27 Juli, Onsdag

09:28
Ja, ni såg rätt. Jag är uppe innan 12. Innan 11, OCH innan 10. Impade? Jag också. Just nu sitter jag och käkar frulle, ska kolla om Lina är vaken snart. Sen hoppar vi in i Towes bil och drar till Stinsen.
I måndags åkte jag till Jesper, vi kollade i vanlig ordning på Criminal minds och Sex education (som är mitt nya favoritprogram). Synd att det var sista avsnittet bara.. Men det är luuungan, baby.
Sov där, vaknade runt typ 2 och då käkade vi frulle. Hans kompis kom instampande och ville ha vatten, sen drog han.
Efter ett tag kom Totts och hämtade mig, så åkte vi till Stinsen och jag köpte ett par jeans med lite push-up effekt. Towe sa till och med att det såg ut som att jag hade tränat. En fin komplimang, tycker jag. Och slutsatsen av det är alltså att man inte behöver träna, man behöver bara hitta rätt jeans! Towe hittade dessutom ett par jeans som var för LÅNGA för henne, hennes min när hon såg det var rätt oslagbar. Som ett barn på julafton, haha!
Efter Stinsen hämtade vi upp Lina, hon bor med mig ett par dagar och då var vi tvungna att handla. Så Towe skjutsade oss till Coop, och så gick vi runt där ett tag. Bestämde oss för att göra bruschettas till middag, så vi handlade grejer till det. Och champinjoner köpte vi! Lite för mycket, tyckte Lina, lite för lite tyckte jag.
Vi träffade grannen på cooop också, och så var skjutsen hem fixad. Det var skönt eftersom vi hade köpt rätt mycket flytande grejer. Ett par liter läsk, juice, mjölk, sköljmedel..
På kvällen gosade vi in oss i soffan och kollade på Grey's. Och det allra bästa på hela kvällen var att Lina städade efter sig! Och inte bara efter sig själv, utan efter mig. Jag hann inte ens sträcka mig efter disktrasan förrän hon hade tagit den. Och hon är svinduktig på att laga mat. Jag tror att jag ska ha henne oftare..
Nej, nu ska jag rööka och sen är det dags att kämpa med den lilla plattången, eftersom jag glömde min vanliga hos Jesper. Mööörsigt!

24 Juli, Söndag

21:05
Kollade på klockan nyss, fick världens chock när jag såg att den var över 9. Trodde den var runt 5, jag åt liksom lunch för bara någon timme sen. "Shieet" tänkte jag då och började med middagen. Det blev paj. Hallon/blåbär/björnbär/lingon-paj. Jag hade typ 3 av varje, så det fick bli en mix.
Idag fyller Uffe år, jag har inte ringt och grattat honom än. Kanske ska göra det.. 47 tror jag att han blir, grattis till honom!
Idag har jag för övrigt inte gjort ett jota. Tuggat mig igenom ännu en säsong av Grey's, druckit tonvis med kaffe och mimat till Fronda framför spegeln. Rätt lugn dag.
Förresten kommer Towe hem idag, och jag bah "sorry norrland, men jag tar tillbaka min bästa vän nu!" Har ju för tusan inte träffat kvinnan på över en vecka, inte så konstigt att jag äter paj till middag!
Och nu märkte jag att min ugn låter lite som en jetmotor, och det är förmodligen inte bra. Inte bra alls tror jag att det är, faktiskt. Det skulle inte förvåna mig om den gick sönder nu, för allt i det här huset går sönder. Idag hoppade ena vagnen i diskmaskinen ut, jag bah ooooooopsi!
Igår träffade jag för övrigt min karl, det var trevligt. Vi bakade en paj. Äppelpaj dock, därför gjorde jag inte det idag. Det är viktigt med lite variation!
Förresten är Becca sjuk i huvudet som tycker att det är hysteriskt roligt att Adam Tensta har gjort den låt som heter nånting i stil med "Scared of the dark". Sjuka unge..
00:39
En garderobutrensning beställes! Har hållt på i cirkus 2 timmar nu, och inte kommit mer än halvvägs. Slängt en IKEA-kasse med kläder. Massa gamla jeans med hål i hela skrevet.. Nu behöver jag MASSA nya kläder för jag har inga kvar. Blev dessutom attackerad av både spindlar och tvestjärtar på kuppen, men jag bah went all ninja on their asses.
Mina kläder luktade dessutom fett mysko, lite instängt sådär så den här veckans projekt kommer bli att tvätta om allting. Har tvättat två maskiner nu, men det räcker inte. Inte på långa vägar.. Imorgon eller på tisdag, beroende på när far min tänker komma hem från götet, ska jag fråga honom om vi kan åka och köpa jeans.
Nu är jag skithungrig, paj är visst inte så mättande som man kan tro.. Så jag ska steka lite champinjoner, ta ett sista blussyblussy, borsta pliggsen och sen sova.

21 Juli, Torsdag

23:03
Torsdag vareja! Helt okej jobbig dag. Gick upp runt 7-snåret (kvart i 9) och käkade frulle, satte på fejset och drog till tåget. Mötte Jempa och Nicole, åkte till Karlan där Jenny av någon jävla anledning slängde ner sin plånbok + telefon på spåret. 3 minuter tills tåget skulle komma, behöver jag säga att hon var lätt (tungt) hysterisk? Probably inte, va. Hon hoppade i alla fall ner och hämtade den och var uppe på 2 röda igen. Rätt kul. Hysteriskt kul, faktiskt. Utan tvekan kommer jag komma på mig själv med att garva åt det många gånger framöver.
Sen gick människan vilse, trots att hon hade gps. Smart bruuuud. Vi kom i alla fall fram i tid till Stuck, där Jenny skulle gadda sig, men han som skulle göra det var däremot inte där. Kul jul. Han kom till sist, och sen spenderade vi 2 timmar där. Mycket smsande blev det. Lurade Linn lite att det var jag som gaddade mig, men hurvida hon trodde mig eller inte har jag ingen aning om.
Efter gick vi i lite affärer, hittade en jättefin tröja men helt plötsligt är medium trehundra storlekar för stort för mig, och den fanns inte i small, så det var bara att gilla läget (gillalalalala läget!). Åt lite, sen åkte vi hem.
Nu tvättar jag mina äckelpäckel-kläder, och ska väl snart slå på ett avsnitt av Grey's. Kanske kapa naglarna en bit till, för jag kan verkligen inte skriva på datorn. FML.

20 Juli, Onsdag

15:01
Verkar som att det var ett tag sen jag uppdaterade, eftersom Towe tjatar på att jag ska göra det, Becca säger att det ekar i min blogg och Cassi meddelar att jag lever på sin blogg.. Jag som tyckte att jag uppdaterade bara häromdagen. Tydligen inte!
Hmm.. förra veckan var jag ensam hemma, galet skönt om jag får säga min mening. I alla fall i 3 dagar, sen började jag sakna pappa. Men det gick bra ändå. I slutet av veckan hade jag dock ingen fantasi över till matlagningen, så jag stekte paprika och champinjoner. Jag fick en bodybutter av pappa och Lotta när dom kom hem för att huset stod kvar. Det är vad jag kallar bra föräldraskap!
I söndags när dom åkte tillbaka till landet hänkade jag, kände att jag behövde få komma bort ett tag. Det var.. skönt, på sätt och vis. Förutom att 80% av alla som var på landet tjatade på mig att jag skulle ta en cider, ta ett glas vin, och "vill du inte ha en irish?". Jag tog en cider och ett halvt glas vin, sen somnade jag framför damernas vm.
Dagen därpå åkte vi till Thuns, jag köpte en skeeetasnygg kofta som jag hoppas att Towe inte lägger vantarna på. Hem till stugan igen, spelade lite yatzy (behöver jag säga att jag vann alla gånger?), sen åkte folket hem, vi som var kvar åt köttbullar, jag somnade i soffan, vaknade och åt lite kräftor, spelade plump (och kom tvåa, fast det var första gången jag spelade det) och sen var det bingen.
Åkte hem igår med en påse fisk som jag kokade till Caspian på kvällskvisten och han bet mig, först i handen, sen i armen och till sist i benet. Det gick bara hål på armen och handen, och jag tackar Gud för att vi har avmaskat honom så jag slipper drabbas av något så spännande som hakmask. Som man för övrigt kan dö av. Tror jag.
Idag kanske jag ska träffa Frida, Emelie och deras respektive. Ska försöka få med Jesper så jag slipper känna mig som reservdäcket till en gammal Opel, men det ser inte ljust ut.
Nu har jag uppdaterat, braaa va?

6 Juli, Onsdag

00:00
Tjena homies, Molle G is in da houseee! Nej, fy fan, det där var både lame och osant. Jag sitter faktiskt på altanen. Varför? Jo, för vi har inget internet inne, men det har vi på altanen. Kanske för att jag snålåker på grannens nät.. Jag är helt enkelt för lat för att plugga in det mobila bredbandet i min dator, för då måste jag koppla från det från pappas först. Det är ett tufft liv jag lever, javisst är det det!
När jag gick ut möttes jag för övrigt av ett högt hoande, som jag trodde kom från en uggla, men det var bara Caspian som bestämt sig för att skrämma skiten ur mig. Han lyckades. Han är en riktig jävel, han. Och jag som gav honom fick idag. Här kan man snacka om otacksamhet!
På tal om otacksamhet, Towe slog mig idag. Jättemycket, och helt utan anledning. Och hon fick ta en macka.. Vad är det med folk egentligen?! Jag ska sluta ge dom mat, då kanske jag slipper bli brutalt misshandlad i mitt egna hem.
Och Jesper var också grinig idag, för han blev bannad från cs. Han pepprade headshots på sina teammates. Två gånger. Och det gick givetvis ut på mig, fast jag sjöng "sudda bort din sura min" för honom. Och så blev han jättearg på MIG för att jag råkade säga att han fick skylla sig själv, vilket var sant. Men jag verkar vara allas syndabock nuförtiden.
Nu ska jag sova, för jag ska faktiskt upp tidigt imorgon! Måste köpa present till far min, men vad jag ska köpa är ett mysterium. Kanske en synundersökning, det skulle han behöva så att han inser att läsglasögon från OKQ8 á la 15 kr/styck inte kommer fixa hans synfel, trots att han har två par på sig. Jaaaja, det löser sig. Towe ska köpa till sin padre också, jag kan härma henne ifall det krisar sig. Natti!

17:06
WOOP WOOP, TOWE HAR KIRRAT KÖRKORT! Idag är en stor dag, det måste sägas. Jag har fått en egen chaufför. *Glädjetårar*. Hahah nej, men grattis to you, mein fruende!
Och nu till något mindre roligt: enligt pappas donna är det MITT fel att det inte finns något kaffe hemma, eftersom jag inte skrev upp det på handla-listan när jag öppnade sista paketet. Varför gjorde jag inte det då? Jo, för att mina handla-listor ALLTID ignoreras, vilket gör att jag får leva mitt liv utan livsviktiga saker, som tamponger och apelsinjuice. Och bröd. Varför ska jag då skriva upp kaffe på listan?! Jag personligen tycker att de vuxna i huset ska ha koll på när kaffet börjar ta slut och köpa nytt, speciellt när de var och handlade IGÅR!
Subba.

3 Juli, Söndag

13:38
Japp, och så var vi här igen. Long time no see, som man säger i branschen. Jag har inte varit särskillt upptagen eller så, jag har bara inte pallat fälla upp datorlocket (man har ju en iphone, höhö!).
Mycket har hänt sen sist. Mycket.. som jag inte riktigt minns. Towe och jag har varit på stinsen och gjort av med en abnorm summa pengar. Nej, men 600 i alla fall. Var, kanske jag ska tillägga. We are that goood.
Caspian har fått mask i magen, och jag har fått några nya ärr av att försöka ge honom maskmedlet. Tills Lotta kom på att man kan spruta in det i hans fisk, för han är, jag citerar "inte så smart att han kommer märka att den smakar lite annorlunda". Elakt, men tyvärr sant.
På tal om fisk, så har vi fiskat en del också. Towe fick upp storfångsten, stort grattis till henne.
Jag har varit en del med Jesper. Vi har käkat thai, degat och.. degat. Myyysigt.
Igår var vi på IKEA, det var kul. Käkade lite korv osv.. Hittade inga bambublommor dock, så jag och Towe ska till IKEA i Uppsala nästa vecka och se om dom har såna där.
Ja, och.. jag har haft mardrömmar. Riktiga mardrömmar, såna som man vaknar skrikandes mitt i natten av. Om man inte är så lat som jag och inte orkar skrika, utan bara vänder sig om och somnar om. Det har varit lite "the human centipede", lite lingonsylt på moppesäten, lite Ted Karlberg, maskätande ormar, semestrande fjortisar, lite uppträdande i Talang, lite Selander som skrivit på facebook att jag var en bildhora, lite Sofie och Cassi som lagt upp gamla bilder på fejjan.. Ja, en kombo av massa otäcka saker.
Nu är jag dessutom sjuk, det är mindre trevligt. Min förkylning brukar inte komma förrän i slutet av sommaren.. Nej men fan, nu har ni fått en update. Hejpa!

13:50
Åh, en sak till. Mitt badru blir nog klart nån gång nästa vecka, yaaay!

RSS 2.0