Jag saknar dig redan, T

Min sista dag på praktiken är härmed avklarad! Den var dock avklarad redan klockan 1, men jag har varit för lat för att meddela det. Min absolut sista timme spenderades med kladdkaka och kramar. Jag kommer sakna mina tanter. Inte idag, inte imorgon.. men så småningom. Jag blev godkänd iallafall.

Gårdagen, ojojoj gårdagen.. Skolkade lite smått från praktiken och åkte till staden med Towe och åt på Grill. Galet god mat, vi åt svampmacka och cheesecake. Godare cheesecake får man leta efter! Vi hamnade dock på den romantiska avdelningen, fullt med par. Dom trodde antagligen att vi var lesbos, så jag försökte spela med och flirta med Towe men jag såg tydligen bara arg ut. Lyckat.
Sen åkte vi hem till Towe, kissnödiga som få, och jag fick träffa släkten. Och lilla Tyra, sötare unge får man leta efter. Towes mamma och farmor dansade jättefint också, haha! Och när jag kom dit sa Towes pappa:"Vill du ha något att dricka? Kaffe, saft, läsk? Eller kanske en snaps?" Haha, jag sa att jag ville ha snapsen, men då sa han att jag inte fick.
Jag och T bestämde oss iallafall för att vi ska gå på matlagningskurs och sen vara med i halv 8 hos mig. Sen ska vi lära oss att fläta armband och grejer.
Nu är min darling i finland en hel vecka, vad ska jag göra utan henne? Haha, samma som vanligt; sova. Och det ska jag göra nu också. Hejpa!


fu

Jag bajsar på praktik. 2 dagar kvar, fyfan. Men imorgon ska jag skolka lite, bara ett par timmar iofs men ändå! Det känns bra.
Idag fick jag bajs på handen. Efter söndag säger jag bara ALDRIG MER! Jag skjuter mig hellre.

Tower

Igår ringde jag Towe och avslöjade hennes present.. Hon och jag ska gå på raw comedy club nån gång i april. Hon blev glad fast hon inte visste vad det var, haha. Men jag vet att hon kommer sitta där i publiken och skratta och rodna av alla fräckisar. And so will I.

 


alejandro <3

Igår kväll gick jag hem till min karl. Mötte Paul på deras tomt, fick en bamsekram och grejer. Och hela hans familj bah "du skulle ju inte komma hem till oss förrän vi har blivit bleka igen?". Då sa jag att Nicoina såg rätt blek ut, då slog hon mig. Lilla Emmylo stod och mumlade "vi har varit i thailand" för sig själv. Sötare unge får man leta efter.
Somnade hos Alle, vaknade av att jag fick hans arm i nyllet. Mysigt värre.
Praktik imorgon igen, ska egentligen vara där på lördag också fick jag reda på, men då är jag redan bokad! Towe och jag ska ut och äta på resturang, och sen ska vi hem till henne och äta ännu mer! Hon ska få din present också, som jag inte hunnit köpa, hahah. Men vi ska handla ikväll så då kan jag be pappa svänga förbi stinsen.
Jag är förresten väldigt stolt över min mamma som håller på att ta körkort!

lilla pappa

Min käre far är hemma och är sjuk. Han verkar dock inte förstå att när man är sjuk så ska man vila. Han är ute och skottar, och emellanåt hör jag hur han skriker på han som plogar. "Jävla idiotjävel" och "Jag ska döda dig" är bara två saker jag har hört hittills. Nej, nu kom "skjut dig" och "jävla miffo" också.

Jag vet inte vad ska jag säga. Så jag säger ingenting.

 

Lilla älskade pappa.. någon mer kortare stubin har jag aldrig träffat!


min kärlek


Grattis på 17-årsdagen darling, hoppas du får en bra dag!

sl - sen lokaltrafik

Någon mer än jag som tröttnat på sl? Tänkte väl det..
Imorse när jag, sen som alltid, skulle åka till praktiken var tågen över en timme försenade. Okej tänkte jag och tog det som skulle gått 10:43 men som kom 11:39. Glad över att slippa vänta i en timme satt jag där för mig själv, när jag hör "tåget går till södertälje centrum". Jaha, då var det bara att hoppa av igen. Då hade det tydligen skett någon olycka i väsby (jag lovar att det var någon som hoppade i syfte att försena tågen ännu mer, bah "hahahahaha era jävlar, hoppas ni lider nu!".. och ja, det gjorde jag). Det gick inga bussar heller så jag ringde praktiken, sa att jag inte kom, smsade min mentor för hon skulle komma till min praktik idag, och fanskapet erbjuder sig att hämta mig. Japp, så det var bara att vänta på henne och sen till praktiken. Haha. Vlken höjdardag.
Jag dushade iallafall en tantalona idag, hon skrek NEEEEJ när jag stängde av vattnet. Haha, toktanten.
En annan dag sa at hon gillade mig, tog tag i min hand och frågade "vad tycker mamma om det här?". Vad svarar man på det? Gulliga tanter jag har. Och bara en vecka kvar med dom. Lite sorgligt, men skönt att slippa torka bajs. Det fick jag göra idag också, tanten sket i duschen. Så kan man också göra. Höhö.

H

Ida är fortfarande sjuk, Maxen ställer mer än gärna upp som vikarie men det hjälper inte mig så mycket för jag har min musik på Ida. Jag bajsar på virus.
I fredags hade vi det roligt, jajvlar sörru! Twister, "jag har aldrig", sanning eller konsekvens ELLLER PENNA var det också (och som straff om man inte ville göra något, en klick margarin!) Galet roligt var det iallafall.
I lördags blev det dock inte som planerat att jag och Towe åt på Grill, men vi ska ta det nästa helg. Istället blev familjen hembjuden till mammas kompis som är gudomlig på att laga mat! Tre-rätters, det satt fint. Vildsvin till huvudrätt, galet gott!

Och nu är det så va, att på påsklovet ska jag till hede med Towe och hennes familia! Hur kul som helst, vi ska åka snowboard, skidor, skoter och rida islandshästar och grejer. Såg bilder på Towes blogg, man kan tydligen gå i linne där på vintern. Rätt nice, jag är trött på kyla! Men gaaah, det ska bli skitkul!


Det här är då tydligen stugan, urgullig! Med utedass och allt, bah yeah. Malin and Towe goes grottmän! Haha nej men skämt åsido, vi kommer ha så jävla kul! Eller hur, Totts? ;)

tone it down

Jag fick sluta 1 idag, asnice. Så jag åkte hem och åt ihjäl mig på tacochips och tacosås. Uschusch, men så gott! Snart ska jag bege mig till Towe också, där jag ska få ännu mer mat! Efterrätt och grejer också, mohahah!
Jag är iallafall klar nu, ska försöka få tag på tokfian också och se om hon är hemma än. Men det var hon inte för tågen är försenade.
Då ska jag dansa lite så länge, tja!

"nu är vi riktiga sportfiskare"

För en gångs skull är jag uppe i tid och klar innan jag ska gå! Ett mirakel, ändå gick jag upp i samma tid som jag brukar. Dock har jag inte lagt mig i soffan idag, så kanske, kanske att jag faktiskt kommer iväg till praktiken.. Hoppas! Höhö, ååh vad jag längtar efter att torka gamlingarnas ass.

Igår fick jag iallafall träffa två av mina efterlängtade babes! Jag var hemma från praktiken för att träff Alejandro, mohahhaha va busig jag är. Det var iallafall trevligt, jag har saknat honom så det värkt i hela kroppen.
Sen på kvällen gled jag förbi Towe, det var NICE. Det blev mycket prat, negerbollar och skratt. Och lite hundfjärttar, men det behöver vi inte gå in mer på än att Towes hund fes när han stod i mitt knä. Det luktade ILLA! HAHA! I helgen blir det ännu mera Towe förhoppningsvis, visst?
WOOOOAH, nu ska jag borsta tänderna för det är viktigt. Så man inte får hål. Nästa gång jag får hål ska jag borra utan bedövning. MOHAHAH!

things

Jag har fått virus på min Ida, så ett tag framöver är det Maxen som gäller! Jag ska dock till mamma i helgen och då får Ulf agera datordoktor så lilla Idisen kan bli frisk igen.
Jag kollar på piercingpris samt ställe där man kan pierca smiley; heavenly ink tar 440 spänn. Helt okej tycker jag, så det blir en smiley på lovet!
Annars, det kanske blir så att jag får hoppa av skolan. Fail, jag vet, men det funkar inte just nu. För jag suger.
Menmen, nu ska jag leta upp min telefon och höra ifall Towe vill adoptera mig för kvällen!

I belong with you

Om 20 minuter ska jag till tåget och för en gångs skull är jag både påklädd och sminkad. Grreat! Lite Rammstein på det, och jag är muy glad. Men det kommer inte Niclas bli när han märker att jag inte gjort min läxa, mööh! Jag får skylla på tidsbrist.
Jag drömde att jag hade 1400 möss. Och att jag var man och hade 2 barn som ville äta på donken men jag ville hellre vara på ett café och ragga på hon i kassan. Nej, jag är inte helt frisk.
Om 48 timmar är Alle hemma igen! Gud, vad jag saknar honom. Han kommer vara neger och jag kommer se genomskinlig ut bredvid honom. Men det gör ingeningeningenting, för jag kommer vara lycklig.
Förhoppningsvis kommer mina drömmar försvinna då också.
Nej, nu ska jag borsta pliggsen! Hejpa.


Enter sandman

Jag skolkar från praktiken idag, mest för att jag känner mig så hopplöst vilsen. Ja, precis. Vilsen. Det känns som att jag irrar runt i skogen som ett ensamt litet barn och ropar på mamma men mamma är långt bort, mamma hör inte. Men vargen hör, och vargen kommer snart. Så känns det. Så är det.
På onsdag kommer älskling hem, förhoppningsvis kommer resten av mig också hem då.



Jag saknar honom så att det gör ont. Jag ska aldrig mer klaga på att han är jobbig, haha.


I'll be seeing you in hell

Jag hjälper Joel med tipsraden idag. Vinner han stort får jag en hundring för besväret. Eller en resa till Örebro. Jag tror jag tar hundringen.
Eva fyller år idag så vi var där en stund, åt tacos och tårta och grejer. Jag mobbade Danne för att han inte kan blanda saft. Nadja sprang runt som en blådåre på uppåttjack i sina blommiga strumpbyxor. Underbart. Linus mobbade mig för att jag ska spendera mitt liv med att torka folk i röven. Jo, men du slickar dom i röven, sa jag inte för det kom jag på nu. Fan. Jag älskar min knivskarpa hjärna.
Nu hör jag att min lillasyster garvar som en jagvetintevad, åt disaster date. Jag måste hålla med henne om att det är rätt skoj.
Haha, Lotta sa en rolig grej idag!

L: Det var bara en liten notis om mordet i DN. Lite mer kunde dom ha kostat på sig! Rotebro är ju bara känt för Christer Pettersson, det kan ju bli känt för något bra också..
Jag: Som mord?

Vampire diaries

Ledig imorgon och fredag. Då ska jag ta och rannsaka mig själv. Den här veckan har inte varit bra. Inte ett dugg bra. Jag är så less på folk. Det har jag varit länge nu.
Och jag är rädd, rädd för att göra bort mig, för att säga någonting fel. För att prata alls. Fyhelvete.
Imorgon kanske det blir bio med Sanna. Det om något kan jag behöva. Jag saknar henne och alla andra i klassen.
På onsdag kommer Alleballe hem iallafall. Jag saknar honom också.
Men imorgon börjar iallafall någon vampyrserie. Jag ska se den, hoppas bara att den är bra. Annars känns det jävligt b att ha sett fram emot den.


C

Casandra.
Du har försvunnit. Och när du försvann tog du så mycket med dig.
Du lämnade ett hål i mitt bröst. Ett hål där kanterna svider konstant. Tiden läker ingenting av det. Med tiden blir det infekterat och större.
Det känns inte som att vår tid någonsin har funnits. Det enda beviset jag har är hålet som ständigt påminner mig om vad jag inte har. 
Jag kan inte andas, så ont gör det. Jag kan inte tänka på det.
Jag vet att jag gjorde mycket fel. Förlåt. Förlåt. Du förtjänade bättre, jag vet det nu. Jag vet det.
Jag förstår dig. Men jag saknar dig. Och jag älskar dig.
Förlåt.



Fuck off

Min största önskan just nu är att få gå loss på allt och alla med en yxa. Alla tjatar och fattar inte att jag inte vill prata med dom, trots att jag säger åt dom att hålla käften. Jag bryr mig inte om matlådor, jag vill inte berätta hur min dag har varit och jag vill inte att ni frågar saker om mina kompisar. Jag tänker inte träffa någon idag, jag vet inte hur jag jobbar och HÅLL BARA KÄFTEN!
Seriöst. Bara.. dö.

Private practice

Praktiken idag gick ganska awesome. Jag fick göra två övre toalett, skulle gjort en nedre också men det var mycket bajs så jag slapp. Däremot fick jag ta hand om disken och skura en toalett! Och hålla en brukare sällskap när hon åt. Haha, hon tror att personalen snor hennes mat. Jag gillar henne, hon kan massa fula ord. Fast hon började gråta idag och då började jag också gråta, så vi satt på hennes rum och lipade tillsammans.
Imorgon blir det samma tid, 7.30-16. Ganska nice, och sen halvdag på fredag.
Och min favorittant, åh vad jag gillar henne! Idag när vi väckte henne sa hon "Malin! Hon är så go', Malin" till min handledare. Det räckte för att min dag skulle bli kanon. Hon är 103 år i maj och är klarast i huvudet av alla.
Idag ville en annan brukare ha brännvin, en söt liten tant. Det skulle göra henne gott, sa hon.
Ikväll ska jag hem till farmor, jag ska köpa en liten blomma till tantalonan så blir hon glad och bakar bullar till mig! Eller tårta, åh farmors tårta är den godaste som finns!
Nu signar jag ut, slut.


Skjut mig och gör det nu

Jag har blivit sjuk, jag som fan aldrig blir sjuk. Min näsa rinner, mitt huvud dunkar och jag hostar som om jag har rökt i 50 år. Precis så känns det. Och som grädde på moset har Alle åkt till thailand och lämnat mig ensam kvar i kylan. Gud, jag saknar honom. Och jag träffade honom för 25 timmar sen. Hur ska jag klara 2 veckor? Jag är redan självmordsbenägen..
Med feber innebär det att jag inte är i form för att torka gamlingar i arslet, men är jag hemma är det likamed att jag måste kompensera upp mina timmar på lovet. Jag hatar det. Är det fel om jag känner mig orättvist behandlad? Jag orkar inte. Jag orkar vekligen inte bry mig.

Jenny har skaffat blogg förresten, läs den.
www.myjennysusanna.blogg.se

Nu ska jag skära av mig näsan, i äkta van gogh stil! Han skar dock av örat, men just nu är min näsa mitt problem.

RSS 2.0