut och kastade snöbollar på en lyktstolpe och sen klättrade upp för den 3 meter höga snövallen utanför mitt hus, och ifall någon skulle komma ut från familjen Modigs hus, kom på en historia om hemlig grannsamverkan. Vem som nu skulle tro att grannsamverkan går ut på att en galning står på en snövall och dansar vikingadans. Det skulle vara spännande och se om de gick på det. Jag hade gått på det, men det kanske säger mer om mig än om dem?

17:00
Pappa frågade nyss vad sjutton det är jag har ätit som gör att jag ser så prickig ut i ansiktet. Jadu pappa, det kanske är bristen på KÄRLEK FRÅN MIN FÖRÄLDER SOM GÖR DET?!

17:02
Jag ska ALDRIG mer störa Caspian när han tvättar sig. Mina händer börjar se ut som.. tja, som mina armar. Mon dieu!

28 December, Tisdag

20:56
Den här dagen började på topp. Steg upp lagom till 14:10, käkade frukost för första gången på.. en vecka? Nu snackar vi riktig frukost, ni vet knäckebröd med ost, apelsinjuice, kaffe och hela köret. Men som jag sa till Towe; jag äter bara på morgonen för att inte få universums värsta nikokick.
Towe kom förbi på morgonkvisten, eller eftermiddagen som vissa skulle kalla det, med Killebill. Sen gick hon lika snabbt igen, och jag kunde återgå till att spela CityVille, som råkar vara mitt nya beroende. Jag ser inga fler utmaningar i Farmville, det är samma sak dag ut och dag in. Ploga, så, skörda, harvesta djuren etc. I CityVille, ja då kan man skicka tåg!
Le & Lo, som blådårarna nu går under, kollar på senaste Beck-filmen och jag slökollar väl lite jag med. Och förutspår vad som ska hända, för det är pretty obvious. Men det gör det inte mindre läskigt.
Jag och Lina har börjat nörda Prison Break, Lina ligger lite efter mig eftersom jag inte kunde hålla mig. Så idag var jag tvungen att beställa en till säsong. Det blev lite annat godis också, en poster på min snygging Wentworth Miller och Jarhead, där min andra snygging är med.

28 - Det här saknar jag
Jag saknar Sofie. Så jävla mycket att det ibland gör ont. Jag vet inte riktigt vad som hände eller varför vi gled ifrån varandra, men det gjorde vi.
Samma sak med gruppen. Vi stod varandra så nära, mest för att vi berättade mycket för varandra som vi inte berättade för någon annan. Men alla försvann, en efter en, och nu har jag också försvunnit. Och det suger.

Wentworth Miller.

 

23:29

Okej, so here's the thing. Jag tänkte att jag skulle ta upp läsningen igen, eftersom jag inte öppnat en bok frivilligt sen.. sen i somras. Och det är ovanligt, jag brukar alltid kura upp mig i soffan på kvällarna med en bok i handen. I alla fall, jag fick en bok av M&U i julklapp, Någon i din säng heter den. Och nej, det är ingen porrbok, som Jenny tror. Det är en läskig bok. Och det kändes ganska perfekt, för jag har sovit alltför bra den senaste tiden, och om jag nu skulle tro att någon ligger under min säng och lurpassar med en yxa i högsta hugg, ja då skulle det problemet vara ur världen. Japp, så jag öppnade den bara för att se de två första sidorna vara avrivna på mitten. Är det meningen att jag ska GISSA början eller?! Tydligen. Fett L-A-C-K jag blir. Nu måste jag ta en annan bok, och de enda böckerna jag har som jag inte har läst är ja, vampyrböcker. Jag vill inte läsa om vampyrer, jag vill läsa om mördare. Jag vill bli så skräckslagen att jag sitter ihopkurad under köksbordet med bibeln och ett radband i högsta hugg och mumlar hela Gamla Testamentet för mig själv. Men får jag det? Nej, det får jag INTE. Kanske är lika bra det, eftersom jag inte äger en bibel. Eller ett radband. Men jag har kristna grannar, de skulle säkerligen låna ut sina pryttlar till mig. Men de verkar inte gilla oss. Kanske beror det på att Caspian skiter i deras rabatt på regelbundna tider, eller för att han sitter och tittar in på dem när de äter. Vad vet jag? En massa skit, är svaret på den frågan.

Jaha, nehe. Då får väl jag gå och läsa min dåliga Twilight-kopia till bok. So long, suckers!


27 December, Måndag

14:46
Jag är tröttare än tröttast idag, mest för att jag vaknar mitt i natten av att jag drömmer. Inte mardrömmar den här gången, utan bara konstiga drömmar. Nu kommer jag inte ihåg vad, men det var fucked up. Och alla som känner mig nu vet att jag sitter och småpratar för mig själv vad jag ska skriva, och låter som en nysvensk när jag säger "fucked up". Jojo sörru.
Towe kommer hit snart och hon ska ta med sig en chokladask med mitt namn på. Hon bestämde sig tydligen för att göda mig lite mer, för min mamma har inte gjort det tillräckligt i helgen. Men där tar T lite fel, för mamma hade köpt 598 kg godis som jag tyckte skulle vara spännande att äta upp. Den här julen tror jag att jag har gått upp mer än någonsin. "Alla går upp i vikt på julen" tänker ni då. Ja, men om man inte går ner i vikt sen då? Vill ni se hur det blir, ja kolla på mig! Jag är för lat för att träna, men jag tror att ett par dagar på riskakor och apelsinjuice gör susen. Det är vad jag vill tro.

27 - Min favoritplats

Min favoritplats är och har alltid varit hemma. Jag är så hemmakär att det inte är riktigt klokt. Annars är DBT en plats jag känner mig galet trygg på.

26 December, Söndag

17:10
Jojo, så var julen över. Över, över, över. Skönt, enligt min mening. Jag, mamma och Lina drog förbi mellandagsrean idag, jag har aldrig sett så mycket folk på ett och samma ställe förut. Nej, nu ljög jag. Jag var trots allt med om köandet till Twilight Fan Event-biljetterna.
Anyhow (yes, my name is Victoria Silverstedt och jag am mixing swedish och english lite hur som helst), jag hittade min kofta jag spanade på i veckan. För halva priset! Det var bara rakt ner i varukorgen med den! Den, ett vanligt baslinne och ett klockhalsband. Och som final; mina skor som jag har spanat på sen i september! Åh, vilken lycka.
Väl hemma, ifrån alla armbågandes tonåringar och feta kärringar, kollade vi på Prince of Persia. Jesus christ, Jake Gyllenhaal är en riktig pudding! En vacker dag, säger jag bara.. En vacker dag.

26 - Mina rädslor

25 December, Lördag

14:48
Jahapp, och så var det jul igen. Har haft det helt okej, mycket skratt och mat. Även om Lotta glömde revbensspjällen i ugnen vilket resulterade i att det blev kolbitar. Men pappa tyckte det var gott ändå. Å andra sidan äter han allt.
Igår åkte vi till farmor på morgonen. Farmors bästa vän Ulla var där, och den tanten är det fart i! Direkt när vi kom dit påpekade pappa något om tomma ölburkar och en halvtom whiskey-flaska, och då sa Ulla: "Du ska inte bry dig om vad vi gör!" Sen klagade hon på farmors diskning, och sen satt hon och pratade om hur snygg Måns Zelmerlöv är. Till det hör att tantalonan är närmare 90 år. När hon skulle tända ljusen sa ho att hon skulle "ragga upp en tändsticksask". Skön tant, det där. "Snaps och lutfisk, det är livet!" som hon sa för något år sen.
Sen åkte vi hem, jag kollade Kalle Anka helt själv och garvade som fan åt Tomteverkstan och Musses husvagnssemester. Och Ferdinand. Och Lady & Lufsen. Och, ja.. allt annat.
Efter det käkade vi och öppnade paket. Jag fick rätt hyffsade saker. En morgonrock så mjuk att jag trodde den var gjord av kaninbebisar, en kofta (som jag ska att jag önskade mig i NOVEMBER och pappa kom ihåg!), lite nagelpryttlar, badsalt och bodybutter, presentkort på MakeUpStore, ett örngott och lite annat kraffs.
Och idag firade vi jul hos mamma. Eller, firar kanske vi gör. Men Uffe sover, Ia sover, Jenny sitter vid datorn och Mamma kollar på tv. Jag fick bra saker av M&U också. En bok, ansiktsrengöring och krämer, en maskara, ett linne och lite annat. Av Jempa fick jag Eclipse boxen, som jag egentligen fick för 22 dagar sen men som jag inte fick öppna då.


23 - Det här får mig att må bättre

Att mysa med Caspian. Jag vet, otippat va? Nej, men att klappa honom och höra honom spinna och känna hans lukt gör mig lugn och får mig att känna mig trygg, även när han borrar in klorna i min näsa.

24 - Det här får mig att gråta

Jag är en väldigt empatisk människa, och om jag kunde skulle jag gärna ta smärtan istället för att personer jag älskar ska behöva känna den. Att se andra lida, det är det värsta jag vet. Oavsett om det är ett djur eller en människa, oavsett vad för människa det är. Jag klarar det inte. Då gråter jag som ett litet barn.

25 - En första
En första vad, undrar jag. Det är väl meningen att jag ska improvisera. Ja, då tar vi väl första människan. Adam hette han, och han gjordes av en stock. Av hans revben kom Eva. De levde nakna tillsammans i..
Nej, fan vad jag är tråkig. Mitt första hål i tanden tar vi. Jag fick borra, och jag dreglade som en Sankt Berhard i flera timmar efter. Det var kul.

Min Pappa aka Tomten. När han övade på sitt "HOHOHO" sa jag till honom att Tomten ska låta snäll, inte förstoppad. Då fick jag erfara att Tomten är lite väl våldsam för att få umgås med barn. Men det är bara min åsikt.

22 December, Onsdag

19:35
Nej nu jävlar har det gått för långt. Min iPod har gått sönder. Det är fan inte okej. Jag är RIKTIGT ledsen nu. Den brukar krångla, men då är det bara att synka den med datorn, men nu, nu hittar inte datorn fanskapet.
Nu måste jag skaffa en ny sån också. Och en ny telefon, för den är så gott som död den också. HELVETE. Köp en iPhone så får du båda, tänker ni säkert då. Visst, men jag vägrar att se ut som en jävla idiot med en 5-kilos telefon.
JÄVLA HORBÖGSHELVETESFITTSKIT. Och kuk.
Jag tänker gå och DÖ nu.

19:39
Jävla skitarsel.

21:42
Dubbel merde och trippel sacré bleu.

21:44
Caspian leker med en tofs och gör små piruetter i luften. Ganska gulligt, men det stärker min teori att han är bög.
Påminner mig lite om Data-Magnus. Jag kommer till varför sen, jag lovar.
Idag var det julavslutning i skolan, och traditionsenligt hade lärarna satt ihop en julshow. Jag skrattade så jag trodde att.. ja, jag vet inte vad. Roligt var det i alla fall. Det bästa på hela showen var finalen, när de manliga lärarna, magistrarna om man vill säga så, dansade till Mikrofonkåt (Septembers version) iklädda endast BH, peruk och glittrig kjol. Jag säger det jag, jag är glad att jag går på arlanda. Folk har ingen skam i kroppen där. I just love it! Därför påminner piruetter mig om Magnus, för han snurrade runt som en snurrande.. snurra.
Sen samlades vi i uppehållsrummet och fick lite paradis och våra nya busskort, sen var friheten vår! Jag drog till DBT och träffade Nickepicke. Jag fick en julklapp, haha! En jättesöt burk med te som luktade precis som min handkräm, alltså ingefära. Jag blev rätt rörd faktiskt, speciellt när han sa att han köpte den för att jag är så jävla bra, och för att han vet att jag älskar te. Åh, min lilla Nicke. Sen fick jag en bamsekram, och det var med stort vemod jag lämnade DBT-huset. Nu ska jag inte dit förrän i mars, hur jag nu ska klara det.

22 - Det här upprör mig
Det finns minst ett dussin saker som upprör mig till den gräns att jag faktiskt skulle kunna döda. Försöka döda, rättare sagt. Men på sistone har kvinnoförtryck upprört mig extra mycket. Jag har verkligen insett hur hemskt det är nu, och jag skulle nog allt vilja mörda alla män som anser att kvinnor är mindre värda.

21 December, Tisdag

20:55
Jag har en ny design, och jag är jättestolt för jag har gjort den helt själv. Min header är fett snygg, och alla bah "Woooh, vem är snyggingen?". Det är förstås jag, era puckon, svarar jag då.
Idag hade jag prov i omvårdnad, och det gick rakt åt helvete. Haha, och jag orkar inte göra annat än att skratta. Kanske, med lite tur och hjälp från El Skäggo uppe i himlen, kirrar jag godkänt. Men jag har lärt mig den hårda vägen att inte lita för mycket på den store G.
Efter skolan drog jag, Ida, Sophia, Linnea och Susanna till Stinsen och fikade. Sen köpte vi julklappar. Jag köpte inga dock, bara en till mig själv. Det var nära att bli två, men jag måste ha lite cash kvar till mellandagsrean. Med andra ord fick jag ångest över att jag slösade pengar på mig själv.
Nu är jag hemma, smått djupfryst och väntar på att Morden i Sandhamn ska börja. Sen ska jag sova, något jag har längtat efter hela kvällen men inte riktigt orkat. Eller hunnit, för jag var tvungen att pynta granen.
Imorgon är det avslutning, woho!


21 - Ett annat ögonblick
I vintras, när solen för första gången på flera månader visade sitt söta lilla ansikte. När jag gick över ängen med Mando Diao i öronen och fick ett glädjerus och rushade ut i en meter djup snö bara för att jag var så jäkla lycklig.


20 December, Måndag

19:50
Idag har jag fått en hel del gjort. Jag var i skolan hela dagen, 8 - halv 5, bara en sån sak. Det är lång tid det, och jag hann både sova och gråta under skoldagen. Vi kollade klart på Soraya M. och jag vet inte riktigt vad som hände, jag blev så arg och så ledsen att jag inte kunde hålla det inne. Jag försökte, men när Susanna frågade hur det var med mig brast det. Jag är lyckligt lottad som har så underbara klasskompisar som tröstar mig och kliar mig på ryggen när det är tufft.
Sen fick jag ont i huvudet, och det fick Rebbe också. Min teori är att det var maten. Ris med chickenbits (som jag misstänker inte var riktigt färdiglagade, eftersom de var rosa) och köttfärssås. Lustig kombination kan jag tycka. Det kändes som att äta en av pappas matlådor.
På tal om pappas matlådor ska jag åka med honom i el lastbil på torsdag. Ska bli så skönt att bara ligga i hytten och sova hela dagen, bli väckt lagom till lunch, och sen krypa upp igen. Finns ingenting bättre.
Och Pappa sa nyss att han skulle köpa en fransyska imorgon.
"Ska du vara otrogen?" frågade jag då.
"Det kan man göra jättegod gryta på" sa Lotta då, och jag insåg att det förmodligen inte var fransyska som i fransk kvinna de pratade om, utan fransyska som i en köttbit.
Jag åkte ner till vivo, eller favör som min käre far säger (fast det bytte namn för 30 år sen..), hämtade ut mitt paket och drog sen till Coop.
Spännande dag, javisst.

20 - Den här månaden
Jag har varit rätt stressad och off den här månaden, men ändå lyckats göra en del av de saker jag skulle. Har inte riktigt slagit mig att det är jul, men vintern har slagit mig, och det hårt.
Haft en ganska bra månad i överlag, eftersom kylan verkar kicka igång mina kompisars galna sidor, och det är något jag uppskattar i mängder. Haha.

19 December, Söndag

13:20
Mardrömmar hela natten lång. Fyfan, det är nästan så att jag börjar ifrågasätta vitsen med att sova. Jag har haft mardrömmar flera nätter i rad nu, jag tycker INTE om det. Inatt drömde jag i och för sig bara att jag var kär i en person som sa att han önskar att han fick slippa mig, så jag gick och hängde tvätt på pendeltågsstationen. "Det är väl ingen mardröm" tänker ni då. Men det är det för mig. Och häromnatten drömde jag att jag låg i en säng, inte min säng, och pratade i telefon med någon som hotade mig. Den personen sa "säg hej Sara" och sen la den på. Förvirrad låg jag där i sängen, och sen sa jag "hej Sara" och då kom det en tjej med en jävla yxa ut från bakom dörren och dödade mig. Det var första gången jag drömde att jag dog, och det är inget jag vill göra igen.

Och igår fick jag reda på att Jenny har varnat sin pojkvän för mig. För att, jag citerar: "Jag vill inte att han ska bli rädd när han ser dig." Åh tack, det värmer. Verkligen. Not.
Men Towe kom hit igår, och vi bakade faktiskt. Spelade en omgång Tjolahopp! med Jenny och Lotta också. Det var kul, eftersom det tog ett bra jävla tag för Lotta att komma på hur Idas sommarvisa börjar, fast hon sjöng det flera gånger.
Sen satt jag, Jenny och Towe och pratade om dumma människor. Det var också ganska kul.


19 - Detta ångrar jag
Jag ångrar en hel period i mitt liv. Jag ångrar hela våren 2009. Det hände så mycket saker då som fick mig att må så dåligt, allt det vill jag bara radera. Att jag var dum mot min mamma och mer eller mindre beskyllde henne för alla mina problem är något jag verkligen önskar ogjort.

18 December, Lördag

14:05
Sååå.. igår var jag med Towe. Vi lyssnade på gamla låtar (lilla melodifestivalen, hahah!) och kunde varenda text.. Skönt att veta att minnet är bra, även om det kändes lite pinsamt. Sen spelade vi Tjolahopp! Det var så jävla kul, speciellt när jag spöade Towes lilla rumpa i det. Den sista omgången vi körde fick T en utmaning att vi skulle köra tysta leken, så vi satt tysta och spelade. Vi skrev ner frågorna på papper och började bråka över pappret om det rätta svaret. Vi höll på att garva ihjäl oss. Det är inte riktigt klokt vad vi har kul ibland.
Snart ska hon komma hit igen så ska vi julbaka, men jag har en misstanke om att det kommer bli så att vi ligger i soffan och degar.

17 - Mitt favoritminne
Jag har inte ett speciellt favoritminne, jag har nog fler än 100. Men de flesta är väldigt vardagliga, som när Caspian bajsade i blomkrukan, eller när jag varit med Towe, typ som igår. Många av mina favoritminnen är från den tid jag, Sofie, Cassi och Erika hängde ihop. Från gillbotiden, men MÅNGA är från mina härliga OPare. Saker jag gjort med Susanna, när hela klassen pumpat musik på högsta volym i klassrummet.. Jag har många, helt enkelt.

18 - Min favoritfödelsedag
Den är klurig, eftersom jag knappt kommer ihåg någon av dem. Men jag kommer ihåg en lite mer än alla andra, och det var när jag fyllde 5. Jag fick en affisch med Spice girls på och en godispåse av Jenny, och ett barbie-badrum av pappa. Det var en bra födelsedag, det.


16 December, Torsdag

18:30
Efter ännu mer klagomål över hur dålig jag är på att uppdatera tänkte jag att jag kanske skulle försöka bättra mig på den fronten. Fast, för att vara ärlig, tänkte jag jävlas och blogga ännu mindre. Men saker och ting blir sällan som man tänkt, eller hur?
Kort om min dag: jag vaknade och trodde på riktigt att min alarmsignal lät någonting i stil med "du är så underbar och snygg, Malin. Åh, så underbar och snygg!" men sorgligt nog var det bara min gamla härliga pokémon-låt som spelades. Jag har den vildaste fantasin på morgonkvisten, jajävlar sörru.
Gick upp, gjorde iordning lite frunch, eller brunch som man också kan säga, i form av smörstekta kantareller. Sen kokade jag lite coffee, och sen sminkade jag mig och plattade håret. Kände mig sådär assnygg när jag gick hemifrån, och när jag var på stationen var det som bortblåst. Jävla skitväder, tänkte jag då.
Väl i skolan kollade vi klart på "Om en pojke", och på väg till skrivsalen sjöng vi killing me softly och sen hade vi matteprov. Jag tror att jag pretty much nailed it. Sen drog jag och Linn sjungandes hemåt. Men när jag sjöng sa hon åt mig att vara tyst, vilket var lite fräckt kan jag tycka. På tåget, precis efter att Linn hade gått av, kom det en kille och satte sig vid mig och pratade i telefon, nästan viskade och det första som poppade upp i mitt huvud var att han skulle spränga tåget. Jag hade ett helt scenario i mitt huvud; hur jag gick av tåget och hörde en explosion, vände mig om och skrek "NEEEEEEEEEEEJ!". Sen inse att det skulle varit jag och inte de andra som dog. Japp, men inget av det hände. Lite synd, kan jag tycka, eftersom det aldrig händer något i Rotebro. Förutom, som jag påpekade för Linn, julskinkerea, där alla gamla kärringar och min pappa blir som krigslystna hyenor som bara väntar på att få hugga in i en stackars liten zebra.


14 - Vad hade jag på mig idag?
Vi tar det jag hade idag då. Jeans, linne och tjocktröja.

15 - Mina drömmar
S
orgligt nog har jag inga drömmar. Det svider lite, men jag tror ändå inte att saker blir av om man planerar och tänker för mycket kring dem. Men en förhoppning har jag, och det kan väl liknas med en dröm, och det är att jag ska bli helt frisk så att jag också kan leva ett vanligt svensson-liv med volvo, en otrogen man och 3 skitungar jag undrar varför jag skaffat och en hund ingen orkar gå ut med så den skiter inomhus.

16 - Min första kyss

Min första kyss.. Jaru, här blir det spännande läsning! Jag tror jag var 12, och det var med Martin, min första kärlek. Haha. Han fyllde år tror jag, och vi hade precis blivit tillsammans. Det var det 13 Januari 2005 eller 2006, om jag inte missminner mig. Vi träffades ute och pratade, och sen kysste han mig och jag blev så paff att jag började asgarva. Och när tungor kom med i bilden var jag tvungen att ursäkta mig så jag kunde vända mig om och garva. Ja, det var tider det!


22:53
Nu gick Towe precis hem. För en halvtimme sen. Vi hade sketakul, haha. Planerade sommaren, som mer eller mindre hänger på att Towe tar körkort. Vi ska dra till Finland och köpa sprit, sen vidare till Öland och Gotland och sen hem till Stockholm igen. Vi tänkte åka runt hela Europa men.. riktigt så täta är vi inte.
Sen slank Towes dumhet fram, och med slank menar jag dundrade. Som en amerikansk raggarbil med Eddie Meduza på högsta volym.
Towe: Och någon kan ju sitta i bakluckan.
Jag: Är det en kombi?
Towe: Nej, det är en Ford.

Och nu tänker alla, men vafaan det har du redan skrivit på facebook Mallan. Ja, förvisso, men förödmjukelsen ska vara brutal.
Sen tryckte jag på våra fina vindruvor i plast så det pyste om dem, och då blev Caspian fövirrad och den lilla jaktinstinkt han har tog honom till pysandets källa. Han började slå mig lite lätt med tassen, och sen kom Towe och tog tag i hans svans. Han skulle slå henne men missade i sista sekund, och vad gjorde kattjäveln då? Ja, han bet MIG i armen. Jävla kattjävel..
Totts och jag bytte julklappar också, jag fick ett set med duschkräm (en hint att jag ska duscha mer?), bodylotion och tofflor. Mysigt värre! Av mig fick Towe en öppningsbar berlock och en kort på mig som hon ska ha där i, så att hon alltid har mig med sig.
Nej, nu blir det b-i-n-g-e-n.

14 December, Tisdag

12:28
"Goder morgon i denna blogg, goder morgon i denna blogg, er bryr jag mig, er bryr jag mig inte ett minsta dugg, inte det minsta om!"
Det var en trudelutt från min nya låt, den kommer på mitt julalbum som släpps på fredag. Vill du förhandsboka det så skicka 150 kronor till mig omgående så skickar jag skivan så snabbt jag kan. Tack på förhand.

13 December, Måndag

12:45
Susanna klagar på att jag aldrig uppdaterar bloggen, vilket är lite lustigt eftersom hon är smått okapabel till att lyssna på när jag pratar i verkligheten. Som sagt, lustigt.
IDOL var e-e-e-epic. Yes, jag stammar på e:t. Det är så vi gör det här i Stockholm. Det och spränger oss själva i luften, jajäcvlar sörru, då fick man det sagt också. Jag säger som Linn sa när jag frgåade när vi började: "Jag vet inte. Någon gång i livet. Om vi inte blir bombade."
Ingen har väl missat att Jay vann, huh? Bra det, för jag diggade hans stil. Det kan nog bero på att jag är slusk, jag också. Vi fick i alla fall mat i form av hamburgers and pommes, och sen drog vi ut och spanade på kostymnissarna. Det gjorde i alla fall jag, Susanna kanske kollade på scenen.. Dagen i ära tänkte jag vara fin och drog på mig högklackat. Jag har gjort bättre val, inga sämre. Jag haltade hela vägen hem, och gissa hur bra det då går att stå på en proppfull tunnelbana? Inte bra alls, vid flera tillfällen försökte jag sätta mig på golvet. Det gick inte.
Men, the show must go on. Och likaså the list:

07 - Min bästa vän
Lite klurig, den där. Jag har så många vänner att jag kan välja och vraka om vilka som ska vara elit. Jag vet, det kunde man inte tro? Nej, men suck it. Linn är min bästa vän (ja, säkert).
Towe och Susanna ligger också ganska bra till. Väldigt bra till, egentligen.

08 - Ett ögonblick
Första gången jag höll mitt hjärta i famnen. Det glömmer jag aldrig. Jag visste redan då att jag låter döden möta mig innan jag släpper hans hand. Tass. Och det trots att han gick till attack mot min favorittröja. Och mina händer.

09 - Min tro
Jag tror på.. vetenskap. Japp, det gör jag!

10 - Det här hade jag på mig idag
Det kan jag faktiskt omöjligt komma ihåg.

11 - Mina syskon
Ia - En 21-årig liten tossa. Gillar skor och sushi.
Jenny - 19 år och besatt av handväskor och skor.
Lina - 14 år och förhoppningsvis kommer hon ur sin fjortisfas snart. Annars har vi en köttklubba hemma.

12 - I min handväska
*Pennor
*Handkräm
*Småpengar
*Näsdukar
*Papper
*Tamponger

13 - Den här veckan

Har det bara gått en halv dag på. HAHAHAH!


22:03
Tvingade med pappi och Lotta till stinsen idag, för jag hade inte köpt en enda julklapp. Bortsett från Linas, men den fick hon ju förra helgen, haha. Vi gick runt där i 1,5 timme och jag hittade EN julklapp. Towes. Hon kommer tycka om den. Hoppas jag, annars blir jag lite sårad.
Och nu tycker jag att folk ska börja kommentera, det känns lite som att jag uppträder utan publik, som man säger i branschen.

22:15
Åh herregud. Pappa och Lotta ska stöpa egna ljus. Herre min gud. 

6 December, Måndag

20:55
Min dag.
Hmm, jorå. Har varit ganska kort eftersom jag inte vakna förrän halv 1. Märkte senare att det var för att högtalaren på min telefon är paj så jag hörde inte klockan. Fick bråttom som fan upp, sen var det bara att klä på sig och dra till söder och träffa Niclas. Kom dit 20 minuter innan jag skulle träffa honom, så jag våldgästade gruppen lite grann och fick tårta som tack. Märkte hur mycket jag egentligen saknar gruppen. De är förjävla underbara, allihop. Fast Emelie var inte där, men det var däremot Fridus och Patricia. Happy times. Bestämde med Frida att vi ska träffas i helgen och handla julklappar och gå på bio.
Sen åkte jag hem, såg en pudding på tåget men han visade sig vara bög. Japp, jag tjuvlyssnade på han och hans kompis. Men jag fortsatte kolla på honom, för damn.. han var ögongodis. Läste 30 sidor i Exodus på tåget, sen gick jag hem. Fick köttbullar och potatis till middag, hyffsat gott.
Sen blev jag uttråkad, så jag satte lurarna i öronen och dansade loss på mitt rum. Jag måste skaffa lite nya moves, jag ser ju fan inte klok ut när jag shakear loss. Men det kanske alla gör, vad vet jag?
Böda camping blev det sen, och jag häpnas över hur körda vissa människor är. "Herregud" tänkte jag och gick till köket för att spela låtsaspiano på köksbänken. Där träffade jag min kissekatt, som rev mig på handen så jag nöp honom. Och det var väl kanske inte så smart, för han hade fortfarande klorna ute. Nu sitter vi 20 cm ifrån varandra och skickar mördarblickar mot varandra.
Och nu ska jag röka, och sen ska jag fortsätta dansa. Latöööör!

5 December, Söndag

16:11
Halvvaken, nyduschad och inte ett dugg peppad till att plugga. Men eftersom jag skjutit upp allt antar jag att det bara är att hugga i. JAG VILL INTE! Så jag gör lite på listan på länge, höhö.

Dag 5 - Vad är kärlek?
Ja, den var enkel. Who the hell knows?

21:54
MÖÖÖÖH! Har legat i sängen och läst Exodus i två timmar nu. Men det känns som att jag inte kommit någon vart, eftersom jag blir distraherad av allt annat.
Arg är jag också. Idioter det finns alltså. Skriv något eget istället för att kopiera det jag har skrivit.

4 December, Lördag

16:45
Jabadabado! Här sitter jag, proppmätt och lite rastlös. Julbord i all ära, men Jesus vad mätt man blir. Och det är inte speciellt gott. Förutom prinskorv, jag ÄLSKAR prinskorv. Kyparn (hahahahah) frågade om någon vid borde ville ha snaps, "Ja tack" svarade jag då artigt men inte fick jag någon snaps inte. Lite fräckt, kan jag tycka, men så är det visst när man inte har åldern inne.
HAHAHAHHA, toadörren har gått i baklås och Lina är där inne! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!11
Nu tänkte jag att skulle göra 3an på listan (eftersom jag glömde det igår) och även 4an.

3 - Mina föräldrar (jag vet att du har sett fram emot det, Mamma)

Pappa: En glad 50 plusare vars kall i livet verkar vara att göra det så eländigt för mig han bara kan. Extremt självgod, man skulle kunna säga att han har ett så kallat Gudskomplex. När han får dra dåliga skämt är han i sitt esse, och när han dessutom får puckla på någon stackars sate som inte vill någon något ont alls, ja då mår han som en prins! Är allergisk mot sprit (ja, allergisk. Han nyser) men dricker det ändå för att "det är gott".
Han har dock sina goda sidor, och de väger tyngre än de dåliga. Hans sätt att be om ursäkt för när han har betett sig som en idiot är att helt enkelt öppna plånboken. När man är ledsen, ja då vet han precis vad som gäller; two and a half men och en påse popcorn.
Och han står just nu och svär åt ett lås.

Mamma: Åh, min lilla, lilla mamma.. En liten tantalona som efter att ha levt med Ulfie i snart ett årtionde har börjat tappa förståndet, även hon. Är besatt av så kallade "Shabby chic" inredning, och som resultat av det ser hela hennes hus ut som ett uppslag i jotex-katalogen. Brukar gömma godis lite överallt i huset för att inte Uffe ska hitta det. Tycker om program om förlossningar och är starkt emot droger (förutom när hon ska föda barn eller gå till tandläkaren). Så pass emot att hon tänkte skriva in till idol så att Jay blev utsparkad för att han rökt på lite granna. Hon finns alltid där när man behöver henne.

Uffe: Min smått manodeprissiva låtsaspappa. Är den i familjen jag kommer bäst överrens med. Han är lika fäst vid Thea som jag är vid Caspian. Tycker om att göra sitt eget vin (och snus och sprit) och åker gärna landet runt med husvagnen. Lär mig nya saker varje gång jag är där (till exempel hur man svär på polska), och är helt omöjlig att kolla på idol med eftersom han är JOBBIG. Han har, till skillnad från El skäggo, bra humor. Och han ställer alltid upp när man behöver hjälp. Han är mer som en bra kompis än en förälder.

Lotta:
Ja, inte riktigt vad jag räknar som min förälder men eftersom hon är pappas donna så blir hon väl det. Lagar god mat, har bra humor (så länge skämten inte riktas mot mig) och har en helt okej garderob (och samma storlek som mig). Tycker att man inte kan se en film mer än en gång, vilket är lite absurt. Med lite vino tino i kroppen pratar hon VÄLDIGT mycket.


Dag 4 - Det här åt jag idag



Julbord, helt enkelt. Observera att jag har tagit lax, fast jag inte tycker om det. Jag ville inte vara annorlunda.

2 December, Torsdag

11:58
Dag nummer två på årets sista månad. Jag för min del kan inte vänta till 2011. Det har hänt så jävla mycket skit det här året så jag vill bara lägga allt bakom mig. Men de saker som har varit bra, sakerna jag saknar, kan gärna få vara kvar. Det är tufft att veta att personerna involverade kanske gör sitt bästa för att glömma det jag helst av allt vill komma ihåg.

Men dag nummer två innebär nummer två på listan; Min första kärlek.
Den är lätt, Martin Ericson. Han var min första, riktiga kärlek.
Jag var 12, han var 14. Och jag var kär som en liten idiot, och såg upp till honom så mycket. Fast han rökte, drack, klottrade och massa annat skit (sånt som jag också gjorde när jag var 14..). Haha, ja det höll inte mer än en månad, men det var en bra månad. Haha, fyfan.

1 December, Onsdag

19:40
Hittade en liten lista på Casandras blugg, tänkte att jag skulle vara lite härligt jobbig sådär och sno den. Så, here it is.

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt Favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick


Presentera mig själv, ja. Tja, vad finns det egentligen att säga? Jag är 17 år, bor i den (mindre) härliga hålan de flesta känner igen som Rotebro. Jag tycker om att kolla på tv, sova och äta. Jag brukade vara väldigt aggressiv och impulsstyrd, men det visade sig bara vara ett litet medicineringsproblem. Jag går omvårdnadsprogrammet på arlandagymnasiet, har en rätt störd klass men jag älskar den ändå. Jag har inga ögonbryn, för jag tycker att det är så fasligt roligt att noppa bort dem. Och jag är lat, så jag tänker inte skriva mer.

RSS 2.0