21 April, Torsdag

04:45
Nu, om en kvart eller så, lämnar jag och Totts civilisationen och beger oss ut i vildmarken. Det ska bli spännande, verkligen. Utedass.. känns helt klart som min grej. Och.. ni märker ju om jag överlever. Förmodligen inte förrän en månad efter att jag kommer hem, but still.. Nej, nu börjar det bli dags. HEJDÅ MAMMA, JAG KOMMER SAKNA DIG!

19 April, Tisdag

00:05
40 frågor om din bästa vän.
1. Vad heter han/hon? Towe Lindblom
2. Hur gammal är han/hon? 18 barre
3. När träffades ni senast? I lördags.
4. Vad har han/hon för hårfärg? Lite av alla, höhö.
5. Brukar han/hon färga håret? Japp.
6. Vilka färger har han/hon haft? Svart, brunt, svart med röda slingor och.. svart.
7. Vad har han/hon för parfym? Vettefan vilken hon använder.
8. Är hon galen? Spritt språngande
9. Vilket är ert bästa minne? Antagligen dom vi inte minns.
10. Har ni många minnen ihop? Jajamensan!
11. Var bor hon? 3 minuter från mig.
12. Har ni varit utomlands tillsammans? Nej, det har vi inte.
13. Är du avundsjuk på henne? Ja, hon har mat hemma.
14. Vad heter hennes syskon? Åsa och Lena
15. När träffades ni första gången? 6-års
16. Hur träffades ni? 6-års
17. Vad går hon på för sporter? Fjolleyboll
18. Vad kan hon göra på helgerna? Träna, coacha, vara med mig.
19. Göra efter skolan? Träna, träna, träna och vara med mig.
20. Har ni kramats? Ja, nån gång på fyllan och villan..
21. Brukar ni säga att ni älskar varandra? Inte jätteofta.
22. Har hon fräknar? Jag vet inte
23. Har ni kollat på film någon gång? Vi gör knappt nåt annat
24. Har ni bråkat nån gång? Faktiskt inte
25. Har ni sovit i samma säng? Nejdu, hon sparkas när hon sover
26. Har ni skrattat tills ni gråtit? Klart vi har
27. Har du sett henne gråta? Japp
28. Vad gjorde du då? Jag gick därifrån, hahah!
29. Har du sett henne vara riktigt arg? Jag tror inte det.
30. Har hon sett dig gråta? Ja, det har hon nog
31. Vad ska ni göra i sommar? Åka till kolmården kanske, fan vet jag..
32. Har hon svikit dig någon gång? Nej, aldrig.
33. Har ni pratat i telefon någon gång? Antagligen, ja.
34. Vad skulle du göra om denna personen dog? Jag skulle dö med henne
35. Kommer ni vara kompisar om 10 år? Lätt
36. Älskar du henne? Åh ja, det gör jag!
37. Vad är det bästa med henne? Jag är det bästa med henne, höhö. Nej fan, hennes dialekt.
38. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? Att hon slutade peta på mig när hon är uttråkad.
39. Skulle du ge henne pengar om du vann 1 miljon? Ja för fan, jag skulle ge henne en bil
40. Hur ser hennes klädstil ut? Lite emo, men helt okej.


18 April, Måndag

22:30
Ännu en gång; jag suger på att uppdatera. Men det är lugnt, jag har insett mina brister och kommit fram till att de är rätt charmiga.
Färden till Hede närmar sig fortare än nödigheten när man käkat bruna bönor och fläsk. Jag vet inte hur pass redo jag är för utedass, inget rinnande vatten och björnattacker, men det ska nog gå bra. När det gäller björnarna får jag hoppas att Towe ramlar så att de tar henne istället för mig, men förhoppningsvis sover dom fortfarande. Med en plugg av kottar, granris och blåbär i rumpen. HAHAH!
Förra veckan var rätt chill. Jag och Linn bestämde oss för att vara duktiga så vi pluggade över skype i både onsdags OCH torsdags. Jag kände mig rätt utbränd efter det, vilket jag sa till pappa. Vad tror ni att jag fick till svar? Han asgarvade, och sa "Malin, det är precis som dom säger i solsidan. En komapatient har mer att göra än du". Sen tyckte han att jag hade pluggat färdigt och sa åt mig att gå till Towe. Vilket jag gjorde. Vi tvättade hennes pappas bil.
I helgen har jag för övrigt agerat vuxen på allvar. I fredags var jag hos min mor, och Towe kom över och så kollade vi på Så ska det låta som två gamla kärringar. Uffe lurade på Towe en telefon också, vilket kanske var bra för Towes mobil var till och med äldre än min. Nästan.
I lördags hjälpte jag Towe att passa Tyra, haha vi hade hur kul som helst. Jag kommer langa bilder så ni kommer förstå varför. Hon lärde sig för övrigt att säga Malin, och hon grät när jag skulle gå. Snacka om att vara down with the kids. "Yeah dude, you're the bomb". Yep, yep.
Igår.. vad sjutton gjorde jag då? Jajuste, jag åkte med Lina, Mamma och Jenny till el Stins, sen drog jag till min karl. Vi bah chillade i solen. Inomhus dock, vilket hans låtsasmamma tyckte var väldigt underhållande. Bekvämt, skulle jag säga. Bah hej, jag ligger i sängen och solar. I just love it!
Sen drog vi och käkade kebab, och på vägen hem tyckte jag att det skulle vara spännande med en skogspromenad. Så vi gick in i skogen och irrade runt där ett tag tills vi kom till ett berg med utsikt över.. ja, en jävla massa träd. Några hus också. Vi tittade på solnedgången, sen blev det kolsvart och där satt vi, mitt i skogen. Och såg ingenting. Och det hjälpte inte att han är lika mörkrädd som jag. Men vi klarade oss ut, utan att bryta några ben eller bli yxmördade. Skönt. Slaggade där, och vaknade med ett skatbo på huvudet. Ett lockigt skatbo. Och som om inte det vore nog kom röda fara på besök. Hade jag tamponger med min, mån tro? Nej, det hade jag inte. Fräsch jag kände mig då alltsååå.
Och som om inte det i sin tur vore nog har min gamle vän Joel flyttat till Stockholm och inte ens så mycket som sagt något till mig. Sånt blir man glad av. Japp. Ah, nu sa han det. Efter att jag skickat ett argt sms till honom. Dumma örebroare..
Nej fan, nu ska jag skita och sen ska jag dansa naken i mitt rum. Tjalalla!

Tyra.

Jag och Lillan.

 

23:14

Nämnde jag förresten att det inte finns någon dusch i Hede? Eller rinnande vatten. Vill ni veta hur man duschar? Med en balja. Och tvättlappar. Mein gutt..


12 April, Tisdag

13:55


11 April, Måndag

19:40
Såå.. jag antar att man skulle kunna säga att jag suger på att uppdatera. Vilket egentligen inte drabbar någon annan än ööh.. ingen. Happ, så var det med det.
Jag har i alla fall precis varit på coop och införskaffat mig tandkräm, chips och tacosås. Och till min stora glädje hade min korsordstidning kommit ut. Ojojoj, ikväll blir det att lösa korsord! Jag ska snart jumpa in i duschen för jag luktar usch efter dagens danspass, och sen ska jag inta soffläge med resten av familjen.
Idag var första gången jag gick en hel måndag i skolan på säkert 3 veckor. Det kändes bra, jag har haft så jeeevla kul. På etiken hade Fia, Ida, Linnea och Mickis lektion och tokfiorna hade planerat in skrattyoga. Alltså, man skrattade på hundra olika sätt. Det var grymt kul i alla fall. Sen på rasten drog vi igång musiken och skakade på våra lurviga. Speciellt Rebbe, som har förvånadsvärt bra danstalanger. Kulkul.
I helgen gjorde jag väl allt möjligt. I fredgas hade jag och Towe tråkigt, så i äkta rotanalkis-stil drog vi till rotebro krog. Vi lessna dock efter ett tag och drog till bistron i hopp om lite mer fart, och det fick vi. Jenny och gänget kom dit, och helt plötsligt dök lilla Chimmie upp! Jag hade saknat honom gaaalet mycket, jag kramade på honom hela kvällen haha. Det blev ett par drinkar så lördagen blev inte särskillt rolig för min del, men jag drog till Jesper ändå. Vi kollade på The human centipede, som jag faktiskt blev lite besviken på. Jag hade verkligen förväntat mig att den skulle vara vidrigare, men den var rätt rumsren faktiskt.
Jag kom i alla fall inte hem förrän 11 igår och då var det bara att hoppa rätt ner i bingen. Ja, det var min helg. Nej juste, Jesper tyckte att han var jätterolig när jag låg i sängen och han kom och pussade på min rumpa och sen kollade på mig och bah "oj, jag trodde det var ditt ansikte!". Jag tyckte dock inte att det var lika roligt. Men det verkar alla jag berättar det för tycka, speciellt Lina. Hon garvar fortfarande.
Nej hoppsan hejsan, nu måste jag duscha om jag ska hinna torka till Two and a half men.


Länge sen jag langade bild, så här har ni en från 2008 eller 2009. Rätt gullig va?

6 April, Onsdag

22:33
Nyss hemkommen från mor min, Grey's stod som vanligt på schemat. Blev lite dreggel dreggel över en viss dr Avery, från i princip alla. Uffe låg som vanligt i sin säng och spelade tetris eller nåt annat spännande. Jag snodde en tröja av mamma, som jag måste "vara rädd om och inte ha sönder." Tack mamsen, men jag är faktiskt 18 år. Jag vet hur man låter bli att trasa sönder kläder. Fast vid närmare eftertanke hade jag sönder min favorittröja häromdagen, och då fastnade jag i dörrkarmen.. Hon kanske hade en poäng där.
Idag körde jag på en extralång sovmorgon, pallrade mig inte upp ur sängen förrän halv 9. Struntade alltså i första lektionen, som var mentorstid. Kände mig inte riktigt i form för att sitta och diskutera samma gamla visa ännu en gång. Eller ja, lyssna på samma gamla visa. Studenten hit och studenten dit.. Vi har inte ens gradat 2an än, så att sitta och diskutera vad vi ska ha för bordsdekorationer på skivan känns ganska jävla meningslöst.
I alla fall, efter att ha slängt ett getöga på schemat bestämde jag mig för att skippa hela dagen, med anledningen: jag är 18 och gör vad jag vill. Men då skrev Linn till mig att jag skulle pallra arslet till skolan, och då blev det så. Jag säger det jag, för att vara en ligist har hon ganska bra inflytande på mig. Lustigt, det där.
När jag kom hem drog jag i mig lite tomatsoppa och två mackor, varav jag hade lagt den ena på duken, precis där Caspian brukar ta sina eftermiddagstupplurar, och det hela slutade med att jag fick en katthårsmacka. Inte jättegott. Snart kommer jag börja hosta upp hårbollar, för kattjäveln har hårat ner ALLT. Till och med kranen i köket har han lyckats pälsa ner. Ett glas katthår beställes! Höhö, jajävlar sörru!
På väg hem från mamma såg jag förresten en padda. En PADDA! En livslevande, hoppande, brun, vårtig padda. Det slår jag vad om att jag är den första som sett i år. Det var lite coolt, den bah.. hoppade. Över vägen, som för att säga "hej, jag är en padda. Jag hoppar. Över vägen. Som paddor gör. Got a problem with that, dude? Na, didn't think so." Det var coolt, helt enkelt.
Tungan mår för övrigt bra. Svullnaden har börjat gå ner, men jag läspar fortfarande lika mycket som Mark in the park. Det är riktigt irriterande, men samtidigt rätt underhållande. Speciellt när ingen förstår vad jag säger. Jag vill tro att jag låter väldigt sött. Det är vad jag vill tro.
Jag hittade tussilago idag också. Ojojoj, vilket liv jag lever! Nu skall jag titta till min Cityville och sen ska jag nog lösa lite korsord, och sen ska jag sooova.

1 April, Fredag

23:10
Jojo, den här dagen har rullat på rätt bra utan särskillt många skojare som har skämtat mig aprillo. Det var väl Lotta då, som jag inte ens gick på, och Uffe som sa att katten stod bakom mig och när jag kollade och märkte att hon inte alls var det skrattade/hostade han så häftigt att jag befarade att han höll på att falla av pinn. Inte ett jättecharmigt skratt, som ni säkert förstår.
Skolan var relativ smärtfri, men det var ju då inte resten av dagen. Jag mötte upp min gamle vän Towe i Gamla stan för hon hade fått en flipp och skulle pierca tungan, och jag är inte den som är den som bangar på att se någon jag älskar lida. Sagt och gjort, vi drog till A'n't och fick slå oss ner en stund. Towe svettades som en galning, och jag sympatisvettade med henne. När vi fick komma in till snubben, Tyron som han hette, visade det sig att han var typ världens skönaste person. Han skämtade om hur mycket Towe dreglade (och det var MASSOR!), och sen på något konstigt vis kom vi fram till att jag skulle kötta tungan en gång till. Och jag fick dessutom heta Blondie. Jag, som ändå gjort det här en gång förut, var mer nervös än vad Towe var. Herregud. Och Tyron tog mitt huvud i sina händer och såg mig i ögonen, så där som dom gör i slutet av romantiska filmer när killen och tjejen efter många om och men får varandra, och sen utbrast han "haha, titta bambi-ögonen!". Det var kult. Sen stack han i nålen. Det gjorde helt okej ont. Men efteråt var jag en smula yr, så jag fick lägga mig ner och sen fick jag en stor bamsekram av honom. Det är nästan så jag känner för att pierca nåt mer, bara för att han var så jävla rolig. Tur då att vi ska dit om 2 veckor igen, nanana.
Nu har jag svinont och jag ångrar att jag inte piercade något mindre ont, säg hmmm.. bröstvårtan. Men det kommer bli snyggt. När svullnaden går ner. Och jag slutar dreggla. Och jag får bort yoghurten från tungan. Jag langar väl kanske bild imorgon. SO LONG AND GOOD NIGHT!

RSS 2.0