planering

Måndag: Halvdag + DBT
Tisdag: Skola
Onsdag: Skola + Plugga
Torsdag: Skola + Måla rummet
Fredag: Skola + Hem till mamma
Lördag: Loppis i värmland (!)
Söndag: Bakluckeloppis med mammi


Ja, jag har börjat planera. Märker att det blir lättare att hålla koll på mig själv då, om jag bestämmer mig för att gör nåt, annars skolkar jag från allt.
Jag var hyper tidigare, så jag städade ur mitt rum och tvättade med grumme. Duktigt duktigt, sen tvingade jag med pappa upp till coop så jag kunde köpa hårfärg och färg till mitt rum. Vettefan om jag orkar färga håret ikväll, men annars blir det imorgon. Eller om jag vaknar tidigt, imorgon bitti. Jag har börjat vakna vid 4, så då borde jag hinna. Nu ska jag peta mig i näsan, har en stor jäkla buse där inne. HEJPAplanering

motherfucker

Idag är vi lite suicidal, javisst visst.
Jag orkar seriöst inte, kan inte någon bara skjuta mig i huvudet?
Och jag verkligen älskar att känna mig såhär meningslöst orkelös. Jag sover hela jävla dagarna men måste ändå gå och lägga mig vid 10 för att jag är för trött. Och min jävla kukläkare på bup vägrar ge mig sömntabletter och han snackade om att ta bort mina fontex också. Jävla horkuk han är, först tvingar han på mig dom, och när jag väl börjar orka saker igen ska han ta bort dom? TACK, då tänker jag hänga mig och då får du stå för konsekvenserna, bögjävel.
Jag kan inte göra annat än att skratta.

porno

Jag tänker söka mig till porrbranschen.
Eller nåt.
Jag är trött, irriterad, dumb and numb.
Kan knappast säga att jag är förvånad.
Lite besviken, jag trodde att det skulle kännas mer.
It wasn't deep enough.
Nej, sant.
FUCK THIS.

i'm a vodoo-doll

DÅLIGT
Ida är trasig, jag har världens fucking humörsvängningar, jag känner ingenting, och jag vill dö.

BRA
Alle, regn och musik

Jag kommer låta som en hemsk människa, men jag är inte säker på att Alle passar in på det bra. Min jävla sjukdom börjar visa sig rejält nu, vad jag tycker om honom skiftar så jävla ofta. Men det.. det ska väl gå nu också. Jag lär dra ner allt i skiten som vanligt, men då har jag iallafall en anledning till att skada mig.
Och på tisdag är det 5 veckor sen jag skärde mig sist, det känns väl bra men samtidigt får jag panik av det. Jo, jag saknar det, det gör jag. Men.. åhfyfan. Jag kan inte fortsätta gå såhär, jag kommer krascha snart.
Nu ska jag iallafall sova bort hela min dag, så jag slipper tänka.


vafan

SKITKUL att jag är ensam hemma hos mamma utan nyklar så jag fan inte kan ta mig härifrån. Och mamma kunde inte avbryta sin solning för att jag skulle få gå hem, och Lina skulle promt åka iväg och köpa ostbågar. WHAT THE FUCK?!
En bra sak, skolan suger inte. Har iofs inte haft nögra lektioner än, bara fått gå till fucking kairo, 1,2 mil bara. Men klassen är underbar, jag har hittat några likasinnade.. Annars så ligger skolan ute på landet, bussarna går vadå, 2 gånger om dagen, vi går i ett gammalt oxstall, har 1 km till matsalen och har en hage utanför med kor i.
Ikväll ska jag träffa Alle, om jag inte är helt död. <3

?!@#

HELVETE! Skolan blev ännu värre än jag tänkt, jag känner inte en jävel och jag hatar varenda jävla äckelfjortis. Jag ger det två veckor, funkar det inte hoppar jag av och återgår till att vara ett apatiskt psykfall.

shrinking universe

The voice igår. Eller ja. Blev inte så mycket av det, vi satt i parken en stund och sen tog det inte så lång tid innan vi åkte hem. Men jag hade iallafall roligt.
Sen hem till Alle, jag myste med Barbro<3
FAN att skolan börjar imorgon, jag vill inte. Men nu har jag iallafall tagit reda på hur man åker dit, och det är väl bra. Men jag måste fan gå hemifrån kvart i 9 -.- Helvete va segt. Nu ska jag röka, suckers.


movienight

MAMAMAMAMAMAMAMCDONALDS, MAMAMAMARKOOLIO NANANNANA!
Jag sitter och slöar i soffan, och väntar på att Alle ska ringa så ska jag gå och möta honom i vieoaffären. Så ska vi köpa godis och hyra film. Han har galet bra filmsmak, så han är väldigt bra att hyra film med. Bara jag slipper nån jävla koreansk skräckfilm, det är skräck nog bara en korean är med.. Nej, jag tycker inte om koreaner, nej.
Jag ska kanske börja jobba på kvällarna, städa på Lottas jobb. Man får minst 500 i veckan, och lite extra pengar sitter inte fel. Så det är nice.
Nej, nu ska jag sätta på mig lite paltor och vänta på att han ska ringa. HEJPA!


Torsdag

Idag har jag varit med Jane! Aslänge sen sist, så vi bonkade upp oss framför tv:n och "Chihuahuan i beverly hills". Lilla Vilda har varit skendräktig, stackarn, så hon har gått runt och gömt telefonerna. Min älskling<3 Jag ska fixa en bild på henne nån gång, hon är världens sötaste. Och tillsammans med Skruttan och hennes underbett kan man inte låta bli att bli kär..
Jag hittade croissanter på coop idag! Jag blev en mycket lycklig Malin i det ögonblicket, och imorgon bitti är jag också en lycklig satan. Jag var hos farmor ikväll också, idag klagade hon på judar. Igår var det negrer.
Jag ska försöka hålla mig sysselsatt nu, så jag inte får nån konstig flipp och gör saker. Så imorgon ska jag städa kattlådan och så har jag anordnat filmkväll, och på lördag är det the voice med Towe.
Och nu ska Towe komma och hämta cigg, så jag ska ut och sitta och vara ball med en i mungipan. HEJPA!

"I want applejuice!"

Sista sommargruppen idag, ledset ledset.. Men vi hade kul iallafall, vi fick tårta! Fick dock nån konstig wierdo-attack på vägen hem, började hyperventilera och allt bara snurrade och jag tänkte göra en jävla massa saker. MEEEN, vart ingenting av med det, jävligt skönt. Jag tänkte skita i precis allt, allt allt allt. Men icke.
Snart ska jag kolla på simpsons.


Shipwrecked with you

Äntligen regnar det. Jag älskar regn, jag har aldrig varit mycket för sol, jag inte. Så nu är jag glad. Haha.
DBT idag, 2 veckor både alkohol och rakbladsfria. Niklas säger att vi ska fika nästa gång om det ser lika bra ut. Men saken är den att jag vet att jag kommer dricka, och ganska mycket också. Men jag ska begränsa det till 1 gång, max 2.
Och misse har gjort illa tassen, så han får bara god mat nu. Han är iallafall jätteglad, min plånbok är inte lika glad. Men jag blir glad i hjärtat när han är glad, och nu ligger han bredvis mig och snusar.
Nu tänker jag gå ut och dansa i regnet, HEJPA!


Falling Down

Jag vill att tiden ska stanna. Den går alldeles för fort, alltför mycket skit händer och jag hinner inte ens reagera innan någonting annat händer. Folk har börjat falla som käglor, jag orkar inte ens hoppas på att dom ska klara sig. På att jag ska klara mig. Jag vill inte, vill inte att människor ska försvinna ur mitt liv. Och jag vet inte hur jag får stopp på det.
Nu finns det en sak jag vill göra, tror mig behöva. Men jag gör det inte. Jag gör det inte. För en gångs skull vill jag att någon ska vara stolt över mig, att allt jag kämpat för ska ge nånting. Och då måste jag låta bli.
Förhelvete, jag önskar att jag fick dö.

verkligen

Jag kan inte skaka av mig känslan av att spindlarna kryper på mig.
Det sticker överallt, som av bett.
Jag vill slita av mig huden, bränna den, som för att försäkra mig om att ingenting finns där.
Döden är verklig, det enda av egentlig mening.
Man måste se kött med Guds ögon för att verkligen förstå.


Less.

Usch. Jag vet inte vad det är med mig.
Jag har faktiskt ingenting att klaga över just nu, jag kan sova på nätterna, jag känner inte lika stort behov av att skära mig längre och jag har inte haft en ångestattack på flera veckor. Men ändå, ändå känns det så jävla meningslöst. Jag känner ingenting. Jag säger inte att det var bättre när jag fick ångestattacker var och varannan dag, det säger jag verkligen inte. Men då fick jag iallafall känna nånting. Vad känner jag nu? Jag känner mig likgiltig till allt. Hade någon kommit fram till mig dragit en kniv hade jag inte ens reagerat.
Helst av allt skulle jag vilja krypa ner i ett kallt, mörkt rum med Caspian och mitt duntäcke och bara vara tills mitt psyke vaknar igen.
Så, nu fick jag självömka lite. Jag skiter i vad folk tycker för det är MIN JÄVLA BLOGG!


den döda vinkeln

Godmorgon världen!
AJ, min läpp säger jag bara. Den ena staven var väldigt kort, alltså vääldigt kort, så den har grävs sig in i köttet på båda sidorna. Ajajaj. Varar gör dom också, som fan. Det har jag aldrig varit med om förut, så det är lite spännande. *NOT* HAHA. Menmen, hmm.. det löser sig nog så småningom.

Igår kväll efter att vi hade firat Pennan gick jag hem till Carro, hon jag och Bahrman kollade på allsång! Sen började vi titta på Kate & Leopold, men den såg vi inte länge på. Jag passade även på att mysa lite med hennes lilla goja, jag som är rädd för såna blev lite kär.. Han var urgullig, och gosade med ens hand. Jag funderar seriöst på att kidnappa honom, men då hade väl Caspis inte vågat komma hem.
Menmen, nu hade jag tänkt käka frulle, sen göra iordning mig och sen dra till dbt, jag. Javisst. 

yes please chinease

Det blev ett litet piercingkalas igår trots allt, jag fick en monroe och bambi fick en navelpiercing. Finfint, fast min läpp ser neger ut. Men det har jag åtgärdat! Jag har nämligen gjort en till, fast på andra sidan, så jag kommer iallafall få symetrisk svullnad, HAHA.
Dagen har bjudit på stan med bambi, jag lånade pengar av henne till en knallgrön tungpiercing. Har satt i den nu och jag känner att staven är en smula för lång, så jag ska ta min vanliga stav men ha gröna kulor. Fint, tycker jag. Efter stan gick vi hem till mig, åt och kollade two and a half men och ett tag senare kom cassi och cuttade min andra läpp. Andra sidan av läppen*

På onsdag blir det sommargruppen! Ett par från min grupp ska gå, så då tänkte jag att jag också ville gå. Yesyes, jag saknar min grupp lite faktiskt. Haha, jag saknar våra diskussioner som inte alls handlar om det vi ska prata om.
Nu ska jag snart sova, jag får sova i ias säng inatt för det var en spindel i mitt rum för nån timme sen.. Och jag litar inte på att den inte dödar mig. Så alltså, ias säng it is!

Höj din decibel

YES, NU VAR DET DAGS FÖR FFL, FESTEN IKVÄLL BLIR DET BÄSTA SOM HÄNT, ETT VÄRSTA DRAG PÅ FESTEN IDAG, PUBLIKEN RÖJER SOM OM DET VAR FESTIVAL


Nej, inget party på g, men däremot min version av a good time; piercingkalas. Mitt cp ska pierca mig i läppen x2. MOHAHAHA, jag ser fram emot det, jaja. MItt andra cp ska kanske pierca sig i naveln också, ännu mer kul. Nu ska jag duscha, jag luktar som en gammal luffare.

Tremble for my beloved

Godmorgon. Gud, jag kan inte ens beskriva hur utmattad jag är. Jag har hostat hela natten, till och med spytt upp lite slem. Dock är det på bättringsvägar nu, men hur lång tid det tar innan jag är återställd är ännu oklart.
Pappa och Lotta är med ungarna ute i skogen nu, så jag har lite lugn och ro ett tag. Hade tänkt göra frukost snart, men vi har bara fryst bröd och det känns som en alltför stor utmaning att ta fram brödrosten.. Jag har seriöst aldrig varit såhär utmattad, mina fingrar orkar knappt trycka ner tangenterna.
Nej, men nu ska jag ta och svälja ner ett par alvedon och lite hostmedicin, sen får vi se om jag har mer kraft efter det. Tveksamt, men jag hoppas. Man lever på hoppet. Om man inte är cyniker.





Prinsen min gnäller på mig, han vill ha fisk.

RSS 2.0