Tisdag 3 augusti

15:25
Jag bor i ett dårhus. Pappa verkar tro att han kan göra som han vill för han springer runt och gormar som en blådåre (vilket han också är). Hans sandaler har dessutom gått sönder. HAHA, skrattar bäst som skrattar sist! Dock skrattade jag redan när han fick för sig att limma dem, så.. Skrattar bäst som skrattar mest!!!
Han kom just in i köket och sa att vi skulle fiska kräftor ikväll.
"Jaha, spännande." svarade jag då. "Ha det så kul."
HAHAHHA, där fick han så han teg!

Igår var jag och Susanna på bio (gissa vilken?). OJOJOJ, Robert Pattinson är en mumsig mupp! Med polisonger. Susanna satt för övrigt (som vanligt) och kommenterade hela filmen. Saker som "han får gärna bita mig när han vill" och "gaah, va snygg han är!" flög väldigt ofta ur hennes mun. Vilket det också gjorde ur min.
Sen kom blådåren i sin blådåremobil och hämtade oss. Han delade med sig om att han var magsjuk och hade spytt hela kvällen.

19:27
För att försöka övertala pappa om att få tatuera mig tänkte jag berätta vad jag ville göra, varpå han sa:
"En snigel?"
"Nej." svarade jag.
"Det skulle passa dig."
"Nej, det skulle passa DIG."
"En mask? Eller en myra?"

Goosegott i himlen. Han är inte riktigt klok. Dessutom hoppade han runt på altanen och försökte nå marken med raka ben. Då sa jag åt honom att jag inte gärna ville spendera hela natten på akuten för att han har brytit höften. Han blev sur, men han slutade i alla fall bete sig som någon som faktiskt är snärt och smidig.
Nu skulle han dessutom ut på promenad! När han kommer hem ska jag fråga om han försöker ta död på sig själv eller bara på kaggen. Då kommer han förstås svara nåt bögigt som "jag vill se naturen".

21:54
Nu har jag precis städat hela undervåningen. Ingen enkel match, men det gick. Dock blev jag lite förbryllad över en sak. Hos vilken normal familj kan man hitta en äggkopp under trappan? Svar: ingen. Såna saker händer bara här.
Lotta är FULL. Och hon ska jobba imorgon. Lite alkisvarning på det, men det är förstås ingen som lyssnar på vad jag har att säga.

00:58
Brr, va kallt det är. Jag kan inte sova för jag huttrar som en.. huttrande galning. Mina fötter håller på att förfrysa, trots strumporna och mina röda duntofflor. Risken att fötterna ramlar av av förfrusning känns ganska stor just nu. Ifall det hände skulle jag utan tvekan börja spela rullstolsbasket. För fotboll skulle då inte gå! HAHAHA!!
I alla fall, om jag blev en krympling skulle jag bli elitidrottsman. I rullstol.

Kommentarer
Postat av: S

Hey, don't hate the truck!

2010-08-04 @ 00:58:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0