4 November, Torsdag

20:39
Åh. Fortfarande ringer Jackass-melodin i mina öron, fortfarande har jag bilden av en spyende Steve-O i en bajamaja flera meter upp i luften innanför mina ögonlock. Fortfarande ser jag framför mig hur Pontius slår iväg en boll med sin snopp, och Bam som försöker fånga den med munnen.
Jag var så lycklig igår kväll. Jag säger som Casandra; att få se Steve-O spy i 3D.. det var underbart. Ren magi. Det var grymt. Och att jag fick dela det med den äckligaste människan jag känner var.. ja, det kunde inte ha varit bättre.
Men jag blev lite ledsen när jag märkte att min äckelhetsnivå har sjunkit. Jag kan inte ens äta en macka och peta i näsan samtidigt, jag som kunde göra saker andra inte ens vågade tänka på. Nej, nu ljög jag. Men jag har alltid varit tålig, och jag har förlorat det. Dock är jag den av alla jag känner som kan gå längst utan att duscha, men om det är något man ska berätta för folk vet jag inte riktigt. Förmodligen inte.

22:40
Nu har jag slagit på mysfaktorn. Med andra ord dragit på mig aptrosorna (som för övrigt är ett x antal storlekar för små och stryper blodtillförseln till benen, men helt underbara ändå), mina röda mjukisbrallor och.. Tönttröjan! Hajen väntar i vardagrummet och tjärtabletterna likaså. Langar bilder gör jag också, bara för att alla ska avunda aporna på min rumpa!






Kommentarer
Postat av: casandra

asså åh så bra O.o<3 och det är lustigt att orden "den äckligaste personen jag känner" kan värma och sprida sån stolthet i kroppen hahahaha!

2010-11-04 @ 21:58:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0