5 augusti

18:21
Hubba bubba, idag har varit en bra dag. På snudden till kanon, faktiskt. Om man bortser från att El Skäggo väckte mig på ett högst obehagligt sätt. Han gormade och skrek, och slog i trappan. Sen ringde han, för han är för lat för att orka ta sig upp och ner i trapporna.
Men sen begav vi oss iväg och köpte saker till mig. (Told you, bra dag.) Jag fick två par skor (väl behövligt, för inte är det väl meningen att man ska klara sig på 5 par skor?), en skinnjacka och några armband. Pappa kollade inte prislappen innan han sa att jag kunde få armbanden, och det kostade honom skjortan. Eller ja, 129 kronor. Jag trodde att han skulle få en hjärtinfarkt och att jag skulle bli tvungen att göra Heimlich på honom. Muy amusant.
Dock hände något mindre roligt.. När jag skulle prova jackor fick jag inte över ärmarna över mina biceps. Men, så kan det vara när man spenderar så mycket tid på gymmet! (Ironi ironi ironi)
Jag och Pennan ska på 21-bion, mycket trevligt det också. Lite massage på det här och jag är den lyckelilyckligaste i ett par skor.

00:00
Jag börjar misstänka att J hade rätt.. Jag ÄR en nörd. Idag var jag på bio och såg Eclipse, för fjärde gången! Hujedamig! Nu kommer jag inte längre undan med att säga att jag är "ett hängivet fan". Blir jag mer hängiven kommer jag att stå utanför Rob's hus och äta upp hans soppor. Det är en frestande tanke, men.. nej. Bäst jag spelar svårfångad, höhö.
Det blir en tidig kväll för mig idag, jappjappjapp! Skolan börjar ju öhh.. snart.Dubbel-HAHHAHAHHAHAHAH och trippel-MOHAHHAHAHHAHAA!

Kommentarer
Postat av: Susanna

Jag säger ju att den kommer att vara rolig! :D

2010-08-06 @ 01:24:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0