31 Januari, Måndag

17:10
GAH va trött jag är. Bazinga, jag sov till 10. You never see my practical jokes coming, do you? Hehehehehehe!! Nej, nu får du serpe dej. Okej, jag är trött ändå. Fail..
Idag var jag, trumvirvel tack, i väsby c med Towe för hon skulle på arbetsintervju. Jag tänkte ta en fika så länge, men jag hann inte ens till bankomaten innan hon var klar. Jahapp, och då kom Towes padre och hämtade oss. Och han har typ samma humor som min egen padre, som när Towe påpekade att han inte blinkade eller vad sjutton det var fast han säger till henne att göra det, då sa han: "du ska göra som jag säger, inte som jag gör." Precis som min egen far brukar säga till mig. Höhö. De släppte av mig i centrum för jag skulle hämta ut ett paket (det var för övrigt min nya parfym, som 1. jag spanat på sen 2005, och 2. luktar badskum), sen tog jag en promenix hemåt. Och vad ligger i brevlådan när jag kommer hem? En lapp, avi om man vill säga så, om att mitt andra paket finns att hämta ut på Vivo. Men, istället för att springa tillbaka och hämta ut det också som en hurtig människa hade gjort, väntar jag på att pappa kommer hem så han kan skjutsa mig de 300 meterna dit. Tjockis.se, japp japp japp.
Vad har jag mer gjort för vettigt idag? Städat köket, tvättat handdukar.. gett mig själv lite manikyr. Ja, det är allt. Och jag lär inte göra någonting mer. I just love it!

21:16
Jag har en ring i näsan. Vilket jag sa till Towe, och då frågade hon varför. Jag svarade att jag tröttnat på att ha en plupp, och då sa hon, jag citerar: "Jaha! Trodde du menade att du hade tryckt upp en fingerring i näsan". Det är ganska smickrande att hon tror att jag skulle göra såna saker. Men inte jag inte, jag trycker inte upp någonting i min näsa sen pärl-incidenten. Då när jag var nära på att få åka till akuten och be dem ta ut den, och det hade varit förödmjukande. "Hej, jag är 15 år och jag har råkat pilla upp en pärla i näsan." Nej, aldrig igen.
Men åter till saken; jag hämtade ut paket numero dos, som innehöll lite piercingar. 2 av 3 är isatta. Den i örat är rätt nice, men ringen i näsan.. hur kommer det sig att alla passar i det utom jag? Kanske beror det på att jag är osminkad och har två inbakade flätor som får mig att se ut som en 12-åring som piercat sig utan att mamsen vet om det och som är på väg till balett-träningen, men kanske inte. Jag hoppas att det gör det. Det återstår att se.
Nu ska jag kolla på two and a half men, och sen är det bedtime. Typ.

29 Januari, Lördag

12:57
Nu var det ett dag sen jag slängde in ett inlägg. Tror jag. Det är i alla fall vad folk säger, höhö. Och eftersom jag har lite extra tid innan jag ska göra något vettigt, typ sådär 2 dagar, tänkte jag att jag kunde slänga in några rader.
Igår hade jag en dålig dag, en riktigt usel dag. Jag var arg, ledsen och rastlös - på samma gång. Satt på precis varenda lektion med Lars Winnerbäck i hörlurarna. Han och allt annat tog mig på en liten nostalgitripp längs år 2009, ett år jag önskar att jag bara kunde radera. Jag trodde att jag hade kommit längre bort från det än så, men jag antar att det alltid kommer finnas där.
Towebove kom över på kvällen och gjorde min dag. Vi kollade på Eclipse och Towe sa "jag skulle inte ha något emot att spela Bellas roll" ungefär 20 gånger. "Nej, inte jag heller" svarade jag varje gång.
Sen bakade vi niggerballs, som blev så misslyckade att vi inte ens åt dem. Hur misslyckas man med det? tänker ni säkert nu. Svaret är att man inte har något havregryn hemma, och använder rågsikt istället.
Efter det lyssnade vi på depplåtar och kollade youtube-klipp. Med andra ord; både skratt och serious moments. Som det ska vara.

Pappa har börjat med en ny grej; att peta på mig när jag inte gör som han säger, eller när jag svär. Högst irriterande, och inte ett dugg roligt, som El Skäggo verkar tycka. Det kan vara för han kommer ifrån blådåreland, där det är fullkomligt normalt att peta på folk när de äter. Det är det inte. Och det påpekade jag för honom också. Jag sa "Pappa, det är inte okej att peta på folk när de äter." Då sa han att han inte brydde sig om att vara normal. Nej tack, det behöver du inte berätta för mig, för det vet jag redan.
Nu är frågan om jag ska hoppa in i duschen. Jo, det ska jag. Snart. Jag ska till J vid 4, såå.. Ja. Hello duschen!

26 Januari, Onsdag

13:20
Idag är det exakt två månader tills jag firar min artonde födelsedag. 18 bast. Inte illa. (Jo, illa illa illa!)
Jag är lite nostalgisk idag och langar bilder från gillbotiden.


Jag och Karlberg, precis innan en fight.            "Jag tror att det här är den coolaste bilen i världen"


Hampus, när han inte fick komma in till Sofie.           Jag, på väg till skolan.Selander, Jocke och Mattias. Säger inget mer..                      Jag, toapaus på balen i nian.Towe, jag och Maja på idrotten.                               Cassi och Caspis.


19:26
Ojojoj, vilket tufft liv jag lever. När jag kom hem orkade ingen laga mat till mig, bara det kan ju få en att vilja hänga sig. Men jag höll modet uppe och insisterade på att jag skulle få donken. Det fick jag, men blev tvingad att sluka i mig en hel meny på 5 minuter för vi skulle handla.
Och idag fick jag veta att Towe ska på arbetsintervju på måndag, och då erbjöd jag mig snällt att hon kunde få bli min sugardaddy. Hon verkade lite tveksam, men man lever på hoppet. Om man inte är cyniker.
Och nu säger Towe att hon känner sig utklassad av Lisa från Simpsons. Jag kan inte låta bli att skratta. Ha. Ha. Hahahahhahahaha. Ha.

25 Januari, Tisdag

21:02
Jag körde på en extra hemmadag. Jag hade varken orken eller lusten att gå ur sängen imorse. Så jag gjorde det jag gör allra bäst; jag sov. Till kvart i 2, om jag inte missminner mig helt.
Runt 3 fick jag något ryck och städade köket. Jättenöjd stod jag där och beundrade diskbänken, som glänste som en jäkla stjärna, när jag hörde Caspian kraffsa mot rutan. Släppte in honom, och när jag vände mig om till köket igen var det kaos. Leriga tassavtryck över HELA köket.. Blev jag glad då, tro? Nej, det blev jag inte. Jag blev så frusterad att jag mulade kattsatan med disktrasan. Det var ganska ansträngande, för tro det eller ej, Caspian är rätt stark, så jag gick och la mig i soffan efter det.
När Le&Lo kom hem åt jag middag, vilket för övrigt var min första riktiga måltid sen i söndags. Jag har med andra ord käkat mackor, popcorn och glass i två dagar. Definitivt något jag skulle kunna vänja mig vid, men risken att jag skulle förvandlas till ett cirkusobjekt, typ den mänskliga köttbullen, skulle vara rätt stor då. Men det kanske inte vore så illa. Jag hade kunnat göra ett nummer med skäggiga damen. Tillsammans kan vi resa runt jorden och visa upp våra bristfälligheter, och kanske, kanske bli accepterade för de vi verkligen är. Eller.. så kanske jag ska göra en lobotomi, för det skulle nog inte skada.
I alla fall, efter middagen åkte vi till SÖS och hälsade på farmor. Hon ska tydligen opereras. För vad vet jag inte. Jag var för upptagen med att hålla andan för att kunna fråga. Inte visste jag att sjukhus var så fullt med sjuka människor. Det var inte riktigt klokt, varenda en hade en spypåse i handen. Jag gick med tröjkragen uppdragen till ögonen för att inte inandas en massa baciller, tills jag insåg, efter ett par irriterade blickar, att det kanske var oförskämt. Då övergick jag till att hålla andan istället. Men det var lite kul också. Farmor trodde att dörrposten pep, jag såg en kille med ett sår i huvudet som han hade tejpat lite toapapper på med silvertejp, och det formligen kryllade av ambulansmän. Men jag kunde dra slutsaten att jag definitivt har valt fel linje, för jag gillar verkligen inte sjuka människor. Hugh, jag ryser bara jag tänker på det.
Nu skall jag hoppa in i duschen och försöka få bort alla sjukbaciller. Adios!

24 Januari, Måndag

21:40
Hej, mitt namn är Malin och jag har ont i varenda del av min kropp. Magen, armbågen, halsmusklerna.. Inte okej. För det i sin tur gör mig på dåligt humör, och det i sin tur leder till att jag börjar rensa garderoben, och inser att jag har en för liten garderob. När jag frågade pappa om jag kunde få en störra garvade han bara åt mig, eftersom min garderob är större än toaletten.
Jag har, inte helt oväntat, varit hemma idag. Sovit, laddat ner musik, synkat iPoden, fixat med bilder.. Lite sånt skit. När Lotta kom hem fick jag veta att farmor har ramlat och ligger på sjukhus, stackars lilla tanten. Men hon är tydligen glad, för sjukhuset har god mat.
I helgen har jag haft fullt upp. I fredags gick jag hem till mamma, Towe kom över och vi kollade på Let's dance. Towe kläckte ur sig kommentaren: "Han har för mycket bakåtvikt på fötterna". Det blev helt tyst, sen garvade vi åt henne. Det blev ännu roligare när Tony Irwing sa att fotarbetet var perfekt.
I lördags åkte jag till Jesper. Vi kollade på nån film som jag inte minns namnet, eller handligen, på. Och ändå kollade jag, och var ganska insatt. Jag sov där, sen på söndagen kom mamma och hämtade mig och så åkte vi till kusinerna i Haninge.
När jag kom hem till pappa igen smsade jag Towe för vi skulle se Solsidan, men då var hon magsjuk. Fick ett sms halv 4 inatt av henne, hon berättade att hon spytt över 20 gånger. Och nu börjar jag må illa. Greaaat.
Igår började jag läsa Marilyn Mansons självbiografi, och insåg rätt snabbt varför han är som han är. Redan de första sidorna blev jag äcklad, och funderar på ifall jag verkligen ska fortsätta läsa den. Jag tror att svaret på den frågan är nej.
Jag ska börja med en helt ny grej här i bloggen, så.. enjoy.

VECKANS BABE:


20 Januari, Torsdag

08:42
Uppe med tuppen, även fast jag inte börjar förrän 12:05.. Dumt, egentligen. Jag borde verkligen ta vara på att skönhetssömn jag kan få, höhö. Planen var att jag skulle duscha och tvätta håret på morgonen, men så kollade jag ut och tänkte för mig själv: "I helvete heller! Jag drar på mig tredubbla burkor." Varför kan det inte vara samma väder som igår? Det hade varit swell.
Mhm, vad har jag mer att tillägga såhär på morgonkvisten? Inte mycket, eftersom min hjärna vanligtvis inte vaknar förrän vid lunch. Men lite allmänbildning kan jag bjuda på, served ice cold. Det är roligt för det handlar om isbjörnar. Det är nämligen så att om man äter en isbjörnslever kan man dö av A-vitaminsförgiftning. Jag är villig att satsa en hel hundring på att ni inte visste det.
För övrigt lyssnar jag på Melody Club. Det roliga är att jag inte har lyssnat på dem på flera år men ändå sitter texterna kvar i min lilla hjärna. Det är otroligt vad min hjärna samlar på sig för information. Saker jag verkligen försöker få in fastnar inte alls, men låttexter hänger sig kvar som flugor på en tejpremsa. Ironi, eller inte? Det är nog alla mina års övande på att inte lyssna på läraren som är grunden till det här.

22:23
Idag efter skolan träffade jag mamsen. Det var ett tag sen jag träffade toktanten, och köket såg inte alls ut som jag kom ihåg det. Skåpet på väggen var vitt, micron var borta och det var fullt med rosetter överallt. Men så är det alltid när man kommer till mamma, oavsett om man varit borta en vecka eller till och med en dag. Det är alltid någonting annorlunda. Det sätter lite udd på vardagen, tycker jag.
I alla fall, mamma gjorde biffstroganof, hur gott som helst. Efter det drog vi till stinsen. Jag köpte två ögonskuggor, ett läppglans och två hårklämmor. Allt för det fina priset av 260 riksdaler. Sen drog vi på födelsedagsfirande, och nu är jag återigen hemma. Med en katt som uppenbarligen har sniffat någonting. Kanske har han hittat en gammal bensindunk i källaren och druckit innehållet. Det skulle inte förvåna mig. Han är som en vessla på speed. Helt galen, med andra ord.
För övrigt, i bilen på vägen hem från stinsen satt jag och Lina och sa "Gillar du den här? Jag har gjort den själv" om alla låtar som spelades. Väldigt underhållande tyckte vi att det var. Uffe tyckte också det, men mamma bara skakade på huvudet. Sen körde vi lite bildans, och vi kunde konstatera att jag kommer bli utslängd från krogen om jag någon gång ställer mig på dansgolvet.
Och Ulf, som numer kör en volvo, sa idag dessa ord: "Jag gillar inte volvo. WV är mycket bättre. Det känns som att jag sviker gamle Adolf när jag kör runt i en volvo."
Jag avslutar med det. Natti!

19 Januari, Onsdag

09:50
Tillbaka i skolan, efter gårdagens slappdag. Solen skiner, himlen är klar och jag är en lycklig son of a bitch. Eller något, höhö.
Igår tog jag tag i mig själv lite. Jag pluggade (som Ida sa, utan sarkasm: OJ!). Läste engelskaboken, gjorde lite på dödshjälp-arbetet och läste svenskan. Jag kände mig så duktig. Om det är så det känns att plugga kanske man ska börja göra det. Eller? Det ska ju tydligen gagna en på fler än ett sätt.
Idag ska vi på studiebesök på nåt hem för utvecklingsstörda, roligt värre. Efter skolan ska jag ut på en rask promenad med Towe, men om jag känner mig rätt lär den inte bli särskillt rask, sen ska vi hem och dricka o'boy med skolböckerna uppslagna på bordet. Eller, om jag känner oss rätt, i soffan framför Föräldrafritt.
Imorgon ska jag till Stinsen med mamma, och sen ska jag äta där. Intressant, jag vet. Uhm.. i helgen ska jag se Paranormal activity 2, och två år framåt kommer jag ha svårt att sova.
Nu har jag rarre, adios mi amigos!

10:37
Över till ekot: Chris O'Neill och prinsessan Madeleine verkar ha något på gång. De sågs på en fest i stockholm, och verkade bara ha ögon för varandra.
En sköterska på Danderyds sjukhus spritade händerna i vanlig ordning när plötsligt hennes ena hand och underarm fattade eld. Hon kom undan med några blåsor och ett fåtal ärr. Troligtvis uppstod branden av statisk elektricitet i kombo med spriten.
Tack för mig.

18 Januari, Tisdag

14:43
Linn ringde mig för nån timme sen och sa att om inte jag skrev ett långt inlägg skulle hon skrika på mig imorgon för att jag inte var i skolan idag. Och eftersom jag känner Linn, och vet att hon skulle göra det, så kände jag att det är bara att börja skriva.
I fredags hade Elin sin 18-årsfest, jag kände inte särkillt många men jag had ekul ändå. Drog dock hem rätt tidigt, men det skulle jag vara glad för, sa några andra, för det spårade tydligen lite.
I lördags åkte jag till Jesper och förstörde hans dag genom att berätta att MTV inte ingår i det analoga tv-nätet längre. Så, istället för att kolla på Teen Mom kollade vi på någon krigsfilm på 4an. Sen sov vi, och på morgonen hade han mage att påstå att jag snarkar. Det gör jag inte.
I söndags segade jag mest, försökte plugga men pallade inte. Towe kom över och kollade Solsidan och Time-Out, och sen tog hon mina chips för att jag skulle massera henne.
Igår kom Towe över igen och kollade på Top Model. Det är egentligen ingenting jag brukar följa, men i år är alla så fula att jag måste se vad som händer. Och, vad som är ännu bättre, alla är så sjukt smala att jag inte ens skäms över att äta chips när jag kollar på det.
När TM var slut kollade vi på two and a half men, och Towe tvingade mig att massera henne. Jag sa nej, men då stirrade hon på mig tills jag gav mig. Jag måste ge henne lite poäng för sitt pokerface. Medan jag satt och försökte gömma mig under filten, med fransar i hela ansiktet, satt hon och bara kollade på mig. Väldigt irriterande. Och sen satte hon sig nära, riktigt nära, och sa: "Jag ser allt nu. Allt." Kul människa hon är då. Nej.
Sen fick jag hålla på med hennes hår, samtidigt som vi kollade på My name is Earl. Jag roade mig med att göra småflätor lite överallt, i syfte att hon inte skulle märka alla och sen fastna med hårborsten. Och medan hon tog ut dem tuperade jag hennes hår, vilket hon inte märkte förrän en kvart efter. Det hade varit jättekul om hon inte hade varit så jäkla våldsam.
Igår sa jag även till Towe att mitt nya liv skulle börja idag. Vad gjorde jag det första jag vaknade? Tänkte på chips. Men jag åt inga chips. Oj, vad duktig du är, tänker ni säkert då. Nja, jag åt chokladkaka och 23 skivor ost istället, jag vet inte riktigt vad som är värst.

Är du nöjd nu, Linnpinn? Annars kan jag berätta att det skjöts 4 alfahannar under vargjakten, varav två var märkta. Det är en skam, som jag hörde någon säga på tv. Adjöken fröken!

17 Januari, Måndag

09:04
Brolle jr - Watching the stars.

14 Januari, Fredag

07:05
Jag är klar. Fem över 7 på morgonen är jag klar. Haha, det är tamigfan rekord. Inte illa pinkat, som man säger i branschen. Höhö, jajääääävlar sörru!
När jag låg och snoozade, som jag alltid gör på morgonkvisten, låg jag och tänkte på att jag skulle skriva upp i min almanacka att jag skulle ut och springa på torsdag, och att jag på onsdag skulle åka till kista och köpa en sport-bh. Och mitt emellan dröm och verklighet blev jag exalterad över mitt nya liv. Mitt nya liv där jag tränar och inte ligger framför tvn och kollar gamla repriser av Biggest loser. När jag sen vaknade till liv blev till och med jag förundrad över vad min hjärna producerar för tankar när jag inte vaktar den. Springa.. HAH! Bra försök, hjärna. But it ain't gonna happen.

19:20
Ojojoj, snart är det dags! Dags för vadå? Parteeey! Nice.
Lite snabbt om skolan: jag och Fia gjorde hyss på skoltoaletten. Vi klistrade upp bilder på en zombie på spegeln och inuti toalocket, hahah! Jag vet inte om någon blev skrämd, men vi hade så jävla kul när vi gjorde det så det spelar ingen roll.
När jag kom hem från skolan gick jag nästan direkt till sängen, och sov till halv 6. Underbart.
Nu ska jag bara klunka i mig mitt kaffe, ta en cigg och sen sminka mig. Sen bär det av till Elins galej. Adios suckers!

13 Januari, Torsdag

13:38
Hur underbart är det inte att vakna av att man får ett sms där det står att det inte är någon skola idag för skolan är översvämmad? Ganska jävla underbart, kan jag berätta. Speciellt när man är lite sjuker, men inte riktigt kan vara hemma från skolan för man ligger så pass mycket efter. Underbart var ordet.
Så istället gör jag äntligen de där sakerna jag tänkt göra i flera veckor, men som jag aldrig hunnnit (läs orkat). Som att tvätta. Helt oansträngande, till och med ganska kul, men ändå så jobbigt att hinna med.
Få lite ordning i rummet ska jag försöka också, det ser ut som ett slagfält just nu. Nej, vad det ser ut som är Linas rum. Kläder överallt, 590 handdukar på golvet, täcket hänger utanför påslakanet, massa kläder i sängen som var rena men vars renlighet nu kan ifrågasättas.. Jag tror att mitt rum skulle kunna klassas som en hälsofara. Om hälsovårdsnämnden skickade en kontrollant hade de sannerligen stängt av mitt rum och sanerat det. Det är vad pappa säger, i alla fall. Han säger också att spindlar dras till skit, och det är den mest överläggande anledningen till att jag ska städa.
Och nu springer Caspian upp och ner för trappan och jamar, för tvättmaskinen är på. Och eftersom han anser att tvättstugan är hans sovrum är han en sur kissekatt. Men han klagar minsann inte när han kommer in alldeles lerig och lägger sig på mina nytvättade kläder. Nej, det gör han inte.
Happ, nu ska jag drinka some coffee och sen skölja ur hårfärgen.

21:44
Klar med tvätten, rummet är städat (men inte dammsuget..), kakan är klar och naglarna är nylackade. I en ful, grön färg. Direkt när jag var klar ångrade jag färgvalet, men latheten kickade in och jag orkade inte göra om hela processen. Jag får helt enkelt leva med det. Tufft, men that's the story of my life. Man lär av sina misstag, right?
Låg och läste i sängen medan jag väntade på att kakan skulle bli klar, och då hoppade kissen upp och la sig bredvid mig. Mysfaktor 3000.
Över till dagens roligheter: Towe har en spellista på spotify som heter "sova". Och vet ni vilken låt jag hittade där? "Skaka rumpa" med Sean Banan. Konstig människa, det där. Det var Ulf Lundell, Rod Stewart och sen SEAN BANAN! HAHAHAHA, det kommer nästan med på min lista över Towes top-10 moments. Ett, som kom med häromdagen, var när hon kallade sånt där galler man brukar ha vid fotbollsplaner ni vet, för "hårt hönsnät". Jag skrattar bara jag tänker på det.

21:55
HAHHAHAHHAHAHHAhHAHA!

11 Januari, Tisdag

18:15
Ja, visst fan är det tisdag idag alltid! Jag kom upp imorse, en sensation bortom alla världens sensationer. Men mina fina, nya rutiner jag tänkte ha, det vill säga hinna dricka kaffe på morgonen, gick i kras. Jag hamnade lika lätt som vanligt i de gamla spåren, där jag vaknar och inte hinner mer än pissa innan jag måste rusha till stationen. Och, i vanligt ordning, hade jag en låt i huvudet när jag vaknade. Teenage dirtbag var det idag, fina grejer det! Jag är riktigt spänd över att se vad morgondagen kan bjuda på.
Hmhm.. På omvårdnaden tog vi venprov, och det visade sig att jag är en naturbegåvning på att sticka hål i gummiarmar. Inte helt fel. Någon talang måste man ju ha. För sjunga kan jag då inte, om man ska lyssna på vad omgivningen har att säga.
På idrotten sparkade Susanna mig i huvudet. Inte med flit, sa hon, men jag har mina misstankar. Det gjorde inte ont eller så, men paniken över att mina ögonbryn var ett minne blott var outhärdlig. Och mina två mini-mammor, Linn och den ovan nämnda huvudsparkaren, sa att de ska bjuda mig och J på middag så att de får träffa och godkänna han. Aldrig sa jag, men sen mutade de med en halv Happy Meal. Och alla vet hur jag känner för mina cheeeeeeseburgers. Höhö.
Lunchen var kul, håltimmen var kuuuuul. Engelskan var kul, för vi behövde bara låna uno bokio (spanska skillz) och sen fick vi gå hem. Det var kul.
Sen åkte jag till Coopio och köpte hårfärg. Det var nära att en och annan sminkprodukt hamnade i varukorgen också, men sen insåg jag att pappa förmodligen inte skulle dra fram plånkan, så jag höll mig till hårfärgen.
Nu shall jag dricka lite coffee, och sen kanske jag ska få hit Towe så hon kan klippa mig. Men bara lite. Un poco, som våra vänner i Spanien skulle ha sagt. Men egentligen skulle jag behöva damma av El Skäggos rakapparat och raka av skiten. Kanske göra en liten mowhawk och färga den blå. Och när den blivit tillräckligt lång, göra som Tonyboi och använda 3 liter hårspray för att få den att stå.
Och Lotta sa precis "jädrans". Det roliga i det är att det är det fulaste ordet jag har hört henne säga. HAHAHAHAHAHAHHA.

22:42
Nu har Towetott tott tott precis gått hem. Hon klippte mig, det blev neeeejs. Hon hade med sig lite bilder, tatueringsskisser om man vill kalla det det, och hon roade sig med att rita dem på mig. Jag hade ingenting emot det för det var så jäkla skönt. Jag failade dock när jag skulle rita på henne, men det är en annan historia.
Sen slängde vi i blekningen i mitt hår, som jag för övrgt skulle skölja ur för 5 minuter sen. Om mitt hår ramlar av kommer Towe bli glad. Hon försökte muta mig med 100 spänn för att jag skulle raka av allting. Men icke sa Nicke. Medan hon färgade mitt hår gjorde jag svenskaläxan, det vill säga läste en erotisk novel. Jag blev lite besviken, den var inte erotisk för fem öre. Jojuste, vi fick se en "erotisk film" på svenskan igår. Den handlade om en trädgårdsmästare som hade sex med alla nunnor på ett kloster. Askul.
Jag langar bilder, dagen i ära, och signar ut. Slut.

 

 


10 Januari, Måndag

09:08
God morgon. Minus "god". Morgon. I skolan. Back to Gulag. Platsen Gud glömde. Nej, platsen Gud tittade på och sen gav till Satan för gammal vänskaps skull. Och som inte ens Satan ville ha. Ni förstår vad jag menar. Can I get a HEEEEY HOE?
Hmhm, det var ovanligt lätt att gå upp imorse. Jag nästan flög upp ur sängen, och höll på att ramla in i bokhyllan på kuppen. Hade Erik Segerstedts låt "I can't say I'm sorry" i huvudet när jag slog upp ögonen, och som vanligt tyckte jag att min telefon sa saker till mig. Idag var det "wake up" med Franks, den gigantiska kaninen från Donnie Darko, röst. Underbart.
I helgen, ja.. vad gjorde jag i helgen? I fredags åkte jag till Jeppepeppe, somnade där och åkte inte hem förrän 24 timmar efter jag planerat att åka hem. Haha.
Och igår vaknade jag, åt frulle, fick ett sms från Towe och sen kom hon över. Vi kollade på resor, det lutar åt Cypern just nu. Sen micrade vi chili con carne, och kollade tatueringar. Sen tvångsmatade hon mig med brända popcorn och tvingade mig att klia henne på ryggen. En riktigt bra vän, måste jag få säga. Höhö.

6 Januari, Torsdag

15:06
Idag hade jag planerat att vakna runt 10, så jag skulle hinna städa upp lite innan Le & Lo kom hem. Någonting gick fel, eftersom jag vaknade klockan 2 av att pappa stod och gastade. Dessutom hörde jag Lotta fråga om jag var hemma eller inte, och pappa sa: "Det är inte morgon för henne än." Ha-ha. Jätteroligt tyckte jag att det var. Inte.
Igår däremot, då vaknade jag runt 12. Men då hade jag något viktigt att göra. Soffipropp och Cassi kom hit, vi hyrde Mean girls och garvade. Sen pratade vi, och garvade. Sen såg vi Filip och Fredriks årskrönika. Och garvade. Precis som på den gamla goda tiden när ingenting kändes omöjligt. Utom möjligtvis få Erkstam att le. Vi pratade massor om den gamla klassen, Cassis uppenbarelse på nyår och stalkers.
Jag märkte att jag har glädjeafasi, det vill säga att när jag blir riktigt glad eller exalterad kan inte jag prata. Orden kommer ut i fel ordning och ingen förstår vad fan det är jag säger. Jag var tvungen att samla mig jag vet inte hur många gånger innan jag kunde få fram vad jag ville säga.
Jag hade i alla fall jätteroligt med meine gamla freunde.

Och Lotta berättade idag att hon hade sagt någonting om någon med dålig andedräkt, och då hade Fille, hennes barnbarn på 7 år sagt: "Men dom bruna är värst!"
Ibland, men bara ibland, tycker jag nästan om de ungarna.

15:59
Ojojoj, 2011 kommer gå till historien, känner jag. Inte nog med att jag blir 18, som jag för övrigt förtränger lite grann eftersom jag inte vill bli gammal, jag ska på MCR i mars, Turkiet på sommaren och nu, efter ett sms från Cassi, blev jag sugen att gå på Peace & Love också. OJOJOJ. Och Oktoberfest i oktober. Men en liten fråga gnager i mitt huvud: var fan ska jag få alla pengar ifrån?

16:04
Tjänar inte knarklangare ganska bra? Det gör de på tv. Värsta stora huset, en AK-47a inramad på väggen, en RR i garaget.. Det låter som en livsstil för mig!

18:18

Pappa skjutsade mig till stationen för att lämna tillbaka filmen och köpa cigg för någon timme sen. Och när vi skulle åka från videon till kiosken var det en snubbe som plogade, och pappa stannade för att han skulle kunna åka. Men han åkte inte, så pappa åkte, och precis när vi är framför plogen börjar han köra. Det var en halvmeter ifrån att han körde på oss, och jag hade varit den som blev mosad först av skopan. Sen tutade människan, och jag satt där, livrädd och med dödsångest, och pappa stannade bilen och hoppade ut och skrek på människan. Och jag skrek på pappa, men han var som en tjur som precis blivit knivhuggen i nacken. Helt galen, med andra ord. Om plogkillen hade varit en matador hade han fått ett horn genom gomen. Och pappa hade avlivats fortare än tänkt. Och sen hamnat på youtube. Direkt när han hoppade ur bilen fick jag upp bilder av hur jag satt i en rättegång och blev tvingad att vittna mot min egen far, hur jag besökte honom i fängelset med en limpa cigg som han skulle kunna byta mot att slippa bli någons bitch och blicken i mina barns ögon när de frågade varför inte de har någon morfar.
Men pappa hoppade in i bilen igen, och eftersom jag känner honom kände jag att det var bäst att distrahera honom. Hela vägen hem pratade vi om bildäck. Det var.. kul.

4 Januari, Tisdag

16:25
Jag mår så jävla bra idag! Härligaste känslan i världen är helt klart den jag har just nu, även om jag inte kan sätta fingret på vilken känsla det är. Haha.

Maybe it's not my weekend, but it's gonna be my year.

3 Januari, Måndag

14:39
2011. 2-jävlatusen-11. That's some good shit, man.
Nyår var.. jag tänkte skriva galet, men det hade varit att ljuga. Galet för ett seniorsparty för 70+are, men för att vara 17 år var det rätt chill.
Jag åt middag hemma med Mammi och Uffe, sen drog jag till el station och träffade Casandra, och tillsammans drog vi till Grecia. Minglade lite (hahahah) rökte och årets första kyss fick jag av ingen annan än Casandra.
Runt 1 drog vi till bussen, för vi kanske eller kanske inte skulle till Helenelund. Vid stationen, medan vi väntade på ett beslut, träffade vi en liten gosse som Cassi verkade försöka ragga upp. Men han var bög. På riktigt bög. Det var kul. Trés amusant.
Sen drog alla, men jag träffade J. Och jag träffade honom i lördags också. Och jag ska träffa honom idag. Som jag sa, that's some good shit, man.
Och nu läste jag lite kommentarer som har trillat ner i korgen medan jag varit borta. Jag blev lite rörd av Linn och Susannas kommentarer, det känns lite som att någon har fångat en kanin till mig. Om jag hade varit en räv, vill säga, då hade det känts så.

19:57
Jag är uttråkad bortom uttråkningarnas gränser och sen lite till. Riktigt uttråkad, med andra ord. Jag träffade inte j idag, istället skulle jag hänga med Towe och Krista men Towe är lat. Lat, lat, lat. Och medan hon velar fram och tillbaka känner jag för att göra något kreativt. Tyvärr är inte jag en väldigt kreativ person, så jag ska öppna min bok istället.

RSS 2.0