25 Maj, Onsdag

20:05
Helvetesdag. Började med att en dum jävel lagt upp en bild på sig själv på fb när hon slickar blod från sin egen arm. Som att hon skurit sig då, antagligen. Blir så jävla le på folk som verkar tycka att det är coolt, snyggt eller vad det nu är de tycker. Släng hello kitty-kläderna i soporna och väx upp för fan. Jag hoppas ni får aids och dör.
Fortsatte med att en dum jävel började tjaffsa om saker, och hon visste ju bäst och jag visste ingenting. Vem hade rätt då? Inte helt oväntat; jag. Ett tips; gör världen en tjänst och öppna inte käften om du inte har något att komma med. Tack.
Efter det fortsatte allt på en jämn nivå, lite småirriterad. Blev mycket irriterad när min lärare tvingade mig att göra en uppgift jag har lämnat in men som hon har tappat bort och utan den kan hon inte sätta betyg på mig. Nämnde jag att jag hade skrivit den för hand? Ja, så det var ju bara att börja om. 1,5 timme extra i skolan, tack för den.
Kom hem, fick skit för att jag inte diskat stekpannan. Fick reda på att sodastreamen, som jag har tjatat att vi ska byta patron på i snart 3 veckor, nu ska lånas ut till Lottas son. Och då var jag tydligen jobbig för att jag blev arg över det. Hårfön och badkar.. Snart så. Snart händer det.
Följde med till Coop bara för att kosta pengar, och det gjorde jag. 300 pix på skit, hur känns det Pappa?! Inte så jävla bra kan jag tänka mig.
Det enda positiva med den här dagen var att jag träffade Towe på Coop, hon jobbade på för fullt i köttdisken. Köpte lite salami av henne, det var kul. Sen träffade jag Jenny, det var också trevligt. Och Ia kom över idag, och hon var i samma "jag-vill-inte-leva-längre"-mode som jag.
Åh, ajuste. Nämnde jag att jag tydligen är otacksam för att jag inte är ute och springer med mina nya träningskläder i 7 plusgrader? När jag dessutom har feber? Nejmen sörru, det är jag. Japp. Helt ärligt, det är ett under att jag inte har satt eld på dom ännu. Jag blir seriöst galen. Hårfön och badkar är inte särskillt långt bort nu.

20:51


Haahaha, så rolig. Nja, mest roligt att rotebro nämns. Nu ska jag käka salami och sen döda alla med min andedräkt.

Kommentarer
Postat av: Linn

HAHAHAh herregud är det lotta som är i farten nu igen eller?

2011-05-25 @ 22:29:05
Postat av: jenny

skjut kärringen..

2011-05-26 @ 23:16:19
URL: http://livetenligtjenny,blogg.se
Postat av: towe

jag vill ha fler besök!

2011-05-27 @ 10:32:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0