30 November, Tisdag

21:53
Kom precis ut från en 40-minutersdusch. Det var extremt skönt, även fast jag har russinhud på fingrarna. De vecklar nog ut sig lagom till imorgon bitti, skulle jag tro. Jag släckte lampan och tände lite vaniljljus, galet mysigt. Förvisso såg jag inte speciellt mycket, men det var ju bara dubbelt så bra eftersom i det lilla ljus som fanns kände jag mig grymt snygg. Till och med butt naked.
Men sen kommer man ju till "gå-ut-ur-duschen-och-frysa-arslet-av-sig"-scenariot. Alla har vi varit där, alla har vi hållt oss kvar i duschen 10 minuter extra bara för att slippa konfrontera det. Jag har löst det problemet. Det är så självklart att jag är lite förundrad över att jag inte kom på det tidigare. Jag slängde helt enkelt bara in handdukarna i torktumlaren, och vips! Varmt och skönt hela vägen till påklädningen. Ett geni, som sagt.
Och imorgon är det skola, ja. Jag gick inte idag för jag skulle till DBT (14:30..) men sen smsade Niclas att han vabbade, och jag funderade seriöst på att faktiskt dra till skolan men så kände jag på min panna och den var lite varm. Så jag blev hemma. Och det var Lotta också, så vi satt hela eftermiddagen och fikade och kollade på Criminal Minds. Hela tiden sa vi "Ett avsnitt till, men bara ett." Det blev inte så, det blev 4 avsnitt.
Pappa sa just att det enda som är större än honom är universum. Och folk säger att jag är självgod (när jag egentligen bara är självmedveten, som jag brukar påpeka). HAH!

28 November, Söndag (Part II)

18:40
SUSANNA HAR BJUDIT MED MIG ATT GÅ PÅ IDOL-FINALEN!!!
VIP till och med. Hur underbar är inte hon?!
Jag ska få se min man LIVE!!!


 

JAG ÄLSKAR DIG SUSANNA FÅGLUND. <3


28 November, Söndag

18:30
Jag har haft så fullt upp att jag helt glömt bort er, mina kära blogläsare. Så jag tänkte inleda med en liten hälsning till er: Hej Towe och Linn! Hoppas ni inte har saknat mig allt för mycket under helgen.
Haha, nej fyfan vad jag är tråkig.
Ja, helgen.. fin helg, mycket snö och skrikande barn precis utanför huset. Och en Uffe som går runt och muttrar att det är kallt och Jenny som säger att hon ska döda ungjävlarna. Precis som det ska vara, med andra ord. I fredags såg vi idol, Olle sjöng Fix you och jag fick gåshud över hela kroppen. Kände mig lite töntig då, men ack så vacker han är! I alla fall, Jennys kompis Elin var där och hon sa, jag citerar: "Jag tänkte köpa en hamster till min lillebror. Den såg så ensam och ful ut, men han fyller inte år förrän den 10e december och jag vill inte ha en hamster i mitt rum tills dess. Och sen måste man ju köpa buren också! Jag trodde man kunde ha den i en skål med lite sånt där papper i botten."
Sen ringde Susanna mig, men vad hon sa kommer i ett helt eget inlägg för det är AWESOME.

26 November, Fredag

06:29
GODMORGON VÄRLDEN. HÄR ÄR JAG IGEN!
Men det känns inte bra, inte bra alls känns det att gå upp 6 på morgonen när det är kolsvart ute. Och på termometern står det -1, men den är trasig så jag skulle tippa på att det är åtminstone -5. Jojo, vi visste alla att apokalyptusen var nära. Och nu är den här.
Skämt åsido, det är bajskallt och jag vill inte gå ut på resten av hela året. Så är det.
Igår var jag och Zuzanna på tomtenatta i väsby, eller som jag kallar det: "samhället där det inte verkar vara moraliskt fel att knivhugga en person för ett paket cigg". Precis som i ett mexikanskt fängelse, med andra ord. Och nu skulle jag ju säga att a) så mycket rea var det inte, b) jag köpte en tröja och c) Håkans bar-Håkan var där och jag ville ta kort med honom, men jag är ju lite gulligt blyg sådär så jag ändrade mig men då, då gick Sannapanna fram till honom och sa: "Får min kompis ta kort med dig? Hon vågar inte fråga själv." Om jag skämdes? Ja, det blev ett kort med Håkan och en tomat. Men det är ju i alla fall bra för honom ifall den bilden läcker ut, för då framstår han som en miljövän.
En halvtimme senare kom jag på att jag kanske ville ha hans bok också, så vi gick dit igen och han sa, jag citerar: "Nejmen är det du igen? Hur mår du? Du borde komma och hälsa på mig i Thailand." True story. Fast egentligen inte. Han sa att jag skulle komma till hans bar. Synd bara att jag inte kan åka till thailand eftersom jag är rädd för asiater.
Sen, i rulltrappan på New Yorker, sa jag något i stil med: "Charlotta kallade mig fuckface idag. Fett taskigt, eller hur? Det här är inget fuckface. Det här är ett face you want to fuck.. *tystnad* Fast det lät ju inte heller bra."
Nu, mina kära vänner, skall jag gå och göra mig anständig. Au revoir!

24 November, Onsdag

13:55
Idag stannade jag hemma från skolan, av den enkla anledningen att jag inte orkade gå. Pappa vet inte om det än, så frågan är om jag hinner packa ihop mina grejer och flytta hem till Towe innan han kommer hem. Eller om jag bara ska satsa på att dra fram matteboken och säga att jag stannade hemma för att jag verkligen verkligen behövde jobba matte.. Äh, det löser sig nog. Jag får använda Caspian som sköld ifall han får för sig att slå mig, höhö.
Igår, ja igår.. kom Towe över och jag visade henne alla bilder jag vill att hon scanna in. Hon sa att jag såg ut som en pojke när jag var liten, vilket jag faktiskt gjorde. Sen spelade vi fotboll med en tofs (det började med att vi lekte med Caspian, men sen.. sen lekte vi själva för han tröttnade) och jag slängde mig efter tofsen (för övrigt på ett assnyggt sätt. Hade Svennis sett det hade jag varit mittfältare i Englands landslag vid det här laget) och Towe sparkade på den samtidigt. Hennes fot krockade med min tumme, och nu är min tumnagel blå. Fint, tycker jag. Men det gör lite ont, och jag vet att jag brukar säga att smärta bara är en känsla. Men det är det inte när man själv har ont.
Det är för övrigt snöstorm ute. Trevligt för den som slipper gå ut! Jag ska burra ner mig i soffan med Exodus nu, även om jag lär somna om för den är så jävla trååååååååkig!!

22 November, Måndag

20:55
Trött som ett djur, ska snart washa av mig sminket och hoppa i bingen. Jag lär ju somna på direkten.
En sak som hände i helgen, som jag inte tror att jag skrivit om, var att jag sov på nåt jävla sätt så jag vrickade handen. Jag har fortfarande ont, vilket får mig att tro att det kanske är en stukning. Eller aids. HUGH.
Och igår, efter promenaden (som hade sina vägar runt hela Rotebro, till Gröndal och Gillbo, där vi kikade in genom fönstrena och garvade åt alla härliga gamla minnen. Som när Erika hoppade in med huvudet först i betongtrappan, hahahahah) med Towe aka Rotan, skulle jag göra lite varm O'boy till mig själv. Och vad gör jag då? Jo, det ska jag tala om. Jag brände mig på muggjäveln. Halva fingret är utan hud, och självklart är det ringfingret också. Det har inte åkt på tillräckligt med stryk, det är inte tillräckligt fult att det lutar 90 grader åt ena hållet, NEJ DET SKA VARA BRÄNNSKADAT OCKSÅ! Jag kommer aldrig få på en ring på det fingret. Men nu går jag händelserna i förväg. Först måste jag hitta någon som är villig att leva resten av sitt liv med mig. Och som MÅNGA har påpekat; det kommer inte bli lätt. Vilket egentligen är ganska elakt sagt och något jag bör ta illa upp av.. men jag förstår vad de menar.
Jag börjar faktiskt att tro att Gud sitter där uppe i himlen och funderar ut sätt att jävlas med mig på. Säkert sitter han och Petrus där bland molnen och skrattar rått åt min olycka, och ropar ut "BAZINGA!" mellan skrattsalvorna. Det är vad jag tror.

21:11




Jag ÄLSKAR Wilma. Världens roligaste hund!
Bild snodd av Towe aka Rotan (hahahhahha), vilket för övrigt påminner mig om att jag ska smyga hem till henne och låna hennes scanner i helgen. För hon har tydligen en sån.

21 November, Söndag

17:20
MÖÖÖH. Har precis smällt i mig ett kilo köttfärslimpa och, hör och häpna, broccoli. Jag tycker INTE om broccoli. Jag förstår inte tjusningen med att äta småträd. Nej, det gör jag inte.
Mycket är skit idag (big surprise), så halv ska jag och Towe träffas. Sen hade jag planerat att tja, vad vet jag? Kolla på Inglorious basterds för andra gången den här helgen, sen lägga mig i sängen med tända ljus och läsa. Hur ska jag då kunna se något? Jag har en ljusslinga på min säng som lyser upp pretty good. Jag tänker på allt, jag.
Ikväll ska pappa tillreda årets första julskinka. Nej, nu ljög jag. De bunkrade upp sig på julskinka förra året så vi åt det ända till februari. Men det ska ändå bli spännande, för pappa lyckas på nåt sätt få den att aldrig smaka likadant två gånger i rad.
Hm, vad mer? Jag följde med pappa och Lina till väsby idag. Det skulle jag inte ha gjort, för nu är jag olycklig över att jag är fattig. Men jag märkte att NOW säljer Alchemy-kläder. Det gjorde min dag, tills jag insåg att det är billigare att beställa. När pappa får sin lön, då jävlar! Då ska jag fjäska som jag aldrig fjäskat förr. Det kommer bli svårt, men jag har börjat redan nu, och jag började STORT. Jag skrattade åt hans skämt, och vem som helst vet att det inte är något man kan göra utan att ens självrespekt får sig en törn.

20 November, Lördag

20:39
Här är det full fart framåt! Nadja och Eva är här, och Nadja (Snövit) har målat mina naglar (fint, men som vanligt har jag mer på fingrarna än naglarna) och tvingat mig äta play-do lera. Det står att det inte ska vara giftigt, men min mage säger något helt annat. Hon springer runt och skrattar som en skrattande dåre, och försöker mata Lotta med leran. Lotta är lite smartare än vad jag är, hon äter inte leran på riktigt. Men nu vet jag.
Och snart blir lillan 4 år. Hon önskar sig en dator. Med Hello Kitty på. Jesus kristus..

Min prinsessa.


19 November, Fredag

06:30
Jag: "Pappa, jag vill ha en hayabusa. Du ska få se på youtube när den racear mot en porsche, det är heeeelt.."
Pappa: "Porschäääää."
Tystnad, och sen fattade jag vad han menade.
Men det klippet finns inte på youtube, och det suger.

23:52
Jag är så jävla less på allt och alla, så jag ska lägga mig i sängen med Coldplay i lurarna och tycka synd om mig själv.

18 November, Torsdag

13:10
Höstdeppen är officiellt här. Den har legat och gnott ett tag och nu har den slagit till. På riktigt. Igår när jag kollade på reprisen av Bonde söker fru började jag gråta. Alltså verkligen gråta, det kändes som att hela jag skulle gå i bitar. Det är det här jag har gått och väntat på, för jag vet att det alltid kommer ett bakslag. Två steg framåt, fem steg bak. Och jag känner lite så att två års av terapi borde kunna lösa det här, men det är så mycket lättare i teorin. Just nu är det svårt att bara ta mig upp ur sängen och det suger, för egentligen vet jag hur jag ska göra. Det handlar bara om viljan och orken, och det är två saker jag inte har.

If we talk.

17 November, Onsdag

23:00
Haha jojo, då har man sett Harry Potter och.. dödsrelikerna? Ja, dödsrelikerna. Asbra, men min lilla favorit dör. SKIT. Jag har bunkrat upp med dåliga (asbra) skämt ifall Sannapanna skulle bli irriterad. Hade en kille bredvid mig som sa "Ligga?" till varenda människa som visade sig på duken. Kul? Nja, snarare irriterande. Det var kul de första 5 gångerna, sen blev det tråkigt.
Skolan idag gick.. bra. På ämneshanledningen jobbade jag faktiskt, någon gång måste man göra det också! Charlotta skrev en gullig sak om mig på fb men raderade det sen. Antar att hon skäms över att hon älskar mig, eftersom jag inte älskar henne tillbaka.
En sak jag tycker är hysteriskt roligt är att Charlotta beskrev mig med understående ord:

malin: kallar sig själv vanten från barndomen(smeknamn hennes mor gav henne), gillar samhällskunskap och brukar bråka med hennes familj om vem som är kortast (malin vinner nästan alltid, om inte hennes katter är med i bråket).

Mhm, och imorgon har jag en redovisning i engelska. Och jag ska bjuda alla på en överraskning och inte göra den alls! För jag vill verkligen inte stå där framme och rodna. Och stamma. Och gråta. Det vill jag verkligen inte.
Sen har jag matteprov, och även om det suger gör jag hellre det än redovisar. Tusen gånger om.
Men nu, nu jävlar ska jag göra varm o'boy (igår när jag gjorde det sa pappa: "O boy, va burrigt det är!". Han tyckte att han var jätterolig, men som vanligt hade han helt fel) och burra ner mig i soffan framför tvn.

15 November, Måndag

19:38
"Du är så yeah yeah wow wow", "fiskar som viskar" och "vacker utan spackel" är kvällens spellista. Varför? Nej, jag kände bara för att ta en tripp längs med 90-talsvägen. Trevligt värre. Jag tror jag ser lite nätlinnen i slutet på tunneln, höhö.
Just nu.. saknar jag pappa. Han jobbar över, väldigt mycket över och sover i lastbilen inatt. Jag tycker att det är jättejobbigt att inte ha honom här. Det gör mig LEDSEN. Så jag PLUGGAR. Och tvättar, och städar, och reser tillbaka i tiden. Det gör det lite bättre. Och med pluggar menar jag att jag har läst 3 kapitel ur Kejsaren av Portugallien, när jag egentligen borde räkna matte eller göra engelska. Men sån är jag, skjuter upp allt tills sista minuten och sen lite till. Som jag brukar säga, varför göra saker nu, som man kan skjuta upp för evigt?
Skolan är JOBBIG. Men den här veckan ska jag i alla fall försöka. Mitt nya smeknamn, istället för Vanten som för övrigt är ett urlöjligt smeknamn, ska bli.. Lärkan. Nej fy, det var ännu lamare. Men jag tror ändå att min poäng når fram. Jag ska bli en glad jävla människa som alla stör sig på. Det är mitt mål.
Och helt ärligt.. jag ska lära mig någonting. Vad vet jag inte, kanske spela gitarr? Det har jag dock gett mig på förut, och jag säger det jag, det är ett under att gitarren inte åkte nerför trappan.

10 November, Onsdag



Det gjorde i alla fall min dag, hoppas den har samma effekt på någon annan också. Annars.. too bad.

4 November, Torsdag

20:39
Åh. Fortfarande ringer Jackass-melodin i mina öron, fortfarande har jag bilden av en spyende Steve-O i en bajamaja flera meter upp i luften innanför mina ögonlock. Fortfarande ser jag framför mig hur Pontius slår iväg en boll med sin snopp, och Bam som försöker fånga den med munnen.
Jag var så lycklig igår kväll. Jag säger som Casandra; att få se Steve-O spy i 3D.. det var underbart. Ren magi. Det var grymt. Och att jag fick dela det med den äckligaste människan jag känner var.. ja, det kunde inte ha varit bättre.
Men jag blev lite ledsen när jag märkte att min äckelhetsnivå har sjunkit. Jag kan inte ens äta en macka och peta i näsan samtidigt, jag som kunde göra saker andra inte ens vågade tänka på. Nej, nu ljög jag. Men jag har alltid varit tålig, och jag har förlorat det. Dock är jag den av alla jag känner som kan gå längst utan att duscha, men om det är något man ska berätta för folk vet jag inte riktigt. Förmodligen inte.

22:40
Nu har jag slagit på mysfaktorn. Med andra ord dragit på mig aptrosorna (som för övrigt är ett x antal storlekar för små och stryper blodtillförseln till benen, men helt underbara ändå), mina röda mjukisbrallor och.. Tönttröjan! Hajen väntar i vardagrummet och tjärtabletterna likaså. Langar bilder gör jag också, bara för att alla ska avunda aporna på min rumpa!






3 November, Onsdag

20:20
Igår blev jag, ännu en gång, attackerad av en spindel. Jag satt lugnt och stilla i mitt rum och kollade på tv när jag ser något mörkt i ögonvrån. Tittade dit, och höll på att få ett slaganfall. Blev helt paralyserad i en halv minut, fick sedan fart och slog rent impulsivt ihjäl den med det närmaste jag fick tag på, vilket råkade vara en sax. Det är inte lätt att slå ihjäl en spindel med en sax. Den bara tappade sina ben och sprang mot mig. Och det var då, mina kära vänner, det var då jag fick in dödsstöten. Ni anar inte vilken adrenalinkick det var. Efteråt fick jag en ångestattack, men jag överlevde i alla fall och det är tack vare min otroliga överlevnadsinstinkt. Jag skojar inte när jag säger att den jäveln var lika stor som min knytnäve. Lite skojar jag. Men inte mycket.
Hugh, nu ska jag skaka av mig alla otäcka minnen och fokusera på det som komma skall. Jackass 3D med Casandra, borde börja röra på mig om en timme. Innan det ska jag hinna proppa i mig någon liten mumsbit, annars kommer min mage höras över hela nejden. Eller i det här fallet; biosalongen. Det räcker med hulkningarna som säkert kommer uppstå, om jag känner mina galna pojkar rätt. Nu är det så att jag inte känner dem alls, men jag är ett troget fan och det räcker.
Det var någonting mer jag tänkte att jag skulle dela med mig av, men det har jag helt glömt bort så jag säger tjottahejti så länge!

Goddammit!


2 November, tisdag

14:40
Igår trodde jag att jag skulle springa rakt in i väggen, både bokstavligen och bildligt talat. Innan alla kom hem var jag som en hermelin på crack. Pratade för mig själv gjorde jag också, och det var inga fina, ömma ord som hoppade ur munnen på mig. Tror jag, jag minns inte riktigt. Som sagt, jag höll på att springa in i en vägg.
Jag är rastlös, på gränsen till galen, och ändå har jag så jävla kul här i min ensamhet. Min fantasi har skenat iväg helt och det är därför jag väntar på att han i postkodmiljonären ska komma hit och säga att jag är en rik, fri kvinna som kan köpa precis vad jag vill.
Nu ska jag på kaffeparty. Hos mig själv. Ensam.

1 November, Måndag


RSS 2.0