bloggarN

Jag hittade vägen till min gamla blogg så jag mer eller mindre fördriver tiden med att läsa och garva åt hur mycket jag skrev "menmen" på den tiden. Den går så långt tillbaka som 2008; mina glansdagar. Eller inte, va? av inläggen att döma gjorde jag inte mycket mer än att sova. Nu längtar jag verkligen tillbaka till min gamla klass, när jag tänker efter var den rätt störtskön.

Tyskland ägde idag, behövs inte sägas mer om det. Nu skall jag sova, ty jag ska upp i ottan. Adjöken!

Redigt less.

Jag har gett upp nu.
Fast egentligen gav jag upp för länge sen.
När du försvann raserades allt, inte på en gång men till slut.
Det som jag inte förstått på så länge förstår jag nu.
Varför jag lät allt kollidera på det sättet jag gjorde.
Varför jag i timmar kunde stirra in i väggen,
och varför jag skrämdes så mycket av vad jag såg.
Jag är lika rädd nu.
Tiden läker inga sår, tiden gör det värre.



Jag klarar mig inte utan mina mediciner. Jag gör inte det. Jag är arg och ledsen hela tiden, och ingen låter mig vara det. Det funkar inte. På måndag ringer jag min läkare för snart slår jag ihjäl någon.
Den enda som får mig att funka är Caspian, och tillochmed han tröttnar på mig.


Vi har kul i alla fall

Uffe: Han var en sån där talare.. Vad fan heter det?
Jenny: Buktalare?
Uffe: Nej!
Jag: Neandertalare?
Uffe: Ja!
Jenny: Vad är det?
Uffe: En sån där förtidsmänniska. I alla fall..
Jenny: Vadå, var han synsk?


Jag: Sverige är ju att skämmas för. Vi är främlingar i vårt eget land, och vi kan inte ens komma med i vm!
Jenny: Zlatan är kass. Här snackas det om storstjärna, det enda han har är stor näsa!

V

Nu drar jag till västerhaninge. Adjöss!

så jävla less

Jag är så trött på den idiot som kallar sig min far. Är jag grinig? Jamen VAD kan det bero på?! Kanske på det faktum att du kallar mig dum i huvudet ett stup i kvarten, kanske? KANSKE DET. Eller på det faktum att jag har storstädat köket och det uppmärksammas inte, men det faktum att jag slängde disktrasan uppmärksammas jäääävligt väl? Eller kanske, kanske det faktum att när jag kollar på film kommer du och tar tvn för du ska kolla på din jävla fittfotboll när du inte ens vet vilka lag som spelar?! Eller hahahha, kanske, men bara kanske, är jag grinig för att du medvetet får mig att känna mig som en jävla idiot och sen tycker att jag är fånig när jag gråter?
Dra åt helvete, gubbjävel.

Blundar

Inatt hade jag en helt ny tågdröm. Tydligen tyckte min hjärna att jag skulle skrämmas lite natten innan jag ska åka både tåg och tunnelbana. Jo, jag kan inte annat än att hålla med. Jag har varit lite våghalsig på sistone. Sist jag åkte tåg var jag inte ens på min vakt ifall någon skulle få för sig att putta ner mig på spåret när tåget kom. Illa, Malin! Men nu har min hjärna gått lite för långt och fått mig att tro att mammor med barn åker på utsidan av tågen.. Och det gjorde alltså jag, med Lina, för hon skulle till sin dagmamma. Ibland börjar man ju undra..

Snartsnartsnart bär det av till tha hov! Jag är bajsnervös, men det är en bra grej. Tror jag. Lite normala känslor är alltid bra. Jag älskar Susanna för att hon fick med mig på det här! Nu måste jag sminka mig! Som jag sa till Sanna; jag måste få Taylor att se mig så han kan berätta om mig för Robert.




Hur snygga är dom inte?


Som att andas

Den här helgen har sugit. Hårt. Tårar har sprutat, råttorna har gnagt och ilskan har varit svår att hantera.

MEN! Jag tänker skita i allt det nu. För imorgon drar vi till Hovet och träffar mr snyggsnygg och Kristen Stewart! Så jävla kul det ska bli. Synd bara att min man inte kunde vara där, men så är det väl när man är fluckvän till en kändis. Eller? Haha.
Jag vet att jag borde vara hyper nu, men som vanligt när jag borde det är jag hur lugn som helst.
Jag fönstershoppar Twilight-grejer just nu. (Ja, jag är nöööööörd!) Det är så otroligt mycket jag vill ha. Och på tal om ingenting vet jag vad Sanna ska få i födelsedagspresent. Jag tror att hon kommer gilla det..
Nu ska jag ladda ner lite musik, sen ska jag kolla på Inglorious Basterds! Återigen är den min besatthet.

Pappa är stolt.

Idag tog jag mig själv i kragen och städade garderoben. Det var ett jobb som tog åtaliga timmar och mycket energi. Jag har SLÄNGT kläder. Jag är stolt över mig själv, det är jag. Men eftersom det mesta av mina kläder låg på golvet i garderoben åkte dom in i tvättstugan, men kan jag tvätta dom då? Nej, för vi har inge varmvatten. Och hur märkte jag det? Ja, när jag skulle sätta på kranen sprutade den över hela köket, för det var luft i ledningarna. Jävla skit. Jag hoppas att vattnet kommer tillbaka snart, för annars får jag inte den fulla njutningen av att se alla mina kläder på sin plats, i garderoben.
Men on the upside så hittade jag 6 kronor och 4 läppglans. Som jag inte ens visste var borta.

Så här fin är min älskling nu! Och ännu finare kommer den bli.

Kalla mig Findus!

Jag har världens bästa bästis. Igår ringde människan och frågade om jag ville ha ugnspannkaka med hemmagjord jordgubbssylt och rabarberpaj. Så jag tog mig upp ur sängen, slängde på mig lite kläder och vandrade till Towe, för en frukost som inte var av denna värld. Vad ska man säga? Jag har en underbar vän.

Idag har jag spenderat hela dagen med min andra bästis; sängen. Och när jag väl kom upp ur den lagade jag mat (den här gången lyckades jag!) och sen var det bara att göra iordning sig. Sen kom Emma, och jag, hon och Towe åkte till norrviken och skulle chilla, men det var askallt så vi drog hem. Jag och T kollade på Snövit, hon somnade i soffan som vanligt och nu har hon precis gått hem.
En lyckad dag, helt enkelt.
Igår var för övrigt också bra. Jag, pappa, Lotta och Ia drog till stinsen för pappa skulle köpa en ny kostym. Det slutade med nya jeans och en tröja för min del. Pappa betalar, eller vad? Haha.
Nu blir det nog tvn ett tag, sen läsa.

Fråga mig inte varför jag leker emo. Jag ville det, helt enkelt.

Sommarlistan

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Var som helst.
2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
- På Gålö med kusinerna.
3. Vad lägger du helst på grillen?- KÖTT!
4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Göteborg, hemma och husvagn.
5. Dina bästa sommarfärger?
- Svart som alltid annars.
6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
- Regn, gnäll och färskpotatis.
7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- När vi tog upp näten på morgonen på landet och när vi kollade på när pappa rensade fisken.
8. Havet, sjön eller poolen?
- Havet, även om det är svinkallt.
9. Vad väljer du i glassbaren?
-
Piggelin.
10. Vart går din drömsemester?
- Turkiet, jag har aldrig haft så kul som jag hade där.


Bottom chef

Jag bestämde mig nyss för att laga mat till mig själv, då middagen inte lockade särskillt mycket tidigare.. Så jag dammade av wooken och drog fram soyan och fräste på lite bambuskott. Låter gott, eller hur? Och det skulle det säkert ha blivit, om någon som kan laga mat gjorde det, men det smakade mest skit. Så jag hällde på sötsursås och nu har jag ont i magen. Jag ska nog öva lite mer på att laga mat innan jag ger mig på att bjuda någon på middag.. För vem uppskattar att äta äcklig mat som man blir matförgiftad av? Förmodligen inte en jävel.
Herregud, min mage gurglade just. Som den låter just nu lär jag få spendera hela natten på tjotta. Crap. Härmed ska jag ringa Jenny när jag är hungrig. Det är fan en hälsofara när jag står vid spisen. MÖÖÖÖH!

Imorgon ska jag i alla fall till tandfen. Jag tror att jag ska vara där 2, så jag kan sova sött till halv 2. På onsdag ska jag och Emma svänga på våra lurviga, haka på den som törs. Jag vet inte riktigt om jag törs. Sist slutade det med att jag satt i en kundvagn och Emma, som körde, krockade i ett staket faaaarligt nära tågspåren. Haha, men jag lever och är lycklig för det. TACK OCH HEJ LEVERPASTEJ!

Fail.

Jojo, här sitter man efter en tuff helg. Jag har beslutat mig för två saker; jag ska aldrig mer köra ölspelet med vodka, och jag ska haka på Ias idé om att skaffa ett annat kontantkort med bara mamma och pappas nummer i. För jag har sett min samtalslista från i fredags. Ingen rolig historia, där inte.. Speciellt inte att jag ringde en person 8 gånger. Nej fy fan, men inte ger jag upp för det! Nån gång ska jag ha en bra fylla.
Men jag klarade matteprovet, därmed behöver jag inte gå på mer sommarskola och pappa belönade mig med en femhundring.
Nu ska jag minsann återställa mitt rum till dess forna glans (med andra ord, stöka ner det) och 22.50 är det tvnation! The big bang theory och sen, om jag känner mig själv rätt, blir det Twilight.
Och nu är det inte långt till Twilight fan event! Längtar som fan.

Brännö serenad

Med vattensprutan som vapen hoppade jag runt på altanen för en liten stund sen och dränkte alla spindlar jag kunde hitta, tills jag blev uttråkad, antagligen, och började spruta regn och dansa, samtidigt som jag sjöng alla låtar med ordet "rain" i som jag kunde komma på. Jag ser numer ut som en korsning mellan en tvättbjörn och en cockerspaniel. Det låter sött, men tro mig.. Det är det inte.
Jag lyckades i alla fall få arslet ur vagnen och hämta ut mina piercingsmycken idag. Allt jag behöver nu är min töjnål, sen är jag good to go! En nypa mod, och gärna något smärtlindrande, också. Jag är inne i någon piercingfas nu, tydligen.
Imorgon är det matteprov som gäller för hela slanten, vilket betyder plugga järnet ikväll. Med andra ord; facebook och msn. HÖHÖ!

.

Hur kan man känna sig så lycklig att man nästan svävar,
samtidigt som man är så arg att man nästan exploderar?
Hur kan man lämna någon man sa "föralltid" till för alkoholen?
Jag är glad för minnena jag delar med dig, men jag vill inte ha fler.
Så länge som jag har trott att det var mitt fel, när det egentligen var ditt.
Jag vill inte se dig mer.


We all go to hell

Det visade sig att jag är jävligt bra på sommarskola. Om det nu är en bra sak vet jag inte än. Jag pluggade, och hojojoj vad jag räckte upp handen! Hela två gånger, way to go Molle! Jag fick saker gjort i alla fall. Och det som är mest awesome är att man kan göra provet på fredag, och klarar man det slipper man gå mer. Och med tanke på att dom tar bort allt det svåra så lär det gå galant, ja kanske till och med till historien.
Snart ska jag bege mig hem till min mor, eftersom ingen här hemma behagar att faktisk vara hemma och laga mat till mig. Dessutom skall jag träffa lilla Lina (tyst unge, du är visst liten) och vi ska dansa till tja, jag vet inte, markoolio kanske.
Nej, en cigg på det här och sen drar jag!

Living the wasted life

Jag har bestämt mig för att skippa sommarskolan helt. Jag ser ingen poäng i det. För jag tror knappast att det jag misslyckats med att lära mig på ett år ska gå in i mitt huvud på två veckor. Logiken i det.. ja, finns inte, helt enkelt.
Pappa lär dampa, men det finns inte så mycket han kan göra, mer än att inte ge mig cigaretter, eftersom det är frivilligt. Och det är inte så att jag måste gå om ettan, jag behöver bara plugga lite mer matte i tvåan.
Igår var jag ute och träffade Jocke, som numer inte har ett hårstrå på huvudet och en jäkla massa tatueringar. Det var kul, jag hade inte träffat honom sen förra sommaren.
Ikväll blir det förmodligen att dra till mamma, eftersom pappa lär vara sur. Men nu ska jag i alla fall gå ut i solen och försöka få lite färg!

 

Update: okej, såhär blir det: jag ska gå i sommarskola, bara för att Emma gör det. Det ska tydligen inte vara jobbigt heller, så.. jag gör ändå ingenting annat på dagarna.
Och jag gick inte ut i solen. Jag fastnade framför tvn.


lördag

Det känns som att en epidemi har startat. Igår hoppade någon framför tåget i årsta, nån timme senare blev två banarbetare påkörda, varav en dog. Och idag har någon hoppat i rotebro. Tydligen ska det vara en jävla röra vid stationen. Shit. Jag förstår det inte. Jag tycker att det är jävligt respektlöst att hoppa framför tåget, om man nu vill dö kan man väl vara hygglig och hänga sig i garderoben eller nåt.

Igår var jag i alla fall på Jennys student. Och jag, dum som jag är, tog högklackat. Efter en kvart insåg jag att det inte skulle gå. Jag säger som jag sa till pappa; den som kom på en sån grej var antingen en kvinnohatare eller en masochist. Men barfota funkade det med.
Nu ska jag göra mig i ordning och sen dra till farmor, som fyller 87 år idag! Grattis gammeltanten!

F

Jag hade tydligen tid med min läkare på bup idag, så pappa hämtade mig och vi åkte dit. För att sammanfatta ett långt och irriterande samtal; jag ska sluta helt med min medicin. Jävligt skönt att slippa ta dom, men jag vet vad jag har att vänta mig. Mitt humör lär inte vara på topp de kommande veckorna..
Men jag är glad. Om allt går som det ska nu, behöver jag aldrig mer träffa dr Tics. Och det, mina vänner, ser jag fram emot.

Tältningen

Jag är ingen tältarmänniska. That's it. Myggor, kyla och att behöva göra sina business i skogen är inte riktigt min grej. Och med business menar jag både ettan och tvåan. 2/7 sket i skogen. Eller rättare sagt; 1/7 sket i skogen, den andra satte sig i väggrenen. HAHA!
Vi lyckades ha kul trots kylan och myggen. Jag hade nog roligast, jag gick till hagen för att klappa oxarna och blev då både nerdreglad och stångad. Satan vad ont det gjorde. Illa luktade dom också. Men söta var dom.
Annars körde vi lite grillning, allsång, kubb och "med andra ord".
På morgonen åt vi på tre rosor, kaffe har aldrig smakat bättre. Inte mackor heller. Efter det började skolan, då hade vi engelska och Chris satte på Dead poets society och vi fick kaffe och läsk. Galet bra film faktiskt. Sen drog jag hem, vi klämde in oss 3 pers på ett säte i Kittsans bil.
Ikväll måste jag köpa Jennys studentpresentER, jag är sent ute nu. Men jag vet precis vad hon ska få, så det är egentligen ganska chill på den fronten. Jag ska hjälpa Towe baka tårta ikväll också. Tajt schema, men det får gå!

RSS 2.0