ärlinghem, here i come

Shit pommes, jag börjar min praktik om 2 ½ timme och jag börjar bli lite nervös. Jag vet hur man kommer dit nu iallafall, det är ett plus. Men jag har ingen aning om hur länge jag ska jobba eller om mat eller nånting. Bra. Jag tror att jag slutar 7 idag.
Nu gör jag iallafall lunch, alltså kokar ägg. Sen måste jag fixa håret, uppsatt måste man ha och jag ser ut som en mupp i uppsatt. Och klä på mig måste jag. Dock blir mina "bekväma" kläder mina jeans och en vanlig t-shirt.
I lördags var det iallafall lilla återträffen på bussen, träffade både Jocke och Lina. Det var ganska trevligt, Jockes brorsa, snygg-Peter, har blivit tatuerare, n-n-n-ice.
Så, nu har jag kollat bussen en sista gång! Jag har det inpräntat i huvudet nu. Hejpa!

suck it

Klockan är 08:20 och jag har redan varit vaken en timme. Sweet.
Idag blir det bara till att lata mig, som Gud ville att vi skulle göra. Imorgon däremot, ojojoj, då är det årets första grupp. Nice, med andra ord.
Frida skickar after sex bilder på henne och Tony, alltid trevligt. Sötnosarna. De små idioterna som går med skinnjacka i 20 minusgrader. Man måste bara älska dom.
Jag börjar bli trötter, very nice fågelbajs. Då kanske jag ska sova, lalalala.
Jag försökte kolla på the shining igår, men den var så tråkig att det hade varit mer spännande att köpa ett akvarium utan fiskar och kolla in i det. True story.
Nepp, nu blir det cigg och kaffe! Hejpa!

Joel in my <3

10 minuter på mig innan jag måste dra till debban, tänkte att då kan jag uppdatera lite!
Jag har bara skolkat en timme den här veckan. En fucking timme! Jag är awesome.
Dock är jag hemma idag.. så en timme och en dag. Men idag är jag "sjuk", hohojaja.
Jag var på förhandsvisninen av snabba cash med sanna i onsdags. Helt underbart, Joel Kinnaman är galet snygg. Jag säger som Sanna; han skulle gärna få ta mig i biosalongen framför alla.Kan ju passa på att tillägga att han är snyggare irl, möhöhöhö.

Om jag känner mig som en fjortis med min kändiscrush? Yesbox. Om jag bryr mig om det? Inte ett dugg, jag tycker nästan om det.
Om jag ska fixa designen på bloggen i helgen? Ja. Om jag kommer göra det? Troligtvis inte.
Men den här kylan för iallafall med sig en bra sak; nu har zigenarna händerna i sina egna fickor! Hahahahahahahahaha, underbart skämt från underbara Linn. Observera skämt; tror inte att dom bangar på att tatta ändå.
Nu ska jag sätta p åmig min mysse och dra till el pendeltåg. Hejpa! 


Stackars Malin

Ontontont i magen och jag vill spy!
Lite av ångesten från igår finns kvar, men Joel är bra på att distrahera mig. Joel Eriksson. Alltså, Jan Erik JOEL Eriksson. Johans bruur. Fast jag vet inte om han heter Jan Erik i mellannamn precis som Johan.. Jag tvivlar på det. Joel är iallafall en aning roligare än Johan, en aning lika snygg också.
Pratade med A-a-a-alex igår. Ovant att kalla honom Alex, Zander har alltid varit det jag trott. Pinsamt. Han är mindre rolig. Men fortfarande rolig.
Jag kommer mycket bättre överrens med killar. Och Frida, Fridusslidus. Och OP09. Och gruppen. Eeh hehhehe, lika med alla helt enkelt. Jag er ikke smart.
Men uttråkad är jag. Så jag ska hitt på nåt. H-H-H-HEJPA!

s

Jag känner mig så sliten, så bortglömd och hatad.
Och tiden har inte läkt några sår alls.
Råttorna gnager fortfarande i bröstet och huvudet fortsätter att snurra.
Paniken finns kvar, den följer mig överallt.
Nytt år, men kvar i samma jävla skit.
Och jag saknar allt jag haft, ni som gick. Och ni blir fler.
Jag kommer aldrig hinna reparera allt.
Döden har än en gång blivit en längtan, något romantiserat.
Det enda måstet som finns i mig.


RSS 2.0