13 December, Måndag

12:45
Susanna klagar på att jag aldrig uppdaterar bloggen, vilket är lite lustigt eftersom hon är smått okapabel till att lyssna på när jag pratar i verkligheten. Som sagt, lustigt.
IDOL var e-e-e-epic. Yes, jag stammar på e:t. Det är så vi gör det här i Stockholm. Det och spränger oss själva i luften, jajäcvlar sörru, då fick man det sagt också. Jag säger som Linn sa när jag frgåade när vi började: "Jag vet inte. Någon gång i livet. Om vi inte blir bombade."
Ingen har väl missat att Jay vann, huh? Bra det, för jag diggade hans stil. Det kan nog bero på att jag är slusk, jag också. Vi fick i alla fall mat i form av hamburgers and pommes, och sen drog vi ut och spanade på kostymnissarna. Det gjorde i alla fall jag, Susanna kanske kollade på scenen.. Dagen i ära tänkte jag vara fin och drog på mig högklackat. Jag har gjort bättre val, inga sämre. Jag haltade hela vägen hem, och gissa hur bra det då går att stå på en proppfull tunnelbana? Inte bra alls, vid flera tillfällen försökte jag sätta mig på golvet. Det gick inte.
Men, the show must go on. Och likaså the list:

07 - Min bästa vän
Lite klurig, den där. Jag har så många vänner att jag kan välja och vraka om vilka som ska vara elit. Jag vet, det kunde man inte tro? Nej, men suck it. Linn är min bästa vän (ja, säkert).
Towe och Susanna ligger också ganska bra till. Väldigt bra till, egentligen.

08 - Ett ögonblick
Första gången jag höll mitt hjärta i famnen. Det glömmer jag aldrig. Jag visste redan då att jag låter döden möta mig innan jag släpper hans hand. Tass. Och det trots att han gick till attack mot min favorittröja. Och mina händer.

09 - Min tro
Jag tror på.. vetenskap. Japp, det gör jag!

10 - Det här hade jag på mig idag
Det kan jag faktiskt omöjligt komma ihåg.

11 - Mina syskon
Ia - En 21-årig liten tossa. Gillar skor och sushi.
Jenny - 19 år och besatt av handväskor och skor.
Lina - 14 år och förhoppningsvis kommer hon ur sin fjortisfas snart. Annars har vi en köttklubba hemma.

12 - I min handväska
*Pennor
*Handkräm
*Småpengar
*Näsdukar
*Papper
*Tamponger

13 - Den här veckan

Har det bara gått en halv dag på. HAHAHAH!


22:03
Tvingade med pappi och Lotta till stinsen idag, för jag hade inte köpt en enda julklapp. Bortsett från Linas, men den fick hon ju förra helgen, haha. Vi gick runt där i 1,5 timme och jag hittade EN julklapp. Towes. Hon kommer tycka om den. Hoppas jag, annars blir jag lite sårad.
Och nu tycker jag att folk ska börja kommentera, det känns lite som att jag uppträder utan publik, som man säger i branschen.

22:15
Åh herregud. Pappa och Lotta ska stöpa egna ljus. Herre min gud. 

Kommentarer
Postat av: jenny

stöpa ljus? hahaha det måste man ju bara se!

2010-12-14 @ 15:58:05
URL: http://livetenligtjenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0