25 Maj, Onsdag

20:05
Helvetesdag. Började med att en dum jävel lagt upp en bild på sig själv på fb när hon slickar blod från sin egen arm. Som att hon skurit sig då, antagligen. Blir så jävla le på folk som verkar tycka att det är coolt, snyggt eller vad det nu är de tycker. Släng hello kitty-kläderna i soporna och väx upp för fan. Jag hoppas ni får aids och dör.
Fortsatte med att en dum jävel började tjaffsa om saker, och hon visste ju bäst och jag visste ingenting. Vem hade rätt då? Inte helt oväntat; jag. Ett tips; gör världen en tjänst och öppna inte käften om du inte har något att komma med. Tack.
Efter det fortsatte allt på en jämn nivå, lite småirriterad. Blev mycket irriterad när min lärare tvingade mig att göra en uppgift jag har lämnat in men som hon har tappat bort och utan den kan hon inte sätta betyg på mig. Nämnde jag att jag hade skrivit den för hand? Ja, så det var ju bara att börja om. 1,5 timme extra i skolan, tack för den.
Kom hem, fick skit för att jag inte diskat stekpannan. Fick reda på att sodastreamen, som jag har tjatat att vi ska byta patron på i snart 3 veckor, nu ska lånas ut till Lottas son. Och då var jag tydligen jobbig för att jag blev arg över det. Hårfön och badkar.. Snart så. Snart händer det.
Följde med till Coop bara för att kosta pengar, och det gjorde jag. 300 pix på skit, hur känns det Pappa?! Inte så jävla bra kan jag tänka mig.
Det enda positiva med den här dagen var att jag träffade Towe på Coop, hon jobbade på för fullt i köttdisken. Köpte lite salami av henne, det var kul. Sen träffade jag Jenny, det var också trevligt. Och Ia kom över idag, och hon var i samma "jag-vill-inte-leva-längre"-mode som jag.
Åh, ajuste. Nämnde jag att jag tydligen är otacksam för att jag inte är ute och springer med mina nya träningskläder i 7 plusgrader? När jag dessutom har feber? Nejmen sörru, det är jag. Japp. Helt ärligt, det är ett under att jag inte har satt eld på dom ännu. Jag blir seriöst galen. Hårfön och badkar är inte särskillt långt bort nu.

20:51


Haahaha, så rolig. Nja, mest roligt att rotebro nämns. Nu ska jag käka salami och sen döda alla med min andedräkt.

24 Maj, Tisdag

18:37
Kul dag i skolan idag, jättekul verkligen. NOT. Förutom att Linn hissade upp Sophias saker i taket på idrotten hände det absolut ingenting alls. Och vad har det en tendens att leda till? Mja, att lilla Malin impulsköper saker online. Och så blev det även denna gång.

Så snyggt! Har faktiskt kikat på ett sånt ett tag nu, och så bah wooow, hittar jag det för bara (!) 200 pix. Sweet säger jag, aj säger min plånbok. Vad som suger anus är att det inte kommer levereras förrän den 20e juni. Så att bära det på skolavslutningen kan jag glömma, men kräftskivan däremot, ojojoj då jävlar!

18:47
Frågan är om inte detta också skulle trivas väldigt bra i mina ägor? Jag tror nog det..


23 Maj, Måndag

13:07
Kul att jag vaknade 4 imorse av att det kändes som att någon slängt in en handgranat i magen på mig. Ännu mer kul att jag låg på köksgolvet och grät av smärtan och inte kunde ställa mig upp. Fyfan. Jag måste säga att jag var ganska jävla livrädd, och jag kunde inte väcka pappa heller för jag kunde inte fram ett ljud. Han kom dock ner efter ungefär 45 minuter, och han var rädd att det var blindtarmen (ända sen Becca opererade bort sin har alla här hemma blivit en aning paranoida), men han gav mig nån brustablett som smakade anus men den hjälpte. Pappa sa att vi skulle hålla koll på min mage, och då skrek jag något i stil med "JA, DET ÄR VÄL LITE SVÅRT ATT GLÖMMA BORT DEN, ELLER HUR?!".
Det blev hursomhelst ingen skola för mig (Surpriiiise!), jag vågade inte utmana ödet. Det är knappt så jag vågar gå till köket och göra kaffe, det känns som att det onda kommer komma tillbaka då.
Och för övrigt är vårt vatten avstängt för ventilerna ska bytas. Det är ganska jobbigt, kan jag berätta.
Ska dra lite snabbt om helgen; i fredags åkte jag hem till Linnea där det vankades tysk fest. Vi hade hur kul som helst, vi åt korv, dansade, spelade fotboll och kubb, kollade på Wallander.. På fotbollen gjorde jag dock något som skulle likna en glidtackling, men som egentligen kanske var något annat.. Jag har iallafall fortfarande ont i baken. Men det är väl så, man måste offra sig lite för att nå segern. Nu offrade jag mig i och för sig för förlusten, men det är inte illa det heller.
I lördags åkte jag till Jesper, vi gjorde absolut ingenting till typ 8 när vi drog in till stan och mötte upp Towe, Åsa, Max och Filip. Var en stund på Sjätte tunnan (?) och sen drog vi till Medusa, där musiken spelades så högt att man knappt hörde sina egna tankar. Och inte fan kunde de göra Sex on the beach där. Jag är glad att jag inte betalade för skiten. Towe haffade en liten skånepöjk, en riktigt trevlig sådan också. WOHOOO, way to go, Totts!
Jag och Jesper kom hem runt 3, sov till halv 3 på söndagen. Skönt.
Nej, nu ska jag försöka slänga ihop lite mat. Det vill säga, hämta vatten till pasta i badkaret. Greeeat..

<3

21 Maj, Lördag

00:50



Towes systerdotter är bara för söt!

17 Maj, Tisdag

20:05
Har haft en aning bättre dag idag än igår. Hela dagen igår var bara.. blöh. Förutom på kvällen, när jag och Towe traskade ut på en långis och sen gjorde liiiiiite fys. 10 armhävningar och jag har träningsvärk, det är rätt pinsamt. Towe mobbade dessutom mina armhävningar, varför förstår jag inte för dom är rätt manliga. Men det tyckte inte hon, och jag antar att hon vet bäst eftersom hon är väldigt maskulin av sig. För övrigt gick jag runt med vad jag trodde var en sten i skon en bra bit innan jag orkade ta ut den, och när jag tog av mig skon fick jag veta att det inte alls var en sten, utan en penna. Hur sjutton den kom dit, eller hur sjutton jag inte kunde märka av den, är för mig ett mysterium. Allt jag vet är att jag ska köra på som fan med träningen nu, för annars är jag rädd för att folk kommer tro att en knubbsäl har strandat när jag ligger och steker på playan. Och det, mina kära vänner, hade varit en aningen pinsamt.
För övrigt är jag precis hemkommen från stinsen (ja Linn, jag åkte och handlade istället för att plugga), fick med mig lite trainingkläder och ett par uuurgulliga ballerina. Var nära på att få med mig en iPhone hem också, men jag är så grymt osäker på allt som gäller telefoner och abonnemang och shit. Men vad jag märkte var att Telenor är grymt överlägset Tele2, och då känns det ju rätt självklart att ta Telenor. Men då är jag ju tillbaka på ruta 1 igen, eftersom anledningen till att jag ska byta operatör är just för att alla jag smsar med har Tele2. HJÄLP NÅGON?! Jag håller i och för sig att byta mitt nummer från 3 till Tele2, men jag får ju sms hela tiden om att det inte funkar men att de jobbar på problemet. Och jag vill verkligen ha kvar mitt nummer.
Nu vill jag bli bombad med VETTIGA och HJÄLPANDE kommentarer, inga "ta Tele2, det är bäääääst" för det är det inte. Verkligen inte.

22:08
Okej, jag ljög lite om att det skulle vara bättre idag än igår. Det är det visst inte. Jag förstår inte vad det är med mig, jag bara gråter hela tiden. Varenda kväll är det samma visa, jag börjar bli le på skiten.
Jag tror att jag måste rannsaka mig själv lite nu och reda ut mina prioriteringar. Jag kan inte ha det så här.

I need to know that you're still with me.

16 Maj, Måndag

11:05
Fyfan vilken helvetesdag jag har haft! FAN! Jag önskar att jag bara stannat hemma istället för att bli torterad i det här helveteshålet.
Lotta verkar bedriva nån form av hatkampanj mot mig och skiter i att koka kaffe så att jag också kan få när det hade räckt att göra 4 koppar istället för 3, men så att jag inte kunde göra 3 efter för att det inte fanns tillräckligt med kaffe hemma. Och som om inte det vore nog för att man ska börja göra upp planer som involverar ett badkar och en hårfön, så har jag mens också. Och, som om inte det heller vore nog så sprängde jag ett smörpaket i håret på lunchen. I matsalen. Fyfan. Nu vill jag bara dö.

11:11
Mitt liv är så sorgligt att jag tänker lyssna på Tokio hotel nu. FÖRSTÅR NI HUR ILLA DET ÄR?!

11:24
JAG SKA LYSSNA PÅ TOKIO HOTEL PÅ TYSKA!!!!

12:33
Ja, och nu fick jag reda på att jag ligger jävligt risigt till i engelskan. FML.

15 Maj, Söndag

18:58
Jag har varit borta en hel helg och inte en jävel har kommenterat, vafan är det här? Man blir ju faktiskt förbannad. Antar att jag borde vara van vid det här laget. Men det är liksom lite svårt att tänka sig att ingen har något att säga om mina failningar. Jaaaaaaaja.
Helgen har varit hur kul som helst. Eller njaa.. inte jättekul. Men ganska kul. I fredags drog jag till el bankio efter skolan, tog typ en halvtimme där och sen drog jag och Towe till Sollentuna C där jag köpte ett par grymt härliga brallor. Såna där harembyxor ni vet, som man ser folk ha och tycker att det ser bra ut men tänker att man själv nog aldrig skulle passa i. Såna köpte jag. Rebbe köpte såna i veckan och jag blev faktiskt lite avundsjuk för jag ville också se sådär härligt avslappnad ut, så jag köpte ett par jag också. Ser helt okej ut, men skulle ett barn gå bakom mig är jag rädd att mitt arsle skulle orsaka en liten solförmörkelse för den lilla stackaren. Köpte ett jättefärgglatt linne också, eftersom jag och Jesper skulle på skiva där temat var just färgglatt. Vi gick dock aldrig på skivan. Vill ni veta varför? Han hade glömt sitt leg. Och när märkte vi det? När vi var i stan och skulle föra på Dovas. Jag skrattade så jag höll på att pissa på mig. Det hela slutade med att vi drog hem till mig och sov. Vaknade 7 på morgonen av att han nös på mig. Alltid uppskattat med en dusch på morgonen, inte sant?
Gick hem till mamma runt 6, själv. Jesper skulle käka kebab. Towe kom över och vi kollade melodifestivalen. Lackade på alla polacker som kompisröstade, och på Danmark/norge/island som inte gjorde det. När det var dags förr ryssland att shaka loss på scenen sa jag "Han ser ut som en T-bird. Nej, som en som vill vara med i T-birds, men som blivit kickad". Vilket Jenny skrev på facebook, men det var jag som sa det. Jag kan ha utbristit "hoppas Fritzel får tag i dig!" när Österrike röstade och gav oss 3 ynka poäng. Men tredje plats är inte helt fel. Bra jobbat, Saade.
Idag var jag på Stinsen, köpte ballerina och jeansjacka. Och hårfärg. Fint skit.
Nu är Towe här, så vi ska väl pallra oss till tvn och vara sociala. Hejpaaaa!

11 Maj, Onsdag

09:31
Sitter i skolan. Själv. Undrar lite över var alla andra är. Kan inte ens hitta min mentor. Frågan är om det har skett ett litet schemabyte som jag inte vet om? Mycket möjligt.

09:38
Sitter fortfarande själv. Börjar faktiskt bli lite orolig. Var fan är alla?

09:40
Jaha, nu förstår jag. Vi har friluftsdag. Happ, bara att åka hem igen. Fail.se eller vad?

11:51
Hemma igen, och har hunnit med lite skit jag har tänkt att hinna med rätt länge nu. Ska snart ut och pressa. Förresten har jag typ redan blivit brun (läs röd). Jag har lyckats bränna armarna. Känns bra, speciellt med tanke på att det inte är huden jag har bränt, utan ärren. Sommaren som den ska vara, jappjappjapp! Ikväll ska jag nog försöka ta reda på hur mycket det kostar med laser.
Åh juste, gissa vad? Lina snodde med mitt munvatten hem till mamma i söndags, och igår pratade jag med henne om det och sa att hon skulle köpa ett nytt. Vet ni vad hon inte sa till mig då? Att hon hade snott mina zinktabletter också. Som jag betalat för själv, och som jag behöver eftersom jag också piercat tungan. Jag skulle faktiskt, helt ärligt, kunna klappa till'na så hårt att klockorna stanna. Seriöst.

9 Maj, Måndag

06:23
Herregud, man vet att man är trött när man mellan snoozningarna drömmer att Linn käkar upp nån snubbes glass i cafeterian och sen kallar den opera. Och när ens första tanke är "oj, vilken skarp och klar bild jag har på min telefon" när man ska stänga av alarmet. Och när man massakerar väckarklockan för att den vägrar sluta tjuta, tills man kommer på att man har ställt alarmet på mobilen.
Mon dieu, jag vet inte ens vad jag gör uppe nu.

8 Maj, Söndag

22:00
Söndag kväll.. Ingen söndagsångest för min del, för alla i min grupp bangar på FN-rollspelet imorgon och det finns inte en chans i helvetet att jag åker dit ensam. Nejnejnej. Skönt, då kan jag få lite gjort imorgon. Åka till banken kanske. Köpa nya brallor. Fixa andra nödvändligheter. Men jag vet ju själv att jag inte kommer göra ett smack. Skönt.
Helgen har varit rätt.. öh, jag har inget ord för det just nu. Det har varit allt från panik och total lycka inblandat.
I fredags hände det lite skit hemma, så jag drog till mamma för att upptäcka att hon inte var hemma. Ringde henne, och det visade sig att hon inte ens var i stockholm. Skit, tänktetjag, men så kom Pia över och vi snackade lite. Sen kom Jennys kompis Cili, och sen kom Jenny. Vi drog på Eclipse och myste lite.
Igår åkte jag, Lina, Becca, Pappa och Lotta till stan för Lina skulle pierca tungan och tja.. vi andra ville väl mest bara se henne gråta. Vilket hon nästan gjorde. Det var kul, vi besökte Palmes grav. Och pappa trampade i hundskit. Och på tåget hem gick Jesper på, ergo han träffade min padre. Kul. På kvällen drog jag och Jeppe (hahahhahha) på bio. Vi såg Thor, gryy-hyyym film. Vilket var lite synd, för sög den hade Jesper sagt att jag fick tvinga honom att kolla på alla Twilight-filmer på rad. Och det, mina vänner, hade varit trés amusant.
I alla fall, efter bion åkte vi hem till mig och myste, kollade på bilder på The wolf pack osv. (Fan ta dig, Becca!) Sen slaggade vi, vaknade runt 10. Käkade frulle, kollade videos på tuben. Gick till ån och kollade när pappa och Lotta fiskade. Kul skit. Åt glass. Sen åkte Jesper hem för han kände av kissekatten.
Och sen dess har jag bara chillat, noppat brynen, spökat ur mig själv i "formella kläder". Brallorna gav mig den största cameltoen världen någonsin skådat, men visst. Formellt var ordet.
Läste för övrigt Becca och Jennies blogg, kneppizar.blogg.se, och jag tänker helt enkelt citera Becca lite:

Idag har jag haft många uppleverser påväg till odenplan! Jag besökte olof palmes grav, många blommor på den osv. Jag gick in i min första myrornas butik, det luktade snusk där. Jag gick tre tunnelbanestationer, skoj men jobbigt. Såg massor av lame:a barn som var på justin bieber träff, dom hade skrivit justinbieber, 7 maj på plattan på sina tröjor. L A M E . Lelle klev i bajs. Jag träffade Malins pojkvän, som var snygg btw. Bra jobbat malin, wihoo.

Kuligt. Nu har min tunga fått nån flip och svullnat, så jag ska käka lite och sen ska jag sova. Adios!

6 Maj, Fredag

12:47
FREEEEEEDAAAAAAG! Så jävla underbart. Har varit lite cranky hela veckan, känns som att det börjar släppa nu. I just love it! Solen skiner, nationella i engelska är klart (även om det gick åt heeeeeeeeeelvete), liv-och död-uppgiften är inskickad, treorna har mösspåtagning och Linn sitter bredvid mig och pumpar Ebba Grön. Träffa Jesper imorgon. Life is good. En lektion kvar. Tror fan jag ska belöna mig med en stor stark när jag kommer hem. Det är jag värd.
HARE GÖTT NU I HELGEN!

21:24
Sitter jag seriöst och kollar på Aktuellt på svtplay en fredagskväll? Ja, tyvärr gör jag ju det. Och vad gjorde jag innan det? Städade och diskuterade invandringpolitik med grannarna. Okej, det sistnämnda gjorde jag inte. Men jag hade lika gärna kunnat göra det. Mein gutt! Jag är äldre än jag kan hantera.

21:26
Imorgon ska det bli 17 grader. Sweet. Och "nysvenskar" flyttar tillbaka till Afrika för att starta företag. Nu vet ni det.

5 Maj, Torsdag

18:23



Den som inte grinar som en liten flicka nu har ingen själ. That's it. Speciellt vid 1:30, då forsar tårarna på mig.

4 Maj, Onsdag

10:34
Som lovat har det tagit ett tag för mig att få arslet ur vagnen och uppdatera. I'm a man of my words, eller nåt. Nej, men jag har helt enkelt inte pallat. Det har varit rätt mycket på sista tiden.
Tiden i Hede var i alla fall något jag kommer minnas LÄNGE. Så jävla underbart. Vi bakade tunnbröd, vilket faktiskt är svårare än man kan tro. Det är inte bara in i ugnen swoff swoff, nej förfan man måste vända bröden också, och borsta av dem och grejer. Inte en helt enkel uppgift, men kul som fan. Vi gjorde kolbulle också, för det hade Towe tjatat om. Sjukt gott, smakade lite som potatisbullar.
Vad gjorde vi mer? Ja, det ska jag tala om! Vi drog ut på "krogen" med Max och hans kompisar. 3 tjommar frågade mig om jag ville "följa mä hem te kåkn". Trevligt värre, men jag avböjde alla gångerna. På Orren, som krogen hette, började Åsa bråka med nån jävla lirare som till synes verkade ha blivit uppfostrad av järvar, och mitt i bråket kom Towe som en jäkla blatte och sa "Hallå, vet du vem jag är?". Behöver jag säga att det blev helt tyst tills någon sa nej? Hysteriskt roligt.
Towes päron ska dit snart igen, ska försöka övertala Towe om att vi ska hänka då. Jag är så jävla le på Stockholm så det finns inte. Norrland är var jag kommer ifrån, i norrland ska jag dö. Japp. Nu är ju jag dock inte från Norrland, men ni hajar principen. Jag har ju norrländska rötter i alla fall. Alltid någe.
Nu är det så att jag inte kan ta bilderna från fb, så den som vill se vad som hände i gamla goa norrland i bilder kan ju kolla där. Höhö, jajävlar sörru!
Igår var jag för övrigt på bio med Susanna, vi såg Water for elephants. Underbar film. Robert Pattinson är underbar även som polack. Det är sick!

RSS 2.0