15.28

Jag är så uttråkad. Uttråkad till gränsen till suicidal.
Rotebro är så tråkigt. Stockholm är tråkigt, ja hela Sverige är tråkigt. Jag önskar att jag bodde i typ.. England. De pratar så fult där att det blir roligt. Fast till slut hade jag väl tröttnat och slagit ihjäl någon stackare som bara frågade om vägen till Betlehem eller något. Men då hade de förmodligen bara sagt "Hoppsan hejsan, det verkade lite jobbigt det där. Vill du ha en kopp te och kanske en scone?". Vilket jag hade mottagit, men sen hade jag nog blivit en utstött för att jag inte har socker i mitt te.
Jag lider av hjärtesorg. Det är inte alls roligt. Jag känner mig på vippen att gå ut på ängen utanför vårt "hus" (jag säger hus, men jag menar barack) och ropa efter Heathcliff.
Ngggngnhhh.. JAG TROR ATT JAG DÖÖR!! Jag tror att jag ska fixa håret för att liva upp mig lite.

Fredag 30 juli - 15:26

Min mor har verkligen tappat förståndet. Hon vill att vi ska umgås. Och inte nog med det, hon tycker att vi ska fiska. I full storm. Jag sa åt henne att hon har en man hon kan umgås med, men hon lyssnade inte. Hujedamig, jag börjar få lite klarhet över hur det kommer sig att jag behöver terapi.
Lina försökte döda mig imorse, genom att förgifta mig med parfym. Hon hade sprejat ner hela sig, och visserligen luktade det gott, men det hade luktat mindre i en parfymbutik. Hon sprejar på sig lika mycket som gamla människor. De har dock en anledning, det hela med att luktsinnet försämras med åren. Det har INTE Lina. Eller har hon kanske det? Herregud, hon kanske är en sån som åldras i förtid? Om några år kanske hon har fysiken av en 70-åring! Jag har tyckt att hon varit väldigt lat på sistonde.
Gud, jag undrar när jag ska få gå tillbaka till att tänka på mig själv. Nuförtiden gör jag inget annat än oroar mig för andra. Och det uppskattas inte ett dugg, kan jag passa på att tala om. Igår skrek mamma på mig, av ingen som helst anledning. Så beter sig inte riktiga mammor, ville jag säga. Men jag lät bli. Jag vet alltför väl hur hårt hon kan slåss.

Jag känner mig i stort behov av manlig kärlek. (Nej, inte bögkärlek.. kärlek från en man). Det närmaste jag har kommit till det på sistonde var när Caspian tryckte upp sin rumpa (full med både löv och något annat, som jag inte vill veta vad) i mitt ansikte och ville att jag skulle mysa med den. Det var inte långt ifrån att jag gjorde det, men man har ju sin stolthet. Och det finns vissa gränser. Jag drar min vid tidelag.
Mamma gav mig nyss en bit mintchoklad, antagligen för att gottgöra att hon är så elak. Jag tog chokladen, men jag tänker inte förlåta henne. Men med tanke på att jag inte ens gillar mintchoklad tror hon nog att jag har förlåtit henne. Merde. Den gav mig dessutom halsbränna.


Tankar.

Låg och läste lite ur Georgia Nicolsons dagbok, iklädd i min ryska pälsmössa, när jag fick en sån där idé. Men sen tog den lilla, lilla delen av min hjärna som inte gärna spårar ur, över och sa åt mig att det var en riktigt dum idé. Jag tänkte nämligen att jag skulle bli ståuppkomiker. Och den lilla delen i min hjärna påminde mig om att jag inte kan prata när det är fler än 3 personer som lyssnar. Jag kan inte ens prata på släktträffar, så hur jag skulle kunna prata inför en hjord av okända främlingar vet jag inte. Den lilla delen påminde mig också om att hur rolig jag än må vara, så är det inte många fler än jag som tycker det. Möjligtvis mamma, men helt ärligt tror jag att hon låtsas för att jag inte ska bli ledsen. Vilket faktiskt är lite stötande.
Så.. vad jag ska göra med mitt liv är ännu ett mysterium. Kanske kan jag jobba i en grönsakshandel, och som tack för 40 år i branschen få en årsförbrukning av potatis. Hugh. Det vill jag inte. Men morfar hade blivit stolt.

Imorgon ska jag åka tillbaka till lé camping,
och förhoppningsvis har det kommit fler norrmän som backat in sina bilar i andras husvagnar. Det var faktiskt en snubbe som gjorde det, fast i sin egen husvagn. Det blev en stor buckla i bilen, och husvagnen ramlade väl halvt ihop. Jag skrattade muy mucho, tills jag fick en iskall blick av honom. I alla fall tror jag att den var riktad mot mig, jag kunde inte se för han var stekare och hade solbrillor på sig. Trots att himlen var askgrå och det duggade. Hela kvällen efter det spenderade jag med att säga "Jeg er en tallefjant med solbrillor og trasig bil". Tyst för mig själv, givetvis, annars hade jag nog fått en direktbiljett till psykakuten.

Min skönhetssömn väntar, och som dagsläget är nu behöver jag den mer än syre. Så jag säger (sjunger): "Baby goodnight, baby farewell." Även om jag inte fullt förstår den texten.

Crap.

Mitt huvud är fyllt med skit. Skit, som i ångest, irritation och nånting mer.
Allt jag ägnar mig åt är skit. Skit som i att sova, röka och gnälla.
Just nu ligger mitt hjärta på bordet med tassen över ögonen och halvsover.
Det är egentligen ganska sjukt, att jag inte klarar mig mer än två dagar utan honom.
Han är mannen i mitt liv, helt enkelt.
Håkan, Grey's och mys är vad min kväll ska bestå utav. Kattmys. Katt -och Malin-mys. Caspian -och Malin-mys.

Igår hade vi kul, för mamma gjorde värsta minen när jag sa att 19-åringar är lammkött. Och när Uffe skulle tömma bajslådan hade vi också kul. Mindre kul var som sagt inatt. Och på tal om natt, GOD NATT.

Jag lever.

Inatt dog jag nästan. Av både det ena och det andra, ska jag tala om. Det spöregnade, och det är dock mysigt, men inte i en husvagn mindre än ett normalt badrum. Det smattrade för jävla mycket, Lina bölade, Uffe snarkade och mamma bestämde sig för att sova mellan mig och Lina så trångt var det också. Fyfan. Och blött. Och hela vagnen gungade när det blåste.
Men nu är jag hemma igen. För en dag eller två, sen bär det av till Gålö igen. Tur att det är nära. Lite konstigt att campa i stockholm när det är där man bor, men det är bara min åsikt.

Och nu undrar jag över varför det sitter en mupp i röd tröja på nån sorts cykel utanför min tomt och pratar väldigt högljutt.
Vi har ingen mat hemma, och jag är vrålhungrig. Tjarrigt läge, känns det som.

Six feet from the edge

Jag ramlar, gång på gång.
Och jag kommer inte upp när du inte är här.
Håll mig nu.
Jag har bara få andetag kvar.

"Fast min är mycket tjockare."

Jo, men så var årets grönan avklarad då. Jag åkte 4 grejor, sen började jag må illa och blev tråkmåns. Jag satt mest och åt, jag, medan barnen roade sig. Och så lekte jag med Modigs iPhone, som hade nån sort "klämma-finnar"-app. Jag säger det jag, jag och Martin hade väldigt kul.
Jag vann INGENTING, förutom på dom där "vinst varje gång"-grejerna. Vilket var askul för alla andra som faktiskt vann, tråkigt för mig. Pappa tyckte dock synd om mig och gav mig en nalle. Och Anita gav mig en blomma, som Martin och Jesper senare jämförde med sina privata delar.

Det känns som att det var ett tag sen jag tvättade håret, men jag minns inte riktigt när det var så jag gissar på att det var ett par dagar sen. Jag börjar se ut som snubben som går runt med diadem och nagellack och väger a'la 190 kg. Men jag hinner inte duscha, för jag sover hela tiden. Och när jag inte sover kollar jag på Grey's, eller så äter jag. Dessutom har jag inget tidsbegrepp, så jag vet aldrig hur länge sen det var jag faktiskt duschade. Ia säger att jag måste ta tag i mig själv, men jag trivs såhär.
Fast nu gör jag inte det längre. Så jag ska duscha, och förhoppningsvis vaknar alla då. För dom väcker alltid mig när jag sover, bara för att jag inte sover på samma tider som dom. Och då kan jag väcka dom när dom sover, för dom sover inte på samma tider som jag. Rätt ska vara rätt.

Teenagers

Because the drugs never work
They're gonna give you a smirk
'Cause they got methods of keeping you clean
They're gonna rip up your heads,
Your aspirations to shreds
Another cog in the murder machine

Alla har adhd nuförtiden

En heldag med Towe var precis vad jag behövde. Nu är jag lite mer mig själv igen, även om det innebär att jag är lite mindre än som alla andra också. Um, typ. Towe är mongo och det smittar av sig, helt enkelt.
En awesome dag helt enkelt, som kort och gott började med att jag vaknade. Sen klädde jag på mig och gick för att möta Towe på parkeringen, och sen drog vi till stinsen. Jag hittade nada, men T shoppade som en gris. Jag blev sur och vi åkte till väsby. Där köpte jag två tröjor och ett par skor. Högklackade, bara en sån sak. Sen drog vi till coop för jag behövde mat. Jag tror att vi var på rymmen i.. 6 timmar? Haha, sen drog vi och badade och blev attackerade av en fiskmås, och sen åt vi. Sen fiskade vi. Vi är ganska grymma, vi fick upp 10 firrar. 11, om man räknar den vi släppte i. Det var nästan inte ens kul, det nappade så fort man kastade i.. grejerna.
Sen fick jag rabarber av Towe och jag försökte baka en paj.. Jag kunde inte. Så nu ska jag sova, för jag är död. Dödens lammunge.

This is war

Jag har haft ett par dåliga dagar nu. Dåliga är egentligen en underdrift, bara en bråkdel av vad det egentligen var. Men.. jag har lämnat sängen nu, i alla fall. En bra början. Och jag har umgåtts. Med Towe och Krista. Det ska jag göra imorgon också.
Och imorgon åker pappa & co till landet. Så det blir bara jag och Ia hemma. Lite ensamhet är väl behövt, för jag är så nära ett psykbryt att det är läskigt. Och raseriutbrott och sånt. Och den som står i skottlinjen är Lotta. För enligt henne kan pappa inte göra något själv, och jag är bortskämd.

Jag började i alla fall läsa The short second life of Bree Tanner igår. So far so good. Jag tycker att den borde filmatiseras. Förhoppningsvis kommer det så småingom.
Och hah, jag har troligtvis magkatarr. Grrrrreat..

Container?

Jag är tydligen en sån man dumpar all sin skit på och skiter i att höra av sig sen. Tydligen. För det händer jäävligt ofta. För ofta. Sen kan man ju höra av sig när man har mer skit man behöver dumpa på någon, som inte har nog med skit själv eller? Det är samma sak varje gång, och jag har lessnat nu. Nästa person som försöker med det åker på en snyting.

Nu ska jag fördjupa mig lite i Bree Tanners andra liv, höhö. Och jag hoppas att alla andra i världen har en urusel kväll. GOD NATT.

LOL

Joooru. Det är inte min dag idag, kan man väl säga. För jag lyckades nämligen ramla ner från altanen, om man nu kan kalla den det, hos mamma. Och jag ska väl påpeka att den åtminstone är 20 cm över marken och jag landade på stenar. Hela min vänstra kroppshalva är uppskrapad.
I lördags blev det nästan en pa för min del, för just nu suger allt. 

Men nu känner jag mig smått road över att en person jag aldrig i mitt liv har träffat kallar mig ful. På facebook. För att jag sa att jag gillar twilight. Och han är typ 12. Haha, jojo ibland är snubben där uppe rolig. Jag kommer leva i 200 år efter det här.

Jaharu!

Klockan är mycket och alla sover, och här glider jag mest runt i gristofflor och min yamaha-tröja. Synd att jag inte har en kickbike. För då hade jag åkt runt och låtit hela kvarteret spana in min dallrande rumpa medan jag körde runt i 190.
Jag är HUNGRIG och det enda vi har hemma är chips. Nej, stryk det. Den enda vi hade hemma var chips. Jag är lite småglupsk om nätterna.

Idag har jag befunnit mig i min lilla drömvärld en större tid, sen vaknade jag till barnaskrik. Alltid lika mysigt. Nadja sa att katten sa: "Eva är en kalkon, Najda är en katt". Och gissa vad jag fick vara? "Ingen". Barn är brutala ibland.
Sen försökte jag få tag i Towe, men utan framgång. Men hon fick tag så mig, så jag hon och Krista drog upp till Cobben och köpte jordgubbar och choklad, och sen grillade vi. Killen i kundtjänst på coop verkade märka att jag lökade som satan, för han garvade och sa "Varmt?", varpå jag svarade "Jo, ganska", varpå han sa att det kunde bero på att jag hade en tjocktröja på mig. Jag tror att han kan haft rätt.
Härnäst skall det rökas, och sen skall det hittas på något annat!

Så jävla le.

Jag är så färdig med allt som har med killar att göra. Jag är så redigt less på hela bunten.
Jag ska börja sticka.

L

Pappa och jag drog till stinsen idag, vi tyckte att det var dags att köpa lite grejor till mig. Haha, nej skämt åsido, jag tyckte det och pappa tyckte att han ville betala. Så alla blev nöjda.
Pappa hittade ett skärp han tyckte var snyggt, men han köpte det inte för "varför ska jag ha saker"-talet dök upp i hans huvud. Han fyller år den 12e så nu har jag en prima present till honom.
Jag köpte en klänning (ja, klänning!), hårfärg och en korsordstidning. Såå.. inte så mycket grejer, men å andra sidan ska jag till sollentuna c med mammsen imorgon. Eller på torsdag, beror helt på vädret.

Just nu? Fotbollen. Uruguay - Holland. Ganska bra match, blev just 2-1 till Holland. Men imorgon är det en bättre match, som jag hoppas på att mina tyska vänner tar hem. Med Klose med i matchen borde det gå vägen! Oj, 3-1 till Holland. Det går fort det här. Det blir alltså förmodligen Holland som möter Tyskland i finalen. (Johoru, vi vet att Tyskland spöar Spanien imorgon.)


Jaadu.

Grey's, hela dagen, som vanligt. Pretty great. Jag ska snart sätta på ett nytt avsnitt, och ett lär bli två som kommer bli fler. Jag har ett par säsonger kvar att avverka.
Annars, same old, same old. Trött, arg av någon obefintlig anledning och.. ledsen? Inte ledsen, men nånting åt det hållet. Och mitt i allt det, är jag uppåt. Som om det ska hända nånting som är lite småkul, som typ vadsomhelst egentligen. Inte som att jag ska upp 9 imorgon bitti för att pallra mig iväg till söder.
Jag är trött. Så förbannat trött, både i huvudet och i kroppen. Så. Jag ska vila nu. Ett tag. Inget mer krångel från min sida. Ett tag, i alla fall.


Epic

Nu tycker jag att det börjar bli dags för folk att vakna! Eller för mig att sova? Lättast vore ju om jag gick och la mig. Håller jag mig vaken kanske jag får tillbaka en normal människas dygnsrytm, men sen är frågan om jag vill det..
I alla fall, trött är jag. Och nåt måste hända, nu.

 

Jag och Sannapanna kände oss lite epic idag, så vi drog till kista och såg Eclipse en gång till. Vi gillar den, jappjappjapp!

Nu blev jag uttråkad av det här. HEJPA!


Russian pälsmössa.

Nu är pappa och Lotta hemkomna från båtresan. Och jag hade krävt en souvenir, och vid något tillfälle sagt att jag ville ha en rysk pälsmössa, eftersom dom skulle till St Petersburgh, och vad kommer dom hem med? En jäkla pälsmössa. Den är förvisso jätteskön, men man ser ju riktigt dum ut i den. Haha, pappa hade sprungit runt i hela stan för att hitta en, bara för att jävlas med mig. Men som sagt, jag gillar den.

En Lotta i pälsmössa beställes!

Idag fick jag öva lite på såromläggning. Varför? Uffe råkade ut för en liten olycka på jobbet. En svetsloppa hoppade och landade på hans vigselring och ringen blev så varm att den karvade sig in i köttet. Han fick klippa upp ringarna för att slippa amputera fingret. Det såg inte trevligt ut, men det gör det aldrig när han gör illa sig. För nåt år sen var det tummen som hade klyvts på mitten, och för nån vecka sen hade han gjort något annat. Men jag fick uppgradera mina kunskaper lite, och det är ju alltid bra.


Today has been okay

"Friends tell me it's spring.
My window show the same.
Without you here the seasons pass me by."

Igår var underbart. Det var glädje, sorg och kärlek på samma gång. Både jag och Susanna grät, jag mestadels av filmerna. Helt underbart. Men även om Jacob var helt underbar i Eclipse så är jag fortfarande i Team Edward.
Idag har jag spenderat min tid i sängen, och framför tvn gråtandes till Grey's anatomy. Det blir dag 4 som jag gråter, i sträck. Grinmolle? Jo, lite grann. Mamma säger att det är hälsosamt att gråta, jag hävdar motsatsen.
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med SATC.

RSS 2.0