HELLO FETTO!

Tack Casandra för den fina designen, du är bäst darling.

Jag tog steget och ställde mig på vågen idag, och jag insåg att jag inte kan fortsätta leva som jag gör. Så från och med nu ska jag tokträna och gå ner till normalvikt. Imorgon ska jag och storasyster till gymmet och jag ska springa som jag aldrig sprungit förut. Jag menar det den här gången, tar jag inte tag i mig själv nu kommer jag sluta som tjockisarna på tv.




Yes, som sagt. Som tjockisarna på tv, hahahha. Nej, men skämt åsido, snart kommer jag, precis som Chris, hitta en liten Stewie gömd i valkarna någonstans. Så jag ska träna, TRÄNA!

hello, i'm casandra

Ny desgin som folk kanske ser? Jag, casandra, gjorde den imorse på någon halvtimme, bara som sysselsättning och tidsdödare liksom. Det var inte meningen att designen skulle bli bra eller så ... men det blev den och nu har jag lagt in designen på denna blogg. Mycket fint blev det.

Men nej, nu ska jag återgå till robinson. puss på rumpan <3.

Casandra


hejdå världen

Se detta som mitt avskedsbrev. Nu orkar jag inte mer, nu tar jag mitt liv.
Nej, men jag tänker inte leva mer om det ska fortsätta snöa. Så i helgen tänker jag inte leva, jag tänker isolera mig på rummet med ataraxen och mitt duntäcke.


GRATTIS MALIN

FÖR DET ÄR INGEN VANLIG DAG, FÖR DET ÄR MALINS FÖDELSEDAG, HURRAHURRAHURRA!

Ibland är jag allt

Idag känner jag att jag, trots mitt ilskna humör, har lyckats uträtta nånting. Kom upp i tid, bara det är något som bör firas, men att jag sen kom iväg till skolan, gjorde nationella i engelska, gick på extraspanskan och sen gick på resten av lektionerna också, utan att klaga. Lämnade också in alla 3 svenskauppsatser jag glömt, + att jag hade utvecklingssamtal. Och jag stannade genom hela, fick inte ett enda vredesutbrott. Jag ska bara jobba med vissa ämnen nu, så jag har i princip hål när det är något annat.
Imorgon ska jag göra dom andra nationella proven i engelska, det är det enda jag känner att jag pallar imorgon, det tar på krafterna att fylla år. Yesyes, imorgon blir lilla (hahahha) jag 16 bast. Mycket roligt, jaja. Den här gången har jag iallafall inte drabbats av någon kris, vilket jag gjorde förra året. Jag ser till och med nästan framemot att gå ett år närmare döden, hahaha yes, i must be eeeeeemo!


den som dör får se

Jag fick en ångestattack idag. Jag grät, för första gången på månader. Jag önskar att jag fick gråta mer. Just nu är det som att ångesten har tagit över mitt liv, som om jag dansar med demonerna men inte kan stegen. Jag klarar ingenting, och det ger mig ångest. Och när ångesten tränger på måste jag göra saker jag varken vill eller borde. Fan, vad jag önskar att jag inte behövde dom. Rakbladen. Jag försöker verkligen, det gör jag. Men dom har för stort övertag på mig, ett hårt jävla nackgrepp och jag kan inte komma loss. Förlåt alla. Förlåt mamma, förlåt pappa. Förlåt Cassi, förlåt förlåt.

Sug min kuk, världen.

söndag, jojo

Blöh, all luft har gått ur mig. Iochmed att snön kom tillbaka tappade jag livslusten helt. Det hjälper inte att man blir totaldissad av en liten nisse som skulle ringa, men som inte gjorde det. Karlar, säger jag bara.
Jag behöver nånting, jag behöver vår. Och just nu känns jag som en jobbig person som alla bara vill slippa. Jag förstår dom, jag skulle vilja slippa mig själv.

Annars, Beck som vanligt. Stan igår, stinsen i fredags. Segt idag, men jag blev glad när F ringde.

alla älskar malin

Igår fick jag fling och piercade mig, medusa blev det. Mamma tyckte jag var dum i huvudet, och pappa har inte sett den än. Han kommer väl hem snart, så jag ska bege mig till mamma om en stund, han behöver inte se den förrän på söndag. Jag tror jag skonar honom det.

Och tack vare min söta, uppsvullna läpp blev jag råmobbad, och kommer bli ett tag framöver, men det kan jag ta, FÖR JAG ÄR SÅ JÄVLA SNYGG!


?%£@!

Jag har fan slagit mig, hårt. Klockan är inte mer än kvart över 6 och jag har redan hunnit duscha och sitter nu med en jävla ansiktsmask. Och min hjärna har planerat att måla om naglarna också, så jag undrar innerligt vad det är för fel på mig.

Igår hade jag en happyday-dag, förutom vissa stunder men dom tänker jag inte nämna. Jag kunde åka tåg, wiiie!
Nej, men nu måste jag käka frulle och sen börja göra mig iordning, det är trots allt bara 2 timmar tills vi börjar och hahahahhaha, jag håller på att bli en tjej.

IDIOTER



Jag blir galet irriterad på sånt där. "Bli naturligt vacker", MY ASS! Det är ju smink vilket som. Vad dom borde skriva är "Bli lite mindre ful med hjälp av naturprodukter". Jävla assholes.


I'M A DUMB WHITE GUY

Sjukdomen höll på att ta livet av mig inatt, sanna mina ord. Hade inte jag varit en sådan mentalt stark person (hahahahahaa) hade jag huggit huvudet av mig. Efter mycket om och men igårkväll somnade jag tillslut, vaknade upp ett x antal gånger under natten för att hosta upp allt slem. Vaknade på morgonen av att telefonen ringde, det var mamma och hon blev väldans orolig över att mina lungor pep när jag andades, sen ringde hon pappa och dom bestämde att jag skulle vara hemma.
För runt en timme sen gick jag upp, eftersom det kändes så hopplöst att sova med 10-minuters intervaller. Jag åt frulle, lyssnade på lite musik och sen vips, pling på dörren. Och vilka stod där om inte Cassi, Maja och Towe. Mindre trevligt var det att dom försökte få med mig till skolan. Men utan framgång, det var roligt.

Jag är förresten munter idag. Jag blir ofta så när jag känner att döden är nära, jag undrar innerligt varför ..

MALIN ÄR ARG

Jag har haft en pissdag, jag hatar att vara sjuk, jag hatar att vara sjuk och än en gång, jag hatar att vara sjuk. På alla sätt och vis, nu är min näsa INTE täppt. Är jag irriterad eller är jag irriterad? Jag är rosenrasande! Jag ska fan göra om septum, så mycket lovar jag.
Men snart ska jag vira in mig i en filt och göra lite varm O'boy och bänka mig framför Beck, som helt klart är en av veckans höjdpunkter. Gunvald is my hero.



byebye septum

Jag har blivit förkyld! Japp, inte jätteförkyld men jag är så pass snorig att jag måste snyta mig, så jag hade ju inte så mycket annat val än att ta bort min älskade septum. Men ändå, hade jag inte blivit snorig hade jag snart inte pallat smärtan mer. Men jag är ändå glad att jag gjorde den, även fast min far då tyckte att jag var en besvikelse. Men just nu är jag jättejätteledsen.

massa kärlek

Vi hade tjejmiddag igår, mycket mysigt var det. Även fast Cassi försvann och jag blev lite nere, men vi åt tacos och läste betoongen.blogg.se, vilket måste vara den roligate bloggen som finns.
Och bara så att ni inte glömmer det, JAG ÄLSKAR ER SOFIE, CASSI OCH LINA!!



sofie och lina äääääter :D

...

Tredje jävla inlägget idag, och jag som inte ens brukar skriva ett. Jag har sovit mest hela dagen, men vaknade runt halv 4 av att pappa skrek. Gick upp, fick en utskällning som hette duga, för vad vet jag fortfarande inte. Sen ringde mamma och skällde ut mig för piercingen, och jag är så jävla trött på att dom orkar bry sig.
Och pappa verkligen hatar mig, och jag orkar egentligen inte bry mig om honom men jag bryr mig ändå, och det hade varit så mycket bättre om jag inte fanns, för han hade varit mycket gladare då. Jag tror att jag ska dra. Vart vet jag inte, men jag ska härifrån.

Och nej, jag söker varken uppmärksamhet eller medlidande, jag bara säger som det är.

Tyck synd om mig

Jag har galet ont i halsen idag, (och näsan) så jag är för tillfället hemma ifrån skolan. T, M & C ringde och ville att jag skulle gå till skolan, och jag sa att jag skulle komma, men jag pallar fan inte. Sorry girls, men skyll på Soffipropp, det var hon som smittade mig (a).
Jag tror att jag ska gå och lägga mig igen, jag måste vara pigg och fräsch till ikväll. Tjejmiddag hemma hos Soffan, och med Lina som jag har saknat galet mycket!

Jag har förresten bestämt mig nu, jag ska förändra mitt liv. Jag tänkte att jag skulle bli en förebild för andra människor, men det finns ingenting med mig som kvalificerar mig till det .. Kanske förutom det faktum att jag alltid gör som jag vill, haha. Nej, men jag ska komma på nånting som jag verkligen ska försöka förbättra mig på. Har någon nåt tips vore det kanoners.


piercingkalas, jaja

Jag är bra så jag glömmer bort att jag är tillbaka. Ska försöka bättra mig, för min egen skull.
Vi hade piercingkalas igår, casandra piercade mig (septum, yeay) och sen piercade hon sig själv i naveln. Iofs har jag också piercat mig själv ett par gånger, men hon är galen med nålar. Det märkte vi när hon högg sig själv nån centimeter ifrån ögat, jaja.
Och här sitter jag och inte kan peta mig i näsan för det gör för ont. Jag är med andra ord mycket ledsen, eftersom jag tycker att det är väldigt roligt.



man ser min septum lite grann iallafall! :D



Casandra, den smarta människan <3


Kanske lägger ut fler bilder senare, annars är det bara att kolla bdb.

I'M FUCKING BACK

Jag byter tillbaka från bloggspace nu, blogg.se känns mer hemma på nåt sätt.
Mycket dumt och mycket illa hat hänt sen sist, men mitt minne sviker mig allt för ofta för att jag ska komma ihåg det. Jag ska börja, eller har börjat, på DBT, eftersom jag tydligen har borderline. Läs om det ifall du vill veta vad det är, för jag orkar inte förklara.

Ska fixa designen nu, ser ju fan inte riktigt klok ut.

RSS 2.0