2 September, Fredag

16:26
Har varit hemma från skolan i två dagar nu, har inte klarat av att ens försöka gå till skolan. Den här huvudvärken kommer bli min död, sanna mina ord.. Dock ska jag till en optiker i veckan, eftersom alla tror att det är min syn det är fel på. Jag gjorde ett syntest online bara för att motbevisa dom, men jag har visst synfel på båda ögonen när jag läser, och ett stort fel på det högra mest hela tiden. Det är kul, verkligen. Jag är typ halvblind. Så ja, det lär ju bli glajjor snart då. Linser tänker jag inte ens försöka med, jag kämpade som en dåre med mina färglinser utan resultat och nu har jag dessutom lägre naglar, och det känns inte riktigt bra att peta i ögonen med dom.
Idag ska jag hem till min mor, vettefan vad vi ska äta men dom äter sällan äckliga saker där, till skillnad från här, så det blir nog kanoners. Imorgon ska bli äta oxfilé, mumsmums!
Om mitt huvud tillåter mig ska jag träna på lördag och söndag, jag saknar gymmet galet mycket! Har inte tränat sen i tisdags, abo liksom.
Har dessutom börjat köra på lockigt hår, det känns bra. Jävligt snygg i det, måste jag få säga. Kanske för att jag har lockigt hår egentligen? Mycket möjligt, mein fruendes. Mycket möjligt..
Nu ska jag packa ihop mina grejer och sen dra mig till mamma. Just so you know.

RSS 2.0