31 oktober, söndag

21:47
Just nu lyssnar jag på Creed - Lullaby, grymt bra låt. Den spelar alltid i mitt huvud när jag ska sova, med eller utan hörlurar.
Helgen har varit gryy-hyyyym. I fredags var jag och min darling på SAW 3D, och precis innan filmen började frågade vi oss vad fan vi gjorde där. Vi satt och gömde oss bakom varandra mestadels av filmen, och vid ett tillfälle hulkade jag högt för det var så jävla vidrigt. Det var kul, för jag brukar inte påverkas särkillt mycket. Innan filmen började kollade vi inne på bikbok och jag fick med mig två tröjor (jag ville ha en grå, men Susanna förbjöd mig så.. det blev en rosa/vit, och en gul/rosa/grå. Med andra ord är det tänkt att jag ska se ut som en jäkla regnbåge.)
Vi hyrde film igår, Bounty hunter (jag älskarälskarÄLSKAR Gerard Butler. En dag ska vi gifta oss, sanna mina ord) och Shutter island, men den ville ingen kolla på och eftersom jag tydligen är en jävla chicken gick jag och la mig.
Och nu sitter jag här och undrar över en sak.. Har alla killar blivit lite snyggare eller är det jag som har blivit desperat? Gud, jag hoppas på alternativ 1..

29 oktober, fredag

17:08
Det är inte riktigt klok vad jag förväxlar dagarna. Idag drog jag en lördag och sov till 11. Missade med andra ord skolan, men jag hade ändå inte gått för jag hade mensvärk.
Ikväll blir det SAW 3D med Susanna, asfuckingnice. Studiebidraget har dessutom visat sitt söta lilla ansikte på kontot, 1500 kronor, catching! Lyckliga tider..
På onsdag ska jag dessutom på Jackass med Casandra, länge sen man såg det ansiktet. It's going to be epic. Och Susanna är lättad över att hon slipper gå med mig.
Hm, vad med? Pappa stack till åland idag, lämnade mig hemma på torra land så jag lämnade en lapp till honom, med allt jag vill ha. Han kommer förmodligen glömma, men jag håller tummarna på att han på väg till spritavdelningen på tax freen kommer se hyllan med tjärtabletter, och då också komma ihåg resten. Jag håller tummarna, men inte andan.

Morfar har blivit friskförklarad. Cancern är borta, puts väck. Det är som att en sten har lossnat från hjärtat.

26 oktober, tisdag

20:20
Idag körde jag en torsdag. Med andra ord; 14:40-17:00. Jag missade bara idrotten, och om vi ska vara ärliga hade jag ändå inte varit med även om jag var i skolan.
MMMUMBA. På matten hade vi en lärare från sommarskolan, som jag då för övrigt tyckte var söt, och Nathalie mobbade mig så mycket för det att min höft hoppade ur led. Fråga mig inte hur, för är det någon som inte vet det är det jag.
För övrigt märkte jag idag att mina ärr nästan inte syns alls längre. Inte mycket i alla fall. Tycker jag, men eftersom folk fortfarande kollar konstigt så antar jag att jag har fel.
Och här sitter jag och undrar hur man säger: "och nu är väl tvätten klar" på göteborska. Säger man "nu är la tvätten klar" eller "nu är tvätten la klar"? Tåls att tänka på. Jag måste fråga någon.

23 oktober, lördag

13:17
Jesus Christ. Idag när jag precis hade ställt mig i duschen och satt på vattnet, ser jag att en spindeljävel sitter och planerar sin attack mot mig. Jag har nog aldrig gått från 0 till 100 på så kort tid förut. Jag var ute ur duschen på bara någon sekund. Och jag resonerade så att jag inte kunde skölja ner den i avloppet, ifall den nu kunde simma. Så jag sprang runt, helt naken bör jag kanske tillägga, och hittade tillslut en tampongbruskanvisning som jag mosade spindeln med. Sen fortsatte jag med duschandet, men jag var livrädd hela tiden. Och jag känner mig inte ren. Hugh.
Jag åkte inte till Emelie igår, för lillskiten var ledsen och hon påminner alltför mycket om mig för att jag ska kunna låta henne vara ensam när hon mår dåligt. Så vi köpte chirre, godis och cola och Towe kom över, så kollade vi på idol istället.
Idag VILL jag gå på bio med Towe, men jag blir istället TVINGAD att följa med till Linus och Carro och djävulsavkommorna.

15:33
Åh, vad glad jag blev när jag fick veta att min pincett, som jag för övrigt noppar ögonbrynen med, har använts för att ta bort förhårdnader, eller vad som "kan vara en fotvårta". Jävla kärring. Jag ska använda hennes strumpbyxor som toapapper. När jag har bajsat. Det borde lära henne att ge fan i mina saker.
Och sen, hahahhahah, sen är det MITT fel att de inte hann till tåget, för att jag tog lång tid på mig att göra iordning mig. Jaha, men lyssna då förihelvete när jag säger att jag inte vill följa med. Käre far, det är inte jag som förstör allt, det är du.

22 oktober, fredag

12:43
HOHOJAJA, nu är snön kommen (nästan borta också, för den delen) och nu väntar vi bara på Messias! Eller Jesus. Om 63 dagar är det julafton, den du.
Idag på el station de trenes el Märsta kom det en snubbe springandes som en idiot, och då skrek Emma till, och det var så roligt att jag suttit och garvat åt det hela dagen. Sen halkade hon i snön.
Hela klassen dansade hejvilt på rasten, till Du hast mich och Magnus Uggla.
Nu ska jag gå ut med grannens hund. Kuuul.

21 oktober, torsdag

22:40
Jag har varit, är fortfarande för den delen, död så in i graven. Helt ärligt minns jag ingenting av vad jag har sysslat med den senaste veckan, annat än att jag har varit i skolan. Och inte ens det har jag lyckats bra med. Jag är ingen Lotta på bråkmakargatan just nu, med andra ord.
Jag har dock gjort lite vettiga saker den här veckan. Till exempel pallrade jag mig hem till min mor igår och kollade på kärringporr, också känt som Grey's anatomy. Uffe bakade bröd, så jag snodde med mig en limpa hem.
I måndags hade jag min sista grupp. Jag kommer sakna det, och nu tänker jag köra lite självvalidering här och säga att det är klart att jag kommer. Annelie och Maria hade varit stolta nu.
Och jag älskar att sidan fuckar sig så att allt jag har skrivit försvinner. Jävla skit. Nu kommer jag inte ens ihåg det.
Imorgon är det.. fredag, ja. Prov i etik, och jag har inte pluggat eftersom jag för första gången i mitt liv tyckte att Robinson verkade som ett bra sätt att fördriva tiden tills Criminal Minds började. Det var det inte.
Imorgon ska jag till Emelie aka Emil, och människan tvingar mig att klä ut mig. Jag kör på Pippi Långstrump eller skogshuggare.
Nej, hipphopp in i duschen och sen plugga som en jäkla häst. Och sen kanske få några timmar av välbehövd sömn.

15 oktober, fredag

22:58
Jag vet inte, jag. Ibland känns det bra, riktigt bra tillochmed, men ibland vill jag bara nita någon dum jävel. Jag är riktigt borderline nuförtiden, det gillar jag inte. Det känns så gjort, och jag är så less på skiten. Det enda plusset är att jag kan vara en riktig subba mot folk och inte må dåligt för det.
Idag är en bra dag, mycket kan bero på att Uffe är så jäkla rolig att jag pissar på mig. Men mängden socker jag fått i mig idag kan också vara en faktor. Det är nog där hyperaktiviteten kommer ifrån.
Mitt finger, som jag cuttade av för ett par dagar sen, gör ont och jag har ingen kraft i hela handen. Pappa OCH mamma bara garvade åt mig när de såg det och sa att det bara var en liten skråma. Jo visst, jag var nära på att behöva amputera skiten. Verkligen jättesnällt att håna en krympling. Inte det minsta, är min åsikt.

13 oktober, onsdag

19:43
Vilken jävla skitdag. Verkligen PISS. Och det är anledningen at jag nu sitter och lyssnar på Green day.
Jag har äckelbajsprov i matte imorrn, jag kommer faila och jag kommer bara må ännu sämre då så jag vet inte om jag ens orkar försöka. Antagligen inte.
Fick prata med min mentor idag, för jag har tydligen ashög ogiltig frånvaro. Idioten har inte fattat att jag är på DBT på måndagar, trots att jag har sagt det ett antal gånger. Sen sa hon att det skulle vara bra om jag kunde flytta mina gruppsamtal till en annan dag. Och när jag sa att det var fler än jag i min grupp blev hon förvånad. Jag vet helt ärligt inte om jag ska skratta eller gråta.
Jag vill ha en ny halsduk, så jag ska försöka åka till Sollentuna C innan skolan. Kommer antagligen inte göra det för jag är så jävla less på att vara vaken, men om jag inte vill frysa arslet av mig får jag lov att göra det ändå.

12 oktober, tisdag

19:27
Idag har det fanken hänt mycket. Dagen började lite lätt med att jag choppade av fingertoppen på mitt lillfinger (true story, jag svär), och sen trappades roligheterna bara upp. På engelskan blev wierdot utelåst från klassrummet, och Poa sa: "Ett gäng med basebollträn kom in, och jag tänkte att hade dörren varit stängd så hade inte det hänt. Så jag stängde den." Askul, för det var en lögn. Sen tyckte han att vi såg trötta ut, så han skrek "OCH SÅ VAR DET SISTA DÅ, MALIN!" och jag blev så rädd att jag nästan grät.
Sen när vi jobba gick han runt i the classroom och stannade hos mig och Linn. Jag är körd i huvudet sa jag, han sa att det är han också, det är ett under att han hittar till jobbet. Det kunde jag inte mer än att hålla med om.
Ja, och här sitter man nu som ett annat mongo med 9,5 fingrar och ketchup i håret. Great.

19:33
Linns örsnibb var så svullen idag att jag trodde den skulle explodera. Jag värmde mina händer på den, det var som en stor vante. Av kött.

20:07
Min far kan inte ens poppa popcorn. Han slängde in påsen, sen small det. Då öppnade han micron och det var rök överallt, och allt han hade att säga var: "Jag tror inte att det ska lukta sådär." Nej, men nu luktar det brända popcorn/bränt gummi/någonting jag inte kan sätta fingret på i hela köket. Ja, ibland är jag stolt över mina anor. Idag är inte en sån dag.
Snart kommer Towe över och kollar Desperata Hemmafruar och käkar guaccamole med tacochips.

11 oktober, måndag

22:13
"SAAAAAAACRE BLEU. MEEEEEEEEEEEEEERDEEE" sitter jag inte alls och sjunger i Stilla natt-melodin. Nej, vem försöker jag lura? Det gör jag visst. Av en anledning också. Hur i Jesus rutiga klänning med matchande vattenkanna blev mitt hår grått?! Jag vet precis hur. Jag glömde skölja ur all hårfärg innan jag blötte ner det blonda. Och voilá! Cruella De Ville var det här, ja! Nej, inte ens det. Jag är De Villes fula tvillingsyster, Fuella De Ful.
Pappa frågade just ifall jag var en ghostbuster. Nu har det tamigfan brunnit. Sen stod han och sa "är det ditt kort som ligger här, ja? Ditt csn-kort, är det ditt det? Massa bra rabatter på det här kortet, ja visst är det det?" med vad han nog ansåg var göteborska (men som inte var det).

10 oktober, söndag

14:27
Varför, VARFÖR be mig följa med och kolla på bilar om min åsikt ändå inte betyder ett skit? Men det är bra pappa, köp en C30 du, köp en 2-dörrars när du har barn, gör det bara. Köp en minimal jävla tjejbil, tänk inte på att den enda som fortfarande pallar bo hos dig har klaustrofobi. Men kom förfan inte och krama mig efter att du precis bett mig hålla käften.

23:08
Yes, har precis kollat på Harry Potter och den flammande bägaren. Fy helvete va bra den är! Som jag sagt till alla som orkat lyssna (ingen alltså) höll jag på att göra i brallan både en, två och tre gånger. Dock inte bara för filmens skull, Caspian högg tag i min filt och jag trodde att det var Voldemort.. Sen klev han på datorn så att filmen pausades (Caspian alltså, inte Voldemort. Det hade definitivt gjort det blött och kladdigt i brallorna), och jag skrek "INTE GÅ PÅ DATORN, DIN JÄVLA IDIOT!!", varpå han bet mig i benet.
Sen kollade jag på The big bang theory, garvade som en idiot på garvpiller.
Nu sitter jag på "gilla-sajter" och försöker hitta något att gilla. Hade tänkt färga håret, men det är så mycket möda för ingenting. Tydligen är man ju fin som man är. Det gäller dock inte mig, för jag har inga ögonbryn. Och jag har råttfärgat hår. Och.. nej, jag skulle kunna fortsätta i evigheter genom att ta upp saker som vindögdheten och ap-generna, så det är väl kanske bäst att jag stannar här.
I alla fall, nu ska jag beställa säsong 7 av Two and a half men, order från pappa, och Angus, thongs and perfect snogging, helt från eget initiativ. Natti!

9 oktober, lördag

23:06
Jajävlar sörru! Nu är min utväxt inte mörk längre, nu är den ORANGE. Extremt attraktivt, måste jag få tillägga. Ser lite ut som en sån där ginger. Cartman skulle dödat mig om han såg det.. Tur då att han är en tecknad figur.
Dagen har spenderats så att jag hängde med pappa till Mekonomen. Inte för att jag är hemskt intresserad av bildelar, utan för att många snyggingar är det. HOHO, vilken snygging som stod i kassan! Det var lite synd då att de hade fina reflexer precis där, och jag var för upptagen att kolla på dem för att ens se åt människan.
Sen drog vi till loppisen i Rotsunda, för vi var uttråkade. Vi tog en korv i solen, hur nice som helst.
Pappa och Lotta drog och käkade hos någon, varpå jag lämnades åt mitt öde. Tydligen hade jag sagt att jag skulle laga mat själv. Jag lagade aldrig någon mat, jag åt godis till middag. Pappa skakade bara på huvudet när han kom hem.

"Taking a dump and saying to yourself: "Man, what the hell have you been eating?"

8 oktober, fredag

22:38
Min prinsessa kom idag, jag blev så glad. Hon har sprungit runt hela dagen som det yrväder hon är. Hon tvingade pappa att köra leksaksbilar, sen sprang hon och hämtade dem för att sen gömma sig i mitt knä tills han hade puttat iväg bilen igen. Så höll det på i minst en halvtimme. Lotta frågade om inte hon skulle köra bilen istället, men då skrek hon "LELLE!" av all sin kraft (vilket är otroligt mycket för en så liten kropp).
Hon ville att jag skulle måla hennes naglar, men jag var tydligen inte tillräckligt duktig för hon sa "jag ska hjälpa Malin" och så gjorde hon det själv. Sen målade hon mina, och jag har nagellack överallt utom på naglarna. Men hon verkade nöjd ändå.
Sen lekte hon med katten, men jag vet inte hur roligt han hade det med tanke på att han gömde sig bakom gardinen så fort han såg henne. Men hon påstod att han hade jättekul.
Sen kom Towe över för att kolla idol och snacka massa skit. Kritiserade alla på idol också, speciellt Jihde. Jag menar, kan man göra mer handgester än honom? Nej, är svaret du söker. Möjligtvis om man snackar teckenspråk, men jag är osäker till och med då.
Men när mr Löjligt handgester har berättat röstresultaten (efter bara 46 reklamer till) ska jag färga håret och vika lite tvätt.

22:45
Olle sitter säkert, skönt! Annars hade jag blitt lite putt, för jag röstade på han två gånger.

7 oktober, torsdag

12:26
Jag pluggade inte det minsta igår, men desto mer idag. Jag har nästan gjort klart svenskan, men jag oroar mig lite för att jag inte hinner med engelskan. (Hinner med = inte orkar för det är så förbannat jävla tråkigt)
Slängde nyss in en pirog i micron, i syfte att få i mig lite näring (hahahhahahah) innan skolan börjar. Nu finns det tydligen Billys pannkakor också. Jag är helt mållös. Och i helgen ska jag äta pannkakor med ketchup.
Jag har så jävla mycket att stå i ("jag ska köpa en tolva i helgen..")

19:45
Nu har jag suttit och pluggat hela kvällen, närmare bestämt en halvtimme. Fått rätt mycket gjort, även om jag undviker matten. Svenskan och engelskan ligger jag i fas med. I matten egentligen också, men då är det min fas. Och min fas är lite trög.
I skrivande stund har jag dock ett dilemma: Plugga eller färga håret? Plugga eller färga håret? Det är ett tufft beslut.

6 oktober, onsdag

17:58
Snabbmakaroner och mickrad köttfärssås till middag, efter en lång dag i skolan. Tack pappa, det värmer.
Jag skall snart bege mig till coop och inhandla mig lite hårfärg (som sagt, arab). Jeg ska bara dricka upp mitt kaffe först. Och tvätta händerna, för jag misstänker att Caspian har skvätt lite av misstag och att jag la handen i det.. Men eftersom han är knipsad så luktar det ingenting, så jag vet inte säkert. (Lotta blev för övrigt sur när pappa sa att han skulle skjutsa mig till coop. Shit kvinna, väx upp!)
Ikväll blir det till att plugga som en gnu, sen Grey's, sen plugga lite till. Men det är förfan sovmorgon imorrn! Om vi nu inte ska käka kebab innan skolan, det vet vi väl inte riktigt än.

5 oktober, tisdag

13:25
Vaknade kvart i 8 av att pappa ringde. "Oops" tänkte jag och snoozade till kvart över 8. Gick upp, kollade schemat och gick tillbaka till sängen. Nu är jag uppe, och ska snart gå till tåget. Engelska och matte b, woho!
Igår fick jag min finfina Buddha-tavla av mamma och Uffe! Jag blev mycket gladeliglad. Den väntar nu på att någon ska orka hänga upp den..
Mardrömmar hela natten, antagligen därför jag inte kom upp imorse. Försvinnförsvinnförsvinn ur mitt huvud. Sen drömde jag att hela familjen åkte till Tunisien, och Jenny åkte barnvagn med Lina som chaufför, som lustigt nog satt på sina egna axlar. Sen hittade vi en affär, där en badrumskrok kostade 78 kronor, och jag och Lina stod där och muttrade "fy vad dyrt, så här dyrt är det minsann inte i Sverige. Nej, här var det dyrt". Affären hette dessutom Rotobro, och jag påpekade att det hette Rotebro.
Nejdu, hjärnan lilla. Jag hoppas du kryar på dig snart, du har varit sjuk alltför länge.

4 oktober, måndag

09:17
Det är 7 grader ute. 7 JÄKLA GRADER! Var är världen på väg?
Och här sitter jag mest med söndriga händer och dricker kaffe. Röksugen som en arab är jag också.
Idag, idag, idag.. ska jag väl försöka köpa hårfärg. Det är på sin tid, jag börjar se ut som en arab också. Vet ni vad jag älskar? Att ställa klockan på 07:15. Jag vet inte varför, det känns bara fint.
Igår var det för övrigt 200 dagar sen jag skar mig senast, woho! Jag fick en jätteawesome kaffekopp av M&U, idag ska jag få en tavla jag har kollat på också. Very nice, I tell you. Very nice.
Happ, nu ska jag försöka klä på mig lite innan jag drar till DBT. Trots att jag glömde min myströja hos mamma.
Jag hatar spotify-reklamen 570 rum och kök. Hennes röst låter som en idiotanka.

09:29
Är det jag som lyssnar på norsk metal eller?

2 oktober, lördag

00:30
Ja jävlar sörru, vilket jävla väder! Fucking minusgrader, jagvilldö.com/helstskanågonskjutamig.
Vad har jag gjort idag då? Inte mycket, är svaret på den frågan. Varit på stinsen och bränt lite stålar, gissat reklamer med Uffe och Jenny, kollat på Ghost ship.. Lite allt möjligt, helt enkelt. Igår när vi gissade reklamer så dök det upp en "färgad människa" i tv-rutan, varpå mamma skriker "NEGER!". Oj rackarns, vad jag skrattade. För det finns nog ingen som gör reklam för att de säljer negrer. Inte i sverige, i alla fall. Möjligtvis i Amsterdam. Fråga mig inte varför jag tror det, för det vet jag inte.
Nu skall jag bege mig till min tron (säng) och sova med en ärta i baken! Adjöss, mina små sviskon!

1 oktober, fredag

20:25
Jag har försökt göra om designen lite, men som vanligt har jag ingen jävla aning om vad jag håller på med. Jag lyckades switcha bakgrund i alla fall, tror jag. Jag får höra lite med Jennypenny imorgon, för jag är helt lost.
Nu är det idol, men jag orkar verkligen inte pallra mig hela vägen till vardagsrummet.. Inte konstigt att trosorna skär in i stjärten.
Min tröja kom i alla fall igår. Den är så mysig att jag vill krypa ihop i den och dö. Jag ser dock ut som en tjockis, men det ska tydligen vara modernt, vilket jag måste säga är väldigt mycket till min fördel. Men jag skall försöka få arslet ur vagnen imorgon och swunga runt mig lite på min (Uffes) abcircle pro. Den här gången satsar jag på att inte swunga så mycket att jag flyger av.
Jag sov med ryssmössan på mig inatt. JA, det var längesen. Och nu förstår jag varför. Den hjälper inte alls håret att vara platt, tvärtom. Men skön är den. Jag låg och värmde ögonen ett tag, sen började jag svettas. Om ögonen! Jag säger det jag, den som aldrig har gjort det borde testa. Det är nästan en utomjordisk upplevelse.
Lina följde med mig till Sollentuna idag, men jag hittade inte ett skit. Då är frågan; är det jag som är kräsen eller är det allt annat som är fult? Det tåls att tänka på. Eller inte, om man har ett liv.

20:28
Men eftersom jag lever i avsaknaden om ett, ska jag grubbla på det hela kvällen.

RSS 2.0