28 september, tisdag

18:59
Idag, NEHEHHEHHEE IDAG.. Idag känner jag mig extra trashig. Smutsigt hår, halvsmutsiga kläder och kattsaliv på näsan. Very nice, I tell you, very nice.
Caspian mensar på mig, jag har stora bitmärken över hela armen. Fiiiiint. Men jag förstår varför jag har det, eftersom jag petar på honom. Jag ska sluta nu, för jag vill gärna inte dö.

21:41
Idag har jag varit med mamma heela dagen lång. De som känner min mamma kan nog gissa sig till vad vi gjorde, men för alla andra så berättar jag. Vi åkte runt till olika prylaffärer. Ias flytt nalkas, och mamma är mer exalterad än ett barn i en godisaffär. Bokstavligen.
Jag fick två ljuslyktor och hologram-plåster. Ascoola!
Sen kom Marie över, hon hade köpt converse till mig när hon var i Äpplet (New York). Underbara människa!
Idag poppade det också ner ett mail i min.. mail, som berättade att jag hade vunnit 100 kronor att handla för på Stayhard.se. Jag kan inte minnas att jag har tävlat om det, men jag snabbade mig och beställde en stickad tröja. (Och hur ofta har jag stickade tröjor på mig? Just precis, aldrig. Bara tjockiskoftan).
Nu ska jag läsa Exodus, vilket nog kan vara världens tråkigaste bok. En ö som drunknar, OJ VAD SPÄNNANDE! Inte.

27 september, måndag

20:18
Jaja minsann! Jag måste säga att ledigheten klär mig, jag ser ut som en riktig pudding! Det kan dock ha något att göra med att jag sitter i complete (vafan heter det på svenska? Komplett?) mörker.
Idol är igång för fullt, men vem hinner titta på det? Inte jag, det är en sak som är säkert. Jag har fullt upp med skolarbete (som jag struntar i och spelar farmville istället). Men idag ska jag börja läsa boken vi har i engelskan, och sen ska jag luska reda på lite information om prostution. Gud, det är ett svårt ord att stava till.
Lina sitter bredvid mig och lyssnar på något som låter misstänksamt likt Jonas brothers.. Ska man slå in pannbenet på henne? Jag har dock ingen aning om det är JB eller inte, eftersom jag aldrig skulle utsätta mig för den sortens tortyr att faktiskt lyssna på deras låtar. Eller se Camp rock. Hugh!
Åhnej, jag hade fel. Det var nån Donkey boy hon lyssnade på. Jag säger det jag, MYCKET ska hända innan jag lyssnar på åsnepojken.

20:23
Tyvärr var det en sån där låt som fastnar på hjärnan.

20:26
Nu ska jag ringa MAMMAMMAMAMMAAMMAMAM!! Alltså, Mamma.

26 september, söndag

23:43
Söndag, men ingen söndagsångest för det. Det beror helt och hållet på att jag inte har någon skola förrän på onsdag. I juuust love it!
Idag hängde jag med Towebowe. Vi skulle mötas på parkeringen, men hon var sen så jag gömde mig bakom en bil och skrämde henne. Och ja, hon slog mig. Sen gick vi till coop för vi ville ha glass, men den glassen jag ville ha fanns inte så jag köpte apelsinjuice och kattgodis istället. (Vilket var en dum idé, för när jag gav det till Caspis bet han nästan av mig fingret.)
Sen vandrade vi hemåt, gjorde iordning lite smörstekta kantareller, som Towe närapå förstörde för hon kan inte hantera ett simpelt saltkar. Efter det körde vi lite armbrytning, och Totts hävdade att jag är en klenis, men det vet vi alla att det inte finns ens ett gram sanning i det påståendet.
På vägen hem från el coopio puttade hon in mig i en buske, jag hämnades med att putta in henne i ett staket när jag följde med henne en bit hem. Den som skrattar bäst skrattar högst, som jag brukar säga.
Nu skall jag mysa lite med min kissekatt, som ligger och sover på köksbordet. Jag ska väcka honom med godis, då blir han nog glad. Men jag tänker lägga det på en sked, jag lär av mina misstag..

25 september, lördag

19:11
Det tar exakt 2,5 minuter för Caspian att äta upp en abborre. Inklusive den tiden det tog för mig att lägga tillbaka fisken på tallriken, vilket jag fick göra två gånger. Och han äter rubbet. Huvudet, fenorna, benen, allt.
Nu luktar jag gammal stjärt om fingrarna.

19:14
Nu sitter han i diskhon och käkar fisk därifrån. Hela han får plats där, vilket jag finner helt otroligt.

24 september, fredag

00:20
"Vad är det för jävla skit jag lyssnar på?" tänker jag, men gör ingen ansats till att byta låt. Så trött är jag. Halleluja!
Helt okej dag, jag har slarvat som sjutton med rökningen bara. Men vafan, är det helg så är det! Jag ska bara ta ett sista bloss (som jag nog skulle klara mig utan) och sen ska jag hoppa i säng. Förhoppningsvis ligger min man i sängen och väntar på mig, så jag kan gosa in mig i hans mage en stund. Men jag skulle tippa på att han är ute och skrämmer slag på grannkatten. Eller så väntar de med att göra upp tills gryningen.
Nej, jag signar ut med ett par minnesvärda ord från Poa the man: "Varför skjuta upp saker till imorgon när man kan skjuta sig själv?"

23 september, torsdag

12:09
Nu kom posten. Haha. Hahaha. HAHHAHAHAHHAHHAHAHHA!

12:17
Om en timme, 60 minuter, 3600 sekunder, i millisekunder.. en hel del. Då ska jag borsta tänderna..

12:31
Jag är riktigt bra på det här med att sluta röka. Igår rökte jag bara 3 cigg, helt utan hjälpmedel. Men det resulterade i huvudvärk, kallsvettningar, illamående och dåligt humör. Så idag gör jag annorlunda. Pappa köpte en grej man suger på igår (och som samtidigt håller fingrarna sysselsatta), så jag ska montera ihop den och sitta och puffa hela dagen lång. Som en hunk i någon gammal 50-talsfilm. Även fast de har pipor. Men jag tror att intrycket blir detsamma, speciellt om jag sätter på mig en lösmustasch och kammar backslick.

18:55
Jag tycker att det är extremt roligt att argumentera med folk på facebook. Speciellt när folk stavar fel och skriver i fel grammatisk form, och sen skyller på dyslexi. Extremt roligt.

22:35
Nu ska jag slänga mig i säng och lösa korsord/läsa höstoffer/läsa boken vi har på engelskan. Förmodligen inte det sista, även om det skulle behövas. Plugga i all ära, men det har jag gjort hela kvällen (en kvart) och jag är LESS på skiten.

20 september, måndag

20:50
NGGGHNNNHHH! Jag är en spattig liten apa som inte har något att göra. Och som har diskvatten över hela ansiktet, eftersom jag har en kissekatt som inte har någon som helst koll på sin svans. Resten får ni klura ut själva.
Jag är rastlös, hyper och sötsugen. Vilket, tro mig, inte är en bra kombo för någon som jag. Jag får en blodhunds luktsinne när jag är sötsugen, det är inte riktigt klokt. Jag hittade pepparkakor i skafferiet, MUMS FILIBABBA! Oavsett vad alla säger är det INTE för tidigt för pepparkakor.
Och inte är det för tidigt att be alla jävlar som bara kan prata om valet att hålla sin fula lilla käft heller. För det är så jag tycker. Valet är över och SD kom in i riksdan, och SUCK IT MOTHERFUCKERS!

20:57
JAG FRYSER! Och eftersom vi har fjärrvärme (styrd av hitlerjugend) kommer inte värmen på förrän det blir 75 minusgrader, och under de två veckorna fram till dess kommer jag att förvandlas till en mänsklig isglass.
Och vad säger blådåren när han kommer hem? "Åh, vilket skönt väder det är!" Ingen ironi. Jovisst, 13 grader är jätteskönt. Om man är en eskimå som vistats i 398 minus hela sitt liv. Vilket inte jag har.

21:04
Om man inte räknas med psykisk iskyla. För i så fall är jag snödrottning. Vet ni, VET NI vad pappa sa när jag sa att jag hade tråkigt? Han sa att jag skulle plugga. PLUGGA! Sakerna jag måste stå ut med.. Jag borde helt klart få ett pris av något slag.

21:09
Nej, men allvarligt. 13 grader kan ju vara jättetrevligt. Om man vill dö.

19 september, söndag

19:40
Jag har varit borta en hel helg, och vad möts jag av när jag kommer hem? Ett par halvhjärtade "halloj" och en sur kissekatt. En JÄTTESUR kissekatt, som kommer bli en DÖD kissekatt om han inte slutar bita mig i benet snart.
Ingen som känner sig sugen på att adoptera honom? Någon?

16 september, torsdag

13:14
Kan det verkligen redan vara den 16e? Tiden går fort, så fort. Ändå har jag inte särskilt roligt.
Och tydligen är jag ful också. Åh, livet är underbart, visst är det?

13:16

Nej, det är det inte.

21:27
Åh, vad jag älskar min katt. Inte. Först åt han upp min middag (seriöst, vilken katt äter saltgurka? Jag bara undrar), och som om inte det vore nog, fick jag skit för att jag inte åt något godare till middag. Sen tog han sig äckliga fisk och släpade över hela köksgolvet, två gånger. Och han är väldigt beskyddande över sin mat, så att flytta på den och samtidigt behålla händerna är en konst. Jag skrek på honom att jag skulle stoppa upp honom och skaffa en vandrande pinne istället, och han besvärade mig inte ens med en blick.
Nu förstår jag folk som klagar över sina tonåringar.

15 september, onsdag

21:59
Jag drog till Towe och pluggade, men det kändes lite som att det var slöseri med ork att ta med matteböckerna eftersom jag ändå inte fattar ett jota. Men jag fick engelskan gjord i alla fall, alltid något.
Nu luktar jag hund, eftersom Towes hundar av någon anledning älskar mig. Speciellt Killen (men jag älskar inte honom. Jag kommer alltför väl ihåg incidenten när han fällde mig, och det gör Towe också, vilket gör att jag aldrig får glömma det). Killen låg i alla fall i sängen och tvättade sig, när Towe sa till honom att sluta.
"Han får väl tvätta tassen?" sa jag då.
"Inte i min säng." sa Towe "Det är en allmän plats."
Lite garv från min sida, sen "Det där lät lite fel."
"Ja, jag märkte det. Det är en privat egendom, menade jag."
Jag tyckte att det var väldigt roligt.
När jag kom hem frågade pappa vart jag varit, och jag trodde att han skulle hoppa upp ur fåtöljen och dansa tango, så glad blev han. Sen frågade han om jag började få nån huns om matten, varpå jag svarade "Ja, jag har en huns om att jag inte vet vad jag håller på med."
"Det är ju i alla fall något." sa han då.
Mamma har tagit körkort, awesome! Jag tror att jag ska tigga skjuts till skolan imorgon, bara för att jag kan.
Nu ska jag kolla på Criminal minds hela natten. Jag kan det, för jag börjar 14:40 imorgon. Natti!

14 september, tisdag

18:05
Jag lyssnar på Justin Bieber. Ja, jag erkände! Nu har jag alltså inte bara passerat gränsen till total dårskap, jag är så långt över den att jag inte ens kan se den längre. Jag känner verkligen inte igen mig själv. Jag vet inte ens vem jag är längre. En dåre, det är helt klart.
En dåre som har kärat ner sig i sin lärare. Illa. Men oundvikligt, för han är en snygging. Och han har ett väldigt.. jag tänkte säga fint skratt, men då skulle jag ljuga. Så jag säger avsmittande. Det är nog mer passande. Och jag skojar inte när jag säger att jag har kärat ner mig, så fort han pratar med mig rodnar jag över hela kroppen och får inte fram ett ljud. Ni kan ju föreställa er hur attraktivt det är. Precis, inte ett dugg.

11 september, lördag

15:38
Imorse väcktes jag av att en viss blådåre (pappa) stod och skrek åt mig att gå upp. Jag vaknade, men kunde varken röra mig eller säga någonting. Om jag blev rädd? Ja. Det värsta var att jag verkligen försökte vända på mig, men min kropp ville inte lyda. Jag kollade upp det, och det kallas tydligen för sömnparalysering. Är ganska vanligt också, och det är ju skönt att det finns fler än jag som vaknar med dödsångest.
Igår däremot, då vaknade jag av att en annan blådåre, Towe den här gången, stod och bankade på mitt sovrumsfönster. Hon hade tråkigt så hon hade bestämt sig för att trakassera mig. Efter någon timme drog hon till dbt, sen kom hon tillbaka på kvällen. Vi låg i soffan och åt chips framför Juno. Sen tyckte jag att det skulle vara roligt att skrämma henne, så jag lurpassade på henne när hon kom ut från vardagsrummet, och när jag låg och vred mig av skratt över Towes min fick jag en spark på benet. Hon är läskigt våldsam ibland.
Jag fick dessutom träffa Linas pojkvän igår. Han hade en lustig mössa som han påstod var jättesnygg, men jag är beredd att hävda motsatsen.

15:41
Towes familj ska ha fiskparty idag. Kanske blir så att jag våldgästar festen. Vi får se vad som är på tv.

00:39
Jag våldgästade inte Towes fiskparty, för Lina och Becca hyrde The last song så vi kollade på den istället. När tårarna började rinna gjorde jag allt för att inte de skulle märka att jag lipade, men när jag vände på huvudet märkte jag att Becca låg och snorade på min axel och Lina såg ut som en tvättbjörn. Alla hade vi haft samma tanke, haha.
Jag fick dock ett sms av Towe. "Det går undan! Satte nyss eld på en servett" stod det. Ja, är det någon som klarar det är det hon. Jag hoppas att någon var rolig nog att ta fram kameran, för det är definitivt något jag vill se.

9 september, torsdag

13:16
En halvtimme tills jag måste gå till tåget.. mörsigt. Gick upp 11 för att hinna, men vad jag inte tänkte på var att det tar en kvart för mig att göra mig i ordning.
Jag har ont i naglarna eftersom mina egna naglar var så sköra att det gjorde ont. Jag rev av dom och nu gör det ännu ondare. Great.
Slutar 17 idag, sen hem. Ska väl försöka få i mig middag eftersom pappa blir helt galen när jag inte äter. Sen vill jag träffa Towe, så jag ska försöka få henne att pallra sig hit, eller så pallrar jag mig till henne.
Annars, min hosta är tillbaka. Jag är väl ungefär lika lycklig som en ihjältrampad tvestjärt över det..
Nu ska jag dra i mig en snabb frulle, sen borsta pliggsen.

8 september, onsdag

20:00
Kardemumma, vad jag är trött. Men det kan inte bli en tidig kväll, nejnejnej. Av princip ska jag vara uppe JÄTTESENT eftersom jag inte börjar förrän 14:40 imorgon. Jag ska bannemig kolla på en riktig rysare inatt. Kanske drämmer jag till och ser Hajen? Mm, man vet aldrig. Men det lutar åt att jag ska se Juno, eller kanske man ska vara lite kulturell och se Inglorious basterds? Det var länge sen, det var det.
Jag fick nåt ryck på klassrådet idag så jag slet av mig naglarna. Vilket inte, som ni säkert förstår, var helt smärtfritt. Nu har jag inga naglar alls, och jag ser ut som en man. Rent handmässigt. Om det inte vore för nagellacket.
NNNGGGGNNN. Jag vill gå på Håkan i november, and so I will. But now, öhhh.. rrrröka.

22.31
Hur normala är jag och pappa egentligen? Inte särskillt, är svaret du söker. I alla fall inte när vi sätter den sidan till.
Jag gick in i vardagsrummet, där pappa satt och kollade på något program om en snubbe som levde utan el och rinnande vatten. Det slutade med att jag och pappsen satt och sa kommentarer som "ojojoj, vilka fina potatisar han sätter", "nej men se där, en liten mask! Vad gör du i solljuset, lilla vän? Ja, seså, ner i jorden med dig" och "ja, nu tvättar han sin potatishacka. Oj, vad ren den blir!". Sen fick man se en insekt, som egentligen var två insekter, och då utbrast jag "HERREGUD, SKALBAGGEPORR! Nu har jag sett ALLT!" varpå pappa sa "ja herregud, är det sånt här man ska utsättas för?! Skalbaggeporr!" Det var ungefär då som vi insåg att det var ett urtråkigt program och bytte kanal.

22:38
Jag kom på att pappa kastade en vitkål på mig idag. Ett vitkålshuvud, kanske man säger. I alla fall, han tog upp det och frågade om jag var beredd, och det sa jag att jag var. Men jag hade inte räknat med att han faktiskt skulle kasta det, så jag var egentligen inte ett dugg beredd. Men han kastade det. I sista sekunden blev jag ninja och fångade det ändå, och jag gjorde det snyggt. Även om jag halvt dog på kuppen.

7 september, tisdag

19:47
Jag vet inte riktigt, jag. Jag kom hem för bara någon timme sen och snart är det dags att tänka på refrängen. Inte okej, är min mening.
Iskallt är det också. Var tog värmen vägen? Jag tog en dusch i ett försök att få tillbaka känseln i mina tår, men de domnade igen så fort jag kom ut ur duschen. Så det lyckades jag inte så väl med.. Vad jag däremot lyckades med var att ta alldeles för mycket shaving gel när jag skulle shava mig under armarna. "Det är ju synd att slösa" tänkte jag och smetade det på benet istället, varpå det blev för jobbigt att raka benen så jag har ett halvt lent ben, och 1,5 lurviga. Vem har jag egentligen att raka benen för? Jo, endast mig själv. Inte för att det är fint, utan för annars kan Caspian få för sig att det är två förvuxna sorkar som går omkring och gå till attack. Och det vill jag helst inte.
Egentligen är det bäst att jag tar bort tvättbjörne-fläckarna runt ögonen också, för det är inte så fint det heller.
Men innan det, en liten undring: VARFÖR I Hitlers gulrandiga kalsonger och matchande toga går alltid snyggingar förbi vår tomt när jag går ut nyduschad, i mjukiskläder och tvättbjörneringar, och ska röka? VARFÖR?!

21:32
Var ute på altanen och rökte nyss, när jag fick en uppenbarelse. I form av dans. Tills jag hade rökt klart var den faktiskt riktigt bra. Så här går den (med sång):
"To the ashtray"- steg åt sidan mot askfatet. "Fimp, fimp"-fimpa. "Away from the ashtray"-steg bort frn askfatet, "shake shake"-skaka på rumpan. "To the ashtray, fimp fimp, away from the ashtray. Spin around"-snurra runt. Ganska enkelt faktiskt. Jag kom på en vikingadans också, som jag visade för pappa. Just då tror jag att han tänkte "herregud, min dotter är en idiot".
Men det lär han inte säga när jag är koreograf åt ZZ top. Eller några andra snubbar i löjligt långt skägg. Eller Britney Spears.

21:47
Min hosta har fortfarande inte gett vika. Jag hostade just upp en slemklump, asmysigt. "Åh, hej min käre lunga, är det sådär du ser ut inifrån?" är ungefär det jag tänkte.
På tal om ge vika, igår på gruppen tog jag ett gult, ett rött och ett blått gem och visade för Anneli, varpå hon korsade fingrarna och utbrast: "VIK HÄDAN!!!"
Vi har väldigt roligt på gruppen.

5 september, söndag

22:16
"Jag är ett mattesnille, jag är ett mattesnille, jag är ett jävla fucking mattesnille" går jag runt och sjunger, i "jag är en gummibjörn"-melodin. Det måste sjungas så, annars betyder det inte samma sak. Markus säger att det inte går med vokalerna, men man får vara lite kreativ.
Jag lyckades lösa över 7 tal utan ett enda fel, i sträck. Därför sjunger jag.
Mina småkusiner träffade Darin idag. Lilla Albin grät, sa mamma. Gullunge då.
Jag har 140 kronor som jag måste sätta sprätt på. Jag mår dåligt av att ha pengar på mig, så imorgon efter dbt måste jag in på någon affär och köpa något riktigt onödigt.

3 september, fredag

12:54
JA, så var det helg. Vad jag ska göra? Mjaa, kanske blir en sväng till värmland, vem vet?
Jag har i alla fall haft en bra dag, för den som vill veta. Vår lärare i etik och livsfrågor (och engelska b) är rent ut sagt.. ja, en mupp. En rolig mupp. Som dessutom är rätt snygg. Vi pratade om att det var fel att mörda oskyldiga människor, som Hitler gjorde med judarna, och då sa Poa: "Vadå oskyldiga? De var ju judar."
Jag och resten av klassen bröt ut i asgarv, även lite diskodans från min sida. Det vet jag inte om någon märkte, men jag headbangade i alla fall.
Imorse när jag kom på tåget var det första jag sa "SNÄLLA säg att någon av er har tuggummi. Jag glömde borsta tänderna!" och fick redan då ett par underliga blickar på mig, och inte vart det färre när jag försökte konka på mig ett par extra leggings eftersom det var hål i de jag hade på mig. Av någon anledning ville INGEN sätta sig bredvid mig.
Dessutom träffade jag Erkstam på perrongen, men han låtsades inte om mig. Fett taskigt, tyckte jag. Men jag förstår honom..

22:39
Ensam hemma hos mamma. Resten är väl i värmland vid det här laget, mamma och Uffe förmodligen på väg hem. Fatta att Uffe skjutsar Lina hela vägen till Filipstad för att hon ska få träffa sin pojkvän. Det är inte riktigt klokt. Eller så är det jut det det är, eftersom hon skulle surat hela helgen annars.
Jag har varit duktig och tränat idag på Uffes abs circle pro, sen skrubbade jag fejan och snart ska jag slänga i en hårinpackning. Men först ska jag kolla på Djurpoliserna.
Mamma rappade idag, vilket inte är något hon borde satsa på rent karriärsmässigt. "Jag heter Annika, jag heter Annika, och jag har rotebros sexigaste bröst" var det hon sjöng. Normalt? You be the judge.

2 september, torsdag

19:03
Helokej dag idag, i överlag ganska kanon. Några saker (som att jag fick äta nudlar till middag och spillde ALLT på brallorna) var mindre bra, men man kan inte få allt här i livet. Inte ens en ynka iPhone kan man få, så varför ska man då få ha rena byxor?
Nej, jag kan tydligen inte ens få leva utan att bli konstant nervärderad och misshandlad. Lotta kastade en juiceförpackning på mig för en stund sen, för att jag sa att den inte fick plats i papperskorgen men sen gick för att hämta den för att slänga den där ute. Då fick jag den på mig istället. Och sen blev hon sur för jag kallade henne idiot. Då skulle hon bara veta vad jag ville säga. Jävla horäckelalkiskärring är milt, om man säger så.
Jag får helt enkelt inte må bra. Jag ska kasta en tomat på henne och säga "jaha, jag trodde vi kastade saker på varandra i det här huset, eller är det bara du som är tillåten att göra det?" när hon blir sur. Då ska jag peka mot hallen och säga "där är dörren. UT."
Jag HATAR henne.

RSS 2.0