22 Juni, Onsdag

22:49
Hela veckan har jag varit lite före alla andra, har jag märkt. Idag till exempel, då var jag helt övertygad om att det var torsdag, medan pappa hävdade att det var onsdag. Vi började småbråka lite över telefon, tills jag tittade på min iPhone (han ringde till min gamla. JAAAAA jag har fortfarande kvar den!) och insåg att det faktiskt var onsdag. Jag vet inte varför, men jag ville att det skulle vara torsdag. Men imorgon är det i alla fall det! Då ska jag inte göra ett skit på hela dagen, sen på kvällen ska Towe komma hit och käka sin cheesecake som jag bakade till henne idag. Jag är fan en grym vän som ställer mig och bakar 22.00 en onsdagskväll, bara för att kompis älskar cheesecake. Jag önskar att hon kunde göra så för mig nån gång..
Igår var det i alla fall Sannas partaj, det var skitkul. Speciellt när hon hade pratat med sina kusiner och bett dom kasta vattenballonger på oss, men Linn sa till dom att kasta på Sanna istället och så gjorde dom det, och sen kastade ner henne i poolen. Och sen åkte Annika ner i poolen. Haha, det var trés amusant, som man säger i branschen.
Åkte med Linn både dit och hem, för hon har tagit KÖRKORT!!! Jag måste erkänna att jag var lite nervös i början, men när hon körde 30 på vägen som leder till mig, som mycket väl kan vara den tråkigaste vägen i universum och som pappa brukar brassa upp i 140 på, då kände jag att "nejnej, hon kommer inte bryta mot någon regel, hon inte. Jag kan sitta lugn och fin här, och bara njuta av basen som får mina ögon att hoppa ut ur sina hålor". Fast hon pekade finger åt en taxichaffis. Två stycken, till och med. Fast den ena tror jag bara att hon kallade idiot.
Idag har jag varit på coop. Det är intressant av två anledningar. 1) jag köpte en ny eyeliner, och 2) snubben i kassan, Jamas pappa, utbrast: "Den är så liten, och så dyr! Vad är det för nåt? Nu får du vara försiktig med den, den är jättedyr!" när jag skulle betala den. These are the good times, nanana.
Nu har jag ont i huvudet, för pappa lät mig inte dricka upp mitt kaffe innan vi åkte till Coop. Dessutom hotade han med att ta ifrån mig min iPhone om jag inte löd honom. Igår frågade han mig om jag någonsin varit mer än 5 meter ifrån den, och.. jag kom fram till att jag inte hade det. Men idag slarvade jag bort den! Och märkligt nog blev pappa glad då, för då är jag i alla fall inte fastlimmad vid den.
Nu ska jag göra nånting, sen ska jag läsa och sen ska jag sova!

Någon mer än jag som känner igen sig?

Vila i frid.

 

11 Juni 1977 - 20 Juni 2011

Rest in peace, du kommer vara saknad.


17 Juni, Fredag

22:54
Sommarlovets första dag, och den har jag ägnat på det kanske för många (men inte för mig!) tråkigaste sättet som finns. Jag har städat. Inte bara mitt rum, utan även min garderob, Linas rum, tvättstugan och "korsningen" mellan alla rum. Hallen, om man vill uttrycka det så. Ojojoj, så jag har slitit! Jag har dammsugit, slängt saker och skurat golven. SKURAT! Vem gör sånt egentligen? Typ min mamma, men vem mer? Nej, precis. Helt sick! Jag har dessutom tvättat mina sängkläder, och jag märkte att jag har höjt mig på äckelskalan ett par steg. Jag tvättade mina lakan för kanske 1,5 månad sen, och jag kände att jag egentligen inte behövde tvätta dom idag men jag gjorde det ändå.. Hos mamma byts sängkläderna seriöst en gång i veckan. Hur ofta ska man byta egentligen? Jag personligen känner att en gång i halvåret är lagom, men när det kommer till hygien är jag ibland lite lost.
Skulle passa på att rensa min underklädeslåda också, men jag kom fram till att jag älskar alla mina trosor så jag kunde bara slänga 2 par. Och BHar.. fast jag inte kunnat ha de flesta på x antal år kunde jag inte slänga dom. Men jag möblerade om lite, så nu har jag i alla fall lagt undan dom. Duktig chey!
Efter att jag städat kom Towe hit, vi degade framför tvn med zoo-apor tills vi kom på att vi kunde träna. Sagt och gjort, vi körde en fyspass som hette duga men avbröts mitt i av att katten som suttit uppe på grannarnas tak i 3 dygn spolades ner med vattenslang av brandkåren. Vi såg det inte, men Lotta blev som en halshuggen höna. Hon irrade omkring på altanen och utbrast "asså shit" med jämna mellanrum. Jag vet inte om katten klarade sig, men eftersom det här är det största som har hänt på Timotej sen vi fick vår första invandrarfamilj för cirka 5 år sen så lär man ju få höra det.
Igår träffade vi för övrigt på en saknad liten filur, nämligen Cassi. Hon var helt lost som vanligt och såg ingenting. Det är skönt att veta att vissa saker alltid kommer förbli desamma!
Imorgon ska jag träffa Jesper, på söndag blir det träning och på måndag blir det faktiskt också träning. Den ni! Och nu, mina kära vänner, ska jag sova. Natti!

V kör en bild på min älskling Gerard, bilden är tagen av Sannapannas kusin under konserten den 18e mars. Så grymt!

23:11
Det är sommarlov, klockan är 11 på kvällen och jag tänker sova?! Herregud, vad har hänt med mig? Nej, det går inte för sig. Jag ska minsann vara vaken ett par timmar till, jag!

23:19
Nej, ny plan: jag tar en macka och sen hoppar jag i bingen.
Och jag kom på en sak nu, så jag drämmer till med ett P.S! och hälsar att det idag är 15 månader sen jag skar mig. Wohoo och tack för mig.

16 Juni, Torsdag

07:48
Happ, så har man skaffat iPhone då. Känns lite.. lite vemodigt, om jag ska vara helt ärlig. Jag älskar ju min gamla telefon, men den kommer inte hålla länge till. Kanske var lika bra att byta ut den, men det känns ändå inte helt bra. Det kanske har med nummerbytet att göra också (juste, nytt nummer. Hojta om du vill ha det!), eftersom jag haft samma nummer i över 5 år. Jag gillar inte förändringar, om jag ska vara ärlig. Men jag tror att det kommer bli bra. Alla verkar ju älska sina iPhones, då borde jag också göra det så småningom. Och nu kan jag dessutom prata med Jesper när jag vill, det är skönt.
Jaaja, nu ska jag sluta klaga. Seriöst, jag måste vara den enda på jorden som är ledsen över att behöva byta telefon. Nu är det i alla fall så, att Arlandagymnasiet verkar ha hoppat på den där trenden med skolavslutning, vilket faktiskt var på tiden. Så efter idag har jag officiellt sommarlov. Det ska bli pretty jävla sweet. Det är det här man har längtat efter sen i.. sen i början av september. Untz, dags att börja packa ihop och sen dra till el skolio. Adiosio!

15 Juni, Onsdag

13:02

When the sun shines, we'll shine together.
Told you I'll be here forever.
Said I'll always be your friend,
Took an oath I'ma stick it out till the end.
Now that it's raining more than ever,
know that we'll still have each other.
You can stand under my umbrella.
You can stand under my umbrella.

14 Juni, Tisdag

11:00
Okej, alla vet att jag har en tendens att drömma helt sjuka saker, alltså verkligen sjuka. Inatt hände det igen, och tja.. jag tänkte dela med mig att det medan jag fortfarande kommer ihåg det.
Jag skulle åka utomlands med några, vilka vet jag inte. Och när vi skulle dra till flygplatsen hade jag inte packat, så jag sprang hem fort och packade. Men på nån sne vänster hamnade jag på ett tåg, ett sånt där gammalt pendeltåg. I alla fall, och så såg jag och resten på tåget massa svarta skuggor som följde efter tåget (kan tillägga att det var typ sen skymning), och så sa någon "De kommer". Och när tåget stannade på perrongen (i vad som såg ut som rosersberg) sprang alla ut, och från ingenstans kom ett tåg flygande, alltså från himlen och inte på spåret, och landade på perrongen och krossade ett x antal personer. Vi som överlevde hoppade på tåget igen, men då kom skuggorna upp från under tåget och klättrade in i det. Någon sa att de var varulvar, men de hade liksom.. svarta rockar och inga ansikten, och röda ögon. Inte Volturi-röda ögon, mer arg pokémon-röda ögon. Jag vet inte hur jag kom därifrån, men det gjorde jag. Jag kom inte särskilt långt dock, innan jag träffade Towe som märkte att de följde efter mig. Hon började bråka med dom, och det var precis där man går ner på grusvägen till henne och allt vi såg var en massa röda ögon. Sen sprang vi och gömde oss bakom en buske med Killen. Men "varulvarna" fick tag på Killen och gjorde honom till en av dem, alltså en dansk svensk gårdsvarulv. Sen kommer jag inte ihåg om jag joinade dom eller om jag slogs mot dom, men jag hade min varulvshund i koppel hela tiden. 

Det är allt jag kommer ihåg, typ. Det låter inte så läskigt, men det var det. Vet ni vad jag ska börja göra? Tyda mina drömmar. Jag tror att just den här drömmen blir extra intressant att veta vad den betyder..

15:48
Puh! Nu har jag varit i skolan och lämnat in alla böcker, Micke var busschaufför både till och från skolan. Trevligt trevligt. Sen drog jag till banken, gnällde lite på dom (det gjorde jag faktiskt!) och det verkar som att jag inte behövde betala för att lösa in checken för dom är så dåliga. Efter det skulle jag dra en snabbis i sollentuna c för att köpa en tröja och en bh, men.. det blev ingen snabbis. Det blev 3 tröjor och 2 set underkläder. Allt i pangpangfärger. Jag är rätt impad av mig själv som valde färgglada kläder, men å andra sidan finns det inget svart eller grått ute på marknaden den här tiden på året. Och vitt kan jag inte ha, för jag spiller jämt. Så det blev rött, blått, lila och rosa.
Nu skulle jag egentligen ha träffat Jesper, men han skulle leta studentpresent till sin kompis, och jag vet ju hur jobbigt det är, så jag ska nog försöka städa köket lite. Och sen kanske, och det är ett stort kanske, åka och köpa ny telefon. Vi får se vad pappa säger om den saken. Nu ska jag i alla fall plocka ur diskmaskinen, för är det en sak jag har lärt mig genom åren så är det att om man vill ha något får man smöra på som fan!

13 Juni, Måndag

22:18
Måndag, snart sommarlov, och i vanlig ordning är det ett tag sen jag uppdaterade. Mitt internet är segt, jag skyller på det.
Idag drog jag till skolan ett par timmar senare än jag började, mötte några classmates + Poa som var på väg till el statione för att käka pizza. Bestämde mig kort och gott för att hänka. Efter det drig vi till Sollentuna för vi skulle på rättegång, gick runt en stund i centrum och hittade en tröja och en BH som blir mina imorgon!
Kom hem, chillade lite, åkte till coop och sen tog jag och Towe en promenad hem till mamma. Redan efter 20 meter var Towe tvungen att sätta sig ner och vila. Och jag trodde att jag var den otränade av oss! Men ack, så fel man kan ha.
Den senaste tiden har jag mest varit med Jesper, han tog studenten i fredags så då åkte jag dit och firade honom. Det var kult.
Imorgon är jag leeeeeeedig, men då ska jag till skolan och lämna tillbaka alla böcker. Segt, men en räkning på 2000 är kanske ännu segare. Så.. ja, det blir skolan ändå. Efter det ska jag till banken och skälla på dom, sen ska jag som sagt shoppa lite. Sen förmodligen träffa Jesper, för jag saknar honom redan fett mycket.
Nu ska jag välja ut en av många, många böcker i bokhyllan och börja läsa. Och sen sova. Natti!

6 Juni, Måndag

20:55
Yoyoyo! Allt är bra med mig, in case att någon undrade liksom. Har precis duschat, det var skönt. Fick schampoo i ögat, det var mindre skönt men jag har börjat vänja mig vid det nu. Nästa steg blir att lära mig lägga kajal utan att lipa.
SÅÅÅÅ, svenska flaggans dag idag då.. Hur jag har firat det kanske ni tycker skulle vara spännande att veta, men om sanningen ska fram har jag inte firat den alls. Jag vet, fy på mig. Istället har jag legat i sängen och degat med Jesper. Lirat lite cs, vilket det visade sig att jag äger på. Nja, kanske inte äger. Men jag var inte pinsamt dålig i alla fall. Lite halvkass sådär. Kollat på trailern till Breaking Dawn ett x antal gånger också, tills Jesper lessna och typ stängde av datorn. Kan inte säga att jag klandrar honom dock..
Nu ska jag berätta vad jag fick veta igår! Min farmor, som fyllde 88 barre igår, spöade skiten ur en tjej när hon var ung. Det trodde jag inte om henne, men nu vet vi varför pappa är som han är. Vi var för övrigt hos tantalonan igår och åt, jättetrevligt. Eller inte.. Dagens goda gärning, som Ia sa.
Efter det drog jag till Jesper och firade hans låtsasmamma som fyller år idag. Träffade lite av hans släktingar, åt världens godaste cheescake och sen kollade jag och han på Priest. Helt okej film, hade önskat lite mer action bara. Den är nog sjukt bra i 3D dock.
Nu ska jag ta och försöka leta upp något ätbart, och sen ska jag kolla på Breaking Dawn-trailern 1000000 gånger till. Hejpa!

4 Juni, Lördag

18:50
Idag har jag inte gjort ett skit förutom att lapa sol ute på altanen. Inget fel med det alls! Kroppen några nyanser mörkare, håret några nyanser ljusare. Det är vad jag vill tro, i alla fall.
En sak, som är lite lustigt, är att jag efter 18 år i livet har märkt att jag har fräknar. Efter 18 år. Pappa kanske har rätt när han säger att jag är ouppmärksam.. Jag tycker i alla fall att det klär mig! Och som det ser ut nu är mina ben brunare än pappas, och att kunna säga det är stort. Alltså STORT. Han blir en afrikan redan i februari, men nu har jag äntligen klått honom. Det är niiiize.
I torsdags drog jag till Jesper, no surprise there liksom. Sov där, åkte hem runt 19 igår. Gick hem till Towe, städade hennes kök för tydligen vet inte hon hur man städar när mamma och pappa är borta. Det var dock rätt mycket jobb, så jag la av efter att ha plockat in och ur diskmaskinen, slängt ett x antal tomma yoghurtförpackningar som låg och skräpade, slängt en halväten macka och.. ja, en massa bananskal. Sen gick jag hem, för hon låg bara i soffan och åt godis, och jag ville hinna hem innan det blev mörkt eftersom vi slökollat på Scary movie.
Annars då, Indien hungerstrejkar. Nån mer än jag som tycker att det är jätteroligt, eftersom de knappt har någon mat där? De lever på typ 3 riskorn om dagen, och bah "nej, nu jävlar ska jag inte ha dem heller!". Eller är det kanske Kina? Äh, jag vet inte och helt ärligt bryr jag mig inte heller.
Efter maten ska jag fiska. Kul, tycker jag.

1 Juni, Onsdag

16:33
Länge sen jag slängde in en rad här, märkte jag nu. Kanske dags att göra en snabb update, men jag är lite som Cassi; jag glömmer allt i princip innan det har hänt.
Idag kom jag inte upp, klockan ringde av någon anledningen inte. Eller så ringde den, och jag försökte gömma den för att slippa ljudet. Det skulle förklara varför batteriluckan satt fast i min rygg när jag vaknade, och resten av mobilen låg under kudden. Behöver jag säga att jag inte gick till skolan? Förmodligen inte. Istället tog jag en välbehövd dusch, och sen latade jag mig i soffan. Tränade lite på eftermiddagen (20 armhävningar är visst träning!) och sen tyckte jag att jag förtjänade att ligga i soffan i 2 timmar och läsa. Hade tänkt pallra mig ner till solariet också, men det var sol och då kändes det onödigt. Men varje gång jag gick ut för att sola försvann den. Irriterande, ja.
Ikväll ska jag väl göra ett nytt försök. I gotta get my tan on, som jag sa till Towe tidigare idag.
För övrigt så HATAR jag Jerry Springer. Det går på tv nu, och pappa sitter och asgarvar. JAG HATAR SKITEN!

19:47
Precis hemkommen från grillen. Skönt, fast de bästa solarierna var upptagna så jag fick ta ett av de gamla, som ska vara "bra solarium". Inte visste väl jag att det innebar att det varken fanns fläkt eller musik. Det var ganska frusterande efter att ha legat där i 10 minuter och veta att det var 10 kvar. MEEEEEN, som sagt; gotta get my tan on. (Jag kan inte sluta säga det, jag kan verkligen inte! Det är alldeles för klockrent för att jag ska kunna sluta.) Köpte nån sån där kräm som gör att man blir brunare, tror fanimig att det funkar! Idag: kräfta, imorgon; pepparkaka! Dock svettades jag av krämen, och istället halkade jag runt i den i det där lilla utrymmet som en manet bland.. andra maneter.
Och mina hörlurar pajade idag, INTE OKEJ! Och igår fick jag mitt studiebidrag som check, fast jag varit på banken och fixat det 2 gånger redan. Det är ju sånt som kan göra en riktigt förbannad. Jag var två sekunder ifrån att riva sönder checken när jag öppnade kuvertet, men som tur är har jag lärt mig att kontrollera min ilska. HÖHÖ.
Nu ska jag smörja in fejset med aloe vera, sen ska jag fortsätta läsa! Fast innan det ska jag ge mina fossingar ett litet bad. Eller kanske tvinga med pappa upp till el coopio..

RSS 2.0